Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:27:54
|
|
|
|
ada2
|
evo tudi mene, samo dolgo pa ne bom, ker sem danes skoraj zamudila službo....no, bi zamudila, če ne bi šla z avtom.prvič, da sem šla z avtom v službo , na srečo sem imela prost avto od ata, ker ata in mama uživata ta teden na morjju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:29:15
|
|
|
|
petarda
|
Vam predlagam destinacijo? uf...to bi bil pa verjetno tudi podvig ...no, saj glede na vreme malo razmišljam, da bi bili doma in izdelovali kakšna darilca za mamice, babice in prababice...kakšne rože recimo iz kolaža ali krep papirja...za v vazo...pa bi jih potem nesli našim prednicam ....ma kera kak dober link ali kako idejo??? ? Paštetka?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:31:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ U, a sem omenila, da je včerajšnje pecivce izpadlo zelo njami . Biskvit sem po sredini namazala z marmelado, čež pa prelila s stopljeno čokolado, mljack . dej nehi take pisat, ker bom morala it v skrinjo in probat kak je orehov sladoled od Hoferja pa ne mi rečt, da ga še imaš? pri nas bi ziher bil že 3x predelan pa spuščen v kanalizacijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:32:15
|
|
|
|
petarda
|
Rabim pomoč!!! A katera ve kako naj slike, ki jih imam recimo v mapi in bi jih sedaj rada shranila na CD preimenujem, da bodo v nekem zaporedju....ker sem naredila izbor slik in mi je moteče, da piše recimo Bowling 1, pa potem 57, pa potem 62...bi rada imela v zaporedju, pa ne znam našitmat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:32:29
|
|
|
|
nincy
|
Petarda lušna sobica...barva tobogana...rumena. Pri nama pograd zaenkrat ne pride v upoštev...imava še preveč nočnih dirk, in bi pomoje bila vsa buškasta, al pa bi ob 3 zjutraj norela po toboganu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:33:23
|
|
|
|
*bubi*
|
600€ pa res ni veliko za vse to Garderobne omare tudi spadajo v "vse, kar se ne vidi"? Idejo.... hm..... moji možgani so na off, težko ti zdaj kaj napišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:34:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ U, a sem omenila, da je včerajšnje pecivce izpadlo zelo njami . Biskvit sem po sredini namazala z marmelado, čež pa prelila s stopljeno čokolado, mljack . dej nehi take pisat, ker bom morala it v skrinjo in probat kak je orehov sladoled od Hoferja pa ne mi rečt, da ga še imaš? pri nas bi ziher bil že 3x predelan pa spuščen v kanalizacijo Ta je šele od prejšnje sobote ....je bil spet prej na vrsti straccetelin, pa itak ni bilo časa Drgač pa pri nas predelamo take stvari samo enkrat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:34:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse slikice v mapici označi in daj z desnim gumbkom preimenuj. Pa bo vse na novo poimenovalo in na novo oštevilčilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:35:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, ne zdaj s sladoledom. Zadnjič so me soptembrke tak sprovocirale, da sem morala it po amareninega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:35:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
preimenujem, da bodo v nekem zaporedju.... to bi tudi jaz rada vedela ...ker jaz to venomer delam ročno, kar je zelooo zamudno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:36:37
|
|
|
|
ada2
|
ma kera kako idejo??? mi smo 1x delali rože, čisto navadne, ......sam kako ti zda to opisat no, ok, ko si glih ti potrebujješ: jogurtov lonček, slamico z upogljivim vratom, malo debelejši papir, škarje na jjogurtovem lončku na dnu narediš luknjico, skozi potisneš slamico, na vrh slamice pa natakneš rožico izrezano iz papirja, oz. cvet izrezan iz papirja a ti je kaj jasno kako bi naj izgledalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:36:55
|
|
|
|
petarda
|
al pa bi ob 3 zjutraj norela po toboganu na to še pomislila nisem jao, jao...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:37:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, kako mi je všeč postelja Kakšna pa je globina teh omaric? Pod celo posteljo verjetno ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:37:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
AAaa kaj nisem že prej vprašala, hvala bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:39:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vse slikice v mapici označi in daj z desnim gumbkom preimenuj. Pa bo vse na novo poimenovalo in na novo oštevilčilo. sem to naredila že predno sem sem pisala, pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:40:03
|
|
|
|
*bubi*
|
ker jaz to venomer delam ročno, kar je zelooo zamudno ročno ja, je res zamudno, če je kakih 100 slikic Kot sem že napisala.... vse naenkrat preimenuješ. Prva bo brez številke, potem pa bodo imele po vrsti v oklepaju številko. Pa ko jih označiš, pojdi na prvo slikico in desni klik..... da bo tam začelo številčit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:41:19
|
|
|
|
*bubi*
|
pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi mislim, da sem tačas že odgovorila.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:41:30
|
|
|
|
petarda
|
Garderobne omare tudi spadajo v "vse, kar se ne vidi"? Ne...garderobne omare je petardito podedoval od mamice in očija ....sva prej imela od Alplesa vanilija/bukev mladinski program in gre sedaj čisto lepo noter
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:43:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ma kera kako idejo??? mi smo 1x delali rože, čisto navadne, ......sam kako ti zda to opisat no, ok, ko si glih ti potrebujješ: jogurtov lonček, slamico z upogljivim vratom, malo debelejši papir, škarje na jjogurtovem lončku na dnu narediš luknjico, skozi potisneš slamico, na vrh slamice pa natakneš rožico izrezano iz papirja, oz. cvet izrezan iz papirja a ti je kaj jasno kako bi naj izgledalo Čist v živo si predstavljam ...a slikice pa nimaš nobene?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:45:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, to je tudi super. Mi imamo tudi poln kabinet "odveč" Express linije (je tudi bukev/vanilija) in sem tudi že razmišljala, da bi garderobna omara čisto lepo pasala k bukev/modra kombinaciji. Ko bo treba..... Do takrat pa ima več kot dovolj manjših omar. No, verjetno pa bomo pred šolo itak komplet na novo sobico opremili, do takrat pa tudi velike garderobne ne rabi. Takrat bomo že vedeli, koliko postelj bo treba not naštimat Najverjetneje pa bo treba tudi kabinet žrtvovat za eno otroško sobo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:47:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi mislim, da sem tačas že odgovorila..... samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:48:30
|
|
|
|
ada2
|
prej (ko je bil še buden) se je Adam nekaj metal po kavču in skakal in norel ..... no, pa se je hotel stegnil s kavča na tla po en avto in mu lepo pravim: "Adam ne dela tega, ker boš padel." ampak on kar naprej tišči roke naprejj, noge ima gor na kavču.... jaz vedno glasneje : "Adam NE! padel boš!" nič, on rine še naprej in ..... bum, na glavo in kar obleži in se drži za vrat nič ne joka, nič ne reče.... pa mu rečem "si celi?" on pa: "NE." pa se pobere in nazaj na kavč v isto pozo daljje noret
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:50:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, kako mi je všeč postelja Kakšna pa je globina teh omaric? Pod celo posteljo verjetno ne? Ne ni čez celo posteljo... Ampak si me dobila zdaj ...tam malo čez polovico...kakih 50 cm 60 ...tu nekje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:50:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi mislim, da sem tačas že odgovorila..... samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekam poskusi preštartat PC, še enkrat odpreti mapo in jih preimenovati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.3.2008 21:51:01
|
|
|
|
ada2
|
...a slikice pa nimaš nobene? ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?