|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.3.2008 18:22:25   
TODY78
user posted image user posted image VEBO čestitke! V tretje gre rado!!!! Jaz tudi nastrpno čakam na G.pregledb če slučajno imam pregradouser posted image ... še en teden user posted image  potem pa upam, da dobim zeleno luč za user posted image ...in da bi spet v prvo ratalo!!!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.3.2008 18:24:22   
Muca83
Bety upa, Murva in Varci, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tud sedaj upam, da bom novembrka. Mogoče bomo pa skupi, kok bi bilo to fino! user posted image

Pikica36, zate pa user posted image user posted image user posted image Tudi zate bo spet posijalo sonce.

mihi78, joj, pa tako sem pesti držala, da se prime... tudi zate user posted image user posted image user posted image , bom naslednjič še bolj močno probala pesti držat.

pegatka
, user posted image , pa v 26. tednu... ne morem verjet... Tudi zate user posted image user posted image user posted image

Punce, zdej pa dost slabih novic, od sedaj naprej hočem same novičke o user posted image in user posted image in user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.3.2008 18:28:34   
TODY78
user posted image user posted image user posted image  pikica 36 ...danes sem te cel dan imela v mislih...pogumno bomo šle vse v nov boj!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.3.2008 18:34:11   
TODY78
Muca 83 držim pesti user posted image ............jaz upam, da drugi teden dobi zeleno luč in da bom "vesela" decembrkauser posted image !!!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.3.2008 10:16:00   
jabi babi
drage punce,danes ob 20-tih bo na sporedu oddaja o ss na kanalu a....in o težavah ki spadajo zraven....lp

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.3.2008 11:48:36   
...Martina...
a res ... si moram zapisat, da ne pozabim.

hvala za informacijo.

Škoda, jaz ne bom več 2008-ka.

Držim pa pesti za vas novemberke in decemberke. dejmo pluski, kažite se...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.3.2008 11:50:18   
giotti
Martina, hitro stran s pesimizmom. Po mojem imaš še vse možnosti za december 08, pa magari 31.? Ok? Če ne, bova pa skupaj ...09, okej?

cmokec user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.3.2008 11:52:17   
...Martina...
ok giotti.

hvala ti za spodbudo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.3.2008 12:05:43   
...Martina...
Giotti imaš prav....
lahko mi še rata bit 2008-ka, tam okoli božiča...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.3.2008 12:16:48   
pikica36
hoj punce... no, najhujše  za mano...sicer fizično sem ok, psihično pač bolj na tleh, ampak se pobiramuser posted image
krvavim zelo zelo malo, skoraj nič, včeraj ob petih pop. sem prišla domov.
odpustnico menda dobim po pošti jutri- a moram pol s tem k osebnemu zdravniku, da mi napiše bolniški list. gin.  je rekla da ne rabimuser posted image user posted image
no bom videla kaj bo jutri  v odpustnici.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.3.2008 13:15:31   
giotti
pikica36, polno ljubezni ti pošiljam in željo, da se čimprej psihično opomoreš in greš polna optimizma naprej user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.3.2008 13:56:36   
supermiska
Živjo punce,
tudi sama sem zelo malo krvalela kar sem pa na koncu ugotovila da je bolj slabost kot dobro - vsaj v mojem primeru. Po 14 dneh sem imela pregled pri svoji ginekologinji in je ugotovila da niso ravno dobro ščistili maternice in da je del tkiv ostal. Tako da sem dobila kaplice ergotyl ki povzročijo krčenje maternice da se samo ščisti drugače bi morala ponovno na abrazijo. Končalo se je dokaj dobro ščistilo se sicer ni do konca ampak naj bi se s prvo menstruacijo, ki jo še čakam sem 35 dan po abraziji. Na bolniški sem bila vsega 4 tedne, takoj po abraziji so mi določili 7 dni bolniške tako da tudi tebi pripada.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.3.2008 16:39:31   
mihi78
Drage moje!
Kako ste kaj? Moram vam povedat - CB je pokazal +, kljub temu, da sem že obupala, zarad izcedka, ki se je pojavil v nedeljo in sem bla preprična, da prihaja user posted image , imam ga še danes ampak ni krvav, upam, da bo tako tudi ostalo. Zaradi preteklih 3 ss se zaenkrat veselim bolj po tiho in z rezervo.
Vebo
, čestitam user posted image user posted image user posted image
Pikica36 žal mi je, kak ciklus počakaj pa hitro v nove boje!
Muca83 hvala za pestke, so zadostovale za plus!user posted image

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.3.2008 16:41:08   
mihi78
Polynesia??? Kako je????user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.3.2008 17:31:31   
Muca83
Muca83 hvala za pestke, so zadostovale za plus!

Čakaj, čakaj... hmmm, a nisi napisala, da ni uspelo? user posted image Zdaj mi pa res ni jasno user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.3.2008 17:38:15   
pikica36
mihi-user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.3.2008 19:17:03   
TODY78
jaz sem user posted image  dobila 34 dan po abreziji...To zdravstvo, vsako drugo ne prav ščistijo...kot po tekočem traku... Jaz pa ne razumem tega-čakam na p1 pregled po obraziji (naslednji teden), na Uz naj bi mi pregledala, če imam mogoče kako pregrado-ma kaj na čiščenju tega ne morejo videti????user posted image user posted image user posted image  Če "postržejo" maternico kje lahko ostane ta pregrada??user posted image user posted image user posted image  A ve katera več o tej temi????

