|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
5.3.2008 9:43:20   
mama11
Potepinka, v lekarni sem brez recepta dobila Calgel. Še kar zaleže, se pa ne sme mazat več kot 6x na dan, tako da ponavadi z njim dlesni zmasiram po dojenju.

Dajica user posted image  jaz ful verjamem, da nam je čas ob rojstvu odmerjen in ko se izteče, se izteče; kar ti uspe v tem času narediti je to. In tvoj prijatelj je očitno dobro opravil, če ti je po tako dolgem času brez stikov ostal tako močno v srcu. Ful ful hudo za družino in sinka.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.3.2008 9:50:09   
nicolina
Dobro jutro,
scuba hvala za kavico, se je prav prilegla. user posted image  Mi smo danes dobro spali, 1x smo jedli.user posted image
Dajica, res mi je žal za tvojega prijatelja, uboga družina. user posted image  
Debeluška, upam, da ti je včeraj ratalo tvojga spravit v posteljo, ob takih kostumih ga bi mogla zavest, kljub hokeju user posted image user posted image , poročaj...

Punce, fajn se mejte v Celju in previdno vozite....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.3.2008 10:01:30   
potepinka
nemrak in mama11 hvala nekaj bom morala kupit odvisno kaj bodo imeli v naši lekarni ker je spufana user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.3.2008 10:04:57   
BrinaS
Lep dan punce,

končno sem se opogumila. A sprejmete še eno čveko medse? Čveko, ki je potrebovala 6m, da je začela pisatuser posted image . Spremljam vas ze od septembra.
Rok sem imela 25.11. rodila pa 01.12. Tino.
V ponedeljek sva imeli že tretjo posvetovalnico. Bila je cepljena - vse ok, teža 5700 in 61cm.
Ponoci se zbuja 1x do 2x, in bravo za vse malcke, ki ze prespijo noc. Mi na to se cakamo.

Moj hobi: potapljanje

Lepo se imejte v Celju...

Aja pa se en komentar glede levicarjev in desnicarjev: ko sem bila s starejsim sinom v RA pred dvema letoma, mi je dr. v razvojni rekla, da mora otrok do dveh let seči po predmetu s tisto roko, ki mu je bljižje. Če si predstavljate. Tisto kar je na njegovi levi do sredine telesa z levico in obratno.

Iskreno sožalje Manci in Dajici

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.3.2008 10:25:38   
naraščaj
Dan

me kar par dni ni blo goruser posted image user posted image .
v nedeljo smo se potepal in pozn prišli domov.

v ponedeljek smo mel posvetovalnico. Taja je velika 62,5cm in težka 6.250g. Je bla zlo pohvaljena. In pol se je začela naša nočna mora, saj je bla cepljena (to je vredu prestala razen sirup - rotavirus ni htela spit) Od takrat dalje je taka tečka. Nč ji ne paše, ne na rokah ne igralni center, ne ati, ne zibka, skratka sam tečka. Jaz sem ko en zombi. Raj vam ne povem kaka je bla noč, vsako 1h oz.2 pokonc user posted image user posted image .
Mene žal ne bo v CE, ker se tečnoba tut danes nadaljuje (TKT  je vidla sam začetek v pon, sam tist še res ni blo nč). Sploh ne vem kaj naj še počnem. Prej mi je čez dan brez problemov zadremala za pol urce, zaj se dere, kot da bi jo iz kože dajala, ko bi blo treba spet. Sem že čist zmozgana. Skratka tut čez dan mi ne spi (lažem 2x oz 3x po 20-30minuser posted image user posted image ). Upam, da jo čimprej mine in bo spet moj mali dobrovolček, ker pri njej pa res tega nisem navajena. Vedno se je sam smejala,,skratka ni bla tečkasta, posledično sem tečna tut jaz, tako, da si res neb želele najine družbe.

Vsem , ki ste oz. karkol praznujete vsenajbolše, zaj pa šibam še mal zadremat, ker je na sporedu njenih 30min. Mam pa vas še kr dost zaprebrat, tko, da nisem nč komentirala.

