|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
29.2.2008 10:17:40   
polnaluna
Ne vem, če tole spada sem, pa vseeno povejte kaj si o vsem skupaj mislite.
Sem nekje v 6 tednu, začetek torej. V torek je G potrdil nosečnost, v sredo pa sem dobila bolečine  jajčnikih, nato pa zelo močno krvavitev. Letela sem na klinični center, kjer sta ultrazvok in kri pokazala, da je vse ostalo in da je ok, zdravnica je rekla, da se naj pripravimo na vse. Krvavitev je prenehala. Danes me boli drugi jajčnik (levi), dobila pa sem še herpes, ki mi vedno pokaže notranjo vročino in drisko. V ponedeljek imam pregled krvi pri mojem G in pregled. Če ima katera podobno izkušnjo ali pa karkoli za dodat na to (ker težko čakam ponedeljek) mi naj prosim kaj reče ...

Vsem, ki ste pa to izkušnjo že dale skozi sploh ne vem kaj naj rečem. Upam za vami da bo v prihodnje velik borec, ki se bo obržal!!

Zaskrbljena polna luna user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.2.2008 10:27:50   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: polnaluna

Ne vem, če tole spada sem, pa vseeno povejte kaj si o vsem skupaj mislite.
Sem nekje v 6 tednu, začetek torej. V torek je G potrdil nosečnost, v sredo pa sem dobila bolečine  jajčnikih, nato pa zelo močno krvavitev. Letela sem na klinični center, kjer sta ultrazvok in kri pokazala, da je vse ostalo in da je ok, zdravnica je rekla, da se naj pripravimo na vse. Krvavitev je prenehala. Danes me boli drugi jajčnik (levi), dobila pa sem še herpes, ki mi vedno pokaže notranjo vročino in drisko. V ponedeljek imam pregled krvi pri mojem G in pregled. Če ima katera podobno izkušnjo ali pa karkoli za dodat na to (ker težko čakam ponedeljek) mi naj prosim kaj reče ...

Vsem, ki ste pa to izkušnjo že dale skozi sploh ne vem kaj naj rečem. Upam za vami da bo v prihodnje velik borec, ki se bo obržal!!

Zaskrbljena polna luna user posted image

Verjamem, da si zaskrbljena kdo pa ne bi bil. No jaz sem imela krvavitve v 7.tednu tudi malo me je bolelo, potem se je stvar umirila in je zgledalo da bo vse ok nato pa v14.tednu sem dobila močne bolečine in sem izgubila moje dete imela sem ss+abrazijo. Močno upam, da bo stabo vse v redu in bo vse ok! Ker poznam tudi punce k so krvavele in je blo vse v redu, tako da ne obupat! Priporočam, da čim več počivaš!
Pa srečno v ponedeljek!user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu polnaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.2.2008 10:33:44   
polnaluna
Najlepša ti hvala. Kako pašejo tople besede.
Tudi zate upam, da bo prihodnjič bolje.
Res hvala.
Grem počivat ...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.2.2008 11:13:16   
tane
polnaluna, tudi meni so rekli naj se pripravim na vse, ampak POZABI na to, ti predvsem razmišljaj pozitivno, ker ta trenutek tvoje telo to potrebuje, da si sproščena in ne v krču.
če se slučajno konča slabo se boš že potem s tem ukvarjala, ker pa vse držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image se bo končalo dobrouser posted image .
poznam veliko primerov, ko se je končalo dobro, ravno zdaj je ena moja prijateljica z istimi problemi rodila, in so vsi veseli z lepimuser posted image .

(odgovor članu polnaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.2.2008 15:49:53   
saksi
polnaluna držim pesti zate user posted image user posted image user posted image  da bo vse v redu

misli pozitivnouser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.3.2008 22:21:20   
Muca83
B.Septemberka, jaz sem tudi prvič imela parcialno molo. Samo meni so vsi rekli, da moram počakati 6 mesecev in tudi sem. No ja, tudi to ni pomagalo, da ne bi šlo naslednjič na drugačen način vse narobe... U glavnem nič se bati, še za vsako, za katero sem slišala, da jo je imel je šlo vse ok oz. brez zapletov, ni vrag da bo tako tudi pri tebi. 

