Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:02:44
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: paki Pa brez zamer,ampak MISMIS super si.... Čaki, da z laro na kup prideta, pol bomo meli pa literarni večer ob pivu! Mismis bo ša še disko kuglo zalaufala, pa ni da ni!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:04:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: paki Pa brez zamer,ampak MISMIS super si.... Čaki, da z laro na kup prideta, pol bomo meli pa literarni večer ob pivu! Mismis bo ša še disko kuglo zalaufala, pa ni da ni! ni blema, samo povejte kdaj, da jaz moja dva odpravim od doma... a ja, a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:04:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy a si se v petek preveč naprej? Ne spomnim se..... Kriza! Vem, da sem v četrtek enga (al pa par) ruknila.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:05:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy a si se v petek preveč naprej? Ne spomnim se..... Kriza! Vem, da sem v četrtek enga (al pa par) ruknila. en, dva trinajst
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:06:40
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Drugač imam pa nove zavese in ugoravljam da moram teglce za orhideje zamenjat, ker ne paše skupaj pošlji jutri študentko v trgovino... jaz bi tut včasih imela kako štiudentko, da bi jo kam pošiljala sem že zadnjič Čarni svetovala, naj jo/ga pošlje po test, pa me ni šmirglala. Očitno ti študenti le niso tko sposobni, kot si zamišljam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedla da bo DaisyE povedla kakšno tapravo. No pa na otroke vsem nam A gledate pop tv. Pa sej bi mela otroke sam kaj če sfalijo pot.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:08:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples... Pfuj j e b e m t i!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:10:23
|
|
|
|
DaisyE
|
Dakec, kaj pa je na popu? Včeraj je blo menda na A kanalu neki, sem dobila kar dva klica, da moram gledat, pol sem pa vsem razložila, da nimam časa (beri - se mi ne da) in sem jih napotila, naj namesto mene gledajo. Prav zares.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:10:32
|
|
|
|
Abra
|
puf, pa ste že vse na novi strani, jaz ne folgam, bom pa en virtualni pir spila, ta tko nima okusa mi je vseeno, al je v flaši al točen, dejte mi tistega, ki ga ne bo zmanjkalo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:11:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Dakec, jaz bom tebe zdaj Sponži klicala.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:11:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Al pa Sponž!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples... Pfuj j e b e m t i! Kje sem pa to sfalila? jst tud, jst tud, jst tud mela štango.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:12:57
|
|
|
|
mismis
|
Abra kar postrezi si, za vse je dovolj,...samo morate pohiteti, ker če se meni odpre, ne boste prišle na vrsto... ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj dela.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Dakec, jaz bom tebe zdaj Sponži klicala. ti kr dej.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:14:07
|
|
|
|
Abra
|
Daisy, včeraj je bla oddaja o splavu, nekje na RR je link, jaz sem si prej na netu pogledala oddajo. Zanimivo, nisi pa nč tazga zamudila. Sem si jaz vse zapomnila, če bo frka sem čisto vse vzroke in zdravila poznala, me je dr. pir tok že naučil
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:14:42
|
|
|
|
DaisyE
|
Abra, meni je pa pravega zmanjkalo! Je bil naš v nabavi, je mislil, da bo zraven hokeja kerga spil, ampak ni računal na svojo ženo, no zdaj sva pa oba brez! In ker mi je zmanjkalo goriva in ker sem res sesuta, vas bom počasi, ampak res počasi zapustila. Enga virtualnega še ruknem, v resnici bom pa eno cedevito po grlu pognala.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Al pa Sponž! kokr ti paše.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:16:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj dela. V resnici greš pa po pir, a ne?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:18:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Daisy, včeraj je bla oddaja o splavu, nekje na RR je link, jaz sem si prej na netu pogledala oddajo. Zanimivo, nisi pa nč tazga zamudila. Sem si jaz vse zapomnila, če bo frka sem čisto vse vzroke in zdravila poznala, me je dr. pir tok že naučil Saj zato pa ne gledam teh oddaj. Ker, navadno ni nič novega. Je bolj za laike. Dr. pir je pa zakon! Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul)
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:19:17
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. pr nas pač na igli mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:19:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. Viš z Rodetom bi pa res rada enkrat eno debato usekala. Me zanima, kaj bi na moje stanje porekel.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
DaisyE, ti brez piva? Ma očitno se tud najboljšim zgodi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:20:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra pr nas pač na igli mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala Jaz tud ne. Težek džanki.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:20:44
|
|
|
|
Abra
|
ne, ne, dejzi - dr. Beer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?