|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.3.2008 20:37:56   
ANIME
hvala punce ... zlate ste!!!

mismis -čestitke za opravljen izpit!

popoldne sem imela lepotni spanec, zdaj moram pa še kaj naredit.

Lahko noč!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.3.2008 20:37:59   
Zvezdica
Ja pija, je tako stresno, pa nobenga občutka nimajo. Tako, da smo se zmenili, da grem na borzo.
In če takoj rata (srčno upam), se zaposlim pri sestri za ta čas, drugače pa v nove zmage. Vedno se vse izide, če si želiš, pa se bo valda tud touser posted image . Tok sem hotla povedat, pa vem, da zveni klišejsko, ampak do sedaj je vedno ratalo vse (čeprav ne takoj-)) kar sem si želela, res srčno želela . In vem, da se bo tudi tokrat izšlo tako kot si res želim.

Hvala za čestitkeuser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.3.2008 20:38:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dakec evo drugi poskus...

nop ne gre, mismis je zabita user posted image user posted image user posted image

user posted image  tega sploh ne bom brala, ker si se že dokazala in dobla sedmico. user posted image   Bolj bom rekla, da maš tremo. user posted image

Ja zvezdica, pozdravljena. Dolgo te že ni bilo na spregledu. Kaj pa jst vem o Rešu. Nič. Ni moj stvaritelj otrok. user posted image  Sem pri Veljkotu v MB. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.3.2008 20:39:06   
Pija76
Mismis v mlekarnah pomoje sploh ne bi blo slabo user posted image user posted image , itak grem pa jaz zmeri na ziher, če bi me poznala bi bila v to prepričana user posted image user posted image

Dakec danes lazanja ni bila nič kaj prida veš, ampak vidim da si ti tud en tak jedec kot jaz, ko nekdo nekaj omeni bi jaz tud takoj.....danes sem ob pol 10 študentko po burek poslala, ker mi je tolk zapasal, sploh delat nisem mogla, kje je bil šele malzajt

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.3.2008 20:41:52   
Pija76
Zvezdica naj se zgodi tako kot se mora a ne? Sej men je tud še vse ratal kar sem si želela, ampak ne v prvem poskusu vedno user posted image

Mismis a bo kaj s pivom, al grem po svojega? Grem mal vmes na svojo najslajšo razvado.....

Anime čestitke še od mene, prej mislim da sem te spustila. Zdaj moraš še en par supergic kupit user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 6.3.2008 20:42:50 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
6.3.2008 20:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

.....danes sem ob pol 10 študentko po burek poslala, ker mi je tolk zapasal, sploh delat nisem mogla, kje je bil šele malzajt

user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
6.3.2008 20:47:04   
Abra
Čer pupke!

Anime user posted image user posted image super novica, je tole. Bo pa res veliko dvojčkov letos!

Arneja, ful sem vesela, da si se oglasila user posted image Te čisto razumem, kako ti je, ampak kaj češ, eni imamo več polen pod nogami ... tvoj dragi bo pa najbrž zdaj tudi bolj tvojo nemoč začutil in te bolj razumel, ko je sam tako hendikepiran. Saj vem, da se najbrž to kar grdo sliši, ampak sem prepričana, da vaju bo ta izkušnja okrepila.
To z darovanjem je pa res hudič. Najbrž se ne bi nikjer dalo, ker bi par moral bit takorekoč že tam pripravljen. Vsaj moški. Zarodke lahko potem že zamrznejo, da še žensko "pripravijo", da bo ravno v pravem času ...
No, pa si nam še en trač servirala, user posted image se res vidi, da zdaj nobena k Karmen ne hodi, nas je kar dobro zalagala user posted image bova midve s Pijo kmalu kandidatki, mogoče še kakšna.

