|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.3.2008 21:02:44   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: paki

Pa brez zamer,ampak MISMIS super si....

Čaki, da z laro na kup prideta, pol bomo meli pa literarni večer ob pivu! Mismis bo ša še disko kuglo zalaufala, pa ni da ni!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.3.2008 21:04:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: paki

Pa brez zamer,ampak MISMIS super si....

Čaki, da z laro na kup prideta, pol bomo meli pa literarni večer ob pivu! Mismis bo ša še disko kuglo zalaufala, pa ni da ni!

ni blema, samo povejte kdaj, da jaz moja dva odpravim od doma...

a ja,  a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.3.2008 21:04:19   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy a si se v petek preveč naprej?

Ne spomnim se.....user posted image

Kriza!
Vem, da sem v četrtek enga (al pa par) ruknila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.3.2008 21:05:14   
mismis

Daisy a si se v petek preveč naprej?

Ne spomnim se.....user posted image

Kriza!
Vem, da sem v četrtek enga (al pa par) ruknila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

en, dva trinajst user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.3.2008 21:06:40   
Abra

Drugač imam pa nove zavese in ugoravljam da moram teglce za orhideje zamenjat, ker ne paše skupaj user posted image

pošlji jutri študentko v trgovino... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
jaz bi tut včasih imela kako štiudentko, da bi jo kam pošiljala user posted image sem že zadnjič Čarni svetovala, naj jo/ga pošlje po test, pa me ni šmirglala. Očitno ti študenti le niso tko sposobni, kot si zamišljam user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.3.2008 21:06:57   
Anonimen
Sem vedla da bo DaisyE povedla kakšno tapravo. user posted image
No pa na otroke vsem nam user posted image

A gledate pop tv. Pa sej bi mela otroke sam kaj če sfalijo pot.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.3.2008 21:08:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples...

user posted image

Pfuj j  e  b  e  m  t  i!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.3.2008 21:10:23   
DaisyE
Dakec, kaj pa je na popu?

Včeraj je blo menda na A kanalu neki, sem dobila kar dva klica, da moram gledat, pol sem pa vsem razložila, da nimam časa (beri - se mi ne da) in sem jih napotila, naj namesto mene gledajo. user posted image user posted image user posted image  Prav zares.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.3.2008 21:10:32   
Abra
puf, pa ste že vse na novi strani, jaz ne folgam, bom pa en virtualni pir spila, ta tko nima okusa user posted image mi je vseeno, al je v flaši al točen, dejte mi tistega, ki ga ne bo zmanjkalo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.3.2008 21:11:33   
DaisyE
Dakec, jaz bom tebe zdaj Sponži klicala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
6.3.2008 21:11:56   
DaisyE
Al pa Sponž!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
6.3.2008 21:12:04   
Anonimen

a sem omenila, da je v tej svetovni sobi tudi štanga za strip ples...

user posted image

Pfuj j  e  b  e  m  t  i!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje sem pa to sfalila?user posted image  

jst tud, jst tud, jst tud mela štango. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
6.3.2008 21:12:57   
mismis
Abra

kar postrezi si, za vse je dovolj,...samo morate pohiteti, ker če se meni odpre, ne boste prišle na vrsto...

ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj user posted image dela.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
6.3.2008 21:13:37   
Anonimen

Dakec, jaz bom tebe zdaj Sponži klicala.

user posted image  ti kr dej.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
6.3.2008 21:14:07   
Abra
Daisy, včeraj je bla oddaja o splavu, nekje na RR je link, jaz sem si prej na netu pogledala oddajo. Zanimivo, nisi pa nč tazga zamudila. Sem si jaz vse zapomnila, če bo frka user posted image sem čisto vse vzroke in zdravila poznala, me je dr. pir tok že naučil user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
6.3.2008 21:14:42   
DaisyE
Abra, meni je pa pravega zmanjkalo! Je bil naš v nabavi, je mislil, da bo zraven hokeja kerga spil, ampak ni računal na svojo ženo, no zdaj sva pa oba brez! In ker mi je zmanjkalo goriva in ker sem res sesuta, vas bom počasi, ampak res počasi zapustila. Enga virtualnega še ruknem, v resnici bom pa eno cedevito po grlu pognala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
6.3.2008 21:14:49   
Anonimen

Al pa Sponž!

kokr ti paše. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
6.3.2008 21:16:41   
DaisyE

ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj user posted image dela.

V resnici greš pa po pir, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
6.3.2008 21:17:24   
Anonimen
Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
6.3.2008 21:18:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Daisy, včeraj je bla oddaja o splavu, nekje na RR je link, jaz sem si prej na netu pogledala oddajo. Zanimivo, nisi pa nč tazga zamudila. Sem si jaz vse zapomnila, če bo frka user posted image sem čisto vse vzroke in zdravila poznala, me je dr. pir tok že naučil user posted image

Saj zato pa ne gledam teh oddaj. Ker, navadno ni nič novega. Je bolj za laike. user posted image user posted image

Dr. pir je pa zakon!

Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
6.3.2008 21:19:17   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. user posted image

pr nas pač na igli user posted image user posted image mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
6.3.2008 21:19:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec
Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. user posted image

Viš z Rodetom bi pa res rada enkrat eno debato usekala. Me zanima, kaj bi na moje stanje porekel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
6.3.2008 21:20:00   
Anonimen
DaisyE, ti brez piva?user posted image  Ma očitno se tud najboljšim zgodi. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
6.3.2008 21:20:36   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

pr nas pač na igli user posted image user posted image mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala user posted image

Jaz tud ne. user posted image user posted image user posted image user posted image  Težek džanki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
6.3.2008 21:20:44   
Abra
ne, ne, dejzi - dr. Beer user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?