|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
6.3.2008 21:05:19   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Ojla punce,
No glede na to da sem jst že za naslednji teden na Gorenjsko vabla, bi lohk rekli dsa sem prva aneuser posted image , razen seveda Nicoline k nas je res že pred časom povabla v BK ampak se mi zdi da bi tja res lohk šle bolj pozno spomladi al pa poleti, ko se lahko na kak travnik pred kolpo za cel dan vržemo pa tko....se mi zdi tisti čas najlepše tam doli....se strinjaš Nicolina?user posted image

Vanja, popolnoma se strinjam, sej pr nas je res najlepše pozno spomladi ali poleti. user posted image  V bližnji prihodnosti, ko se bomo dobile v LJ, pa sigurno pridem.

Jaz sem v začetku AD3 kapljice tud dajala in to 7, pa ga je črvičlo po njih. D3 mu dajem po 2, men je P. rekla, ker so bolj močne in je čist ok.

O Tanayya user posted image user posted image , pazi da ne boš še kaj drugega skupaj namešala.
Debeluška, ti me vedno spraviš v smeh, a znaš kaj po belokranjsko? user posted image user posted image

Punce, Tin lepo pančka, mojga dragega ni, jaz se grem pa mal raztegovat na leg magic... se pol še kaj javim..

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.3.2008 21:11:39   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

gruška men se pa zdi,da sta si z lendero mal podobniuser posted image user posted image

user posted image
Da slišiš Gruško pet!!! Lohk Saška kr takoj zapre firmo user posted image

Joolka, na poti v Celje sem imela muzko naglas zato, da se tebe ni tok slišal user posted image ...  Jaz sem pa res pela 10 let v ženskem pevskem zboru... Ampak Lenderi sm pa najbrž podobna sam v trepalnice, če jih fejst namažem user posted image ......Al je bil to kompliment, Tannaya?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.3.2008 21:17:10   
Nana Liza
jooly - user posted image user posted image user posted image   A ni imel listka s sabo? Jest sem mojmu rekla zadnjič, da rabimo mleko, peki papir sem pa že sama kupila. Pol mi prinese pa glih peki papir in na mleko pozabi.user posted image

mama11 - ad3 kapljice dajem 7 kapljic na dan. Začela postopoma po 1 kapljico na dan. btw - Katero P pa imaš?

gruška - user posted image za plavanje! A bo šla katera na sestanek in poročala? user posted image

guess - mam samo ene hlače. user posted image Za te hlače pa moram poskrbeti še 5 kg minusa. user posted image So bile na razprodaji, ampak še vseen svinjsko drage.

Tevž spi že od 8:30. Ta velika pa ne vem če bo zaspala pred 22 uro, ker je spala do 18:30. user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.3.2008 21:30:05   
DEBELUŠKA30
Nicolina, seveda znam, tudi po belokranjsko:
Kovačevo dékle je fsak dan pәršlo f šulo brez domače naloge. Zmeraj je bou kak izgovor. Največkrat je zvezek pozabla duma user posted image user posted image user posted image !
Gruška, kot Saša Lendero user posted image :
user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.3.2008 21:33:12   
Dajica
Jaz dajem plivit d3 kapljice, 2 na dan. Prvi mesec sem dajala po 1 kapljico, v drugem mesecu po 2, zdej sem pa pozabila na pregledu vprasat, ce moram kaj povecati dozo. Pa sem danes klicala, pa je bilo skoz zasedeno. Tko da se vedno 2 kapljici.

Plavanje-koliko casa pa traja tecaj? 10x po 1 uro? Sej verjetno na sestanku vse info. se izvemo.

Jao, alarm, naj bi ze spala, pa se je zbudila, ko sem jo dala v posteljo, pa sem ji prizgala zvezdico, ki ima dijaprojekcijo na strop in se predvajajo medvedki pa ne vem kaj se vse in full gleda. Vceraj je ob gledanju zaspala, upam, da bo tudi danes.Ponavadi ob dojenju zaspi in jo samo prestavim v posteljico in spi naprej. Vceraj pa ob dojenju ni zaspala, je bila full neki tecka, pa zivec in sem jo "kao za kazen" dala se budno v posteljo in prizgla zvezdico, pa je sama zaspala. user posted image

Kaja klice...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.3.2008 21:45:47   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Nicolina, seveda znam, tudi po belokranjsko:
Kovačevo dékle je fsak dan pәršlo f šulo brez domače naloge. Zmeraj je bou kak izgovor. Največkrat je zvezek pozabla duma user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image   ko se vidiva, mi boš tako še sama povedla, a prav?