Pika, jaz navijam, da ti bo še ene dva meseca čisto po malem slabo, ne preveč. user posted image

Pija saj tko ni druge izbire, kot delat, kajne? Ma sej jaz v glavnem prav uživam, včasih pride kaj tečnega vmes, drugače je pa prav fajn. Se mi pa zelo pozna, da januarja skoraj nisem delala ... jaz sem tudi v pričakovanju tečke, pravzaprav mi zdaj že tri dni zamuja. Je prva po abraziji prišla skor en teden prej, pa si mislim, da hoče zdaj tisti teden nazaj prinest user posted image mi tko tudi bolj paše, drugače bom šele konec aprila oz. v začetku maja šla v postopek. To so sicer moji računi, bom vidla, kaj bo Reš rekel user posted image

Dakec, user posted image tuki smo vse zakon! Jaz sem si prej na netu pogledala tisto oddajo, včeraj še nisem prišla do TV ob tisti uri. Sem vidla, da so zdravili po istem protokolu, kot ga opisuje Dr. Beer v knjigi. Škoda, da ni blo prav o neplodnosti, tisto bi pa res rada vidla, predvsem o zdravljenju.

Mismis, res si pridna s tem seznamom, ker zdaj je pa reees dolg.

OO, danes je dan za pivo user posted image saj res, četrtki so tuki zmeri najbolj živahni

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.3.2008 20:49:56   
DaisyE
Sem rekla, da vas samo preberem, ker sem malo zbita, ampak ne morem iz svoje kože...

Tole v zvezi s tem, kako se človek počuti sprejetega na tem forumu moram malo pokomentirati. Jaz se tu gor počutim super domače. Je pa res, da že več kot eno leto tule visim. Na začetku sem mela včasih podobne občutke kot banga. Sicer sem vedno dobila feedback, ampak eni so bolj navijali, drugi pa manj. Definitivno je bilo vse skupaj povezano tudi s pogostostjo javljanja. Kadar sem bila v bolniški zaradi postopka, sem na forumu več visela. Imela sem čas odgovorit na vsak post in takrat sem navadno 'ulovila' par sotrpink s katerimi smo na polno čvekale. Trudila sem se odgovarjati vsaki in na vsak post, ker se mi je to zdelo pomembno. Po enem letu so stvari sledeče. Ne sekiram se, če me ne omenjajo, vem pa, da bom vedno našla sočvekalko, če jo bom rabila, pa naj bo to nova al pa stara borka. Ko se zvečer po šihtu priklopim na forum, si želim včasih spit samo kak pir in se pač odzivam na trenutno situacijo in na ljudi, ki so trenutno gor. Je pa res, da se nekaterih zaradi kilometrine in karakterja večkrat spomnim. Pa ne mi tega zamerit. Nosečke mam pa rada in fajn se mi zdi, da ste pri nas. Saj zdaj ko razmišljam, je res, da tud naši sayuri bolj malokrat kaj napišem, ampak to je samo zato, ker mam kar občutek, da ve, da je pač naša. Pa še veliko takih se najde, sulfinija, pika, čarna, gloria,.....

Mater sem nabluzila. Da povzamem, po enem letu sem bolj situacijski človek. Pa saj me poznate. Ko sem pa v bolniški pa vsem po glavi skačem. user posted image  Noben post ne ostane neopažen.

Kolk pira je še v gajbi od Mijavček? Vidim, da ga po malem cukate. No če mate še kakega na zalogi, bi z veseljem enega spila.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.3.2008 20:52:50   
DaisyE
anime bravo!

Itak sem zdaj spet za vse pozabila navijat. Si bom dala v podpis, da navijam nonstop za vse. Ampak res.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.3.2008 20:52:53   
Pija76
Ja obiske pri Karmen pa jaz kar pogrešam, komaj čakam da grem spet mal k njej!

No kje ste zdaj? Drugač grem jaz v kupaonico.

