Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:43:34
|
|
|
|
mismis
|
evo Daisy nov sod, samo za naju
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:45:02
|
|
|
|
DaisyE
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:46:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Anime - , kar kurjo kožo sem dobila..... super.... Jelka - ....dobrodošla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mismis, pa to mi dejli. Ja to je to. To je to.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:46:38
|
|
|
|
DaisyE
|
Lube moje, face ste! Zdaj pa grem. Se beremo.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:46:55
|
|
|
|
Mijavček
|
Jest voutam za Sponž! Mi je tuk ušeč Dakec, dej bod Sponž, a ni fletn?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:50:04
|
|
|
|
mismis
|
lej lej Blanč pa fishi sta na obzorju, dober večer drage dame, kako smo kaj Dakec, čaki da vidim če sem jest tud mal Prešerna kot Lara Kaj bi jest brez vas? ve, ki ste brez dlake na jeziku in polne smeha, kot smodnik v sodu... Kaj bi jest brez vas? ko pomlad se približuje, zunaj pa, bog ve zakaj, vse zmrzuje Kaj bi jest brez vas? ko težko mi je in huda ura bije, ko črne misli pamet snuje... Le kdo, kdo bi me nasmejati znal, položil toplo roko na srce in z menoj jokal Le kdo, kdo bi z mano pir sedaj spil da živim to življenje, kot ga človek lahko bi živel evo ena na brzaka
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Jest voutam za Sponž! Mi je tuk ušeč Dakec, dej bod Sponž, a ni fletn? Tud men, pa ne pstijo. Sem sam nick Sponž
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:51:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: dakec Darja, evo pestke od mene maš zagarantirane. Evo Darja sva že dve, ki navijava zate, Darja, še jaz ..... in še ....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis lej lej Blanč pa fishi sta na obzorju, dober večer drage dame, kako smo kaj Dakec, čaki da vidim če sem jest tud mal Prešerna kot Lara Kaj bi jest brez vas? ve, ki ste brez dlake na jeziku in polne smeha, kot smodnik v sodu... Kaj bi jest brez vas? ko pomlad se približuje, zunaj pa, bog ve zakaj, vse zmrzuje Kaj bi jest brez vas? ko težko mi je in huda ura bije, ko črne misli pamet snuje... Le kdo, kdo bi me nasmejati znal, položil toplo roko na srce in z menoj jokal Le kdo, kdo bi z mano pir sedaj spil da živim to življenje, kot ga človek lahko bi živel evo ena na brzaka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:53:52
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame Daj ga v hladilnik! Si predstavljaš, kako bi tvoj pogledal, ko bi zjutraj knjigo v hladilniku najdu. ga nč več ne preseneti bi mislu, da sem spet neki na netu prebrala oo, mismis, še ena pesnica
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:54:27
|
|
|
|
blanč
|
Zavohala, da se tle spet pije. Jaz danes abstiniram, bom jutri nadoknadla.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:54:59
|
|
|
|
mismis
|
hvala, hvala morda z Lara kdaj v samozaložbi izdava pesniško zbirko seveda s posvetilom za vse iVF/ICSI borke
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Blanč, pa dej enga na brzaka. Kot zajc
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 21:57:39
|
|
|
|
gold fish
|
Dakec - midva sva ok, me sicer malo boli, ker je čisto spodaj, pa moram nonstop lulat letat, pa upam, da se pomakne malo bolj gor...... Možek je tudi OK, je imel ravno včeraj v Lj kontrolni pregled in zaenkrat je vse OK, čakamo še samo izvid slikanja pluč.....pride vedno kaki dan/dva kasneje...... Darja - nič kopat, lahko pride do infekcije.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 22:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Gold fish, sam da ste vsi ok. Ja bebica raste, nekam pa mora tiščat. Pa kaj jst tebe učim, saj že imaš izkušnje
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 22:00:47
|
|
|
|
mismis
|
Fishi oprosti mogoče sem spregledal, kaj pa je s tvojim možekom?? Pa upam, da se otroce, kot praviš ti, res premaknejo malo gor
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 22:06:59
|
|
|
|
mismis
|
in sedaj drage moje, jaz se moram posloviti, grem s k mojemu dragemu stisniti, mu besede ljubezni na uho šepetati morda tudi otroke delati... in za konec, kdo drug kot legenda Frank si ga matra... And now, the end is near And so I face the final curtain My friend, I'll say it clear I'll state my case, of which I'm certain I've lived a life that's full I've traveled each and ev'ry highway But more, much more than this I did it my way Lahko noč vsem skupaj in se tipkamo jutri
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 22:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ammm, jst grem pod tuš, pa v posteljo, pa še en mal tv gledat, pa še ovčke mal preštevat, pol pa spat. Dakec ma vas rad.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 22:52:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis tale moj je debel, včasih tudi teče (ko imam več časa ) hladen ni pa nkol un pa mora bit res hladen, še zame a smo še zmeraj pri piru?? mismis - ti si faca
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 23:11:53
|
|
|
|
gold fish
|
... no zdaj, ko vse odovorim in se končno prebijem do konca pa vse ....koma..... Žirafca - zgleda, da se tudi ti prebijaš med posti tako kot sem se jaz..... Nič grem tudi jaz malo pod kožo gledat.... Nočko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 23:19:27
|
|
|
|
Goldy
|
Punce tolk ste napisale, da ne morem več - brat. Grem spat, jutri moram zgodaaaj vstat, da bom ob sedmih že v LJ. Se javim po UZ, bo stopka al, ne bo. Nočko, drage moje!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 6.3.2008 23:26:34
|
|
|
|
žirafca
|
Žirafca - zgleda, da se tudi ti prebijaš med posti tako kot sem se jaz..... Res je! Punce tolk naklofate, da sploh ne bom šla več niti v službo, niti v šoping, NIKAMOR! Drugače mi pa hormoni povečujejo obsesijo po šopingu, tko da me je moj dragi peljal v Celovec na firbcanje! Na koncu se je izkazalo, da sem jaz samo firbcala, on je pa nakupoval! Jutri imam UZ, pa se bom javila kako je bilo. Lp!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 7:26:14
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro, punce, pomagajte mi z nasveti: kaj ste počele, da ste se pobrale pa neuspešnem postopku? Ker meni zelo slabo ratuje . S sladkarijo sem se nehala basati, ker sem si dopovedala, da škodujem samo svojim celicam in čisto nič drugega s tem ne naredim. Matični mleček sem začela nazaj jesti, vitamine ravno tako. Ko dobim M, bom poskusila teči. Se mi pa cele noči blede o vsem skupaj . Mi ni več normalno. Kaj sto počele, da ste lažje prebolele?? Ker jaz imam na trenutke občutek, da se mi bo kar zmešalo od vsega. Hvala .
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 7:28:24
|
|
|
|
sayuri
|
Saj sem vedla, da ste ble spet za šankom. DAnes pa in še vse drnjohate . En zelenjavni sokec za vse
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?