Čao od tečke user posted image user posted image

P.s.: Sem se vsaj mal naspejala, ko sem brala za dva oz. tri dni nazaj. Super ste.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.3.2008 10:29:51   
tintin
Naraščaj, očitno sta naš Vasja in tvoja Taja za skup - tudi moj je en sitko, pa nič spat, pa samo po rokah bit, pa kr nek jokec, ki ga prej ni bilouser posted image user posted image Ajajaj, saj bo boljeuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.3.2008 10:36:31   
naraščaj
Manca moje sožalje ob izgubi babice.

no tolko o spanju, je že pokonc user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.3.2008 10:45:12   
Oranža
Dan,
Scuba hvala za kavicouser posted image
Dajicauser posted image zate, njegovi družini pa iskreno sožaljeuser posted image . vem kako ti je, ker sem pred 10 letimi(kako čas beži!!) izgubila zares najboljšega prijateljauser posted image user posted image user posted image
BrinaS&Tina dobrodošliuser posted image .user posted image
Dajica - zakaj si bila ''prisiljena'' nehat opravljati masaže, če ni skrivnostuser posted image
Ninočka - a sem prav zasledila da bi ti kupila sling, če da, mi prosim javi, ker ti ga jst prodam zelo ugodno, novega, rabljenega 2x za 5 min.....meni pač ne ustreza...sej veš sem bolj močna pol pa še oprsje in se nekak ne počutim fajn s tistim.....tko da če si zainteresirana mi javi pa se bova zmenle.

Drugač pa smo spali fajn...no sej kar že skoz fino spimo, je pa zdej že nekaj časa kar se zjutraj prebudi pa ne jokca več ampak ful čveka....je pa tale naš žabec ko živo srebro, ga ne smem pustit niti za sek kje samega.....zdele je na tleh na igralni podlogi in ima tolk za povedat svojim pajackom.....joooooj.....

Cepljenje....mi ga imamo naslednji teden pa upam da se izognem temu lkar preživlja zdej Naraščaj pa Tintin...

Aja.....pri nas tud še zmer sneži....čeprav ga je po moje občutno manj kot v Lescah, pa smo samo dobre 10/15 km stran....bom vidla jutri k bom šla v Hofra nabavlat...imajo en fajn skiro oz. 2 pa bom jih šla kupit, ker jke naš enej enega že zdrl....user posted image , enega bom kupla pa za Timonauser posted image  - a sem usekana al kvauser posted image user posted image user posted image ...sam je ful dober pa res ugodenuser posted image
Debeluška....pa res no, kje dobiš te slikce....me bi tud kej fajnga prpopaleuser posted image

Nč punce, če ste na poti v Ce, se imejte maximalno pa previdno na cestiuser posted image
Če bi bil naslednji teden kaj boljše vreme bi se spet lohk kje v Kr dobile.....kaj pravte Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya????
Nč zdej pa grem, tamalga zrihtat, pol bova pa najbrž šla mal ven kljub sneženju.......
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.3.2008 10:50:15   
nicolina
BrinaS, dobrodošla med čvekicami, seveda te sprejmemo. Čestitke za hčerkico Tino user posted image user posted image .

Naraščaj user posted image user posted image  za tebe in Tajo, upam, da bo čimprej spet dobrovoljčica in ne bo jezila več svoje mamice user posted image .
Sem pa tudi jaz opazla,odkar je bil v četrtek cepljen, je bolj tečkast čez dan. Malo se zaigra na blazini, pol pa začne sitnarit, tud roke niso dobre, tako kot ti praviš naraščaj. In tudi ponoči mi slabše spi, edino včeraj je blo malo boljše.

No, upam da bo čimprej bolje, po moje je tut malo vreme krivo. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.3.2008 10:53:33   
potepinka
brina-dobrodošla

tintin naraščaj tudi Mark se pridružuje v klub tečk ker bi se sam po rokah nosil

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.3.2008 10:59:02   
tintin
vanja-sem ZA srečanje!!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.3.2008 12:28:21   
nicolina
Sem dala nove slikice v album, geslo je Tin.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.3.2008 13:35:00   
Oranža
Dan,

No mi2 sva iz sprehoda, je blo super, sneži ne več edino mal vetrček popiha ampak tamalnu ne pride do živega. Zdej bo pa jedu tačas se morm pa spomnit pa še za nas neki skup nametat za kosilouser posted image  Kakšna ideja mordauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Čez vikend sva uvedla kvinojo, včeraj slive. Sem mal tole dohtarco tipala okoli uvajanja GH, pa me je čist odpikala, naj delam po lastnem občutku, ki je očitno - glede na otrokovo stanje - odličenuser posted image Evo, pa sem spet "on my own".

