Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 9:43:20
|
|
|
|
mama11
|
Potepinka, v lekarni sem brez recepta dobila Calgel. Še kar zaleže, se pa ne sme mazat več kot 6x na dan, tako da ponavadi z njim dlesni zmasiram po dojenju. Dajica jaz ful verjamem, da nam je čas ob rojstvu odmerjen in ko se izteče, se izteče; kar ti uspe v tem času narediti je to. In tvoj prijatelj je očitno dobro opravil, če ti je po tako dolgem času brez stikov ostal tako močno v srcu. Ful ful hudo za družino in sinka.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 9:50:09
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, scuba hvala za kavico, se je prav prilegla. Mi smo danes dobro spali, 1x smo jedli. Dajica, res mi je žal za tvojega prijatelja, uboga družina. Debeluška, upam, da ti je včeraj ratalo tvojga spravit v posteljo, ob takih kostumih ga bi mogla zavest, kljub hokeju , poročaj... Punce, fajn se mejte v Celju in previdno vozite....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:01:30
|
|
|
|
potepinka
|
nemrak in mama11 hvala nekaj bom morala kupit odvisno kaj bodo imeli v naši lekarni ker je spufana
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:04:57
|
|
|
|
BrinaS
|
Lep dan punce, končno sem se opogumila. A sprejmete še eno čveko medse? Čveko, ki je potrebovala 6m, da je začela pisat . Spremljam vas ze od septembra. Rok sem imela 25.11. rodila pa 01.12. Tino. V ponedeljek sva imeli že tretjo posvetovalnico. Bila je cepljena - vse ok, teža 5700 in 61cm. Ponoci se zbuja 1x do 2x, in bravo za vse malcke, ki ze prespijo noc. Mi na to se cakamo. Moj hobi: potapljanje Lepo se imejte v Celju... Aja pa se en komentar glede levicarjev in desnicarjev: ko sem bila s starejsim sinom v RA pred dvema letoma, mi je dr. v razvojni rekla, da mora otrok do dveh let seči po predmetu s tisto roko, ki mu je bljižje. Če si predstavljate. Tisto kar je na njegovi levi do sredine telesa z levico in obratno. Iskreno sožalje Manci in Dajici
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:25:38
|
|
|
|
naraščaj
|
Dan me kar par dni ni blo gor . v nedeljo smo se potepal in pozn prišli domov. v ponedeljek smo mel posvetovalnico. Taja je velika 62,5cm in težka 6.250g. Je bla zlo pohvaljena. In pol se je začela naša nočna mora, saj je bla cepljena (to je vredu prestala razen sirup - rotavirus ni htela spit) Od takrat dalje je taka tečka. Nč ji ne paše, ne na rokah ne igralni center, ne ati, ne zibka, skratka sam tečka. Jaz sem ko en zombi. Raj vam ne povem kaka je bla noč, vsako 1h oz.2 pokonc . Mene žal ne bo v CE, ker se tečnoba tut danes nadaljuje (TKT je vidla sam začetek v pon, sam tist še res ni blo nč). Sploh ne vem kaj naj še počnem. Prej mi je čez dan brez problemov zadremala za pol urce, zaj se dere, kot da bi jo iz kože dajala, ko bi blo treba spet. Sem že čist zmozgana. Skratka tut čez dan mi ne spi (lažem 2x oz 3x po 20-30min ). Upam, da jo čimprej mine in bo spet moj mali dobrovolček, ker pri njej pa res tega nisem navajena. Vedno se je sam smejala,,skratka ni bla tečkasta, posledično sem tečna tut jaz, tako, da si res neb želele najine družbe. Vsem , ki ste oz. karkol praznujete vsenajbolše, zaj pa šibam še mal zadremat, ker je na sporedu njenih 30min. Mam pa vas še kr dost zaprebrat, tko, da nisem nč komentirala. Čao od tečke P.s.: Sem se vsaj mal naspejala, ko sem brala za dva oz. tri dni nazaj. Super ste.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:29:51
|
|
|
|
tintin
|
