Abra
|
Čer pupke! Anime super novica, je tole. Bo pa res veliko dvojčkov letos! Arneja, ful sem vesela, da si se oglasila Te čisto razumem, kako ti je, ampak kaj češ, eni imamo več polen pod nogami ... tvoj dragi bo pa najbrž zdaj tudi bolj tvojo nemoč začutil in te bolj razumel, ko je sam tako hendikepiran. Saj vem, da se najbrž to kar grdo sliši, ampak sem prepričana, da vaju bo ta izkušnja okrepila. To z darovanjem je pa res hudič. Najbrž se ne bi nikjer dalo, ker bi par moral bit takorekoč že tam pripravljen. Vsaj moški. Zarodke lahko potem že zamrznejo, da še žensko "pripravijo", da bo ravno v pravem času ... No, pa si nam še en trač servirala, se res vidi, da zdaj nobena k Karmen ne hodi, nas je kar dobro zalagala bova midve s Pijo kmalu kandidatki, mogoče še kakšna. Pika, jaz navijam, da ti bo še ene dva meseca čisto po malem slabo, ne preveč. Pija saj tko ni druge izbire, kot delat, kajne? Ma sej jaz v glavnem prav uživam, včasih pride kaj tečnega vmes, drugače je pa prav fajn. Se mi pa zelo pozna, da januarja skoraj nisem delala ... jaz sem tudi v pričakovanju tečke, pravzaprav mi zdaj že tri dni zamuja. Je prva po abraziji prišla skor en teden prej, pa si mislim, da hoče zdaj tisti teden nazaj prinest mi tko tudi bolj paše, drugače bom šele konec aprila oz. v začetku maja šla v postopek. To so sicer moji računi, bom vidla, kaj bo Reš rekel Dakec, tuki smo vse zakon! Jaz sem si prej na netu pogledala tisto oddajo, včeraj še nisem prišla do TV ob tisti uri. Sem vidla, da so zdravili po istem protokolu, kot ga opisuje Dr. Beer v knjigi. Škoda, da ni blo prav o neplodnosti, tisto bi pa res rada vidla, predvsem o zdravljenju. Mismis, res si pridna s tem seznamom, ker zdaj je pa reees dolg. OO, danes je dan za pivo saj res, četrtki so tuki zmeri najbolj živahni
|