KAHLO, user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zate! Bravoooo! Sem se kar malo zasanjala in se zamislila kako bi bilo (oz. nekoč bo), ko bi jaz dobila dobre novice na NS.

Polnaluna, držim pesti, da se dobro izide!

Jaz sem pa zadnje čase tako zaposlena, da sploh ne berem več vsak dan RR. Služba+faks+učenje+delo doma me polno zaposlujejo. user posted image No ja, vseeno si ukradem malo časa za user posted image user posted image

Naslednjo nedeljo imam RD, polovico abrahama, in upam, da 15.3. malo z zakasnitvijo dobim najlepše darilo v obliki user posted image Držite pestiii!!! user posted image

Pa še moj nesojeni PDP se bliža.. 22.3. ... sem šele sedaj ugotovila, da sem imela PDP na velikonočno soboto. Ja, ni kaj, se tolažim s tem, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, morda bi me pa čakalo kaj hujšega, če se ne bi to zgodilo. Nikoli se ne ve.

< Sporočilo je popravil Muca83 -- 1.3.2008 22:23:00 >

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu saksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
2.3.2008 14:39:43   
Anonimen
Muca83 hvala za spodbudne besede, sem ti hvaležna. Tudi jaz upam, da sem počasi izkoristila vse možne vzroke za splav in da v peto sedaj rata brez komplikacij. Me je pa blazno strah...da bi mogla iz še enkrat čez vse...

Lepo bodite in radi se imejte.
B.septembrka

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
2.3.2008 17:57:25   
mihi78
Pozdravljene punce moje!
Moram vam sporočiti, da nam ni uspelo. Že včeraj sem se počutila ful čudno, vse me tiščalo pa tečna sem bla ko strela. In danes je prišlauser posted image . Rjav izcedek, ki bo kmalu rdeč. Jutri pokličem v ambulanto kako naprej in kdaj lahko prideva po zamrznjenčke.
Danes sem žalostna. Bo jutri bolje, grem lepo nazaj v službo, da se zamotim pa da bo čakanje na user posted image čim krajše.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
2.3.2008 23:07:30   
Mavrica32
oj, Mihi
user posted image .... ma bo že boljš.  Mora bit. Drži se. user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.3.2008 7:58:42   
Anonimen
Mihi78 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

B.septembrka

(odgovor članu Mavrica32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.3.2008 14:16:14   
KAHLO
Mihi ne obpuatuser posted image

Muca83 hvala, ti . Ne moram rečt kako sem danes vesela, sem videla da so tri punce z tega našega foruma zagledale user posted image  in so vse prfočkane pr novemberkah, še tukaj čestitke Bety upa, Murva in Varci......user posted image user posted image  
Tlko za vzpodbudo k temu forumu!!! vse pridemo enkrat na vrstoooooo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.3.2008 15:58:40   
pikica36
punce, nič kaj z veseljem se vam ne pridružujem na tej temiuser posted image
jutri moram na čiščeje , ker je moja pikica prenehala rasti.ful mi je hudo...user posted image user posted image
povejte mi, koliko časa po ss st bile potem oma in po kolikšnem času ste odšle iz bolnišnice.
jaz sem vprašala danes G  moram k svojemu zdravniku zaradi bolniške, pa je rekel da ne rabim. kakose to potem uredi z bolniško??
mi je pa rekel, da moram k njemu na pregled 3-4 tedne po posegu, da takrat bo že imel izvid, zakaj je do tega prišlo in da se zmeniva kako naprejuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.3.2008 17:09:57   
Mavrica32
Pikica, verjamem, da se nisi nam ravno veselo pridružila. Vseeno dobrodošla tu. Skupaj se bodmo bodrile, da bo lažje.
Vem, da ti je hudo, (sem dala to 3 * skozi). A naj ti bo v tolažbo tudi to, da se tvoj G briga zate. Ko sem pred kratkih namreč jaz obiskala genetsko posvetovalnico, se je zdravnica samo čudila, kako je to možno, da z možem nisva prej opravila nobene raziskave. Meni tokrat za kontrolo po 3. sploh ni napisal naprej - kdaj se oglasim.  Danes sem šla osebno in sem komajda dobila rok pregleda - 25.3  Čiščenje pa je bilo 25.1.
Kljub temu, da je to verjetno šele prva tvoja izkušnja z A. Ti svetujem, da vztrajaš pri podrobnem kontrolnem UZ pregledu, (pregrade). Histološki izvid, namreč lahko zelo zelo malo pove.
Za bolniško ti pripada 5 dni in pika. (Vsaj toliko.) Vsaj toliko piše na odpustnici, ki jo dobiš, ko te odpustijo z bolnice. Tam si šest ur. Odvisno od drena. Tretjič sem šla domov šele ob 18, ker sem operacijsko prišla kasneje na vrsto. 
Bolniški list dobiš pa pri svojem G. Moj ni nič kompliciral. Ko se mi je zgodilo tretjič mi je sam povedal, za koliko bi lahko bolniško še podaljšala.
Saj boš videla. Nekaj časa po posegu potrebuješ. Ene tri dni te lahko malce ,, matra.. potem je pa vse skupaj samo še psiha.
Ko sem šla delat, sem vedno lažje zaživela. Tudi sedaj mi kljub vsej negotovosti ni tako več hudo. Kar nekako sem zbrisala. 
Vsaj do aprila, ko bi morala roditi, bo tako. Takrat bo pri sosedih zajokal otrok, ki pa ne žalost ne bo moj. Takrat vem, da mi bo hudo.
Pikica, naj ti jutri čimprej mine...
potem pa pusti malce časa, da prideš k sebi,,,, glavo pokonci in pridruži se nam starim borkam...
kot je napisala Kahlo, ki verjetno kar cveti, in nam tako lepo stoji ob strani

