Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:07:40
|
|
|
|
tintin
|
http://www.qlandia.si/default.asp?id=15 Qlandia - Kranj Lahko tudi 11h. Jaz grem tako samo čez britof (dobesedno) in sem tam (cele 5 min hoje)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:10:03
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer čveke. Mi smo se dans potepali. je šla taja obiskat dedija in babi, kere se nismo vidl neki časa saj so bli na dopustu v kanadi. See tok nažulila in ful je bla pridna sploh pri dediju. Sem ga pa neki usrala s hrano (al sirni burek al pa pršut) jo j tak zvijal pri zadnjem obroku pred spanjem, da se je tako drla. Boga, mi je kr na jok šlo. Zdaj mi pa spi na bušiju, jaz pa vsake parminut skačem tj ain čekiram, kljub ACju Sem si šla zdele kr iz ta druge še črpat, da ne bo pol ponoč isto pa še kakal ani danes, da jo še to dodatno matra. a mislte, da bi mogla tut iz tiste črpat, ko je nazadnje jedla. Sam a bom pol mela za ponoč?? šibam jo čekirat. nočko in ne prevč naklofat. no saj še probam prit kaj nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:12:27
|
|
|
|
tintin
|
Hm, naraščaj, pomoje je ne zvija od tvoje hrane.... Mogoče jo samo matra, ker ni kakala danes...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:18:54
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hm, naraščaj, pomoje je ne zvija od tvoje hrane.... Mogoče jo samo matra, ker ni kakala danes... a misliš? tok se je jokala in zvijala, čeprav skuto sem ful doskrat jedla in pršut sem že tut probala. ma kaj jaz vem kaj je blo narobe. res je bla boga. še vedno črpam.ž aja, TKT moj je tut na občni zbor šel , da nista, ki skup
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:22:04
|
|
|
|
tintin
|
Od pršuta zagotovo ne, od bureka mogoče, mogoče, če bi bil res ZELO masten (če praviš, da si skuto že dostikrat jedla). Jaz sem ta teden probala grah in je tamal preživel bp. Od liste prepovedanih nisem jedla samo še kislega zelja, fižola v zrnju (stročjega pa že), kisle repe. Upam, da jo mine, bogico....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:40:41
|
|
|
|
gruška
|
A sem povedala, da smo bli dons na bowlingu? Od prjatlov sine je praznoval rojstni dan, pa so kar tam naredili zabavo ... prav luštno je blo... moj Tevž je prvič igral, pa jih je tko premagal, da je blo joj... ga bomo mogl še kdaj pelat, res je mulo dobr podiral kegle.... Zdaj pa za spremembo "zgodaj" ugašam comp. ... dons je 8.marec, tle tko ni vidit žura na vidiku, ste najbrž vse pri slončkih, pa grem jaz tud ..... Nočko!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 22:59:38
|
|
|
|
barika
|
ja sma s slončkom skupi, poslušama musko (g. thorogod) pa programirama na vsak svojem računalniku
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 23:25:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Timon in Vasja! Vse najboljše za mini RD!!!! Čestitke ob dnevu žena!!!! Dajica, ti si res faca, sem se tko smejala glede vozička in izvidnice ! Ne sekiraj se moj tud ni po zadnji modi, sam men je všeč ! Kaj pa ti temule svojmu daješ za jest, ko je tko romantičen ! Manca v spalnem studiju v Britofu sva midva pred dvema letoma kupila fullll hudo posteljo Gracia-Meblo, res je bla draga (350.000 SIT) sam je pa "zakon" in mi res ni žal. Mislim, da se za ležišče splača mal več odšteti, ti odvrne ! Čveke, dve uri sem rabila, da sem prišla na zeleno vejo (prebrala)! Za 8. marec sem: otroke peljala v gledališče , mamo na kosilo , moža pa v posteljo ! Fulll mi dela počas računalnik, se vidi, da je moj "programiral" !
