|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
7.3.2008 22:05:48   
nicolina
Dajica, men tud vse ravno piše. user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.3.2008 22:06:02   
Tanayya29
barika kaj prej?jaz imam ravne črke...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.3.2008 22:06:42   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

A ste porajtale, da so tuki kjer pisemo, spremenili, da zdej vse z besedami pise (krepko, posevno...) Kr neki...

zopet prevod,nč ne razumem?pr men vse ravno piše...

ja a ni blo to že prej?????

A d user posted image ? O čem to vidve?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.3.2008 22:07:30   
jooly
Kva zdej klobasate o enih črkah pa črtah pa vodoravno pa navpično.??.. user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.3.2008 22:07:58   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: barika

A ste porajtale, da so tuki kjer pisemo, spremenili, da zdej vse z besedami pise (krepko, posevno...) Kr neki...

zopet prevod,nč ne razumem?pr men vse ravno piše...

ja a ni blo to že prej?????

A d user posted image ? O čem to vidve?

Men tud ni nič jasno...user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.3.2008 22:08:34   
Tanayya29
jaz mam ravne črke????
pa vi?

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.3.2008 22:09:32   
gruška
Jooly, sem še u trenerki ... pa u štunfih tud ... čakam, da moj neha gledat film, jaz sem že u postli ... z vami ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.3.2008 22:09:32   
DEBELUŠKA30
Barika sem te prehitela, naslov je že zgoraj objavljen user posted image
user posted image

JA SE DOBIMO NA GORENJSKEM:

user posted image

Tanayya, če te zanima, od kod je kakšna slikca, klikneš nanjo z desno in daš lastnosti, pa dobiš int. stran, od koder je kopirana:

user posted image

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 22:10:19 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.3.2008 22:09:45   
Tanayya29
gruška a s ti skrita?

Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.3.2008 22:10:28   
Dajica
ko pritisnes za odgovor in se ti odpre okencek za pisat in imas zgoraj znakce za krepko , pa posevno, pa podcrtano... no, sem porajtala da na mozili namesto znakcov vse pise z besedami na explorerju pa so znakci npr za krepko je znak B, tam na mozili pa za krepko pise: krepko

jao, sej vem da kompliciram, ampak a me kera razume??

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.3.2008 22:11:03   
barika
Tanayya, a ti se barvađ na črno, da blond barvo skrijeđ, al đe narkoza lavfa na polno????user posted image

(zdej grem pa user posted image , potem pa user posted image  (programirat) )

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.3.2008 22:11:13   
Tanayya29
Tanayya, če te zanima, od kod je kakđna slikca, klikneđ nanjo z desno in dađ lastnosti, pa dobiđ int. stran, od koder je kopirana:

pa dobr debeluška kva maš ti s temi džji...a maš pogobdo?

Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.3.2008 22:11:37   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

jaz mam ravne črke????
pa vi?

Tannaya, a si ti dons pozabla tableto vzet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.3.2008 22:12:10   
Tanayya29
ma mam črne lase,jauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.3.2008 22:12:38   
barika
Tanayya, če te zanima, od kod je kakđna slikca, klikneđ nanjo z desno in dađ lastnosti, pa dobiđ int. stran, od koder je kopirana:

a si mogla povedat????user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.3.2008 22:12:51   
Tanayya29
sm vzela ja tabletouser posted image user posted image user posted image user posted image .sam vprašanje kerouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.3.2008 22:13:13   
gruška
Tannaya, ja skrita sm pod koutrom, zakaj? user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.3.2008 22:13:24   
mamuška
No, upam, da bo zdaj mal več časa:
moža so spodili domov, ker je kronični jetrni bolnik inse itak zna sam pazituser posted image (kao!), gledat mora tisto svoje lulanje in kakanje, če je prvo črno in drugo belo, ora takoj nazaj. itak to ž evemo. SO mu pa res podivjale vse vrednosti, v pon je jedel nek golaž v službi s kruhovim cmokom in se je očitno zastrupil, dobesedno. On bi bil odličen dvorni preizkuševalec, zavoha pikico sfaljeno hrano na kilometre. Če on reče, da ni v redu, ko povoha, pol verjemi.  V glavenm, zdajle bo na čajčkih do nadaljnega.

Dominik ga nekaj sračkauser posted image Ponoči se je skoz nekaj priklapljal, ampak čez dan je komaj kaj pojedel. Ob 9h se je nekaj dojil, ob 12h je pojedel 40 ml in bruhnil v šusu nazaj, pol je spal 3,5 ur, nato je pojedel z veliko mujo par žličk krompirčka in jabolka, 3/4 od tistih treh žlic je šlo mimouser posted image , pol je okrog 16h pojedel enih 60 mleka po flaši, dojit se sploh ni hotel, onb 19h je pojedel spet enih 40 ml in par požirkov čaja, pa spet nekaj nazaj vrgeluser posted image , ob 20h, ko sva šla spat, najprej sploh ni hotel jest, je prav renčal, nato je z veliko muko spil cca 90 mleka in enih 30 čaja, rigal je pa tako, kot da je vse pokvarjeno pojedel, pa sem mleko čist sveže izbrizgala prej. Običajno mal pred 19,30 spi ko klada, prej poje vsaj 150 ml, dons pa ni hotel ne jest, ne zaspatuser posted image user posted image Me ornk skrbiuser posted image , ker tole mu ni podobno. Ves čas ga hodim gledat, ko je buden je čist dobre volje, v spanju pa ves čas nekaj jamra. Ne vem, a ga dajejo zobje, ker roke ima do komolcev v ustih, po bradi so celi potokiuser posted image , tlači si jih s tako ihto v usta, da se mu od tega dvigne. Pomislila sem tudi že, da ga morda kako grlo boli/srbi in zato tako roke žoka not - pojma nimamuser posted image Sva šla prej s tavelikim do trgovine in je mož že po 20 min klical, naj pridem nazaj, ker se dere ko sraka in ga ni za umirituser posted image . Pridem jaz skoz vrata, me zagleda - in nasmeh za 100 eur pade takojuser posted image saj ne veš, abi se jezil al bi ti odleglo, da je "samo" sindrom mami po sredi.

