|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.3.2008 22:37:17   
Lubici
Čer.
Evo za konec večera pa od mene malo bolj slaba novička user posted image
Jutri zjutraj moram na sprejem v porodnišnico. Razlog je srbenje po celem telesu, zaradi katerega sem se spraskala že do onemoglosti. Baje gre lahko za okvaro jeter. Če vas srbijo bušiji in prsa to ni isto (to je zaradi raztezanja kože), tko da vas ne bo kaj strah!!
Par dni bom na opazovanju in preiskavah, v najslabšem primeru pa mi bodo sprožili prezgodnji porod. Upam seveda na najboljše in, da se čimprej vrnem domov. Mi je blazno težko jutri z malim kufrčkom osnovnih potrebščin iti tja notr user posted image , ker se drugače ne počutim slabo (virozo prebolela do konca) samo srbi pa me res za popiiiiiiii...t!

Vsem vam želim uspešen teden in pazite nase! Držite pesti!
Hvala, papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.3.2008 22:58:56   
NaTaŠa*
Lubici držim pesti da se vse izeče uredu in da ne bo treba sprožit prezgodnjega poroda. Tako da ti pošiljam user posted image da opraviš kar se da najbolje in pa seveda čimprej pridi nazaj še v enem kosu, in čimprej poročaj kako se je izteklo.

Zdaj grem pa jaz tudi nazaj ležat da me neha špikat.

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.3.2008 23:10:22   
kekec in mojca
Lubici, želim ti, da boš še klepetala z nami v enem kosu. Jutri opravi, kakor je najboljše za vaju z dojenčkom. user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.3.2008 6:36:17   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

Lubici, drži se user posted image user posted image user posted image

Violica, kar počivat, če je pol boljš user posted image

Sem imela take odštekane sanje dons ... kar rodit sem šla, mi je voda odtekla al nekaj takega ... pa prideva z user posted image v P in jaz zatežim, da hočem točno eno določeno babico in nobene druge, gledam po seznamu, pa piše, da je lih v porodni pri eni ... jst pa mrtvo hladno, da se mi čist nč ne mudi, da lohk počakam tud do jutr, k itak ne bom lih takoj rodila user posted image samo, so pa imeli porodne sobe user posted image vse skup ena doooolga soba, pa notr enih pet postelj za rojevat user posted image pa imela sem prav, nisem kar tko hitr rodila, so me moral notr obdržat, da bom dons user posted image user posted image user posted image

tko, zdej pa šibam še na zadnji delovni dan ... imejte se krasno user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.3.2008 7:16:54   
pikica030407
Dobro jutro vsem

Lubici - drzim pesti da se bo vse vredu izteklo, drzim pesti. Javi se potem cimprej, da ne bomo v skrbeh.
Me tud skrbi za Barby, vceraj je pisala o krcih potem pa nic vec od nje user posted image . Upam, da je se v enem kosu.
Hvala za kavico
Jaz pa grem zdaj se zadnjic v laboratorij user posted image .

Lepo bodite
Papa

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.3.2008 7:42:42   
tasyo
Dobro jutro!

Scorpio, hvala za kavico in čim lepše preživi zadnji delovni dan!

Sem vas čist samo na hitro preletela, ker se moram uredit za G...
Punce, upam da tole špikanje in podobne stvari res ne pomenijo še, da se je pri kateri začelo zares - a nismo dogovorjene za po veliki noči, to pa je še 14 dni!

Lubici, tebi pa želim, da res ne bo treba malčka prehitro nasilno izselit, sicer pa si že tako daleč, da ni panike. Če je to bolje za vaju dva, potem pa naj bo... Drži se in mislimo nate!!!!user posted image user posted image

Lepa posadka - midva prideva v ta drugo skupino, ker mož prej ne more.

Ketrin in Srečka, ja kje sta se pa vidve izgubili, madona! Dejta malo bolj na izi in se javita, kako in kaj...