Naraščaj, očitno sta naš Vasja in tvoja Taja za skup - tudi moj je en sitko, pa nič spat, pa samo po rokah bit, pa kr nek jokec, ki ga prej ni bilo Ajajaj, saj bo bolje
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:36:31
|
|
|
|
naraščaj
|
Manca moje sožalje ob izgubi babice. no tolko o spanju, je že pokonc
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:45:12
|
|
|
|
Oranža
|
Dan, Scuba hvala za kavico Dajica zate, njegovi družini pa iskreno sožalje . vem kako ti je, ker sem pred 10 letimi(kako čas beži!!) izgubila zares najboljšega prijatelja BrinaS&Tina dobrodošli . Dajica - zakaj si bila ''prisiljena'' nehat opravljati masaže, če ni skrivnost Ninočka - a sem prav zasledila da bi ti kupila sling, če da, mi prosim javi, ker ti ga jst prodam zelo ugodno, novega, rabljenega 2x za 5 min.....meni pač ne ustreza...sej veš sem bolj močna pol pa še oprsje in se nekak ne počutim fajn s tistim.....tko da če si zainteresirana mi javi pa se bova zmenle. Drugač pa smo spali fajn...no sej kar že skoz fino spimo, je pa zdej že nekaj časa kar se zjutraj prebudi pa ne jokca več ampak ful čveka....je pa tale naš žabec ko živo srebro, ga ne smem pustit niti za sek kje samega.....zdele je na tleh na igralni podlogi in ima tolk za povedat svojim pajackom.....joooooj..... Cepljenje....mi ga imamo naslednji teden pa upam da se izognem temu lkar preživlja zdej Naraščaj pa Tintin... Aja.....pri nas tud še zmer sneži....čeprav ga je po moje občutno manj kot v Lescah, pa smo samo dobre 10/15 km stran....bom vidla jutri k bom šla v Hofra nabavlat...imajo en fajn skiro oz. 2 pa bom jih šla kupit, ker jke naš enej enega že zdrl.... , enega bom kupla pa za Timona - a sem usekana al kva ...sam je ful dober pa res ugoden Debeluška....pa res no, kje dobiš te slikce....me bi tud kej fajnga prpopale Nč punce, če ste na poti v Ce, se imejte maximalno pa previdno na cesti Če bi bil naslednji teden kaj boljše vreme bi se spet lohk kje v Kr dobile.....kaj pravte Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya???? Nč zdej pa grem, tamalga zrihtat, pol bova pa najbrž šla mal ven kljub sneženju....... Čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:50:15
|
|
|
|
nicolina
|
BrinaS, dobrodošla med čvekicami, seveda te sprejmemo. Čestitke za hčerkico Tino . Naraščaj za tebe in Tajo, upam, da bo čimprej spet dobrovoljčica in ne bo jezila več svoje mamice . Sem pa tudi jaz opazla,odkar je bil v četrtek cepljen, je bolj tečkast čez dan. Malo se zaigra na blazini, pol pa začne sitnarit, tud roke niso dobre, tako kot ti praviš naraščaj. In tudi ponoči mi slabše spi, edino včeraj je blo malo boljše. No, upam da bo čimprej bolje, po moje je tut malo vreme krivo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:53:33
|
|
|
|
potepinka
|
brina-dobrodošla tintin naraščaj tudi Mark se pridružuje v klub tečk ker bi se sam po rokah nosil
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 10:59:02
|
|
|
|
tintin
|
vanja-sem ZA srečanje!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 12:28:21
|
|
|
|
nicolina
|
Sem dala nove slikice v album, geslo je Tin.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 13:35:00
|
|
|
|
Oranža
|
