|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
7.3.2008 11:03:26   
Katy\o/
U, še ena ki pričakuje 5. julija. user posted image

Dobrodošla.

Lex, mi lahko prosim spremeniš naslednji pregled 1.4.2008 + UZ.

Na morfologiji smo zvedeli, da imam nizkoležečo posteljico, ki grozi na CR, zato imamo naslednjič spet UZ. Spola nismo zvedeli na žalost. Upam, da naslednjič moje dete ne bo tiščalo nogic skupaj. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 11:03:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.3.2008 11:13:15   
lex
mojcek mislim, da imajo nalepke baby center in pikapolonica, pa na ebayu kaj poglej. Jaz sem jima lani risala z dipiji na steno. Morem še kakšno princesko dorisat, pa menda vlak in avtobus. Po strokovnem se lotim še 1 risanja. Pa ziher ne več čisto spodaj pri tleh, ker se lani skoraj znorela ko sem se sklanjala.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 11:18:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.3.2008 11:19:30   
neboglasnica
ilatic: seveda sem bila na morfologiji, ampak nisem hotela izvedeti. Saj zdaj sem skulirana. Danes sem celo prej šla iz službe, ker me matra. Včeraj smo sestankovali, se izobraževali do poznih ur, danes pa posledica. Zdaj sem doma, grem brat roman in zraven papcat napolitanke z mrzlim mlekom. Kmalu bom taka kot user posted image , samo da tale skače, jaz bom pa bolj ležala in se po potrebi kotalila.

Koliko sta pa stari tvoji dve? tudi moji dve razglabljata, koliko ga bosta cartali. Mlajša obupana našteva, kdo vse ima prej RD, preden dobimo dojenčka. Ogromno jih je: dedi, bratranec, sestrica, ona, dva prijateljčka, teta.... Groza. Starejša pa..saj ona že vse zna, saj je poskrbela za tamalo.

Tudi moji dve se večkrat skregata, ampak ne za dolgo. Ravno danes je bilo tako lepo zjutraj: mala je od treh naprej spala pri nama, starejša se zbudi, mala jo pokliče - ljubica moja, Sara moja, pridi se k meni pocrkljat. In kako sta se stiskali. Kar toplo mi je bilo pri srcu.

Moram pa reči, da tudi jaz poleg službe opravljam pe dve honorarni deli, ki jih bom kmalu morala pustiti, saj pri treh otrocih bom verjetno morala biti več doma. Upam samo, da ne bom preveč pogrešala dinamike. Ja ja, saj vem, dinamično bo doma, ampak vseeno je drugače drugje, kjer ti pokažejo, da te cenijo, pohvalijo... Mož itak pozabi, da me mora vsake toliko časa pohvaliti. Bomo videli danes oz. jutri, ko bo 08.03.

Vau, bom nehala...

Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.3.2008 11:22:39   
neboglasnica
Da ne pozabim: jutri me ne bo doma skoraj cel dan, zato VAM VSEM VOŠČIM ŽE DANES:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA OSMI MAREC.

No, toliko rožic kot nas je in bo mam nisem naklikala, ampak velja za prav vsako!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.3.2008 11:31:22   
lex
neboglasnica hvala za rožico, evo eno še zate, ostale jih dobite jutriuser posted image

mojcek toyrus v Avstriji ima nekaj podobnega

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.3.2008 11:48:10   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Je pa po moje res slabo če si edinček.

Zakaj je slabo, če si edinček?

Moj bo tudi, pa mu ne bo prav nič hudo......

Tinky al smo občutljive a ne. Povem ti da boš čudovita mamica, ki boš srčno ljubila svojo pikico res, ampak jaz sem povedala svoje mnenje in gledala s stališča otrok. Večkrat sem zasledila od edinčkov, da jim je manjkalo družbe. Npr. tudi ko odrasteš in se poročiš je nekako lepo imeti sestro, brata.. na dolgo in široko bi ti lahko razlagala.
Želim pa da veš, da nisem s tem mislila, da bo tvojemu kaj manjkalo. Kje pa!!
Meni  je fino, ko se zapreta v svojo sobo in se sliši ples, glasba, hihitanje.. pač počneta numnosti ki jih sam ne moreš. Res brez zamere, gledala sem predvsem s stališča otrok.