Nič, več bom pokomentirala popoldan, ko poročam tudi, kako je bilo na UZ. Držite pesti, da se je naša punčka obrnila na glavo in tako tudi ostane! Pošiljam vam en sončen pozdravček!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.3.2008 8:07:22   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Evo, za nekatere nov delovni teden, za večino nas pa še en teden počitka in priprav. Kar ne morem verjet, da smo že 10. marca, dan D se vse hitreje približuje, o tem premišljujemo in smo zato vse bolj pozorne na dogajanje v telesu. Se pa tudi meni zdi zanimivo, kako vas večina misli, da 'vas bo prehitelo'. Saj nič za to, boste imele vse že prej pripravljeno, potem se pa samo še prepustite čakanju, pa bo, ko bo.
Jaz sem tudi malo čudna zadnje dni, mi gre kar naprej na bruhanje, kar je zelo zoprno, da se ti ob tem velikem trebuhu obrača želodec. Ima še katera take težave? Spala sem pa zadnjih nekaj noči bolje, morda zato, ker sem čez dan več počivala - kar nisem imela energije za kakšno akcijo. Imam pa tudi jaz zadnje čase neke čudne sanje - to noč sem tako živo sanjala, da se je otroček obrnil z glavo navzdol, prav čutila sem kot en preval v trebuhu, da sem možu navsezgodaj vsa navdušena povedala, da se je obrnil, pa me je čudno gledal, kako sem lahko tako prepričana, no potem sem pa le prišla toliko k sebi, da sem ugotovila, da se mi je le sanjalo.

Barby, Lubici, pa tudi ostale - želim vam, da zdržite še malo, vsaj do začetka aprila, sicer pa naj se izteče, kot je najbolje za vas in vaše malčke.

Strah pred porodom - težko kaj 'pametnega' svetujem, ker nimam podobnih izkušenj. Jaz sem porod obakrat jemala pač kot nek zaključek nekega procesa v telesu, ki se mora zgodit, ker ni druge. In obakrat sem se razveselila, ko se je začelo. Je pa res, da sem včasih pomislila, če bo šlo vse brez zapletov in če bo z otročkom vse v redu - pa ne kot strah, ampak bolj kot neka želja. Tokrat me pa bolj kot porod skrbi, kako se bodo med mojo odsotnostjo znašli fantje doma - me je moja mami kar nadrla, ko sem ji to povedala, da sem čisto zmešana.

Punce, moram vam pa nekaj priznat - zadnje čase se mi nadvse lušta pivo, komaj čakam, da si mož kakšnega privošči, da mu ukradem kak požirek, bi ga pa kar celega spila, če bi smela. Mož se mi smeje, da to tisti del mojih korenin, ki izvira iz Haloz 'ven tolče'. V soboto sem si kupila en radler, nisem mogla, da ga ne bi, in sem ga v dveh dneh spila. Jao.

V album sem prilepila slike sobice - novo zibelko, previjalni kotiček in še, kako bo zgledalo potem s posteljico, če katera želi, lahko pogleda.

Lepo se imejte, pa karkoli že boste počele, doma ali v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.3.2008 9:01:09   
Jo@n
Jutro!
Vidim, da vam še nobena ni s user posted image  postregla, bom pa jaz....

Uživam na dopustu, s spancem sem potegnila kar do malo čez 8. Dlje nisem hotela, da moja zlatica user posted image ne bi bila preveč prikrajšana. Mali user posted image se je že oglasil upam da bo jutri na pregledu obrnjen tako, kot je prav!

Lubici, upam da se vse dobro konča in da boš čimdalj časa v enem kosu. Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Scorpio, naj ti zadnji dan hitro mine, potem pa uživaj v gnezdenju in pripravah doma.

Lepo se imejte, jaz grem še malo v službo pospravit privat stvari po pisarni, potem pa je polno dela še doma. Če se mi ne bo dalo, pa je jutri nov dan user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.3.2008 9:01:26   
barby78
Jutro!

Lubici,držim pesti,da bo vse OK in bo tvoj user posted image  še lahko nekaj dni počival v tebi user posted image

pikica,zaenkrat sem še v enem kosu.bom počakala na današnji pregled.res pa je da poskušam čimveč počivat in nisem toliko za računalnikom.neki me zvija,pa hrbtenica me boli,pa nič več mi ne paše.tak da,bomo vidli,kaj bo na GP.ju rekla.imam občutek,da me bo kar v P poslala.