Gruška, kot Saša Lendero user posted image :
user posted image
AUUU Gruška, pa res dober zgledaš, ne sm po trpalnicah... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.3.2008 21:48:32   
gruška
Kva pol babe, a kr nick spremenim user posted image user posted image user posted image .......

Ja, Dajica, 10 x po 1 uro traja vadba ... sej sm napisala: do 2.6., mislm da... Pa prvič ne bomo že 1 uro v vodi, da ne boste mislile... prvih 5 vaj bomo postopoma podaljševale 5, 10, 15 min... drugih 5 vaj bomo pa 30 min. v vodi ostale pol ure je pa za pripravo - 15 min za slečt, 15 min. za oblečt... ja, ja, verjamem, da ste navajene bit prej slečene user posted image user posted image user posted image

Scuba, sej loh jaz pridem s Tajo Lano počuvat na dif, na sestanek tko ne grem, sem že veteranka na plavanju user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.3.2008 21:50:56   
potepinka
Čer

user posted image  Mene pa zanima če ima mogoče katera Ab Rocket (Top Shop) ful razmišljam da bi ga nabavla,ker mj trebuh je še kar obup?

Tanaya-Se ti pridružujem v klubu zmedenih in pozabljivih no pa saj za sebe se ne čudim v 1 letu 3X narkoza,pravijo da si po narkozi še bolj pozabljiv še malo pa bom tak kot moja babi

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.3.2008 21:51:27   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Scuba, sej loh jaz pridem s Tajo Lano počuvat na dif, na sestanek tko ne grem, sem že veteranka na plavanju user posted image

Ja ja pa da pol moj pride vmes domov in se noro zaljubi vate user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.3.2008 21:57:54   
barika
Barika, kako mislis, da ne drzi glave, ce pa jo

ja tak kake 2 ure je pa ţe mal kriza, ne?? sam tam piđe, da je stol primeren od 6 tedna starostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taj, vse najboljđe za 4 mesece

se sam na hitrco javim, smo bli zunaj pa je mrzlo ko user posted image , zdej pa čakam user posted image  da đride pol pa gasa v Austrijo, ker pr nas v Hofru folk vse razgrabi v sekudah tko da......user posted image  Ful imate luđkanega otročkeuser posted image
jap pri nas v Hoferju je isto, sa mogla po zunanji trdi disk it v Đentjur, pa đe tam sma zadnjega doblauser posted image , ja itaq, da so nađi otroci user posted image user posted image user posted image user posted image  (sej so vsi!!)

Đportni del...jst ga bom poskusila met vsaj do 5 meseca v kođari, ker imam speedija....
, a hočeđ da ga v vojnik v psihiatrično pelje, ţe zdej mi skače po vozu, tak kot da je na fedre
user posted image
, danes mi je v lupinici kr nekam ven lezu. pa me gledu, tak kot da bi mu ne vem kaj naredla  user posted image

martina pa v ponedeljek čaka user posted image  v torek pa mene user posted image  

No,sem pa prej priţgala svečko in dala not eterično olje baby,ampak pazi to,namest eteričnega olja sem not zdozirala,kar oleovit,(embalaţa je skor ista)tok o đe vedno moji zmedenostiuser posted image
user posted image

debeluđka in jolly   user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.3.2008 22:08:21   
manca
Punce, obvezno poglejte slikco v moj album, kaj se je Maji zgodilo medtem ko je bila v koškuuser posted image ...še dobro, da je na tisti strani, ki se je odlomila imela noge. Hvala bogu, da ni bila tam glava...