Čez dan jaz spustim roloje in tavelikega na kratko privežem, da lahko D. v miru odspi svoje. Ta čas pač nekaj barvava, pacava, čarava, da ni šundra in potem lepo spi. Pri nejm skoraj nikoli ne gledam na uro, ker če se zbudi z nasmehom, pol je vse OK, če je še ves kisel, ga pobožam in zaspi nazaj - večinoma. Spi običajno na vsaki 2 uri prbl. eno uro,V bistvu je blazno trpežen in neproblematičen otrok, zato me tole danes toliko bolj čudi. Tudi ponoči običajno tja do 5h, 6h spi lepo sam, nocoj pa ne.

Tiste, ki hranite po flaši, koliko vam otroci spijejo? Meni zadnje tedne čez dan ne poje več kot 100-120, pa da  se v tla vržemuser posted image Glede na kg in cm (6.600 in 64 cm na približno) ima sicer vsega več kto zadost, ampak mene kar zvije, ko mi razlagajo o 170, 190, 200 mluser posted image user posted image , naš komaj pol od tega poje na obrok. DOji se po 10 min na vsaki strani, še vednoo na obeh straneh, ker gospod ne bo garaluser posted image . Čim neha samo špricat, on na hrbet, usta odpret in s polnimi usti se dret, da ne teče (več) samouser posted image user posted image . Pol ga prestavim in če gremo ven, dam še po flaši, da se res naje. Jaz pa izbrizgam med 150 in 180 na 3 -4ure. Kako pogosto jeste? Naš običajno je na 3-4 ure, tudi na 5 potegne (vozičkanje)!, samo potem je ponoči bolj lačen.  Zbujam ne več za hrano -a ve zbudite?

Kapico po kopanju pa dam za ene pol ure in jo pol grem slečt.

Jest grem dons samo še spat! Dan, ki ga komot ne bi blo, če odštejem,da je danes D. dopolnil točno 5 mes.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.3.2008 22:13:31   
barika
Tanayya, đ-jeke nardi, zato, ker daš sliko iz te strani, poem pa šumnike spremeni

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.3.2008 22:13:58   
Tanayya29
men gor pišejo črke in ne krepko,uporabljam mozzilo

Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.3.2008 22:14:40   
Tanayya29
ne ne gruška a si skrita aaaaaaa?

Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.3.2008 22:15:06   
barika
Čim neha samo špricat, on na hrbet, usta odpret in s polnimi usti se dret, da ne teče (več) samo .
poznam to ja, men na flašo spije 150 ml vode + mleko, pa pride okoli 170 ml

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.3.2008 22:15:09   
DEBELUŠKA30
Gruška se pa skriva, pokaži se:

user posted image

Tanayya, ko kopiram s te strani, ti popači črki " š in ž" user posted image , tko da grem pol nazaj popravljat user posted image !

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.3.2008 22:16:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.3.2008 22:15:40   
tintin
Srečanje - Krajnuser posted image : jaz bi tudi raje v čet. ali petek, v sredo imamo kontrolo kolkovuser posted image
A se dobimo kje drugje, matr že cel čas razmišljam, kje bi bilo kaj več placa kot na Brionih zaradi vozičkov....mogoče Qlandia - tist bife nasproti C and A in Deichmanna? Sej če bo sonce in toplo, smo lahko tudi kje zunaj..?Samo glede na vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
7.3.2008 22:15:52   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Kaj pa Celjanke delajo, jih nič ni okol ... TKT je s taščo, Barika pa s fu*ecom user posted image user posted image user posted image

Sam da ni tašča s fu...ecom user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Ko me je tašča vprašala, če "kanutire pehlam", (likam spodnje majice)sem jo gledal ko tele v nova vrata Je mož povedal, da jih ne, da "kar pahlad in abliče"(poravna in obleče) "Tu j pa tak namarn" (To je pa tolk nemarno! je rekla tašča in polikala)je dja tašča pa papehlawa

Pol smo mel wawiwnke na čez. Ker ve, kwa j to? Wawiwnk ? Tanayya - ššššššššššš!!!!

Pol me je tašča nazjala, da sem "an ciu kwatrowc na čivlh not prneswa" (eno celo skalo na čevljih not prinesla)Jezus Marija, kwa pa j to "kwatrowc"???? Pa me pogleda, ko da sem z lune in zabrus "an mau weč bonk!"  (malo večji kamen) Pa se zalet!

user posted image user posted image user posted image

Tantra zdravo, sem te ze pogresala!

Punce drage sem se zdele skor polulala ko sem brala kako vam je vceri dogajal... da ne omenjam kok cajta sem brala user posted image .
Je pa ziher se kaka beseda z nasih koncev, ki je niste desifrirale...

Barika, ko jih jeuser posted image  kure stare, najina user posted image  sta ze fajn, v pajkicah al pa brez!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?