Neboglasnica moji sta stari 11 in 8 let. Sta prav tako navezani ena na drugo, vendar pa brez krega ne gre. In tudi jaz tebi želim jutri vse NAJ NAJ za 8. MAREC!!!

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.3.2008 11:48:56   
ilatic
Lex kje pobiraš te slike???

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.3.2008 11:55:44   
lex
na stričku googlu vpišeš not besedo, pa pol daš, da ti najde slike. sliko klikneš in pol ti odpre stran, na vrhu pa še majhno slikico, tisto majhno še 1x klikneš in se poveča pol daš pa samo copy in jo prekopiraš a svoj odgovor simpl ko user posted image

tinky ne moreš bit 100% da boš imel samo 1 otroka, ker nikoli ne veš kaj ti je življenje pripravilo. meni je ful fajn ko ju gledam

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.3.2008 11:57:26   
tita13
Lunica24 - danes je že 17 dni po moji amniocintezi, tako da upam, da je kritično obdobje že mimo. Rezultatov še nimam, ker jih v Ljubljani čakaš 3-4 tedne, če je pa kaj narobe te pa prej pokličejo. Pa jaz sem itak prepričana, da je z našim malčkom vse v najlepšem redu, le malo panično mamico ima user posted image . Seveda sporočim rezultate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.3.2008 11:59:25   
ilatic
noče mi prilepit

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.3.2008 12:01:25   
ilatic
noče!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.3.2008 12:04:26   
ilatic
vse sm probala noče prilepit. Sem dala na word prilepi pa jo takoj prpopa, tle v odgovor pa noče in konc. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.3.2008 12:22:43   
lex
svoj odgovor moraš imet odprt in pol jo pripopaš, ko jo pripopaš pa daš spodaj potrdi (odgovor)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.3.2008 12:29:29   
glugluglu
komaj sem danes prebrala vse, ste pa res čveke,

netki, nika 9, lex se popolnoma strinjam z vami kar ste napisale glede tistega tednika včeraj

Tinky, tudi edinci se imajo fajn, pa sploh ne drži, da so za to kaj bolj razvajeni, jaz nisem edinka, imam pa prijateljico, pa tudi moj mož je edinec in so vsi ok.

vse, ki ste 3user posted image : mene je tudi malo strah koliko bo 3. razvajen, saj sta prva dva stara 8,5 in 6,5 (fant in punca), in sta oba nora na dojenčke in male otroke.

Joj glede prepiranja in vzgoje: sta ful različna, kar pri enemu uspe, pri drugemu ne, jaz jih moram obravnavat vsakega malo drugače, da potem dosežem enak cilj. Se pravi, cilj je enak, pot do cilja pa drugačna in to zato, ker sta tako različna.

Mark je ful nežen fant, priden in tudi ful občutljiv (zna pičiti kot pravi škorpijon), Nina je tudi pridna in nežna, ampak ona se ful znajde, zna biti prava lisička in povsod na prvem mestu (pravi lev). Oba sta pridna v šoli, že v vrtcu sta bila, doma se pa tudi tako zravsata, da je groza in seveda kaj ušpičita.

