|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:11:17   
MARTINA25
****....smo te že mau pogrešale veš!!!Seveda nam pripadaš, tuki smo zato,da delimo mnjenja in si stojimo ob strani!!!Rade te imamouser posted image , upam, da boš kmalu bolje!!!user posted image
JA jst sem prejšnjič uporabila na brazilki JANEZA-to je un podolgovat povšteruser posted image ....je nekak ratalo.Včeri mi je pa rekla, da je najboljš, da probava na vseh štirih....hm...pa ni bilo najboljš...tko,da sem se za tisti dve minutki vlegla na trebuh...pa eno nogo rahlo pokrčila pa je šlo. Aja, pa eno roko dam pod prsmi-vležem se nanjo....

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:14:53   
kodrana
dan.

katy najprej, hvala bogu, da sta s pikico ok. me je kar šokirala tale tvoja izkušnja. sama sem včeraj skoraj zletela po stopnicah.. če se ne bi ujela za ograjo in še moj user posted image me je ujel, ne vem, kako bi se končalo. že takrat sem se pošteno ustrašila.
pazi nase.

špelin user posted image za obletnico. mi2 sva se spomnila isti dan, da je danes dan najine ljubezniuser posted image .

aurora user posted image za 32t.

mi pa smo danes dopolnili 28Tuser posted image .


Naty tale tvoj recept se sliši slastno. njami njami. je že v knjigi mojih kuharskih receptov.

meni tudi dišijo sladki vonji. tako da uporabljam največ Hypnose od Lancoma.. s tem,da kupujem original aprfum v neoriginalnih embalažah. veliko ceneje in čist ista obstojnost. zakonuser posted image .

MARTINA meni srce tudi občasno divja, posebaj, ko grem spat in kaj preveč razmišljam.. verjetno preveč razmišljamouser posted image .

tally upam, da dobiš dopustuser posted image , pa dobro opravi na pregledu.

Taula upam,da bo cuker test okuser posted image .

Katina user posted image da se lepo zdravo prehranjuješ. tako bi se mogli vsi, kljub temu,da nimamo sladkorne. ampak jaz sem skos lačnaaaa..user posted image

kasso
jaz se tud strinjam,da so običajno psičke bolj obvladljive in že zaradi materinskega nagona, bolj nežne.. čeprav, so tud izjeme..

narava sem se zdaj nasmejala.. poštimana..obuta v natikače in črne štunfeuser posted image user posted image .. ja, težko gre tole skupuser posted image . saj za službo, si res lahko omisliš neke natikače, če delaš v pisarni. pa se lepo tam preobuješ in ti je lepo udobno. pa še noge na mizouser posted image .

Estrella sem se z mojim user posted image zmenila in ni panike, me zapelje do Ivančne al pa do Naceta-ta Krka je mal pred Ivančno, ne? .. ni panike..


če vas nisem posebej omenila.. al pa ktero pozabila.. brez zamere.. pa lep pozdravček.









_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:18:49   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****


Oglašam se pa zato ker se čutim kot da nekam pripadam. Kot da je tole nek klub velika družina,ki skrbimo eden za drugega...In je že kar dolžnost da se javimo vsaj vsak drug dan...
Drugače pa sem v hudi depresiji. Zakaj nimam pojma... Vse mi je brez veze... Najlepše mi je ko spim...
Ah, kaj morim...
Lep dan vam želim punce.


Lepo od tebe ****, da nas ne skrbi preveč..smo tolk navajene da si z nami gor, da te pol kr pogrešamo,ko te dva dni ni.
upam da tvoja depresija čimprej mine, če ti bo lažje naklofaj 3 strani o tem kaj te muči, pa tud če kr na list papirja, ki ga vržeš stran.
 
aurora superca za 32.teden, midva ga dopolniva v ponedeljek.
 
vidim da nam kar nekaj user posted image  prehiteva user posted image  za kak teden dva...men včeri ni povedla kake so mere (sem mal jezna na njo),vem samo od 3D uz da je bil večji za dva tedna, tk da čez 3 tedne ko imam spet pregled,jo bom pa kr direkt vprašala.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:23:15   
kodrana
**** lepo,da se čutiš pripadno. še sama čutim veliko pripadnost, čeprav se ne javljam vsak dan..
depresijo pa kar lepo stran. mogoče je tud vreme krivouser posted image . sama imam tudi take težke dneve, ampak ponavadi, ko je lepo vremeuser posted image .
tebi pa verjamem je težko, ker tole verjetno ni več tvoje okolje.
tako da ti pošiljam malo sončka in veliko optimizma.

punce vsaka vam čast, ve ki hodite na brazilsko.. mene ne bodo tam videli, čeprav bi si želela, da imam manj dlak in tanjše. ampak take bolečine prestajat in še take pozeuser posted image . pa da me kozmetičarka gleda.. ah, ne.. kar sama poštimam.. še dobro,da moj user posted image ne mara čist pobriteuser posted image . ima rajši malo dlakicuser posted image .  potem naj jih pa imauser posted image .


