Dajica
|
Dobro jutro! Spali smo super. S samo enim podojem ponoci (sem pa pozabila, koliko je bila ura, ali 3,4 ali 5 Sej ni cudno, da ne vem, ko pa je bilo ze toliko noci z nocnim hranjenjem, pa zmeri drugace kako si naj clovek zapomni ), zbudila pa se je ob 8.30. Pa je po 2 urah postala tako zaspana, tako majhne ucke je dobila in ko jo je moj dal v posteljico, je v trenutku zaspala. Ubozcek zaspancek mali. Tko da zdej se kr spancka. Vceraj sem bila pa se jaz tko zmatrana od obiskov, da je zvecer se skopala nisem, samo preoblekla, podojila in dala spat. Smo sli pogledat enga fantka, starega 3 tedne. Joj, kolk je to majceno bitjece, pa lahek kot perescek. Rodil se je le 10 dni prekmalu, pa je imel 2200g in 45.5cm. Baje je imel zastoj v rasti. Res, tko je majcen ali pa sem jaz ze pozabila, kaksni so novorojencki. Kaja se mi je tko ogromna zdela proti njemu. Je imel majcko pa enega pajacka oblecenega, pa vse mu je bilo tako preveliko, vse nagubano. Pa tak luskan je, cist nebogljeno bitjece. Ni mi pa vsec to, da ga imata kar v svoji sobi, sam je v tisti veliiki posteljici in v sobi, sej onedva sta v sosednji sobi, pa vrata odprta, samo vseeno, se mi zdi, da je bolje, ce je se kdo v sobi, da se ne pocuti tko samega, pa se tko majhen je. Jah no, vsak dela tko, kot ve in zna... No, pa se je tacas ze zbudila, sva se ze podojili, zdej papca se svoje rokice, zgleda da je to sladica po obroku. Da na hitro se koncam s tem pisanjem,pa se se kasneje kaj oglasim. Dajica, to ga je mama tak naučila ps: (nočem bit žleht al pa nesramna), sam kaj pomeni tvoj nick, mal je tak "bitchy" Barika-ko sem se prijavljala na to stran, mi nikakor ni hotlelo sprejeti nicka, ki sem si ga zamislila, tako da mi je sele v ne vem kolikem poskusu prijelo(toliko razlicnih nickov), ko sem vtipkala ta nick. Nima kaksnega pomena, je pa izpeljanka iz mojega nicka, po katerem me klicejo. A da se "bitchy" slisi?? Jah no...
|