Mavrica32
|
Pikica, verjamem, da se nisi nam ravno veselo pridružila. Vseeno dobrodošla tu. Skupaj se bodmo bodrile, da bo lažje. Vem, da ti je hudo, (sem dala to 3 * skozi). A naj ti bo v tolažbo tudi to, da se tvoj G briga zate. Ko sem pred kratkih namreč jaz obiskala genetsko posvetovalnico, se je zdravnica samo čudila, kako je to možno, da z možem nisva prej opravila nobene raziskave. Meni tokrat za kontrolo po 3. sploh ni napisal naprej - kdaj se oglasim. Danes sem šla osebno in sem komajda dobila rok pregleda - 25.3 Čiščenje pa je bilo 25.1. Kljub temu, da je to verjetno šele prva tvoja izkušnja z A. Ti svetujem, da vztrajaš pri podrobnem kontrolnem UZ pregledu, (pregrade). Histološki izvid, namreč lahko zelo zelo malo pove. Za bolniško ti pripada 5 dni in pika. (Vsaj toliko.) Vsaj toliko piše na odpustnici, ki jo dobiš, ko te odpustijo z bolnice. Tam si šest ur. Odvisno od drena. Tretjič sem šla domov šele ob 18, ker sem operacijsko prišla kasneje na vrsto. Bolniški list dobiš pa pri svojem G. Moj ni nič kompliciral. Ko se mi je zgodilo tretjič mi je sam povedal, za koliko bi lahko bolniško še podaljšala. Saj boš videla. Nekaj časa po posegu potrebuješ. Ene tri dni te lahko malce ,, matra.. potem je pa vse skupaj samo še psiha. Ko sem šla delat, sem vedno lažje zaživela. Tudi sedaj mi kljub vsej negotovosti ni tako več hudo. Kar nekako sem zbrisala. Vsaj do aprila, ko bi morala roditi, bo tako. Takrat bo pri sosedih zajokal otrok, ki pa ne žalost ne bo moj. Takrat vem, da mi bo hudo. Pikica, naj ti jutri čimprej mine... potem pa pusti malce časa, da prideš k sebi,,,, glavo pokonci in pridruži se nam starim borkam... kot je napisala Kahlo, ki verjetno kar cveti, in nam tako lepo stoji ob strani
|