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:26:42   
špelin@
barbaw, glej, sploh nisem napisala, čeprav sem šla prej pogledat slikice: čudovit trebušček user posted image user posted image
 
****, user posted image  Veš, tvojo depresijo popolnoma razumem, če se samo malo postavim v tvojo kožo user posted image  Pa še vreme ni naklonjeno... Tako moreče, turobno user posted image  Vseeno vedi, da nisi sama in te imamo me tukaj zelo rade user posted image  In da komaj čakamo, da spet počvekamo user posted image
 
Jaz sem zdajle tako besna, da bi kar nekoga raztrgala user posted image  Zgodba je predolga, da bi jo lahko v slabe pol ure, kolikor imam zdajle časa, razložila. Na kratko: svak (preko 40 let star, zapit, zapufan, ločen, neodgovoren,... osebek) je SPET pridelal celo pizuser posted image arijo in SPET prišel fehtat svoje starše, naj mu (finančno, seveda) pomagajo. Ne vem sicer točno, kaj vse ga je sral po cesti, ampak pridelal je kazni za skoraj 1500 EUR?!?! user posted image  Do sobote ima čas, da plača polovično. Svojemu očetu je v pijanem stanju že (pred par leti) razbil nov avto - kasko je seveda šel v nič, tast je moral odplačati razbiti avto in vzeti še en kredit za drugega. Potem se je tip "kao" malo zresnil in streznil (pa ja user posted image ). Starša sta mu ful pomagala, da si je lahko kupil avto, dobil je dobro službo,... Zdaj pa to!!! In moja tast in tašča tokrat nimata niti ficka za posodit, zato se je moj user posted image  (no, midva) odločil ponuditi, da posodi 700 EUR - pod določenimi pogoji. Vem samo, da če svak sprejme ponudbo in se teh pogojev ne bo do pikice držal, mu bom zrihtala tako lekcijo, da je ne bo nikoli pozabil user posted image  Mater, sem razpenjena!!!

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:32:07   
Taula
Pozdravljene

Evo mene iz testa. Hvala da ste držale pesti. Najprej naj pohvalim sestre na Polikliniki, so bile ful prijazne. Test je pokazala da je vse ok, da ne rabim iti na ta dolgi test. Samo pazim naj kaj naj jem, ker če bo na naslednjem GP spet slab urin-me čaka ta dolgi test. Bomo videli. Moram preštudirati kako bi spremenila prehrano.


Jana 81: očitno so naši majčki res večji. Jaz imam tudi občutek da bom prej rodila, ker toliko prehiteva v rasti user posted image . Sama razmišljam da bi šla tam okoli 35 tedna na samoplačniški UZ, da vidim kaj se dogaja s user posted image , koliko velika je.

****....če ti bo lažje nam kaj napiši.user posted image

Martina...tudi meni občasno zvečer ko ležim razbija srce ko noro.user posted image

Špelin@...čestitke za obletnico. Naju čaka ta mesec. Bom videla če se bo lubi spomnil. user posted image

Narava...otekanje nog je tudi meni znano. G mi je predlagala, naj si kupim posebne žabe za user posted image  proti krčnim žilam. Baje se lahko le te pojavijo če zatekaš+kapilare začnejo pokati na nogah.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:38:20   
kodrana
Taula user posted image za pregled.

barbaw sem šla pogledat tvoj lepi bušiuser posted image . sem mislila, da je moj buši majčken. user posted image pa ni. ni več. v 28T se mi zdi, da je moj večji. sedaj v 32t je pa tvoj res že pravi buši. prelepuser posted image .


špelin globok vdih in izdih.. lepo,da mu bosta pomagala, le prej se zasigurajta, da bosta to vsoto dobila nazaj. ker nikoli ne veš.. pri tako neodgovorni osebi.


prej me ni 2dni, pol pa pridem pa me ni za ustavituser posted image . čveka čvekasta.