Super Mamuška napredujeta....tole je pa čist vseen če si 'on your own', ker se mi zdi da D. najbolje sama poznaš in si ga itak že do sedaj dobr zrihtala, zakaj ga ne bi še naprej user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

vanja-sem ZA srečanje!!!!

Superuser posted image

Nicoilina kakšenega lušnega škrata ' ups' predsednika imaš. Ima naš glasuser posted image user posted image

Kjed pa je Tanayyauser posted image  Upam da je vse ok.
no šibam alarmmmmm

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.3.2008 13:45:12   
Tanayya29
Tanayya tukaj!
No,mi2 s Tajem sva se danes prvič peljala s športnim delom quiinya,star bo ju3 točno 4 m.Je bil full zadovoljen...
Nisem uspela še prebrati za nazaj,mam polno enih obveznosti zadnje dni.....

Hvala Vanja,za skrb,lepo je prebrat,da me pogrešašuser posted image .Z malim sva OK,oz. super!Ju3 imava cepljenje,ampak bom poskušala prestaviti, na začetek tedna,ker sva v Idriji.

Scubauser posted image user posted image .TNX.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
5.3.2008 13:46:50   
Tanayya29
hb imamo v idriji zopet popravljen comp,sicer za silo,ampak važn,da dela.Sedaj pa bom poskušala prebrati,saj moja mami čuva tamalga.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.3.2008 14:02:57   
DEBELUŠKA30
Brinas, dobrodošla med čveke user posted image !

Jest sem pa danes fullll zaskrbljena user posted image user posted image user posted image  in sicer sem včeraj starejšo hči peljala k zdravniku, ker že cel mesec (recimo 1 do 2 krat na teden) pravi, da jo glava boli! Pa me je napotila k okulistu, kjer sva danes imeli pregled in zdravnica ugotovi, da je vse uredu, kar se tiče oči in vida, da pa je potrebno takoj glavo slikat, če se pri pet letniku pojavi pogosta bolečina v glavi user posted image user posted image user posted image !
Jutri greva ponovno k njeni zdravnici po napotnico, pa upam, da bomo v Ljubljani hitro prišli na vrsto za slikanje glave!
Res me skrbi!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.3.2008 14:12:58   
Tanayya29
Debeluška upam,da bo s hčerko vse OK.En user posted image user posted image vam pošiljam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.3.2008 14:32:46   
Nana Liza
Debeluška - sam da bo s tvojo hčekrico vse ok. user posted image user posted image

Danes je bil spet čas za odstranjevanje temenc.  Česanje mu pa ni všeč.  Je pa pravi smeško. Ves čas se smeji in me gleda, tudi če govorim po telefonu. Danes je začel nekaj že prijemati in glodati igračke. Obrnil se je pa do sedaj iz trebuha na hrbet dvakrat. Sicer pa ima še čas za take akrobatske sposobnosti. user posted image

BrinaS user posted image , a pol imamo pa še eno scubodiverko. user posted image

Mamuška - kaj je to kvinoja?

Nikolina - fleten Tin! Takile hecni napisi pa ful zažgejo na majkah naših lumpkov. Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. user posted image

Dajica - veliko user posted image za družino tvojega prijatelja!

Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.3.2008 14:38:12   
Oranža
Debeluška držim pesti, da bo z Emo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanayya sam da ste ok. Fajn bodte še naprej, pa mal razmisli za drug teden če bi se res kej dobile, če bo vreme lepo sevedauser posted image Pa ostale tud, če greste v Cjele lohk, boste pa še v Krajn pršle....Scuba, Gruška, Jooly in ostaleuser posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa kosilo packat, bom naredila pire krompir, bučke v omaki, sojine polpete in solato.
pa pa

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.3.2008 14:40:40   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. user posted image

user posted image user posted image mi jo imamo tuduser posted image user posted image user posted image , pa še tisto 'milk built this body'user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.3.2008 14:58:42   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Nikolina - fleten Tin! Takile hecni napisi pa ful zažgejo na majkah naših lumpkov. Men se vedno zdi smešen kadar nosi majčko My dad is stronger than your dad. user posted image

Mi jo  imamo tud, sm je mal večja številka. user posted image  Mu je pa ta bodi in še ful hudih stvari poslal od mojga en žlahtnik iz Amerike. Pa se mi je zdelo fajn,da ga poslikam v tem, itak moram še njim fotko poslat.

