|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
6.3.2008 21:27:54   
ada2
evo tudi mene, samo dolgo pa ne bom, ker sem danes skoraj zamudila  službo....no, bi zamudila, če ne bi šla z avtom.prvič, da sem šla z avtom v službouser posted image , na srečo sem imela prost avto od ata, ker ata in mama uživata ta teden na morjjuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.3.2008 21:29:15   
petarda
  1. Vam predlagam destinacijo?

uf...to bi bil pa verjetno tudi podvig user posted image user posted image user posted image ...no, saj glede na vreme malo razmišljam, da bi bili doma in izdelovali kakšna darilca za mamice, babice in prababice...kakšne rože recimo iz kolaža ali krep papirja...za v vazo...pa bi jih potem nesli našim prednicam user posted image user posted image ....ma kera kak dober link ali kako idejo???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Paštetka? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.3.2008 21:31:59   
ada2
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

U, a sem omenila, da je včerajšnje pecivce izpadlo zelo njami user posted image user posted image . Biskvit sem po sredini namazala z marmelado, čež pa prelila s stopljeno čokolado, mljack user posted image .   

dej nehi take pisat, ker bom morala it v skrinjo in probat kak je orehov sladoled od Hoferja user posted image user posted image

pa ne mi rečt, da ga še imaš?user posted image user posted image user posted image

pri nas bi ziher bil že 3x predelan pa spuščen v kanalizacijouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.3.2008 21:32:15   
petarda
Rabim pomoč!!!

A katera ve kako naj slike, ki jih imam recimo v mapi in bi jih sedaj rada shranila na CD preimenujem, da bodo v nekem zaporedju....ker sem naredila izbor slik in mi je moteče, da piše recimo Bowling 1, pa potem 57, pa potem 62...bi rada imela v zaporedju, pa ne znam našitmatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.3.2008 21:32:29   
nincy
Petarda lušna sobica...barva tobogana...rumena.

Pri nama pograd zaenkrat ne pride v upoštev...imava še preveč nočnih dirk, in bi pomoje bila vsa buškasta, al pa bi ob 3 zjutraj norela po toboganu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.3.2008 21:33:23   
*bubi*
600€ pa res ni veliko za vse to user posted image  Garderobne omare tudi spadajo v "vse, kar se ne vidi"? user posted image  

Idejo.... hm..... moji možgani so na off, težko ti zdaj kaj napišem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.3.2008 21:34:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

U, a sem omenila, da je včerajšnje pecivce izpadlo zelo njami user posted image user posted image . Biskvit sem po sredini namazala z marmelado, čež pa prelila s stopljeno čokolado, mljack user posted image .   

dej nehi take pisat, ker bom morala it v skrinjo in probat kak je orehov sladoled od Hoferja user posted image user posted image

pa ne mi rečt, da ga še imaš?user posted image user posted image user posted image

pri nas bi ziher bil že 3x predelan pa spuščen v kanalizacijouser posted image

Ta je šele od prejšnje sobote user posted image user posted image user posted image user posted image ....je bil spet prej na vrsti straccetelin, pa itak ni bilo časa user posted image user posted image user posted image

Drgač pa pri nas predelamo take stvari samo enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.3.2008 21:34:29   
*bubi*
Vse slikice v mapici označi in daj z desnim gumbkom preimenuj. Pa bo vse na novo poimenovalo in na novo oštevilčilo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.3.2008 21:35:53   
*bubi*
Joj, ne zdaj s sladoledom. Zadnjič so me soptembrke tak sprovocirale, da sem morala it po amareninega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.3.2008 21:35:57   
NinaŠ
preimenujem, da bodo v nekem zaporedju....

to bi tudi jaz rada vedela user posted image ...ker jaz to venomer delam ročno, kar je zelooo zamudno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.3.2008 21:36:37   
ada2
ma kera  kako idejo???

mi smo 1x delali rože, čisto navadne, ......sam kako ti zda to opisatuser posted image user posted image user posted image

no, ok, ko si glih tiuser posted image

potrebujješ:
jogurtov lonček, slamico z upogljivim vratom, malo debelejši papir, škarje

na jjogurtovem lončku na dnu narediš luknjico, skozi potisneš slamico, na vrh slamice pa natakneš rožico izrezano iz papirja, oz. cvet izrezan iz papirja

a ti je kaj jasno kako bi naj izgledalouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.3.2008 21:36:55   
petarda
al pa bi ob 3 zjutraj norela po toboganu

user posted image user posted image user posted image user posted image  na to še pomislila nisem user posted image user posted image user posted image user posted image  jao, jao...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.3.2008 21:37:15   
*bubi*
Joj, kako mi je všeč postelja user posted image  Kakšna pa je globina teh omaric? Pod celo posteljo verjetno ne?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.3.2008 21:37:24   
NinaŠ
AAaa kaj nisem že prej vprašala, hvala bubi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.3.2008 21:39:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vse slikice v mapici označi in daj z desnim gumbkom preimenuj. Pa bo vse na novo poimenovalo in na novo oštevilčilo.