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.3.2008 17:11:55   
Mavrica32
VSE ENKRAT PRIDEMO NA VRSTO...

user posted image user posted image user posted image          vaša mavrica

Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.3.2008 17:22:37   
pikica36
mavrica hvala.user posted image user posted image vse to sem že enkrat doživela in to pred 13 letiuser posted image vendar sem bila takrat brez službe in nisem rabila urejat nič kar se papirjev tiče.hvala bogu sem potem po 6 msecih ponovno zanosila in imamo doma 12 let starega user posted image .
se mi zdi da sem takrat nekako drugače sprejela, nisem se toliko obremenjevala , seveda je bil šok in razočaranjepa se mi zdi da se tokrat bolečina ne da prierjat s takrat. res je da sem bila stara komaj 24 let in sem verjetno drugačegledala na to kot pa pri 37.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.3.2008 17:23:33   
TODY78
pikica 36 zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem bila na čiščenju januarja,  v bolnici si samo tisti dan-zvečer po 6 te spustijo. Glede bolniške ne vem koliko ti pripada-jaz v četertek sem imela čiščenje v ponedeljek sem že delala (sama sem tako hotela)...Hotela sem čim prej v službo, da bi pozabila, enostavno nisem morala biti doma...tisti trenutek ko mi je G povedala, da moja pikica ne raste več, da ji srčke ne bije več, sem bila kar pogumna. Po poti domov pa me je zgrabil jok in ti povem, da do prve user posted image  sem odštevala dan za dan...tako dolg mesec še nisem doživela v celem življenju...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.3.2008 17:27:26   
pikica36
tudi jaz sem se kr dobro držala dokler sem bila v ambulanti- ko pa sem sedla v avtu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa sem zagledala svojgauser posted image ,ki je bil tud čist fertik pa še ust nisem mogla odpretuser posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.3.2008 17:33:28   
TODY78
tudi moj je bil čisto ferik-tisti dan, potem pa mi je bil v veliko uporo-še danes...Jes pa res, da vedno ne moremo težiti samo njim, zato pa si lahko tu lajšamo bolečino...Meni je bilo zelo hodu, ko sem čez par dni šla v lekarno-hotela sem kak čaj, da bi pomagala telesu okrevat-ponudila mi je persen!!
Potem pa mi je teta (bila je babca), da naj pijem čaj iz rmana in plahtice (2 litra na dan), to počnem še danes in ti ga priporočam!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.3.2008 1:47:31   
pegatka
pozdravljeni,

pisem prvic ker ne vem kam naj se obrnem.dva tedna nazaj sem v 26 tednu n. zaradi krvavitev poiskala pomoc pri svoji g.,v najvecji grozi izvedela da srcek mojega malcka ne bije vec.in tako se je zacela moja borba...

prosila bi za nasvet kam naj se obrnem,saj sem ostala sama in ne vem kako naprej

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.3.2008 11:53:08   
...Martina...
Pegatka, zelo mi je žal za tvojo izgubouser posted image user posted image user posted image . Ma zakaj se ti je to zgodilo, kaj so ti rekli? Pravilno si naredila, ker tu z nami nisi več sama.