Dan, No mi2 sva iz sprehoda, je blo super, sneži ne več edino mal vetrček popiha ampak tamalnu ne pride do živega. Zdej bo pa jedu tačas se morm pa spomnit pa še za nas neki skup nametat za kosilo Kakšna ideja morda IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Čez vikend sva uvedla kvinojo, včeraj slive. Sem mal tole dohtarco tipala okoli uvajanja GH, pa me je čist odpikala, naj delam po lastnem občutku, ki je očitno - glede na otrokovo stanje - odličen Evo, pa sem spet "on my own". Super Mamuška napredujeta....tole je pa čist vseen če si 'on your own', ker se mi zdi da D. najbolje sama poznaš in si ga itak že do sedaj dobr zrihtala, zakaj ga ne bi še naprej IZVIRNO SPOROČILO: tintin vanja-sem ZA srečanje!!!! Super Nicoilina kakšenega lušnega škrata ' ups' predsednika imaš. Ima naš glas Kjed pa je Tanayya Upam da je vse ok. no šibam alarmmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 13:45:12
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya tukaj! No,mi2 s Tajem sva se danes prvič peljala s športnim delom quiinya,star bo ju3 točno 4 m.Je bil full zadovoljen... Nisem uspela še prebrati za nazaj,mam polno enih obveznosti zadnje dni..... Hvala Vanja,za skrb,lepo je prebrat,da me pogrešaš .Z malim sva OK,oz. super!Ju3 imava cepljenje,ampak bom poskušala prestaviti, na začetek tedna,ker sva v Idriji. Scuba .TNX.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 13:46:50
|
|
|
|
Tanayya29
|
hb imamo v idriji zopet popravljen comp,sicer za silo,ampak važn,da dela.Sedaj pa bom poskušala prebrati,saj moja mami čuva tamalga.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:02:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Brinas, dobrodošla med čveke ! Jest sem pa danes fullll zaskrbljena in sicer sem včeraj starejšo hči peljala k zdravniku, ker že cel mesec (recimo 1 do 2 krat na teden) pravi, da jo glava boli! Pa me je napotila k okulistu, kjer sva danes imeli pregled in zdravnica ugotovi, da je vse uredu, kar se tiče oči in vida, da pa je potrebno takoj glavo slikat, če se pri pet letniku pojavi pogosta bolečina v glavi ! Jutri greva ponovno k njeni zdravnici po napotnico, pa upam, da bomo v Ljubljani hitro prišli na vrsto za slikanje glave! Res me skrbi!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:12:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška upam,da bo s hčerko vse OK.En vam pošiljam!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:32:46
|
|
|
|
Nana Liza
|
Debeluška - sam da bo s tvojo hčekrico vse ok. Danes je bil spet čas za odstranjevanje temenc. Česanje mu pa ni všeč. Je pa pravi smeško. Ves čas se smeji in me gleda, tudi če govorim po telefonu. Danes je začel nekaj že prijemati in glodati igračke. Obrnil se je pa do sedaj iz trebuha na hrbet dvakrat. Sicer pa ima še čas za take akrobatske sposobnosti. BrinaS - , a pol imamo pa še eno scubodiverko. Mamuška - kaj je to kvinoja? Nikolina - fleten Tin! Takile hecni napisi pa ful zažgejo na majkah naših lumpkov. Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. Dajica - veliko za družino tvojega prijatelja!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:38:12
|
|
|
|
Oranža
|
Debeluška držim pesti, da bo z Emo vse ok Tanayya sam da ste ok. Fajn bodte še naprej, pa mal razmisli za drug teden če bi se res kej dobile, če bo vreme lepo seveda Pa ostale tud, če greste v Cjele lohk, boste pa še v Krajn pršle....Scuba, Gruška, Jooly in ostale . Zdej grem pa kosilo packat, bom naredila pire krompir, bučke v omaki, sojine polpete in solato. pa pa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:40:40
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. mi jo imamo tud , pa še tisto 'milk built this body'
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:58:42
