|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.3.2008 21:22:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Aja, na pop tv-ju je trenje, tema moških, otroci.... imejte otroke, delajte otroke, Rode nas poziva, da se vse začne v pojstli, .... Eh nč kej tacga. user posted image

pr nas pač na igli user posted image user posted image mater nkol si nisem mislila, da bom tko končala user posted image

Maš prav, pr nas se vse začne z iglo.user posted image  Pojstle sploh ne rabmo. user posted image  Pa rjuhe tud ne rabmo menjavat. user posted image  Mene bo kap.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.3.2008 21:22:29   
DaisyE

DaisyE, ti brez piva?user posted image  Ma očitno se tud najboljšim zgodi. user posted image

Men se to skoz dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh kadar se na mojga zanašam. Sama si vedno malo rezerve pustim. Al pa pir v karton od mleka skrijem. U ti mater, saj res! Mogoče mam pa kje kaj skritega...user posted image user posted image user posted image  ..... Ne žal danes nisem te sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.3.2008 21:24:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ups, a sada kratka mala pavza, moram letet dol v garažo gledat, kakšno škodo moj user posted image dela.

V resnici greš pa po pir, a ne? user posted image user posted image user posted image

ne pir je v hladilniku, sem ga že prej gor prinesla, ko sva šla ven na veliko potrebo
Zgleda, da je pa zdaj dekca fasala svoje, ni kaj se mi zdi, da bo potebno čez cca 9 mescov oddajat majhne dekiceuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.3.2008 21:24:21   
Anonimen

Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul)

Mater mi je všeč Sponž, je tk gejevsk user posted image
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.3.2008 21:24:54   
DaisyE

ne, ne, dejzi - dr. Beer user posted image

Abra, saj je vseeno v kerem jeziku je. user posted image user posted image user posted image  Samo da je hladen. user posted image user posted image user posted image  Pa da teče. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.3.2008 21:25:12 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.3.2008 21:26:43   
mismis

Sponž, a piješ kaj? (Sponž je kul)

user posted image

Dakec kaj pa če zamenjaš nick?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.3.2008 21:27:16   
Mijavček
Ojoj, ste pa načvekale, sam za kakšno urco sem šla dol pa cel žur tukej!user posted image   Sploh ne morem dohajat!

Ja vidm, da ste gajbo prvlekle na plano. Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.3.2008 21:28:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Ojoj, ste pa načvekale, sam za kakšno urco sem šla dol pa cel žur tukej!user posted image   Sploh ne morem dohajat!

Ja vidm, da ste gajbo prvlekle na plano. Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!!user posted image

Mijavček tako se govoriuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.3.2008 21:28:38   
DaisyE

user posted image

To moram pa resno protestirat! user posted image

Sponž pa res ni gejevski! Sponži mogoč... user posted image user posted image user posted image

Pa da se me ne bo kdo lotil, geji so mi prav pri srcu. Ampak Sponž je pa preveč udaren za geja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.3.2008 21:29:37   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček
Glejte da ne bo kej ostal spet, ker v pondelk, ko pridem iz UZ pade nova!!!user posted image

Ti si našaaaaaa!!!!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.3.2008 21:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dakec kaj pa če zamenjaš nick?

Hm, glas ljudstva? Kaj pravite?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.3.2008 21:30:45   
Abra

ne, ne, dejzi - dr. Beer user posted image

Abra, saj je vseeno v kerem jeziku je. user posted image user posted image user posted image  Samo da je hladen. user posted image user posted image user posted image  Pa da teče. user posted image user posted image user posted image

tale moj je debel, včasih tudi teče (ko imam več časa user posted image ) hladen ni pa nkol user posted image un pa mora bit res hladen, še zame user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.3.2008 21:32:17   
DaisyE

Ne, ne... Sponž bo tvoj vzdevek. Saj veš, nick! Sponž dakec.user posted image user posted image user posted image  

Evo, pa mamo še eno S.D. user posted image user posted image user posted image  S.D.jevkam se stvari dobro obračajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.3.2008 21:32:51   
Anonimen

user posted image

To moram pa resno protestirat! user posted image

Sponž pa res ni gejevski! Sponži mogoč... user posted image user posted image user posted image

Pa da se me ne bo kdo lotil, geji so mi prav pri srcu. Ampak Sponž je pa preveč udaren za geja!

