Ketrin
|
Dobro jutro! Sem napisala že celo knjigo, pa ker imam vmes en miljon telefonov in mailov, me je vrglo ven...nič čudnega, če pa 2 uri pišem en post.... Skratka, hvala za vse kavice in rožice ki jih pošiljate....Pa hvala ker ste me pogrešale... Najprej se opravičujem, ker se nisem nič javila in ker ste skrbele zame.... Prejšnji teden je bila norišnica v službi, ta teden pa izgleda da ne bo nič bolje...pa še sama sem, ker sta 2 kolega na smučanju...Tko da imam gran finale Sicer pa mi tako prav ustreza, saj tako nimam časa razmišljati o porodu, špikanju, bolečini, in drugih težavah ki me uspud tarejo...Zvečer sem tako utrujena, da ne glede na vse bolečine v kolkih, špikanje in dol tiščanje in težko obračanje, zaspim kot polhek, ene 3x vsatnem za WC in spim naprej..... Tko da mi je v bistvu tako bolje, kot če bi imela časa na pretek, ker bi potem samo razmišljala kaj je to, če je to normalno, pa blablabla... Popoldan pišem diplomo, moram danes še nekaj dokončati in potem oddam..... No, najprej poročilo iz GP - obrnjeni smo na glavo in težki 2200. Naredila je vse meritve in rekla da je vse ok, kar mi zadostuje, drugega pa nisem spraševala. Violica, rodila bom v LJ, imeli bomo , stara sem 28 let in naslednji GP imam 20.3. Železa imam 113 in je rekla, da naj kar še jem tale ForumLek, al kaj je že. Imam pa tudi eno vnetje (je rekla nobene panike ) in sem dobila ene vaginalne svečke (ne Canesten)... Sem pa včeraj zvečer zasledila svetlo roza izcedek, ampak najbrž je to od teh svečk.... Violica, super pridna si s temile seznami.... Lubici, drži se! Tasyo, upam, da se je mala obrnila.... Big mamma - midva sva lani imela "veliko" poroko. Glede na to, da sva bila oba dooooolga leta folklorista (vsak pri svoji folklori ) je bila poroka posledično obarvana z vsemi pizderijami, ki smo jih počeli drugim in seveda sva jih tudi midva dobila nazaj..... Ampak sva popolnoma celo poroko financirala izključno sama. Niti starši niti priče niso finančno sodelovali. Pa kupili so darilo. Za darilo sva želela denar za poročno potovanje in vsi svatje so to tudi upoštevali in dobili iz potovanja simbolično darilo, kartico in najino sliko.... Moja priča je bil brat in je želel kupiti prstane, moževa priča pa je hotel najino stanovanje opremiti s klima napravami (ker je pri nas poleti vedno nenormalno vroče ). In tako je tudi bilo. Vse druge zadeve (gostilno, šrango, musko, šampanjec, fotografa,....) sva financirala midva sama. Tudi za šrango smo se dogovorili za ceno, midva sva dala moževi priči denar, on pa je plačeval....Tko da vse to je odvisno od neveste in ženina. Poznam pa primere, kjer je morala priča vzeti kredit, da je zadovoljila in potešila želje neveste, ki si je zmišljevala kaj kao vse priča "mora"..... Priprave in likanje - jaz na vseke toliko kaj operem in zlikam....pa se nič kaj dosti ne obremenjujem.... Manjaka mi edino še kozmetika, to pa, tudi če me prehiti, bodo že kupili. Saj imam moža pa mamo, pa taščo, pa tetke in prijateljice....se bomo že znašli.... Torbo za v P. tudi še nisem pripravila, ker se mi zdi butasto že zdele imet v torbi zobno krtačko in milo za faco....Drugega kot stvari za osebno higieno pa itak ne rabiš...vsaj kolikor sem prebrala....In to si bom spakirala takrat ko me bodo zagrabili popadki.... No, ta teden sem še v službi, papirjev za CSD še nisem oddala, bom ta teden. Potem pa sem uradno in neuradno na porodniški.... Pa nimam pojma kaj bom cel mesec počela doma....Hvala bogu ima možek tako službo, da dosti hodi po terenu po SLO in bom kar mal z njim hodila, pa bova delala enodnevne izlete po naši domovini... Sicer pa greva še zadnjič sama za 4 dni v Opatijo za Veliko noč in zato sem z našim zmenjena, da bo počakal do 25.3, potem pa lahko gremo kadar si bo zaželel.... No, tko sem zdej napisala za cel teden nazaj in naprej....In to v 2 urah pa še mal....Madona sem super Vsem, ki vas nisem komentirala, želim lep dan in čim manj tegob..... Upam, da se ta teden kaj večkrat javim, če ne pa se pišemo ko bom na porodniški..... Papa
|