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Nikolina - fleten Tin! Takile hecni napisi pa ful zažgejo na majkah naših lumpkov. Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. Mi jo imamo tud, sm je mal večja številka. Mu je pa ta bodi in še ful hudih stvari poslal od mojga en žlahtnik iz Amerike. Pa se mi je zdelo fajn,da ga poslikam v tem, itak moram še njim fotko poslat. Debeluška, upam, da bo s tvojo hčerkico vse ok. Naš je pa danes taka tečka, noče bit ne na blazini, ne v ležalniku, ne na rokah. Sem zdej kar voziček not dala in ga furam po stanovanju gor in dol, ker sploh ne vem več kaj naj delam. Danes je spal celih 20 min.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 14:59:23
|
|
|
|
barika
|
Dober dan!!!! srečanje je uspelo, Gruška hruška bo dala slike gor no mi2 sma pa prišla domov glih 2 minuti pred tistim ko je začelo "snežit" TAnnaya, a ti si še kr al spet v Idriji??? Kvinoja je po mojem tole Debeluška, za tvojo hčerkico BrinaS, dobrodošla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 15:05:20
|
|
|
|
BrinaS
|
Hvala za sprejem, res ste dobre. Debeluška upam, da je alarm lažen in da bo z Emo vse ok. Se pa lahko pohvalim, da je Tina po cepljenju prvič dve noči spala 12 ur, z vmesnimi podoji seveda, prej pa samo 11 ur največ Nana Liza, ja še ena dajverka tukaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 15:33:07
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška, upam, da bo vse ok! Barika - kar si pripopala je amarant, kvinoja je pa nekaj drugega, ampak zelo sorodno amarantu. Oboje je kar ok za jest. Mamuška- bravo za uvajanje. Jaz bom začela najprej z zelenjavo, pol sadje. Tako mi je rekla patronažka, saj naj bi bilo med sadjem več alergenov kot med zelenjavo. Pa tudi po logiki nekak se mi zdi, da če najprej ponudiš sadje, ki je sladko, ima več problemov s sprejemanjem zelenjave
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 5.3.2008 15:41:59
|
|
|
|
mama11
|
Kimi6 in BrinaS dobrodošli. Debeluška30 bom držala pesti, da bo s hčerko vse OK. Nikar takoj ne misli na najslabše. Nicolina Tin bo pa s temi okami gotovo velik šarmer. Tile rezultati cepljenja me pa kar malo skrbijo. Jaz sem ga prestavila na 4 mesece, tako bo cepljenja šele naslednji teden. Ampak tečkanja in nespanja pa res ne rabim; se je danes zbujala na točno 3 ure ponoči, tako da sem se lahko spočila, sicer imamo tudi na 2-2,5 uri. Si ne predstavljam, da bi bilo še bolj pogosto . Je pa res, da prinese notri količinsko; spat gremo med 21-22h, zbudi pa se med 9:30-11h. Pa čez dan imamo med dojenji ponavadi tudi slabo urico spanja. Danes smo bili pri ORL. Sem mislila, da bo samo pregledana in naročena za operacijo, pa je zdravnica kar takoj opravila, ker je tako lepo odpirala usta in jih tudi držala odprta. Je bila prava herojka, ko je bila vezica prerezana je malo pojokala, po minutki pa je spet šarmirala in se smejčkala zdravnici in sestri. Z ušesi in sluhom pa tudi vse OK. Mi je bilo pa ful hecno, ker me je zdravnica opozorila, da bi zdaj, ko jeziček ni več priraščen, znalo pri dojenju boleti - pa lahko rečem ravno obratno. Če bi vedela, da bo toliko lažje, bi zahtevala, da zadevo opravijo takoj v porodnišnici! Pa še povedala mi je, da je verjetno tudi zaradi tega počasneje pridobivala na teži, ker se je bolj namatrala, da se je najedla, revica mala. Danes je pa malo zatišja - se vidi, da so največje čveke šle v Celje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?