aja, geslo je pa: manca

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.3.2008 22:10:30   
potepinka
manca-o groza ja sama sreča da se ni kaj zgodilo.Kako si se kaj morala vstrašit

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.3.2008 22:15:22   
scubadiver
JOj Manca groza. Dobr da je Maja ok. Kok se je pa ustrašila revčka? Je fejst jokala? NO ja sam da se je srečno končalo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.3.2008 22:16:00   
Dajica
ojoj, grozno manca, samo da je z Majo vse vredu!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.3.2008 22:16:57   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ja ja pa da pol moj pride vmes domov in se noro zaljubi vate user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, dons ste se me pa prvošle, ni kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... vam bom že vrnila .... user posted image  user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.3.2008 22:20:08   
gruška
Joj, Manca, groza ... jaz mam tud košek, bom prec zjutraj pogledala v kakšnem stanju je spodaj ... Kako se je pa to zgodilo? A praviš, da je Maja spala takrat v njem? Hitr enga lubčka Maji ... user posted image  

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.3.2008 22:25:44   
mamuška
Pa ženske, ve ste nore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Tolk se pa že dolg nisem narežala, kot nocpj. Moram probat, kako eteričen učinek ima oleovit (btw - dajem 2 kapljici od vekomaj in na vekomaj) user posted image user posted image user posted image

Vidm, da met idrščino na čez. Moj mož je iz tistih koncev, sicer še iz mal večje vukojebine kot Idrija, iz Cerknega, in ko sva začela hodit en k drugemu domov, sem jaz glih ke nek v sredo dojela, o čem je v nedeljo tekla beseda pri kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image Marena je ena lažjih.  Ko me je tašča vprašala, če "kanutire pehlam", sem jo gledal ko tele v nova vratauser posted image user posted image Je mož povedal, da jih ne, da "kar pahlad in abliče"user posted image user posted image user posted image "Tu j pa tak namarn" je dja tašča pa papehlawauser posted image user posted image user posted image

Pol smo mel wawiwnke na čez. Ker ve, kwa j to? Wawiwnkuser posted image user posted image user posted image ? Tanayya - ššššššššššš!!!!

Pol me je tašča nazjala, da sem "an ciu kwatrowc na čivlh not prneswa" Jezus Marija, kwa pa j to "kwatrowc"????user posted image user posted image Pa me pogleda, ko da sem z lune in zabrus "an mau weč bonk!"  Pa se zalet! user posted image user posted image user posted image

Evo, zdej mate pa tri "zadatke": wawiwnke, kvatrovc pa bonk. Tista ki najde vse 3, častim sadno kupo! Domorodke ne smejo prišepetavat.

Drugač je blo pa men najhujš, ker na teh koncih zadnje zloge pojedo.  Ne rečejo "sem delala" ampak samo "sem dela" in pol pridejo ven kozlarije. Reče tašča "sem dela na wrt" Jaz pa "kaj pa?" Ona pa "ja, dela sm" Jaz pa spet "kaj ste dela na vrt? A sušit?" (Pri nas denemo - ne damo - nekaj na vrt sušit npr) Me gleda ko da mam tri oči - "bandibjo sn sadi!" user posted image user posted image user posted image No, pol mi je mož razložu, da to pomen, da je delala na vrtu in je endivjo sadila (khm!! pr nas se seje!). Pol se mi ravno povrne kri nazaj v žile, pa prav "pa še nisem kampli!" in se bla spet v riti. No zdej vem, da pomen, da ni dokončala.  Mislm, ta pru let sem bla tam bl zgubljena ko sred Amsterdamauser posted image user posted image 100 km od doma, pa 3/4 ne zastopišuser posted image

Smo se pa enkrat na smrt narežal, ko je naš ta večji bil pri žlahti v Idriji na obisku, pa nekaj govorimo in tamal nekaj dostavi. In ga moževa teta vpraša "ki maš pa ti za prdet?" (bi se prevedlo "kaj maš pa ti za dodat?" Tamau pa odrezavo nazaj "V družbi se ne pldi. Če že glih tleba, se gle ven pa stlanišče!!"