In jaz ne maram tožarjenja, tudi če kdo koga udari, sicer večkrat mlajša zatoži starejšega, samo vem pa, da zna mala tudi tako izvat, da na koncu jaz ne morem samo enega kregat. V bistvu dobi lekcijo - v pogovornem smislu  starejši, ker valjda ne sme tepst, ker je to nekaj najgršega, istočasno pa tudi mali povem, da naj ne neha, najprej pa itak hočem zvedeti od vsakega kaj sploh je bilo na stvari. Seveda, ker vsak stvari drugače jemlje, sta zgodbi iz dveh ust vedno malo različni. user posted image Sedaj pa, kdo ima prav? Dejstvo je, da vsekakor udarec res ni nikoli rešitev in nikoli odpustljiv, se pravi, tisti, ki udari je res potem najbolj kriv.
Poskušamo pa iti bolj po principu, kjer se pripirata dva, tretji dobiček ima.

Pa se imata drugač onadva ful rada, se znata zelo lepo igrat skupaj, tudi drugi pravijo, da neverjetno kako se vidi, da sta povezana in da se dobro razumeta.

Joj sem se razpisala.

V glavnem sem ful vesela, da imamo taka fajn srčka, mal se pa res bojim pubertete, kako bomo še to dal čez, ker, če sebe pogledam, si mislim, dobro, da sta moja starša mojo pubereto preživela tako kot sta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.3.2008 12:34:04   
Tinky
Lex,  verjemi da bo moj otrok edinček.
Čeprav pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, vendar imam svoje razloge, da bo tako.

Ilatic, nisem občutljiva, daleč od tega. Itak, da ima vsak svoje mnenje, tako imam tudi jaz svojega in se s tabo ne strinjam.

Je pa to debata o kateri bi lahko na dolgo in široko razpravlali, tko da ....user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 12:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.3.2008 12:35:31   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: lex

No zato mam pa jaz malo razliko, da si ta 3 ne bi mislil, da je bog i batinauser posted image user posted image user posted image user posted image , meni je naša dohtarca rekla takole: prvi je razvajen ker je prvi, drugi je zapostavljen, tretji je pa razvajen ker je namlajši. Pa s tem ni mislila, kako drugače kot s pohvalami in da se od sredinskega vse pričakuje in je vse samo po sebi umevno. Ampak se mi zdi, da moreš bit tud tip zato. Moji so vsi scartani, pa kregani tud ko je treba. Ni razlik, sva že v začetku videla ko je Alina Aleksa malo bolj močno po obrazu pa ji prvič nisva nič rekla je bil kar užaljen, ker on kao tega ne sme. Njemu sva razložila, da je še mala in še ne zna, da se mora naučit, on jih je pa naslednjič slišala. Koliko si je zapomnila se ve, ampak glavno je, da ni razlike.

to si tko lepo napisala user posted image
me prav zanima, kako bo pri nas...leto dni razlike...no, pestro, to že vem. Ampak ravno glede neumnosti, ki jim bodo šle po glavi.  Razvajeni bodo pa tut moji vsi (kok jih bo, še ne vem). user posted image Ampak bodo mogl tut ubogat in z mano naokrog hodit, ker lenobe pa ne bom podpirala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.3.2008 12:37:08   
lex
glugluglu, če bo Alina malo po meni v puberteti bojo mojemu lasje stali od glave pravokotno. Nisem bla glih žleht, pridna za znoret pa tud ne.

Moja dva sta še malo premala, da bi zdaj lahko tolk tožarla. Pač ko se en zadere če ne vidim najprej vprašam kaj je blo. Ta mala zna bit user posted image , pol se pa nazaj nasmeji a ti mine da bi jo kregal. Zadnjič ga je z neko igračo kuro po glavi, pa se Aleksa zadere, da ga je po glavi jo kregam, se nasmeji nazaj v tistem pa jo je Aleks nazaj, pol je bil pa še on kregan. Češ da to se ne dela. Eh vzgoja je ena zakomplicirana stvar. jaz se kar malo bojim obdobja ko bo Alina trmica postala. Že zdaj začne cepetat z nogami, če ji vzameš kar ne sme imet. Aleks tega nikoli ni delal. Od vsega je imel 1 dan tak da jaz nisem prišla nikamor z njim, pol sva se pa oba tulila.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.3.2008 12:39:37   
lex
tinky jaz mam mireno na omari, pa sem med pregledom in vstavitvijo zanosla, tako da nikoli več e rečem, da ne bom imela še kakšnega. Obsojam te pa ne, da ne bi slučajno dobila takšnega občutka. Po ustavi ima vsak pravico, da se svobodno odloča za otroke. Jaz sem se za 2 načrtno, tretji je pač not padel,pa smo ga sprejeli, je že bilo tako namenjeno.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.3.2008 12:42:49   
zabica26