_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:50:51   
kodrana
nove slikice bušita v 27T so v mojem albumu. geslo isto..



_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:52:08   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Narava...otekanje nog je tudi meni znano. G mi je predlagala, naj si kupim posebne žabe za user posted image  proti krčnim žilam. Baje se lahko le te pojavijo če zatekaš+kapilare začnejo pokati na nogah.

superca, daje vse v redu...
V začetku nosečnosti sem porabila kar nekaj evrčkov za preventivne kompresijske nogavice. Najprej sem kupila prostostoječe s silikonom, ki so mi padale dol in jih nisem mogla nosit...potem sem si kupila cele hlačne s trebuhom za nosečnice...pa sem jih parkrat oblekla, a potem je bilo tako toplo, da mi je bilo prevroče v njih in zdaj stojijo. Imam še ene, ki sem jih kupila v lekarni, ampak nimajo nobenega učinka.... sem se kar sprijaznila, da krčnim žilam se pač ne bom mogla izognit....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 11:54:33   
kasso
**** user posted image user posted image user posted image reči Samii, da naj ti zapoje kako lepo pesmico, pa boš takoj boljše volje user posted image

tako bi še klepetala z vami, ampak me čas preganja in moram it,
papa

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 12:09:43   
Anonimen
najprej vam poklanjam eno lepo pesmico.... ni treba da gledate, ker itak ni video ampak so posnetki iz mojega najljubšega filma...

Poje pa tisi Amr Diab, ki ste zadnjič rekle da je njamsi... besede ne boste razumele pa tud ni treba preveč žalostno...No ampak men je ta pesemca tok lepa...Upam da bo še kateri všeč...

poslušaj tukaj

Sedaj pa najbolje bo da tukaj mal klofam pa ne bom mislila na neumnosti...

Martina: Brazilska... Aha si predstavljam, kako to izvedeš. No jaz se vedno dam na vse štiri da mi lahko še tam okoli rite populi. Jah pred porodom bom prav gotovo enkrat še šla. Sedaj sem se pa pred tednom kar z depilacijsko kremo... katastrofa kok dela, pa packarije...
 
Špelina: Mi smo imeli podoben primerek v familiji. Sedaj imate priliko postavit ga pred dejstvo... Mi smo ga in odločil se je za zdravljenje in da ne bo klošar ampak človek. Danes je 12 let od tega kar ne pije, zida hišo ima dobro službo, naredil je nekaj šole v tem času in ima super partnerko. Govorim o lastnem bratu. Več pa drugič če bi te zanimalo.

Tista ki je spraševala za CTG. Kaj s tem sploh vidijo. VSE. Kako se otroku godi, popadke... In brez skrbi če bi bil CTG slab te takoj pošljejo še na UZ.

Hvala vsem  vidim da ste me iskale...user posted image user posted image  In hvala za podporo... Svetovale ste mi da naj pišem na list papirja... Sem probala in potem ko preberem se pa še zjokam...
Mah nosečnost naj bi bila nekaj lepega ,nekaj čudovitega... men pa očitno te hormoni nagajajo. Kajti najraje bi da bi bil jutri 22 maj al pa kar naj bo avgust pa da grem jaz nazaj...
Prijateljici se sploh ne upam povedat kako mi je... pred mamo tud skrivam... možu se pa sploh ne javim na telefon z izgovorom da je predrago pa da je bolje komunicirat samo preko sms...
Ah, saj vam bo smešno ampak zaupanje v Boga me edino mal gor drži.

Kasso: Samia še ne govori, tud pet ne zna še... user posted image
In zelo je nagajiva... na veliko me jezi z svojimi izpadi trme in nagajivosti... Danes me je čist iz ljubega miru udarila... sem jo potem lepo odpeljala v spalnico in rekla ko se boš opravičila in vedela da se to ne sme in mi dala lubčka pa pridi ven... pa se je drla kot zverina, pa odprem ponovno pa jo vprašam če mi da lubčka pa pravi neee in se začne spet dret, pa spet zaprem vrata... pa se dere. Potem pa tišina pa odprem pa pride pa mi da lubčka in potem sva šle risat...
A sem prav naredila? taula ti si učiteljica...povej in druge ki imate otroke??
Jaz se namreč prvič srečujem z takimi izpadi...
Aja udarila me je pa orenk po obrazu z trdo igračo...