Drugač sem pa prišla na svoj račun čez par let tud jaz, ko je tašča navskriž gledala ob naših ocvirkihuser posted image user posted image

Pa če se zresnim malo: dobili smo izvide D.-jevega imunskega sistema in je še vedno zero, nula, ničla. plonk. S tem je cepljenje - hvala Bogu! - odloženo do nadaljnega. Končno imam na kupu vso dokumentacijo za tisti dodatek. Sanirali pa smo železo user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se je zgodnje uvajanje Gh le izplačalo!! Jeeeeeee! Sem ful vesela, ker so nama že nekaj grozili z nekimi injekcijami - gravž boleči! Hgb ima 113, nove krvne celice pa so tudi začele nastajat. Skala mi je padla od srca!

Mi za kaka druženja na žaaaaaaaaaalost še nismo. user posted image Lahko gremo na kako igrišče, na kako teraso, še vedno pa imamo strogo prepoved zaprtih prostorov. Za D. so posebej nevarne črevesne in respiratorne okužbe, vrednosti so zanemarljivo nizke. Tko da user posted image user posted image Pa bo že, vse bo šlo mimo, samo da zdravi ostanemo! Grem še malo delat! Lepo spančkajte!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.3.2008 22:27:37   
gruška
Potepinka, jaz si bom tud kupila user posted image , da bom pol tkole:

user posted image  user posted image user posted image user posted image ,

ne, resno si ga mislim kupit (AB rocket) ... Leg magic imam ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.3.2008 22:28:48   
nicolina
Ojoj, manca, samo da je z Majo vse ok. user posted image user posted image  princeski...

Potepinka, mi smo Ab Rocket naročili oz. si ga je moj user posted image  naroču, me je pa zadnjič klical, da bo dobavljiv šele sredi marca, ker je baje ful povpraševanje, tako da ti lahko, ko ga bova sprobala, kaj več povem. user posted image  Jaz imam zaenkrat leg magic in mi je super, moram v red spravt svoje noge in rit. user posted image
Trebuh je še kar ok.
Mi je pa ena kolegica rekla, da splohn i tako lahko, kot zgleda na TV, s emoraš kar fajn potrudit.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.3.2008 22:29:18   
gruška
Mamuška jaaaaaaaaaz - OVINEK user posted image ......

Tud jaz mal znam .... mormo enkrat v živo ....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.3.2008 22:32:56   
mamuška

Mamuška jaaaaaaaaaz - OVINEK user posted image ......

Tud jaz mal znam .... mormo enkrat v živo ....

user posted image user posted image user posted image

Ki j pa kwatrowc a bonkuser posted image user posted image user posted image ???

Amapk ta wawiwnk morš znat rečt! Jest ga še zdej ne znam, ta velik mulc pa ko da je tam rojenuser posted image user posted image

Uf, manca - konec dober vse dobro. Raje ne povem, da sem jaz K. STRESLA  user posted image user posted image user posted image lastnoročno dol na tako foro. Potem smo koš in podvozje ZVEZAL!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.3.2008 22:33:53   
Nana Liza
Kaj pa je to AB Rocket oz Leg magic? A moreš velik delat?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.3.2008 22:34:28   
nicolina
Mamuška user posted image user posted image user posted image  za Dominika.
Sem se pa tud zdej teb narežala user posted image user posted image user posted image , tričetrt tvojga posta nisem razumela, no komaj čakam, da bo prevod. user posted image

Punce, a je danes morda mlaj?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.3.2008 22:34:59   
gruška
No, Mamuška, zdej sm te do konca prebrala, sm se pr wawiwnku tok zaletela v pisanje odgovora, da nisem vsega prej prebrala ... za crknt ... tale idriščina...

Jaz mam tu enga znanca od tam, pa ga srečam sred Ljubljane, z gipsom na nogi, pa ga vprašam kaj je delal... pa pravi: sn s padawm skaku sn si pita sfuku.... user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.3.2008 22:37:23   
nicolina
Nana Liza, Ab Rocket je naprava za vadbo trebuha, leg magic pa za spodnji del telsa ( rit in noge).
A je razumljivo? user posted image   Je pa na Top shopu, a gledaš kdaj?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?