Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:55:14
|
|
|
|
barika
|
TKT ni za kej
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:55:55
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika loubica zlata, tole moje tuširanje je bilo expresno danes...5 minut a tko k v porodnisnci
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:55:59
|
|
|
|
scubadiver
|
Uporabniki na tej temi: scubadiver, barika, naraščaj, nicolina, TKT, Dajica, drobizek, Kimi6, neprespana, DEBELUŠKA30, potepinka To bomo pa jutr vse če se ne spokamo spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:56:11
|
|
|
|
Dajica
|
Sem še mal pršla poškilit... sej sm vedla, da ne bos mogla zaspat, brez da bi se malo poskilila sem...pa ne prevec skilt, a ves da ti potem ucke lahko tako ostanejo tko so men govoril, k sem bla majhna
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:56:19
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a vete zakaj je naša joolika tak suha, .... ker si naroči torto, da en (EN) kos v usta, potem pa gleda tisto torto.... a veš kaj, una pa res ni bla vredna tud enga grižljajčka več. če ne bi rekla, da mi jo zavije za sabo sem bla popoldan v slaščičarni, čist sestradana, pol pa sej veš, če je človk lačen, zmeri kup čist preveč, tko da sem nabavla 4. No, zdej je sam še ena. Jutr pa: "ja pikica moja, a tebe šraufka, al kaaaaj??!!"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:56:29
|
|
|
|
gruška
|
Joj, Barika, sem ti pozabla slikce poslat ... sorry, dobiš jutri, ne, najbrž v nedeljo, jutr nas ne bo skor nič doma ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:57:17
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Uporabniki na tej temi: scubadiver, barika, naraščaj, nicolina, TKT, Dajica, drobizek, Kimi6, neprespana, DEBELUŠKA30, potepinka To bomo pa jutr vse če se ne spokamo spat hm , pa je res ena neprespana gor... kdo pa je to? Ta ni nasa, a?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:57:45
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Uporabniki na tej temi: scubadiver, barika, naraščaj, nicolina, TKT, Dajica, drobizek, Kimi6, neprespana, DEBELUŠKA30, potepinka To bomo pa jutr vse če se ne spokamo spat Se strinjam scuba... zato pa jaz zdej popokam, čist zares..
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:58:45
|
|
|
|
jooly
|
neprespana... prosm če se legitimiraš, al pa pejt spat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:58:52
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Uporabniki na tej temi: scubadiver, barika, naraščaj, nicolina, TKT, Dajica, drobizek, Kimi6, neprespana, DEBELUŠKA30, potepinka To bomo pa jutr vse če se ne spokamo spat Kdo pa sta drobižek, pa neprespana ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:59:15
|
|
|
|
Dajica
|
Jutr pa: "ja pikica moja, a tebe šraufka, al kaaaaj??!!" joj, kolk si me nasmejala tko k js k se ne morem upret sladkarijam, pol pa se cudim, da kajo kej posraufa hehehehe
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:59:30
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TKT IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Uporabniki na tej temi: scubadiver, barika, naraščaj, nicolina, TKT, Dajica, drobizek, Kimi6, neprespana, DEBELUŠKA30, potepinka To bomo pa jutr vse če se ne spokamo spat hm , pa je res ena neprespana gor... kdo pa je to? Ta ni nasa, a? Ne, ta ni naša, mogoče je sosedova...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:00:14
|
|
|
|
gruška
|
Scuba, mene si pozabla, sm skrita tko kot ti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:00:17
|
|
|
|
ajtak
|
LAHKO NOČ!
< Sporočilo je popravil TKT -- 7.3.2008 23:01:11 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:01:31
|
|
|
|
naraščaj
|
Oj, sam zaj mi pa ni nčveč jasn. Luna ma ornk vpliv, saj nam ful dogaja. Al bi rade že zaj naklofale tok strani da nas zaklenejo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:01:32
|
|
|
|
jooly
|
no evo. zdej sem pa še 4. napadla. ampak to je pa jabolčna pita, ampak lih študeram, če to sploh kej spremeni zadevo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:02:21
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: TKT LAHKO NOČ! Madona si me ustrašla!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:02:36
|
|
|
|
scubadiver
|
Gruška jest sem se skrila še med nosečnostjo ker mi je blo nerodno da skos tle visim A sem že rekla da grem spat?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:02:59
|
|
|
|
gruška
|
Babe, skor 10 strani smo naklofale dons ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:03:25
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Oj, sam zaj mi pa ni nčveč jasn. Luna ma ornk vpliv, saj nam ful dogaja. Al bi rade že zaj naklofale tok strani da nas zaklenejo. Ne brini, sej mam jst ključ
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:03:36
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly no evo. zdej sem pa še 4. napadla. ampak to je pa jabolčna pita, ampak lih študeram, če to sploh kej spremeni zadevo? Niti ne, samo da ima bolj okus po jabkah....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:04:00
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly no evo. zdej sem pa še 4. napadla. ampak to je pa jabolčna pita, ampak lih študeram, če to sploh kej spremeni zadevo? Ja, mal bol poln želodček bo nočko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:04:05
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška jest sem se skrila še med nosečnostjo ker mi je blo nerodno da skos tle visim Al zato, da niso vidl katere teme firbcaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:04:40
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška jest sem se skrila še med nosečnostjo ker mi je blo nerodno da skos tle visim Al zato, da niso vidl katere teme firbcaš hahahaha mogoče oboje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 23:05:06
|
|
|
|
Dajica
|
A sem že rekla da grem spat? ne, nisi se rekla. a ze gres al kaj????? pa zakva so te besede krepko pa posevno pa podcrtano pa vodoravna crta..itd... vse z besedami napisano se kr mi ni jasno..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?