Debeluška, upam, da bo s tvojo hčerkico vse ok. user posted image user posted image  

Naš je pa danes taka tečka, noče bit ne na blazini, ne v ležalniku, ne na rokah. user posted image
Sem zdej kar voziček not dala in ga furam po stanovanju gor in dol, ker sploh ne vem več kaj naj delam. Danes je spal celih 20 min. user posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.3.2008 14:59:23   
barika
Dober dan!!!!

srečanje je uspelo, Gruška hruška bo dala slike goruser posted image user posted image

no mi2 sma pa prišla domov glih 2 minuti pred tistim ko je začelo "snežit"

TAnnaya, a ti si še kr al spet v Idriji???

Kvinoja je po mojem tole user posted image

Debeluška, user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo hčerkico

BrinaS, dobrodošla

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.3.2008 15:05:20   
BrinaS
Hvala za sprejem, res ste dobre.

Debeluška upam, da je alarm lažen in da bo z Emo vse ok.

Se pa lahko pohvalim, da je Tina po cepljenju prvič dve noči spala 12 ur, z vmesnimi podoji seveda, prej pa samo 11 ur največuser posted image

Nana Liza, ja še ena dajverka tukaj.user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.3.2008 15:33:07   
tintin
Debeluška, upam, da bo vse ok! Barika - kar si pripopala je amarant, kvinoja je pa nekaj drugega, ampak zelo sorodno amarantu. Oboje je kar ok za jest.
Mamuška
- bravo za uvajanje. Jaz bom začela najprej z zelenjavo, pol sadje. Tako mi je rekla patronažka, saj naj bi bilo med sadjem več alergenov kot med zelenjavo. Pa tudi po logiki nekak se mi zdi, da če najprej ponudiš sadje, ki je sladko, ima več problemov s sprejemanjem zelenjaveuser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.3.2008 15:41:59   
mama11
Kimi6 in BrinaS dobrodošli.

Debeluška30 bom držala pesti, da bo s hčerko vse OK. Nikar takoj ne misli na najslabše.

Nicolina Tin bo pa s temi okami gotovo velik šarmer.

Tile rezultati cepljenja me pa kar malo skrbijo. Jaz sem ga prestavila na 4 mesece, tako bo cepljenja šele naslednji teden. Ampak tečkanja in nespanja pa res ne rabim; se je danes zbujala na točno 3 ure ponoči, tako da sem se lahko spočila, sicer imamo tudi na 2-2,5 uri. Si ne predstavljam, da bi bilo še bolj pogosto user posted image . Je pa res, da prinese notri količinsko; spat gremo med 21-22h, zbudi pa se med 9:30-11h. Pa čez dan imamo med dojenji ponavadi tudi slabo urico spanja.

Danes smo bili pri ORL. Sem mislila, da bo samo pregledana in naročena za operacijo, pa je zdravnica kar takoj opravila, ker je tako lepo odpirala usta in jih tudi držala odprta. Je bila prava herojka, ko je bila vezica prerezana je malo pojokala, po minutki pa je spet šarmirala in se smejčkala zdravnici in sestri. Z ušesi in sluhom pa tudi vse OK. Mi je bilo pa ful hecno, ker me je zdravnica opozorila, da bi zdaj, ko jeziček ni več priraščen, znalo pri dojenju boleti - pa lahko rečem ravno obratno. Če bi vedela, da bo toliko lažje, bi zahtevala, da zadevo opravijo takoj v porodnišnici! Pa še povedala mi je, da je verjetno tudi zaradi tega počasneje pridobivala na teži, ker se je bolj namatrala, da se je najedla, revica mala.

Danes je pa malo zatišja - se vidi, da so največje čveke šle v Celje user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?