sem to naredila že predno sem sem pisala, pa jih je ful čudno oštevilčilo user posted image user posted image  in je še bolj bedno, kot če jih nebi

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.3.2008 21:40:03   
*bubi*
ker jaz to venomer delam ročno, kar je zelooo zamudno

ročnouser posted image  user posted image user posted image user posted image  ja, je res zamudno, če je kakih 100 slikic user posted image

Kot sem že napisala.... vse naenkrat preimenuješ. Prva bo brez številke, potem pa bodo imele po vrsti v oklepaju številko. Pa ko jih označiš, pojdi na prvo slikico in desni klik..... da bo tam začelo številčit.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.3.2008 21:41:19   
*bubi*
pa jih je ful čudno oštevilčilo in je še bolj bedno, kot če jih nebi

mislim, da sem tačas že odgovorila..... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.3.2008 21:41:30   
petarda
Garderobne omare tudi spadajo v "vse, kar se ne vidi"?

Ne...garderobne omare je petardito podedoval od mamice in očijauser posted image ....sva prej imela od Alplesa vanilija/bukev mladinski program in gre sedaj čisto lepo noteruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.3.2008 21:43:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ma kera  kako idejo???

mi smo 1x delali rože, čisto navadne, ......sam kako ti zda to opisatuser posted image user posted image user posted image

no, ok, ko si glih tiuser posted image

potrebujješ:
jogurtov lonček, slamico z upogljivim vratom, malo debelejši papir, škarje

na jjogurtovem lončku na dnu narediš luknjico, skozi potisneš slamico, na vrh slamice pa natakneš rožico izrezano iz papirja, oz. cvet izrezan iz papirja

a ti je kaj jasno kako bi naj izgledalouser posted image

Čist v živo si predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image ...a slikice pa nimaš nobene? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.3.2008 21:45:26   
*bubi*
Ja, to je tudi super. Mi imamo tudi poln kabinet "odveč" Express linije (je tudi bukev/vanilija) in sem tudi že razmišljala, da bi garderobna omara čisto lepo pasala k bukev/modra kombinaciji. Ko bo treba..... Do takrat pa ima več kot dovolj manjših omar.

No, verjetno pa bomo pred šolo itak komplet na novo sobico opremili, do takrat pa tudi velike garderobne ne rabi. Takrat bomo že vedeli, koliko postelj bo treba not naštimat user posted image  Najverjetneje pa bo treba tudi kabinet žrtvovat za eno otroško sobo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.3.2008 21:47:49   
petarda

user posted image user posted image user posted image  samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekamuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.3.2008 21:48:30   
ada2
prej (ko je bil še buden) se je Adam nekaj metal po kavču in skakal in noreluser posted image user posted image user posted image ..... no, pa se je hotel stegnil s kavča na tla po en avto in mu lepo pravim: "Adam ne dela tega, ker boš padel."user posted image    ampak on kar naprej tišči roke naprejj, noge ima gor na kavču.... jaz vedno glasnejeuser posted image user posted image user posted image : "Adam NE! padel boš!" nič, on rine še naprej in ..... bum, na glavouser posted image user posted image user posted image user posted image  in kar obleži in se drži za vrat user posted image user posted image user posted image user posted image  nič ne joka, nič ne reče....
pa mu rečem "si celi?"  user posted image user posted image user posted image    on pa: "NE."user posted image user posted image user posted image  pa se pobere in nazaj na kavč v isto pozo daljje noretuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.3.2008 21:50:03   
petarda

Joj, kako mi je všeč postelja user posted image  Kakšna pa je globina teh omaric? Pod celo posteljo verjetno ne?

Ne ni čez celo posteljo... Ampak si me dobila zdajuser posted image user posted image user posted image ...tam malo čez polovico...kakih 50 cmuser posted image  60user posted image ...tu nekje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.3.2008 21:50:05   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  samo prva slikica gre brez problema, vse ostale pa ne najde, ker so kao prestavljene nekamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image poskusi preštartat PC, še enkrat odpreti mapo  in jih preimenovati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.3.2008 21:51:01   
ada2
...a slikice pa nimaš nobene?

ne

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?