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 12:15:44   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

nove slikice bušita v 27T so v mojem albumu. geslo isto..




lepa si, buši še pa ni tko velik...
 
bom še jst dala svojo žogico v album...se mi zdi da je ogromen.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 12:21:17   
Taula
****..jaz bi isto naredila. Sej če kaj gledaš Male vrgace vidiš, da uporabljajo tehniko ''ohlajevanja''. Pač otrok mora videti da imajo njegova dejanja posledice. Če bi to ignorirala bi mala mislila, da je tako vedenje normalno.

Drugače se pa ne zapiraj vase in se zaupaj možu. Sej tudi njemu ni lahko brez vaju.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 12:47:46   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Ja NATY teb je bilo to namenjeno...sory...resuser posted image , sem te mau preimenovala!!!
JA to imaš prav...vsak pes ima kosmata ušesa....nikol ne veš.TO glede hierarhije....čist verjamem!!!Valda se ne bo pustila komandirat tvojmu...sej je prišel tazadnji k bajti-za njo!!!!heheheuser posted image
Kok pa so zdej mladiči dobermanov?A si kej spremljala?


MARTINA ni panike za preimenovanje user posted image , se vsaki kdaj naredi. Ne glih to sm hotla rečt, da je presenetljivo dobr sprejela novega člana in ve, da je on dec pri bajti user posted image . Normalno, da sm taprva še vedno js za njo, ampak ga je vzela za svojga brez problemov...upam oz. mislim, da bo tko tud z dojenčkom user posted image . Aja za cene pa nč ne vem, kake so kej, ker se mi zdi da bi pol kr nesrečo klicala, dokler mava še Galo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Naty, pri psih in karakterju je tudi ful odvisno od spola. Meni so veliko bolj všeč psičke in tudi naslednja bo psička.


kasso tu se pa čist podpišem. Psičke so bolj ubogljive in materinske, tko da sva se tud midva pogovarjala, da če se bova še odločla, bo brez razmišljanja psička. Sploh pri pasmah, ki majo neko naravno ostrino je pomembna vodljivost in samci včasih hočjo bit glavni. No najina tega nima...ona je včasih otroček pa se crklja, včasih je pa mamica, pa naju umije od nog do glave user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Oglašam se pa zato ker se čutim kot da nekam pripadam. Kot da je tole nek klub velika družina,ki skrbimo eden za drugega...In je že kar dolžnost da se javimo vsaj vsak drug dan...
Drugače pa sem v hudi depresiji. Zakaj nimam pojma... Vse mi je brez veze... Najlepše mi je ko spim...
Ah, kaj morim...
Lep dan vam želim punce.


**** želim, da ti mine čimprej user posted image ... vem kako je. Js sm mela pred kratkim obdobje, ko bi najrajš pobegnila od vsega in vseh, se nekam zaprla pa samo jokala. Ampak mine... ti kr prid mal nam pojamrat pa bo prec bolš. Al pa če se zmenmo za čvek notranjk v živo, mene je zmer spravlo v dobro voljo.

kodrana pri parfumih mam js isti način kot ti...original v neoriginalu user posted image . Recept je pa preverjeno njamsi, tko da se splača probat user posted image .

Ej a je vam tud tolk hecno, ko se otročki zdej bolj kobacajo po trebuhu kot brcajo? No sej kaka orng brca se še najde, ampak v splošnem je pa tko, ko da se skoz neki premetava user posted image  Tolk fajn občutek!!  Mi je glih uštekal, da mam glede na rok v ponedeljek polnih 7 mesecev user posted image !

špelin@ te čist razumem glede svakauser posted image . Matr ko ljudem ne bo nikol uštekal, da alkohol naredi same ****rije. Tako osebi, njegovi družini, kot vsem, ki so vsaj malo povezani z njim... Najbolj grozno je, da morajo potem bližnji reševat njegove probleme. user posted image user posted image

Taula user posted image user posted image  da je blo vredu na pregledu.

Nč grem zdej mal pospravljat, da kej konkretnega naredim danes user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:04:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ej a je vam tud tolk hecno, ko se otročki zdej bolj kobacajo po trebuhu kot brcajo? No sej kaka orng brca se še najde, ampak v splošnem je pa tko, ko da se skoz neki premetava user posted image  Tolk fajn občutek!!  Mi je glih uštekal, da mam glede na rok v ponedeljek polnih 7 mesecev user posted image !