Punce uživajte
se čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.3.2008 9:04:04   
Tanja555
Ojla,

Jabolko, full mi je všeč otroška sobica, sem jo pokazala mojmu user posted image  in mu rekla, da bi jaz tudi mela tiste živalice in trak z živalicami po steni naliman user posted image . Kje se to kupi?
Glede piva ti lahko dam nasvetuser posted image . Meni se ga tud full lušta in zdaj mi user posted image  nosi brezalkoholno pivouser posted image .

Lep danuser posted image  

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.3.2008 9:12:25   
Tanja555
Držim pesti za Lubici, upam, da je le kaka alergija. Sama sem 1x imela podobne težave in sem si tud kožo skoraj do krvi izpraskala, pa hvalabogu ni bilo nič kaj takega.

Ketrin, držim pesti zate, da bo vse ok in da boš do poroda počivala doma! Tudi jaz imam danes pregled in upam, da bo vse ok, ker si res ne želim it nazaj v bolnico, poleg tega imam pa še tolk za naredit (npr. cotke in pleničke zlikatuser posted image ).

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.3.2008 9:13:09   
Tanja555
Pardon, ne Ketrin, mislila sem Barbyuser posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.3.2008 9:57:13   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Evo sem prav dobro spala tako da danes ni več tistega špikanja (trkam) zaenkrat. Danes vse dobro opravite na pregledih in čimpprej poročajte kako je bilo. No zjutraj pa sem dobila SMS od ene prijateljice, ki je v kranjski porodnišnici povila sineka, 1 dan je šla čez rok. Drgač sta pa oba OK in je mali dolg 53cm in težak malo čez 3500g.
Punce kar se tiče pira se pa ne sikirajte baje priporočljivo spiti dnevno 2dcl pira pri južni, baje zarad mleka (dojenja). Ker jaz si tudi kar privoščim kšn dan, mi ne paše vsak dan ampak takrat ko mi pa zapaše si ga pa nalijem in popijem.

Aja hvala za kavo. Ja Ketrin kje pa si mal se javi, da vemo da si v enem kosu.

Zaenkrat pa lep dan grem še mal pospravt pa se pol še kaj oglasim.

pa-pa

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.3.2008 10:23:43   
Ketrin
Dobro jutro!

Sem napisala že celo knjigo, pa ker imam vmes en miljon telefonov in mailov, me je vrglo ven...nič čudnega, če pa 2 uri pišem en post....user posted image user posted image

Skratka, hvala za vse kavice in rožice ki jih pošiljate....Pa hvala ker ste me pogrešale... user posted image user posted image user posted image

Najprej se opravičujem, ker se nisem nič javila in ker ste skrbele zame.... Prejšnji teden je bila norišnica v službi, ta teden pa izgleda da ne bo nič bolje...pa še sama sem, ker sta 2 kolega na smučanju...Tko da imam gran finaleuser posted image user posted image  Sicer pa mi tako prav ustreza, saj tako nimam časa razmišljati o porodu, špikanju, bolečini, in drugih težavah ki me uspud tarejo...Zvečer sem tako utrujena, da ne glede na vse bolečine v kolkih, špikanje in dol tiščanje in težko obračanje, zaspim kot polhek, ene 3x vsatnem za WC in spim naprej..... Tko da mi je v bistvu tako bolje, kot če bi imela časa na pretek, ker bi potem samo razmišljala kaj je to, če je to normalno, pa blablabla...user posted image  Popoldan pišem diplomo, moram danes še nekaj dokončati in potem oddam.....user posted image