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 8.3.2008 23:27:45 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 8.3.2008 23:53:09
|
|
|
|
Dajica
|
No, pa je konec Gejse, moj je tud ze doma, tko da gremo pocasi spat. Sem pa dobila od necaka (6let star) nageljcke in pa slikico, ki jo je sam narisal, hisa, sonce, travnik, jaz z vozickom in Kaja notri. Full posreceno, res se je lepo spomnil. Pa se eno vrtnico sem dobila in to od "najboljsega soseda". Sem sla sama v soping za 2 urci, je full pasalo se mal odklpit od doma. Tacas je pa mami pazila na malo. Jutri gremo od mojga -bratranca-sincka pogledat. Je pa skor 3 tedne star. Me full zanima, kako izgleda, kolk je manjsi od Kaje. Sam kolk cas bezi, se mi zdi, da sem ravnokar rodila, pa je ze 3 mesece od tega. debeluska-js nc kriva pr njegovi romantiki, ocitno se je tak ze rodil hehehe Lahko nocko zelim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 0:08:58
|
|
|
|
barika
|
Dajica, to ga je mama tak naučila ps: (nočem bit žleht al pa nesramna), sam kaj pomeni tvoj nick, mal je tak "bitchy"
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 7:06:06
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, Lana se je že ob šestih zbudila popolnoma naspana in je nisem mogla prepričat da zaspi nazaj. No mal pred sedmo jo je še lakota zvila, tko da je sita, previta z mano na kavču. Sem prepričana da bo čez 10 minut spet spala. Upam, da bo meni tud še mal ratal. Zdej pa pijem kavo in jo častim še vam: Danes gremo spet v Celje. Moj stric praznuje rojstni dan. Po mojem bo prav luštno...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 7:46:36
|
|
|
|
Ilije
|
Dobro jutro! No mi smo pa danes na vrsti za torto, saj praznujemo 4 mesece. Se pravi za vsak mesec ena:
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 8:05:06
|
|
|
|
scubadiver
|
Mnjamsk Ilije tele tortice so pa res slastne. Sem si takoj vzela en kos čokoladne Iskrene čestitke za 4 mesece mamici in Ajdi
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 9.3.2008 8:06:10 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 10:29:37
|
|
|
|
zirafa76
|
dobro jutro se od nas iz soncne Bratislave... Sam na hitro..kot vedno, pol pa napisem pol strani Narascaj...jaz sem imela reakcijo od bureka pri Izabeli in ko sem enkrat delala krompir z skuto, jo je skor kap....opazla sem, ce je vecja kolicina skute, da ji ne gre najboljse no,pa se komb.z mastnostjo bureka....jaz sem imela isto.. je pa Izabela fasala neke lisaje okrok vrata in spodnjem delu obraza..ne vem, kaj ji naj dam oz.namazem ???? Sem pa vceraj ji dala mini zlicko banane..Kak jo je pojedla. ...ful lepo je na zlicko, no je navajena zaradi vseh tablet in kapljic.... Ampak se vseeno bom pocakala do 6meseca, ker se imam mleko.... Si pridno pisem tele stolcke, pa grem pogledat kaj in kako...Midva ponavadi naredima seznam in pol vse skupaj kupima v Avstriji..rabim se posteljo prenosno, tale stolcek,pa ze oblacila 74..ker ji je majhno ze 68 pocas.... Je dolga po mamici,no moj ati je pa itak prek 2 metra... se za dobro jutro... lep pozdravcek zaenkrat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 10:32:29
|
|
|
|
zirafa76
|
uf, porka dus..sem vidla ceno od Brevija
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 11:43:21
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro čveke, hvala vsem za kavice pa Ajdi za take dobre totrice . Pa vse naj naj za 4 mesece Ajda Timon se vsem zahvaljuje za čestitke. Naraščaj jst mislim da ne burek ne pršut nista najboljš dobr nardila Taji, ampak zdej je že mimo . ....no tolk o tem kolk berete....ane Gruška....tle maš pa navodila pa ne morš zgrešit, sicer maš pa mojo številko tud ane IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Q landia - se pelješ po avtocesti - izvoz Kranj vzhod, Jezersko greš dol, pol pa smer Kranj in v naslednjem krožne4m proti Šk. Loki in po kakšnem slabem km vidiš na desni strani Qlandio. Ne morš sfalit . Imao pa tud gsm je pa se lohk slišmo. A sem kej zakomplicirala? no zdej pa grem....se še kaj beremo.... čau Aja, kje je pa Tanayya??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 17:59:15
|
|
|
|
Oranža
|
Ku kuc Ja kje pa ste čvekice? A je tak lenobni dan dons al se pa zuni potepate al pa kekca gledate No mi smo tud prejle domov prišli smo se kar nahodili, je blo super. Zdej bom pa eno sadno kupo nardila, pa mal pred tv, k enej že kekca gleda. Se pol še kej tipkamo... čau aja pa še ena sadna kupa za vas