Jaaaaaaa men je ful smešn, ko začutim eno kobacanje, kr v trebuh začnem gledat in kr pozabim kaj sem delala pred tem, tolk noter padem.
bravo za tvojih 7 mes.user posted image

jst bom pa v ponedeljek glede na rok polnih 32.tednov (se prav po dohtarsko celih 8 mescov).user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:23:05   
aurora28
Kodrana lep buši! user posted image user posted image Ej kako to misliš, da imaš original parfum v neorginalu user posted image

Špelin@ te popolnoma razumem, ker sama bi tudi piuser posted image v takšni situaciji. Ok pa si rečeš, da boš pomagal, ampak potem ko pa vidiš da si človek sam noče pomagati, bi ga pa stresla iz hlač. Edino pravilno, da sta mu postavila pogoj, svak gor ali dol...pri denarju se vedno vse začne ali konča.

Danes mi pa trebuh kar pogosto otrdeva user posted image , pa zakaj me že vso user posted image nos pečeuser posted image

Naty čestitke za tvojih 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil aurora28 -- 7.3.2008 13:24:01 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:33:59   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kodrana lep buši! user posted image user posted image Ej kako to misliš, da imaš original parfum v neorginalu user posted image




ja, sem ponosna na bušijauser posted image . tko kot vse nosečke, ne?

sama sem pri eni firmi, ki ima licenco za original parfume. le natočeni so v flaške, ki ni original. torej, vonj je isti, kot original, tudi parfumske vode so (ne toaletne) in še cenovno ugodne, tako da se splača..
sama sem bila takoj zagreta za to. in sedaj sem redna uporabnica, včasih pa še komu kaj prodam..


IZVIRNO SPOROČILO: Naty*


Ej a je vam tud tolk hecno, ko se otročki zdej bolj kobacajo po trebuhu kot brcajo? No sej kaka orng brca se še najde, ampak v splošnem je pa tko, ko da se skoz neki premetava  Tolk fajn občutek!!  Mi je glih uštekal, da mam glede na rok v ponedeljek polnih 7 mesecev !



ja, pri meni se tudi že bolj preklada iz enega konca trebuha na drug. skos gledam, kako buši skače. sem čist navdušena. je pa res,da najina bebica ni tako zelo živahna.. je par dni bolj zatišje, potem pa kake dva dni čutim non-stop, da telovadi.




_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:35:11   
jana81
Aurora men tud že od včeraj zvečer..in to fuuuuuuul..mogoče je kej z vremenom povezanouser posted image user posted image
nos me pa ne peče, ampak mam skos suh nos.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:36:35   
narava
****, mojo cifro mas, tko da ce karkoli rabis (pa cetudi je to samo odprta telefonska linija) sem tu..

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:36:37   
80kaja
živjo punce....
špelin najprej iskrene čestitke za obletnico !!!!
**** ne boj se...naj te ne bo strah...kar se ti dogaja je popolnoma normalno stanje...tudi sama se včasih znajdem v temi...sploh sedaj v časuuser posted image ,ko so hormončki divji in še bolj divji....včasi si prav rečem: "ej kaja, pa kaj ti je...ustavi se!..." sam največkrat nič ne pomaga, solzice tečejo in zdi se mi,da se mi sesuva svet....takrat rabim svoj čas...in pomaga tud RR,da kaj napišeš....nisi sama v tem....minilo bo...drži se, objemček zate!
vsem ostalim dekletom pa vse vse dobro
kaja

aja, brazilska....uf,kaj bi dala,da bi se opogumila...pa se ne upam....kam pa to hodite?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:38:40   
kodrana
jaz pa nimam težav s suhim nosom, prej s polnim nosom. skos imam sluz.. po moje je to vse normalno. če imate suh nos, si malo navlažite s fiziološko..

meni pa ne otrdeva maternica. razen, kadar user posted image ali pa če me napenja..user posted image

a se je še kateri povrnila želja po user posted image ? meni je fajn, samo ko me že malo moti trebuh in še okorna sem..


