Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:26:10
|
|
|
|
ada2
|
jaz se do sobote poslavljam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:26:27
|
|
|
|
petarda
|
Ada daj nehaj s temi tvojimi smeškoti, ker jaz se v službi NE SMEM naglas smejat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:50:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi... Jao, jao... Si kar predstavljam...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 12:06:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi... Jao, jao... Si kar predstavljam... no, saj danes je mal zatišje..kr paše ...me pa sodelavke čukasto gledajo, kaj mi gre tak na smeh
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 13:55:02
|
|
|
|
*bubi*
|
En brzinski pozdravček Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi... Ja, pred njo pa stranka s hudim minusom na računu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 13:58:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* En brzinski pozdravček Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi... Ja, pred njo pa stranka s hudim minusom na računu Babe ne se hecat..., ko so stranke tukaj jaz nisem na RR ....se vidi, da jih je danes bolj malo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 20:25:45
|
|
|
|
amy26
|
na drugi strani smo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 20:36:31
|
|
|
|
amy26
|
otroci šli spat mami pa na rr mal pol grem pa pred tv danes sem bila mal v nabavi, sem Eli kupila poganjalca, ki je BC v akciji, da se bo furala še ona po stanovanju, imamo že dva eden je zunaj, enga pa ima Aleks, in zdej ko tega sestavimo se bosta lahko lovila, bo še pestro pa punca se je naučila poljubčkati na usta po francosko , da mi give me five, wow wow tudi že zna, dudi, ma ma,...vsak dan je kaj novega pa z Aleksom se kar razumeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 21:22:26
|
|
|
|
Urša
|
Čvekulje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 22:28:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
1. kitica je za mano ... ...zdaj razmišljam naj ostanem ali grem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 22:41:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Grem Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 22:46:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, še eno vprašanje za tiste, ki imate, na žalost , izkušnje z alergijami. Katero/ega alergologa/injo priporočate - lahko tudi privat, pomembna mi je kakovost in čakalna doba? S Tino sva drugače dobili napotnico za pregled v smislu alergij zaradi stalno ponavljajočih obolenj spodnjih dihal, pa vem, da bova npr. na Jesenicah v bolnici čakali vsaj 2 - 3 mesece, kar je zame skoraj nesprejemljivo, saj bi rada čimprej vedela pri čem smo, da vsaj znamo preprečevati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 7:12:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro punce! vam danes ne bom kuhala, naj vam jo kar Želim vam lep praznik Jaz si bom danes vzela dopoldne OFF, kaj bom počela sicer še ne vem , ampak definitivno se ne bom doma valjala in stregla vsem trem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 7:20:21
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Spet vikend fraj - kako paše. PA se vam malo oglasim, da ne boste rekle, da sem vas čisto pozabila. tukaj si lahko pogledate, kako Teja vadi ples iz plesnih vaj . Pri nas se nič novega ne dogaja. Nika je vse večja čveka, ampak z nekaterimi novembrčki se ne more primerjat. Plenice ima še vedno in niti ne kaže nekega zanimanja, da bi se jih rešila. Atija imamo na bolniški, ker si je poškodoval nogo v službi in še bo nekaj časa doma, jaz pa ušam, da bom od ponedeljka na dopustu imam 50% možnosti, ker ena bo imala - ali jaz, ali sodelavka, odvisno kaj se bo šefica odločila. Se še oglasim kaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 8:22:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ 1. kitica je za mano ... ...zdaj razmišljam naj ostanem ali grem Jaz sem bila včeraj na istem, ampak nisem rabila dolgo razmišljat.... sem kar šla.... v svojo posteljo In bubi je prihlačal šele ob šestih Pa ga prepričujem, da je še noč in da naj še aja.... ampak ne, po novem se ob šestih vstane Danes pa.... veni je spet mraz, tako da se bomo šli zdivjat na kaka notranja igrala Teja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 8:45:28
|
|
|
|