Pa če sem punčka.  user posted image    Smo se sam hecali. user posted image  Pa sej vem, da se sam hecaš DaisyE.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.3.2008 21:33:22   
Abra
moram mal pavzirat, čau

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.3.2008 21:33:23   
mismis

[/quote]

tale moj je debel, včasih tudi teče (ko imam več časa user posted image ) hladen ni pa nkol
user posted image un pa mora bit res hladen, še zame user posted image
[/quote]

a smo še zmeraj pri piru??

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.3.2008 21:34:10   
DaisyE
hladen ni pa nkol user posted image un pa mora bit res hladen, še zame user posted image

Daj ga v hladilnik! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Si predstavljaš, kako bi tvoj pogledal, ko bi zjutraj knjigo v hladilniku najdu.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.3.2008 21:34:57   
Pija76
Joj Abra si me nasmejala to z iglo, ampak je tko, brez tega ni nič, no fiksy no funny bi lahk rekle

Abra sej veš da Dejsi vse na pir obrne! Takšna je!!

Daisy a si najdla zalogo? Pri k men, imam plato v klet, pa hladna je user posted image

Mismis pazim na tipkovnico, bog ne daj da bi mogla spet
prtiskat
da
bi
kaj
napisala user posted image user posted image

Dakec ti kar takec ustani! Men je šimplastično.

No a ve kera kej o 2 dnevu za ET in gnojiščih?

Grem Kosti gledat

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.3.2008 21:37:00   
Anonimen

Ne, ne... Sponž bo tvoj vzdevek. Saj veš, nick! Sponž dakec.user posted image user posted image user posted image  

Evo, pa mamo še eno S.D. user posted image user posted image user posted image  S.D.jevkam se stvari dobro obračajo.

I love you baby......ne vem kok gre naprej tista pesem, je že kr en mal stara, mislim pa da jo poje Vana. No fajn zdej sem pa na konju. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.3.2008 21:37:47   
mismis

hladen ni pa nkol user posted image un pa mora bit res hladen, še zame user posted image

Daj ga v hladilnik! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Si predstavljaš, kako bi tvoj pogledal, ko bi zjutraj knjigo v hladilniku najdu.

user posted image

evo pa še ena, ravnokar se mi je prikradla v misli, pa bo kar ta prava...ok jest slišim že melodijo v ušesih

" Ostani tam, kjer si,
na svoji strani nagajivega nasmeha."

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.3.2008 21:38:08   
DaisyE
Pa če sem punčka.  user posted image    Smo se sam hecali. user posted image  Pa sej vem, da se sam hecaš DaisyE.

Pa kako lahko dakec? Jaz, da se hecam? user posted image  Ne, ne, jaz sem vedno smrtno resna! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj sem rekla, da je Sponž udarno. Sponž se ne da, pa če kar koli z neba letijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.3.2008 21:40:42   
mismis

I love you baby......ne vem kok gre naprej tista pesem, je že kr en mal stara, mislim pa da jo poje Vana. No fajn zdej sem pa na konju. user posted image

Ta pesem je samo priredla pri ET, drgač v originalu je Frankie Valli - Can't take my eyes off you
tle je pa refren

I love you, baby,
And if it's quite alright,
I need you, baby,
To warm a lonely night.
I love you, baby.
Trust in me when I say:
Oh, pretty baby,
Don't bring me down, I pray.
Oh, pretty baby, now that I found you, stay
And let me love you, baby.
Let me love you.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.3.2008 21:40:55   
DaisyE

me je dr. pir tok že naučil user posted image

A jaz na pir obrnem? user posted image user posted image

Mismis, bom ostala na svoji strani... Samo en pir mi lansiraj...

Mislim!? Da jaz vse na pir obrnem!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.3.2008 21:42:17   
DaisyE
user posted image  Bravo mismis!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.3.2008 21:43:10   
Anonimen

Pa kako lahko dakec? Jaz, da se hecam? user posted image  Ne, ne, jaz sem vedno smrtno resna! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj sem rekla, da je Sponž udarno. Sponž se ne da, pa če kar koli z neba letijo!

user posted image

Daisy, čak si bom še jst kak nick zate zmislila. user posted image  jst rabim en mal več časa, da kej pogruntam. user posted image

Pija, a šm šmplastična? user posted image  

Kaj bi jst brez vas?

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?