(odgovor članu pegatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.3.2008 12:13:53   
vebo
Pozdravljene!

In sem ga spet zagledala, plusek seveda. Tukaj sem bila zadnje pol leta stalna gostja, saj sem morala dvakrat na abrazijo zaradi prazne vrečke. Sedaj sem dobila zeleno luč po prvi nmenstruaciji in danes ga zagledam. Sicer se ne počutim preveč fajn. mal mi je slabo, v križu me špika, pa utrujena sem. Ne bom se preveč veselila, še vedno bom vse skupi vzela bolj za rezervo, ker me je le strah, da se mi kaj takega zopet ponovi. Sicer pa, praavijo da v tretje gre rado. Sem pa pripravljena na vse.

Lepo se imejte, upam da tudi vam uspe čimprej. Vem, kako hudo je, potem pa še ljudje,ki so najbolj pametni in vse vedo.

LP

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.3.2008 12:15:19   
vebo
Pegatka, oprosti tebe sem čist spregledala, malo bolj opiši svojo zgodbo, me ti bomo pomagale, da boš lažje prebodla, boš vidla da boš.

LP

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.3.2008 13:05:06   
giotti
Mihi78, Pikica36, user posted image  
V nove boje čimprej, prav?

Pegatka, nimam besed ob takšni izgubi razen user posted image  Ne predstavljam si takšne bolečine in prosim Boga, da je nobena ne doživi. Zate pa molim, da jo čimprej preboliš in seveda NUJNO morajo vse narediti, da ugotovijo vzrok. Tole je čisto previsoka nosečnost, da bi bilo zgolj naključje ali kromosomska napaka.

Pupe, tako vas imam vse rada user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.3.2008 16:57:32   
tane
Mihi78, Pikica36, tudi od mene en velikuser posted image , kot je rekla že giotti, gremo skupaj v nove boje, pa imejmo za zgled npr. vebo, srečko nosečko, ČESTITAM, pa proč s slabimi mislimi, kot vedno ponavljam vsem in tudisebi, ki smo imele slabo/slabe izkušnje, ne smemo misliti negativno, in že vnaprej skrbeti kaj pa če bo, kaj pa če bo ono, ker če to slučajno bo, se bomo že potem ukvarjale s tem, ZDAJ je treba misliti pozitivno in čim bolj uživat!!!

pegatka, zate pa nimam besed kot to, da si prestala nekaj zelo hudega in še vedno prestajaš, zato se nam pridruži in ti bomo skušale pomagat kolikor bomo mogle, iz lastne izkušnje ti povem, da sem tu našla oporo, ko se nisem mogla niti s svojimi najboljšimi priajteljicami pomenit, ker niso imele pravih besed zame, pa jim nič ne zamerim, kdor toni dal skozi nas ne razume, drži se, piši namuser posted image . ja, pa tudi jaz mislim, da naj ti G pomaga, da raziščete zakaj je prišlo do tega.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.3.2008 18:17:59   
TODY78
user posted image user posted image pegatka zelo mi je žal zate...vedi, da nisi sama-tukaj smo pogumne punce, katere znajo prisluhnit tvoji bolečini... Moj nasvet je taki, da se skušaš "pocajtat" tako fizično kot psihično. Fizično ti svetujem, da na meni postaviš hrano polno vitaminov, mineralov in železa (priporočam ti EDNOVITAL SIRUP-sirup rdeče pese, medu in propolisa)... psihično pa naj te tvoj crtlja, razvaja...tu pa si lajšaj bolečino in skupaj si bomo polnile optimizma-ČEZ LETO DNI PA ITAK BOMO ŽE VSE PESTVALE!!

(odgovor članu pegatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?