tincci
|
Nina ... Meni so privat zame svetovali dr. Alenko Kafol, alergologinjo iz LJ, ki je imela ful alergičnega sina in ima še danes predavanja o tem, kako mu do 17.leta ni dala antibiotika (ji imam namen slediti ) Jaz sem šla zase tja in mi je bila kot zdravnica zelo všeč, ampak glede testov pa ... nekako se mi zdi, da bi na alergološki pokazalo drugače, ker vidim, kako boljši in bolj natančni so testi od hane, ki je na alergološki in ne pri privatniku. Jaz bi počakala. Npr meni na kožnih testih ni pokazalo alergije na mleko (vse ostalo je), potem na krvi mi je pokazalo samo senzibilizacijo, mleka pa še videti ne smem. Se mi zdi, da ima Hana bolj realne rezultate. Verjetno so testi enaki, ampak verjamem, da imajo v bolnicah veliko bolj dodelano predvsem podajanje rezultatov. Ampak to je samo moje mnenje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 9:32:05
|
|
|
|
ada2
|
pozdrav! včeraj smo se imeli enkratno , domov sem se prinesla ob 1, še danes me pa vse boli od smeha aja, pa 3 nosečnice imamo v zboru , pa maja pojemo eni na poroki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 9:37:38
|
|
|
|
ada2
|
pa vikend imam fraj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 9:38:39
|
|
|
|
ada2
|
pa še vse najlepše ob dnevu žena
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 12:36:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tincci hvala za nasvet . Bom upoštevala tvoje mnenje , ker vem, da imaš na tem področju veliko izkušenj . Dopoldne sem malo brezciljno hodila po trgovinah , v Benettonu sem se upičila v pomladansko jakno za Anžeta, v Championu trenirki za oba drobižka, samo ju bom peljala seboj, da pomerita, ker sem čist X za ocenjevanje vellikosti (brez otrok kupujem samo v H&M, ker so mi cunje poznane). Mal sem uč vrgla še na "dodatke oz kič" za dom, pa imajo povsod le polno velikonočne robe, ki pa mi je ni za kupovat . Doma so, medtem ko me ni bilo, skuhali kosilo - govejo juhico in svinjski (psssst da navte povedale) golaž. Evo, zdaj se pa lotim drgnjenja ogledala v predsobi - sem dobri dve leti nazaj gor nalimala snežake narejene z barvami za steklo (ja tudi poleti so nas hladili ), zdaj so mi pa že malo dosadni, a so se tako strdili in prilimali, da ne vem kako jih bom dol dobila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 13:47:30
|
|
|
|
tincci
|
Moj dragi je iz nočne prišel, mi prinesel vrtnico in šel spat, midve pa v Lutkovno gledat Žogico Marogico . Zelo luštna predstava Potem sva šli še na kavo z eno prijatelco in njenim malim divjakom in sva dobili še eno vrtnico Tko da prosim lepo, današnja bera sta 2 vrtnici pa naj kdo reče, da ni lepo biti ženska (pustimo zdaj menstruacije pa rojevanje pa dojenje pa pms pa gospodinjska dela pa vse ostale cvetke ) lep dan žena, drage moje babe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 14:28:20
|
|
|
|
Urša
|
Lepo tincci! Moj ni bil nič pozoren na dan žena, sem si pa SAMA kupila eno orhidejo v lončku in lepo krasi naše stanovanje. Žogico Marogico smo hoteli it pa tudi mi gledat, pa smo bili prepozni. Ponavadi vnaprej rezerviramo s KU KU kartico, tokrat pa smo pozabili...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 15:10:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo se tudi malo ven odpravili, v šoping centru so tulipančke delili. Pa brat mi je rožico prinesel. Z dragim pa sva soglasno sklenila, da je brezveze še več rožic kupovat, ker imamo še vedno eno lepo od valentinovega, pa v službi smo čudovito ciklamo dobili. Za materinski dan pa ni kompromisov Bubi pa je razdelil lepe vrtnice iz želeja, babici je kar takoj pomagal pojest zdaj so mi pa že malo dosadni, a so se tako strdili in prilimali, da ne vem kako jih bom dol dobila z žiletko za steklokeramično ploščo pucat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 15:20:10
|
|
|
|
tincci
|
Urša, midve greva v četrtek gledat še Sapramiško, potem pa dost za nekaj časa. Prejšnji mesec sva gledali Malo morsko deklico, ampak je Žogica Marogica velikoooooo boljša. Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmaja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 17:38:49
|
|
|
|
Urša
|
Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmaja Super! Moja 2 sta ful navdušena na DVDju, ko pihata, kaj bi bilo še v živo! Pa so lutke tiste originalne, še ta stare?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?