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.3.2008 19:23:22   
TODY78
pikica 36user posted image drži se!!! Skupaj bomo šle v nove boje!!!
mihi 78 že večkrat sem slišala da nekatere user posted image  celo nosečnost-ob dnevih ko naj bi nastopila user posted image  dobijo majhen izcedek-točno tiste dneve ko bi morale dobit user posted image  , če ne bi bile user posted image .... tako da drži se!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.3.2008 21:26:55   
mihi78
Muca, bila sem sigurna, da ne bo nič, ker se je v nedeljo začel izcedek in sem bila prepričana, da prihajauser posted image . Potem pa je bilo izcedka vedno manj pa sploh ni bil krvav pa malo so me začele prsi bolet pa sem šla kupit CB in po 2 letih je spet pozitiven. Res upam, da bo tokrat ratalo!
Nočko!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.3.2008 21:32:37   
Muca83
Mihi78, potem pa user posted image user posted image user posted image Supeeer! Upam, da se tokrat dobro konča! 

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.3.2008 21:35:09   
mihi78
TODY, pregrade ne morejo videti, ko delajo abrazijo. Pri meni je bilo tako, da mi je G, ki je opravil abrazijo pri 2. ss rekel, da je začutil pregrado oz. se mu vsaj tako dozdeva in nato so me naročili na histeroskopijo (z majhno kamero ti grejo v maternico pa prečekirajo), kjer so mi potrdili pregrado. Lahko pa se tudi ugotovi z vaginalnim UZ ampak se mora opraviti v določenem obdobju ciklusa, ko je sluznica tanka in je vse lepše vidno. Ampak bil je edini G med ne-vem-kolikimi, ki je zaznal pregrado, vsi ostali je sploh niso opazili.
Aja pa še to. Na Ptuju, kjer so opravili histeroskopijo mi pregrade niso odstranili, čes da je premajhna. Potem sem si morala rihtat termin v LJ - na koncu zadeva, za moje pojme, ni bila tako majhna -1,5 cm, kar pomeni, da če se zarodek vgnezdi na pregradi ali v bližini (mislim, da je tako) je možno, da odmre oz. obstaja možnost prezgodnjega poroda.
LPuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.3.2008 22:06:50   
Polynesia
mihi78 čaki čaki, a jaz to prav vidim, da je plusek?!?! Zdej mi ni nič več jasno?!?!

Čestitkeeee in seveda držim pesti za naju one da bo vse v najlepšem redu, zdaj ko so naju "poštimali"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.3.2008 22:09:16   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Polynesia??? Kako je????user posted image

Ja kako kako, hahahaha, PLUSEK IMAMOOOOOOO user posted image user posted image , včeraj sem od sreče kar jokala, sem bila prava jokicauser posted image ...ampak s tem ko sem videla plusek, so se seveda že začele skrbi, ali bo vse v redu....sam zdej ko so me "poštimali" moram biti pozitivna, drugč ne bo nič.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.3.2008 22:11:46   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: pegatka

pozdravljeni,

pisem prvic ker ne vem kam naj se obrnem.dva tedna nazaj sem v 26 tednu n. zaradi krvavitev poiskala pomoc pri svoji g.,v najvecji grozi izvedela da srcek mojega malcka ne bije vec.in tako se je zacela moja borba...

prosila bi za nasvet kam naj se obrnem,saj sem ostala sama in ne vem kako naprej

Jokam s tabo user posted image user posted image user posted image Pomoč si lahko poiščeš tukaj, pomaga http://www.solzice.com/

Če pa karkoli rabiš, pa imap tule nas punce user posted image

(odgovor članu pegatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.3.2008 2:33:37   
pegatka
ponovno pozdravljene,

punce,ne najdem besed ki bi opisale kako se pocutim in da edina uteha v moji bitki s samo s seboj je branje vasih spodbudnih besed ki mi jih namenjate in ki si jih izrekate med seboj.hvala lepa za nasvete in lepe misli!

tane prav imas ko pravis da nekako nisi znala utehe poiskati v svojih prijateljicah svoje sem popolnoma odrinila od sebe pa ceprav vem da so pripravljene zame narediti prav vse...rada jih imam kot svojo druzino in one pravtako mene ampak nekako se zapiram od sveta.prav tako cedalje bolj zavracam stike z svojo druzino ker nekako potrebujem samoto obenem pa si strasno zelim da bi imela ob sebi nekoga ki bi zaloval z menoj.
sama sebi se zdim da padam v neko depresijo,nevem ali je to normalno?
tody78,hvala za namige glede vitaminckov nekaj stvari sem si ze priskrbela...

dnevi se mi zdijo cedalje tezji,solz mi pocasi zmankuje,dnevi so prepolni uprasanj kako zakaj in kam sedaj.ostala sem sama,g. meni da bi stres ki sem ga dozivela ob prepiru z mojim ko sem spakirala stvari  in tako ostala brez strehe nad glavo utegnil povzrociti predzgodnji porod,zakaj pa je malo srcece mojega malcka prenehalo biti ostaja za vse nas velika uganka.vsak nov dan upam da se bo nasel odgovor ker pocasi ubijam svoj razum z obtozbami kdo je kriv,sem mogoce jaz,moj nekdanji ali nase zdravstvo da bitje ki sem ga 26 tednov nosila pod srckom,ga ljubila,se z njim pogovarjala, se ga dotikala in ga absolutno obozevala nikoli ne bo spokojno spal v mojem narocju.

in tako sem v svoji samoti in nesreci zasla k vam...hvala vam za vse

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?