No, najprej poročilo iz GP - obrnjeni smo na glavo in težki 2200. Naredila je vse meritve in rekla da je vse ok, kar mi zadostuje, drugega pa nisem spraševala. Violica, rodila bom v LJ, imeli bomo user posted image , stara sem 28 let in naslednji GP imam 20.3. Železa imam 113 in je rekla, da naj kar še jem tale ForumLek, al kaj je že. Imam pa tudi eno vnetje (je rekla nobene panikeuser posted image ) in sem dobila ene vaginalne svečke (ne Canesten)... Sem pa včeraj zvečer zasledila svetlo roza izcedek, ampak najbrž je to od teh svečk....
Violica, super pridna si s temile seznami....user posted image

Lubici, drži se!
Tasyo, upam, da se je mala obrnila.... user posted image

Big mamma - midva sva lani imela "veliko" poroko. Glede na to, da sva bila oba dooooolga leta folklorista (vsak pri svoji folkloriuser posted image ) je bila poroka posledično obarvana z vsemi pizderijami, ki smo jih počeli drugim in seveda sva jih tudi midva dobila nazaj..... user posted image user posted image  Ampak sva popolnoma celo poroko financirala izključno sama. Niti starši niti priče niso finančno sodelovali. Pa kupili so darilo. Za darilo sva želela denar za poročno potovanje in vsi svatje so to tudi upoštevali in dobili iz potovanja simbolično darilo, kartico in najino sliko.... Moja priča je bil brat in je želel kupiti prstane, moževa priča pa je hotel najino stanovanje opremiti s klima napravami (ker je pri nas poleti vedno nenormalno vročeuser posted image ). In tako je tudi bilo. Vse druge zadeve (gostilno, šrango, musko, šampanjec, fotografa,....) sva financirala midva sama. Tudi za šrango smo se dogovorili za ceno, midva sva dala moževi priči denar, on pa je plačeval....Tko da vse to je odvisno od neveste in ženina. Poznam pa primere, kjer je morala priča vzeti kredit, da je zadovoljila in potešila želje neveste, ki si je zmišljevala kaj kao vse priča "mora".....

Priprave in likanje - jaz na vseke toliko kaj operem in zlikam....pa se nič kaj dosti ne obremenjujem.... Manjaka mi edino še kozmetika, to pa, tudi če me prehiti, bodo že kupili. Saj imam moža pa mamo, pa taščo, pa tetke in prijateljice....se bomo že znašli.... Torbo za v P. tudi še nisem pripravila, ker se mi zdi butasto že zdele imet v torbi zobno krtačko in milo za faco....Drugega kot stvari za osebno higieno pa itak ne rabiš...vsaj kolikor sem prebrala....In to si bom spakirala takrat ko me bodo zagrabili popadki....

No, ta teden sem še v službi, papirjev za CSD še nisem oddala, bom ta teden. Potem pa sem uradno in neuradno na porodniški.... Pa nimam pojma kaj bom cel mesec počela doma....Hvala bogu ima možek tako službo, da dosti hodi po terenu po SLO in bom kar mal z njim hodila, pa bova delala enodnevne izlete po naši domovini...user posted image  Sicer pa greva še zadnjič sama za 4 dni v Opatijo za Veliko noč in zato sem z našim user posted image  zmenjena, da bo počakal do 25.3, potem pa lahko gremo kadar si bo zaželel.... user posted image user posted image user posted image

No, tko sem zdej napisala za cel teden nazaj in naprej....In to v 2 urah pa še mal....Madona sem superuser posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas nisem komentirala, želim lep dan in čim manj tegob..... Upam, da se ta teden kaj večkrat javim, če ne pa se pišemo ko bom na porodniški.....user posted image user posted image

Papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.3.2008 11:26:19   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                        21  :  26

user posted image
                                              1

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.3.2008 11:27:15   
NaTaŠa*
10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP
- Tanja555 - UZ
- bela vrtnica - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG
- modrookica - diabetolog

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.3.2008 11:31:17   
sasy20
Dan!