IZVIRNO SPOROČILO: lex

no zdaj bom pa kavo v miru lahko še samo sanjalauser posted image user posted image user posted image , bom mela letečo. Ne vem če ne bom jim naročla, da zame kupijo une kozarčke za sabouser posted image user posted image user posted image , da si je ne bom polila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok je stara? a se je plazila? ker našga plazenje ne zanima, stanje na nogicah pa zelooo. ker ker se sama nisem plazila, pričakujem, da bo tuki zgodba podobna...pa še firbčen je 100 na urouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.3.2008 12:47:18   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

magnesol pijem (1na dan), v glavi se mi ne vrti, imam pa občutek, da me noge ne bodo zdržale (kod da se mi tla spodmikajo).

magnesol lahko 2 na dan... jaz sem v prvi user posted image od cca 20. tedna dalje pa dokonca pila po 2. Čist preventivno, zarad širjenja maternice...

Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.3.2008 12:48:31   
lex
stara je bila 9 mesecev, 1 teden in 5 dni, ona se je prej premikala tako, da je dala eno nogo pod rit z drugo se je pa odrivala ko ena žabicauser posted image , pa skoz ko je pogruntala kako se dvigne je bila na nogah. Včeraj je pa stala poleg stola jaz pa malo dalj in vmes ni bilo nič česar bi se lahko oprijela se je spustila in prišla do mene. Pol smo pa vajo ponavljali, da smo jo lahko posneliuser posted image . Aja pa premikala se je zdaj enih 14 dni tako, da se je vsega oprijela (stoli, omare, stene,...) in je hodila okrog in okrog. tud Aleks je bil tako hiter (on je točno na dan ko je bil star 9 mesecev naredil prve korake)

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.3.2008 12:55:46   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

Punce, neki me zanima.

A nujno rabš za lupinico tud isofix sistem?
Al je dost sam varnostni pas?
A ma katera izkušnje s tem?

ti pomagam...

Isofix je boljši glede varnosti, saj ti omogoča, da tisti podstavek pripneš direktno na "ogrodje" avtomobila. Preden se odločiš za nakup isofixa preveri, al ga vaš vato sploh ima. Seznam avtomobilov boš na najdla na netu. Potem pa še sama preveri v avtu...na sedišču ob naslonjalu moraš zatipati take "kljukice". No, na te kljukice pripneš podstavek isofix in gor zatakneš lupinico. Če boš isofix s sedežem prestavljala v avto, ki nima isofixa, boš lahko podstavek pripela tudi z varnostnimi pasovi. Zdej, kaj misliš o tem, ali je brez veze ali ne, je neumno razpravljati. Jaz sem veliko na cesti, kamorkoli grem, smo na avtocesti, tako da dam na varnost veliko. Mi ga imamo in je poleg varnosti še praktičen. Zavzame pa veliko prostora.
Če isofixa nimaš, obstaja tudi easybase http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2435437, kjer gre pa predvsem za lažjo pritrditev v avto.

Tako da...odločitev je vaša, vsekakor pa zadeva ni brez veze. user posted image

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=3&c_id=13802
http://64.233.183.104/search?q=cache:fpGusefAqkoJ:www.zps.si/sl/testi-vip/otrok/vipov-test-otroski-avtosedezi-5.html+isofix&hl=sl&ct=clnk&cd=16&gl=si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?