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:40:18   
jana81
aurora a tebe to otrdevanje boli, al sam čutiš kot pritisk navzven in navzdol?
mene včasih prav zaboli..
pa še neki, a kdaj slišiš pretakanje po trebuhu, jst recimo ga slišim ko se naslonim naprej, koker da bi se naslonla na trebuh, in pol se mi tk pretaka neki po trebuhu...sej ne znam razložit user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:43:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
a se je še kateri povrnila želja po user posted image ? meni je fajn, samo ko me že malo moti trebuh in še okorna sem..



o ja...jst jo mam že skos, sam je moj neki zadržan..še kr ga je strah, da bo user posted image  kaj naredu, ampak občasno pa pozabi in pol nadoknadva za nazaj...je pa res da je trebuh zdej ful ovira...sploh več ne vidim dol..user posted image user posted image ...je prav smešn kak se naštimujeva zraven.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:43:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

****, mojo cifro mas, tko da ce karkoli rabis (pa cetudi je to samo odprta telefonska linija) sem tu..


Thanks... user posted image user posted image

A boš v sredo 12 na MŠ ob 18.15h? Ker takrat morav pridet z J. na predavanje. Menda je takrat 1 porodna...

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 13:43:41   
barbaw
Da poročam! Sem obupala nad iskanjem kopalk. Sem jih za škrata takoj najdla, za mojega user posted image  pa ne. Ali v taki barvi, da bi izgledal kot semafor ali pa barvah kot jih vidimo na moških starih nad 65 let. V glavnem katastrofa. Hervisa niti omenjala ne bi, ker je totalen user posted image .

martina user posted image  za tiste teste. Kaj so bili vsaj blatni odtisi? user posted image  Si prav predstvalljam učiteljico kako je moglo bit revi nerodno.

Aurora user posted image user posted image user posted image  za 32tednov. Te malo pogrešamo tukaj gor. Si bla prej vedno dežurna zdaj te pa kar ni.

buccka Uz ni potreben če nosečnost normalno poteka. Že z merjenjem trebuha vidijo, če otrok raste, ker se maternica in trebuh večata. Meni je drugače pri 30 3/7 rekla da je težka 1600g. Je pa to čisto odvisno od spola in otroka. Enkrat so večje punčke enkrat fantje. Ni merila je samo neka splošna ocena, ki pa ima kar velik razpon. Nimaš razloga za skrb, ker bi te G že opozoril, če pa te tako skrbi pa lahko prosiš za samoplačniški UZ ali pa greš kam drugam in ga pač tam plačaš.

špelin@ dobra sta. Samo se bojim, da tistega denarja ne bosta več videla. Zakaj bi bilo zdaj drugače? Je pa hudo, da pride 40-letnik svojo mamo fehtat. Saj se zgodi, da ti gre kdaj kaj narobe, samo pijančku pa žal ne gre zaupat. Pri 40-ih bi pa že moral cvedet kako potekajo stvari in kaj je prav in kaj ni. Jaz bi tudi penila, ....

Taula user posted image user posted image  za GP in opravljen test.

Tudi meni kdaj razbija srce, pa se spravim v polsedeč položaj. Je pa tako, da srček dela za dva in je tudi bolj obremenjeno, ker ni več toliko prostorav trebušni votlini.

**** mogoče pa bi bilo boljše, da govoriš vsaj s prijateljico. težko se je sam soočat s podvijanimi hormoni, pa še tako daleč si od doma in vsega kar imaš rada. Je že res, da imaš mamo tukaj, samo vseeno pogovor ne bi škodil. Probaj! user posted image  Drugače pa imaš nas tukaj. Objeti te sicer ne moremo, ponujamo pa ti "ramo za zjokat". user posted image user posted image user posted image
Jaz bi edino naredila tako, da sploh ne bi odpirala vrat. Prav si naredila, ker bo tako Samia vedela, da se to ne sme delat, pa še lepo se je opravičila z lubčkom. Jaz tudi mojega pošljem v sobo, ko se dere in mu rečem, da lahko pride ven ko bo nehal. In sploh nimamo problema. Se pa to res redko dogaja, se pa.

Aurora mene čez dan nos peče, ker je suh, zvečer pa imam zamašenega. Fiziološka res pomaga, pa še kaj drugega se da dobiti v lekarni. Bi mogla iti do tašče, da pogledam na flaško kako se imenuje pršilo.

Otrdevanje se je pri meni malo umirilo. user posted image  Zatekam še ne, že trkam. user posted image  tole kobacanje je pa tudi meni hecno. Je moj zadnjič gledal kaj se dogaja z mojim trebuhom, ker ga prestavlja sploh zvečer in je rekel, da je bil cela bunka ven (rit od pike). user posted image  Je nisem videla čez svoje prsi.

user posted image  malo več kot prej ko je bila suša. user posted image  Udobno ravno ni, ker je težko najt nek pameten položaj, pa da bi še bolj pasalo. user posted image  si bo treba nekaj omislit. Kakšno gugalnico ali pa dvigalo. user posted image


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.