Najprej hvala za kavico. Vidim da ste bile čez vikend kar pridne...se vidi da je bilo vreme bol tako tako.
Big mamma glede poroke ti jaz povem svojo izkušnjo. Najprej mislim da je veliko od tega odvisno kako se dogovorite med sabo. Moja priča ( beri: sestra ) in možev priča sta nama kupila prstane ( pol-pol ), nato je od moža priča skrbela zame in za šopek. Vendar ko so ukradli šopek...ga je brez plačila le z določeno nalogo, ki si jo zmislijo tisti ki so šopek ukradli da jo naredi, pri kraji neveste pa so zahtevali le simbolično da zbere 50€ v kovancih tako da je med svati zbiral kovance.  Tako da se dogovorite prej da veš kakšne želje imata ženin in nevesta.

Lubici in Barby 78 držita se in upam da se vse ok izteče in da bosta še nekaj časa v enem kosu.

Ketrin res si pridna in upam da boš kmalu na zasluženem počitku in pripravi na user posted image .

Jaz kljub bolečinam v križu in občasnem špikanju sem dobro in komaj čakam petek ko imam pregled.

Lepo se imejte in pazite nase in na user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.3.2008 11:35:52   
NiLe
Hej hoj ... če ni sončka, si ga bomo pa naredile, a ne? S pozitivnimi mislimi in sami pozitivnimi posti 

Ketrin, smo te le izbezale, aaa?user posted image user posted image Saj se mi je zdelo, da imaš norišnico v službi, naj ti ta zadnji teden expresno mine in potem na zaslužen 1 letni dopust user posted image user posted image user posted image

Scorpio, uf, kakšne sanje ... naj ti zadnji delovni dan mine 1,2,3.

Jabolko, sobica je fuuuul "cute"... barve so mi zelo všeč in blagor tvoji user posted image , ker bo imela tako lepo kraljestvo. Ha, ha ... si me nasmejala s tvojo željo po piru ... tudi jaz si ga zadnje čase kar velikokrat zaželim, si mi pa take lušte naredila, da bom danes v trgovini kupili enega radlerja in popila 1 dcl pri kosilu user posted image user posted image

Lubici, držim pesti, da ne bo treba sprožiti poroda in da boš še nekaj časa 2 in 1. Tole je pa za srečo user posted image user posted image user posted image

Tasyo; kako je s tvojo user posted image ? A že dela stojouser posted image ? Sporoči, kako je bilo na pregledu.

Violica; ful lepo skrbiš za naše seznamčke user posted image user posted image user posted image Pa upam, da se tvoje špikanje umiri. Malo več počivaj, prav???

Strah pred porodom; nekako logično je, da je malce prisoten strah, sploh pri prvorodkah, ki ne vedo, kako vse skupaj izgleda ... Glede na to, da bo to moj tretji porod, vem, kaj me čaka ... lahko pa vam položim na srce eno misel naše tovarišice s telovadbe: "Veselite se poroda, bodite sproščene, boličina bo prisotna (nekatere jo bodo lažje prenašale, nekatere težje), sodelujte z babico, pravilno dihajte ... s tem, ko se boste veselile poroda, boste vašemu user posted image omogočile lažji prihod na svet ... če boste zakrčene in panične, boste otročku samo oteževale pot in tega si seveda ne želite."
Upam, da sem katero malce pomirila user posted image Tako ali tako morajo priti na svet, a ne?

Aja, Resnično srečna veselo uživa na dopustu, vendar doma še nima dostopa do neta ... sva bili zadnjič na kavici in čvekali kar dve urici user posted image . Ljubljančanke, a se kakšna javi ta teden za čvek in kavico???

Danes vas ima kar veliko pregled ... dobro opravite in poročajte!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.3.2008 11:39:23   
Roberta69
Jaz sem pa to nedeljo končno preživela, kot večina ljudi - nedelovno (kar me pa sedaj tepe). Se je že zjutraj pokazal sonček, tako da so me zakurili s Šmarno (nas je šlo kar en lep paketek), potem sva imela pa doma še tajsko masažo in stiskanje v posteljici dokler nisva zaspala - sanjsko! Si sploh ne morete predstavljat, kako je zoprno, če je treba poštimat tok stvari, da ene dva tedna v naprej falita, je pa res, kot je rekla Ketrin, da potem čovek vsaj nima časa, da bi se preveč obremenjeval z raznimi špikanji itd. V glavnem, komaj čakam, da pride user posted image , ko bomo imeli vsaj vikende samo zase - I hope.

