Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:51:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi mislim, da sem tačas že odgovorila..... samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekam poskusi preštartat PC, še enkrat odpreti mapo in jih preimenovati Pol moram pa dol z RR ...ajdi, da probam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:53:40
|
|
|
|
nincy
|
se je Adam nekaj metal po kavču in skakal in norel Pri nas je to na sporedu vsak dan...večkrat na dan če je mogoče...pa bolj, ko povzdignem glas, da se to ne sme, bolj skače.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:55:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, samo da je vse OK z Adamom . Tudi jaz sem že ugotovila, da ustnim opozorilom otroci večkrat nočejo verjet . Jaz v nevarnih primerih vskočim in nesrečo fizično preprečim, kjer se mi pa zdi, da do hujše poškodbe ne more priti, pa kar pustim, da jih izuči (čeprav imata mojedva srečo, da sta dokaj spretna in znata pravilno pasti )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:56:24
|
|
|
|
nincy
|
Jaz pa zdele mal brskam po netu za kakšen vikend paket na morju...sem frej do konc aprila Pomoje da se mi bo zmešal, če bova skoz doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:57:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nincy ja, tile pa res pašejo zraven ... ... jaz bi tudi!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:58:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy se je Adam nekaj metal po kavču in skakal in norel Pri nas je to na sporedu vsak dan...večkrat na dan če je mogoče...pa bolj, ko povzdignem glas, da se to ne sme, bolj skače. pa sajj je pri nas to tudi vedno, ampak mi je bilo pa hecno tisto: si cel? in on: ne! upošteva me pa itak ne, se raje naredi gluhega ali pa sosedovega, ali pa se odmakne od nas in je sam zase
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:00:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi mislim, da sem tačas že odgovorila..... samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekam poskusi preštartat PC, še enkrat odpreti mapo in jih preimenovati Jeeeee Hvala Nina in bubi ...zdaj pa to tudi pri nas ne bomo več delal "na roke"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:01:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem kake 14 dni nazaj malo brskala za kak dopust v toplicah (Banovce ali Žusterno sem imela ovohano), pa bi za nas 4 za 4 dni - se pravi 3 nočitve in 3 polni penzjoni - prišlo čez 500€ WTF Sori, ampak takega zneska pa res nisem pričakovala , pa ne vem ali sem jaz za luno ali kaj . Tako, da bomo raje delali dnevne izlete in si čez kake pol leta ali leto s prišparanim privoščili kako exotiko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:01:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Vau, Nincy, to je skoraj 2 meseca Potem je lahko še kaj več kot vikend paket
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:01:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy Jaz pa zdele mal brskam po netu za kakšen vikend paket na morju...sem frej do konc aprila Pomoje da se mi bo zmešal, če bova skoz doma. Frej si do konc aprila....samo čez vikende? Ali si frej vsak dan do konc aprila????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:02:55
|
|
|
|
nincy
|
No in zdaj sem ugotovila, da ima L le 30% popusta v spremstvu ene odrasle osebe ; v spremstvu dveh odraslih pa brezplačno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:03:34
|
|
|
|
ada2
|
...sem frej do konc aprila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:04:46
|
|
|
|
petarda
|
pa bi za nas 4 za 4 dni - se pravi 3 nočitve in 3 polni penzjoni - prišlo čez 500€ ja...toplice so res drage ... Evo moj lubi je danes gledal nekje Vodice hotel Imperial...29 EUR na dan ...polpenzion...pa, če je kak sončen vikend je potem možnost izleta na Kornate, pa na slapove Krke... smo bili pred parimi leti za prvi maj tam in je bilo prva liga. Je pa res, da sva bila takrat brez našega razgrajača
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:04:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, nincy..... ena agencija ima posebno ponudbo, otrok gratis tudi v spremstvu ene odrasle osebe. Prav za take mamice kot si ti Sicer samo v izbranih hotelih, ampak vseeno se mogoče kaj najde..... poglej Relax, mislim, da so oni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:05:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ampak Nincy, daj res povej, kako si lahko tolk časa frej? Kolektivni dopust? Prenova firme?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:05:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy No in zdaj sem ugotovila, da ima L le 30% popusta v spremstvu ene odrasle osebe ; v spremstvu dveh odraslih pa brezplačno. jah, radosti in ugodnosti mater samohranilk
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:05:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...sem frej do konc aprila Ada ti si faca!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:05:50
|
|
|
|
nincy
|
prišlo čez 500€ WTF Ja cene so ful nabite, nenormalno. In pol samo 30% popusta za 2.leti starega otroka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:06:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy No in zdaj sem ugotovila, da ima L le 30% popusta v spremstvu ene odrasle osebe ; v spremstvu dveh odraslih pa brezplačno. Mislim WTF
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:06:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, jaz si tak želim, da bi za 1. maj nekam šli..... samo en vem, kako bo z dopustom.... ima 6m preskusne dobe. Joj, vsaj poleti mu naj dovolijo dopust koristit....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:07:03
|
|
|
|
nincy
|
Ali si frej vsak dan do konc aprila????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:08:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...sem frej do konc aprila Ada ti si faca! se podpišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:09:04
|
|
|
|
nincy
|
Ampak Nincy, daj res povej, kako si lahko tolk časa frej? Kolektivni dopust? Prenova firme? Prenova firme. Sej ko boste pa ve vse poleti na morju se bom pa jaz potila v službi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:10:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Nincy, poglej na www.Relax.si Jaz imam dobre izkušnje z njimi, cene so ful konkurenčne. Za ta čas je Senior katalog aktualen. In če zdaj pogledaš kako ponudbo, piše otrok od 2 do 12 na dodatnem ležišču: 100% popust. Lahko da je tiskarski škrat, ampak nikjer ne piše..... v spremstvu 2 odraslih oseb.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 22:11:46
|
|
|
|
ada2
|
Prenova firme. hmmm....le kajj bi se moralo zgodit, da bi pri nas zaprli za 2 meseca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?