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 9.3.2008 18:02:00 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 18:34:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v ....no tolk o tem kolk berete....ane Gruška....tle maš pa navodila pa ne morš zgrešit, sicer maš pa mojo številko tud ane IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Q landia - se pelješ po avtocesti - izvoz Kranj vzhod, Jezersko greš dol, pol pa smer Kranj in v naslednjem krožne4m proti Šk. Loki in po kakšnem slabem km vidiš na desni strani Qlandio. Ne morš sfalit . Imao pa tud gsm je pa se lohk slišmo. A sem kej zakomplicirala? Joj, Vanja , šele zdaj, ko si tole citirala, sem se spomnila, da sem res že brala navodila .... mam spomin k Tannaya .......... Mi smo bli cel dan zunaj, pa na kosilu v Asu z enimi prijatelji (ona ima v torek rok), pa Čupo smo šli pogledat, zdaj smo pa prišli s sprehoda, je že kar začelo pihat, pa smo se pobrali not... sem tudi jaz ravno naredila sadno kupo (tud kivi sem dala not, upam, da ne bo Taje kaj zvijal, čeprav sem jaz pojedla samo en košček), moj pa gleda hokej s Tajo v naročju .... Ob sedmih bom šla otroke kopat, pa pravljico prebrat in počas jih spravt v mižule, jutri je spet šola in vrtec.... Se še kaj oglasim kasnej ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 18:50:10
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla, sem se že pripravila da bom imela ne vem kolk strani za prebrat, pa vidim da so moje čveke bolj lenarile danes. Mi smo bli v Celju na praznovanju RD-ja od mojega strica. Je blo prav luštno. Sta bratranca prvič videla Lano, pa izvedela sem, da je punca od enega bratranca tud noseča. Ima avgusta rok . Lana je bila pa pravi vzor za dojenčke. Tko je bla pridna, da sploh niso mogli verjet. Res je en sonček tale naša princeska. Tanayya je v Idriji pa ji nekaj nagaja računalnik. Upam, da se nam kmalu spet pridruži. Te pogrešamo Tanayya. Zdej pa vsi skupaj gledamo hokej in navijamo. Dajmo Olimpija
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 20:01:58
|
|
|
|
ajtak
|
Dober vecer, zurka vceri je uspela!! Dons smo bli v LJ in je bil zacuda celo soncek... Ker sem ga vceri okol srala sem dons ko cota in grem ob 8h s Tjasem vret v horizontalo tako da danes cvekajte brez mene . Narascaj, zal tvojga ni blo pr nas... skoda, bi se loh mal zavrtela
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 20:42:41
|
|
|
|
mama11
|
Hmm, tole se pa ni zgodilo od prvega meseca - dvakrat v eni uri smo zelo konkretno kidali. Najbrž je zdajle pol kile lažja. Sicer ima ritem enkrat vsaka dva dneva. Hmm... ali to pomeni, da bomo celo noč jedli
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 21:03:20
|
|
|
|
naraščaj
|
čer ajda vsenajboljše in mamici hvala za tortice. NOČ: katastrofa. ob pol enih - jedli ob 3h se zbudi in tako joka, da je nisva skor 5min potolažla, jo previjeva in pol le nekak jo prklopim (leže kar pri nas ni v navadi - prej zarad polivanja, in se je lepo najedla in je kr ostala pri nama in pol spet ob mal čez šest, ko je spet hotla jest. Skratka, nora noč, sem ko en zombi. čez dan spet ni hotl spat, je tečkala in jokala a zaspat ne, pa sta z atijem šla ven pa je oddremala 30min in pol sta prišla nazaj in je med kosilom začela ful tečkat in set tist jok, ko je ne morm utolažit . <pol mi jo je nekak ratal prklopit in sva se leže nahrali in je vmes zaspala za 20min. pol smo šli spet na sprehod do mojih in na kofi in se je tam spet jokala in pol nazaj in še cca 1h sprehoda in je vmes spet oddremala slabe pol urce in smo pol šli še k sosedom k majo 3tedne starejšga fantka in tam je bla pa ful pridna .Doma je pa bla pol že ful sitna, saj je bla zlo utrujena tak, da zaj že spi, čeprav sem že mela en alarm vmes, ko tole pišem - je blo treba ji dat dudo. <stolček za hranjenje: sem odkupla od sestre, saj je ful še ohranjen, se ne spomnem ka za ene firme je, je podobn pegperegu in tut cenovno je tam nek, vem, ada so jih prodajal vBC. Mate kako idejo kak jo naj prpravim, da bi čez dan več spala. Tut od ceplenja naprej se ji je vse podrlo. Prej mi je vedno sama zaspala zaj pa sploh ne more zaspat, tut na rokah zlo težko. TKT, moj je bil zlo hitr nazaj, dvomim, da je kaj plesal, ni nek plesalec. nč grem pod tuš in spat, ker ne vem kaj me dans spet čaka.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 21:04:54
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Hmm, tole se pa ni zgodilo od prvega meseca - dvakrat v eni uri smo zelo konkretno kidali. Najbrž je zdajle pol kile lažja. Sicer ima ritem enkrat vsaka dva dneva. Hmm... ali to pomeni, da bomo celo noč jedli Naša ma isti vozni red in je tut danes 2x. Upam, da bo vendarle danes bolša noč. saj včer ni kakala, se je vsaj dans spucala grem pod tuš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 21:10:52
|
|
|
|
Dajica
|
ojla! Sem tko zmatrana, smo bili cel dan od doma, da grem sam se pod tus pa vodoravno pod kovter. jutri kaj vec napisem, pa vidim, da tud ostale niste kaj prevec aktivne danes na tej strani. nocko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 9.3.2008 21:17:55
|
|
|
|
jooly
|
Oj, očitno nas je sončna nedelja vse kar precej izčrpala. Moja principessa spi že od pol osmih (je bla taka koma, da je jedla skor eno uro - se nič ne pritožujem, ker zraven luštn ležim v temi in sem mal "sama s sabo" ). Najprej sem skopala punčko (btw - Mustela je res ZAKON), pol sta se načofotala še mojadva fanta, jst pa itak pridem ta zadna na vrsto (z mrzlo vodo ). Nočko!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?