Potovalka za v porodnišnico - jaz si jo bom najbrž tudi naštimala, ko dobim popadke, ker itak skoraj nič ne rabiš - konec koncev greš lahko domov, tako kot si prišel oblečen, tistih par kosov kozmetike ti pa tudi lahko kdo prinese. Tako da po moje tudi, če je nimaš, nisi za nič prikrajšan (jaz bi edino "nujno" rada coklice, ker fuuul ne maram tistih bombažnih copatov in glavno, da se user posted image naslika s fotičem).

Danes grem pa na abdominalno dekompresijo in vam sporočim, če kaj nuca.

Lep dan vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.3.2008 11:49:26   
tz980
Vas samo vse skupi na hitro pozdravim.
Učeri in dans bol počivamo ker nas neki orng ščipa.user posted image  Komi čakam pon. da vidim kaj mi bo G na pregladu rekla.
Tu pr nas nesramno dežek pada, tko da tudi vreme nič ne pripomore k boljšemu počutju.user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.3.2008 12:09:00   
Ketrin
Jabolko res lepa sobica.... Svetla, pozitivna....prava za dojenčka...user posted image user posted image  Pa veliiiika! Kok fino, pri nas bo žal vse bolj natrpano....user posted image user posted image Jaz čakam še eno drevo in oblačke, potem pa to pobarvam in napopam. Pa stric mi barva ličnice od omare, tko da moramo še to namontirati... Potem pa bom poslikala in dala v album...Kdaj pa vse to bo....to je pa retorično vprašanje.....user posted image user posted image user posted image
NiLe, jaz se javim za kavico, ampak drug teden!!!! Komaj čakammmmm!user posted image

Srečno vsem, ki imate danes preglede!user posted image

Zdajle imam ravno mal časa, pa glih pod mizo okoli računalnika se nekaj kobacam in merim kako bi eno poličko nekam vtaknila.... Pa imam meter v rokah in da povem še svoje mere... 35t, obseg 109cm....user posted image

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.3.2008 12:43:08   
aprilska34
Zdravo, najprej eno user posted image  za Lubici, , držim pesti, da bo vse vredu!

barby78, mene je tudi strah. Ful se mi zdi zanimivo, da me pri prvi in drugi nosečnosti ni bilo nič strah, razen seveda, ko se je začelo, takrat menda nobeni ni glih vseeno. Zdaj pa me že zdaj stiska pri srcu. Ful se prepričujem, da bo vse ok, pa ja sem že 2 x dala to skozi, pa koliko žensk da vsak dan rodi in podobno. Ne vem, kaj je zdaj to.  Moj prvi porod je trajal 13 ur, drugi 5 ur, tako da se prepričujem, da se bo zdaj pupa kar po toboganu ven pripeljala... Ampak strah pa me je še vedno. Tudi nam so v MŠ rekli (in veliko sem prebrala o tem), da bolečina nastane ravno zaradi tega strahu, ker pač krčiš mišice in ne pustiš naravi prosto pot. Ampak- kako pa to dosežeš? Ne vem, če bom ravno tam sposobna izvajati kakšen avtogeni trening??user posted image  Prav občudujem vas, ko ste tako pogumne, jaz pa taka miš...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.3.2008 13:46:51   
pikica030407
Dober dan punce!

Mene nekaj zanima, ce se vam tud to dogaja. Ko lezim, na hrbtu sem opazila, da zacnem zelo tezko dihat, kot da me nekaj dusi. Kar pa se mi je sedaj dogajalo pa je strahotno, kak si naj pomagam da bom lazje dihala???

papa

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.3.2008 13:56:55   
Ketrin
O tem so punce že govorile....nisi edina... Pač ne ležat na hrbtu, ne?! Leži na boku, tako kot druge to počnemo....

Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.3.2008 13:58:50   
barby78
ojla punce!
Jaz se ravno odpravljam na GP.Vam javim kako in kaj,ko se vrnem

lepo se imejte,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?