Drugač imam pa nove zavese in ugoravljam da moram teglce za orhideje zamenjat, ker ne paše skupaj user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.3.2008 20:53:17   
mismis
Pija

naša ne zna prilepiti tako lepo gajbo heinekena kot zna Daisy,
najbolje bo, da počakam da se Daisy oglasi

ta čas, pa serviram itkole user posted image a bo v redu za prvo silo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.3.2008 20:53:35   
DaisyE

Drugač imam pa nove zavese in ugoravljam da moram teglce za orhideje zamenjat, ker ne paše skupaj user posted image

pošlji jutri študentko v trgovino... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.3.2008 20:54:24   
DaisyE

Pija

Povej na keri strani je, pa grem iskat gajbo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.3.2008 20:55:49   
paki
ojla,
punce ne veste kako se zabavam,ko vas berem user posted image  user posted image

toliko pozitivne energije,da ti kar polepša dan...

ANIME čestitam za user posted image  user posted image

Imam pa tudi vprašanje...od včerajšnjega transferja ,v bistvu še prej me špika kot pred  user posted image , danes pa me po vrhu še tako špika v desnem jajčniku, da bi ga kar ven ščupala..kaj je bila katera že v taki situaciji?

Pa brez zamer,ampak MISMIS super si....

Sej vas imam vse mooooočnooooo rada in vam želim čimvečuser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.3.2008 20:56:30   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

pošlji jutri študentko v trgovino... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk ji pa ne zaupam! Madoniš pol jaz to vsak dan občudujem in si učke spočivam na teglcih, tko da no go, bom sama poskrbela za to

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.3.2008 20:57:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image

Evo gajba, punce, kar postrežte si. Tole je za moj plusek.

Za nosečke pa  pomarančni sokec

Na zdravje!

evo mismis je vsaj gajbo najdla, če je že ne zna prilepiti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.3.2008 20:57:22   
DaisyE
A bo tale sod uredu?

user posted image

Se bojim, da ni od Mijavčkine gajbe nič ostalo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.3.2008 20:58:07   
Anonimen
Abra, no pa dajmo kerga ruknat user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.3.2008 20:58:08   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pija

Povej na keri strani je, pa grem iskat gajbo. user posted image user posted image user posted image

Jaz vem da je bil v soboto objavljen, ko mi ni pasu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.3.2008 20:59:33   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image

Evo gajba, punce, kar postrežte si. Tole je za moj plusek.

Za nosečke pa  pomarančni sokec

Na zdravje!

evo mismis je vsaj gajbo najdla, če je že ne zna prilepiti

Važn se je znajdt!!!!!!!!
Zdej pa dilema, točeno ali v flaški user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.3.2008 20:59:34   
DaisyE
Jaz vem da je bil v soboto objavljen, ko mi ni pasu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se tud neki nazaj držala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.3.2008 21:00:23   
Pija76
Daisy a si se v petek preveč naprej?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.3.2008 21:00:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: paki

ojla,
punce ne veste kako se zabavam,ko vas berem user posted image  user posted image

toliko pozitivne energije,da ti kar polepša dan...

ANIME čestitam za user posted image  user posted image

Imam pa tudi vprašanje...od včerajšnjega transferja ,v bistvu še prej me špika kot pred  user posted image , danes pa me po vrhu še tako špika v desnem jajčniku, da bi ga kar ven ščupala..kaj je bila katera že v taki situaciji?

Pa brez zamer,ampak MISMIS super si....

Sej vas imam vse mooooočnooooo rada in vam želim čimvečuser posted image  user posted image

Paki mogoče je to še posledica punkcije, včasih se zna zgoditi, da te še potem kaj boli.
Možno je pa tudi, da ti malih foliklov niso punktirali, pa iz majhnega zraste veliko, pa se raspoči in potem špikne

No vidiš zdej je pa mismis nerodno user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.3.2008 21:01:07   
DaisyE
Zdej pa dilema, točeno ali v flaški user posted image

Ni dileme!!!! Najprej enga točenga, pol enga v flaši, pol spet točenga..... Kud palo, palo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.3.2008 21:02:19   
mismis
Pija76

ni dileme, najprej bomo v flaški, ko bo pa samo steklo, bomo pa še točeno

škoda, da bi šel dober pir v nič

a ja, pa ne pozabit malo odmakniti tipkovnice, da ne bo spet prišlo do razlitja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?