|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
4.3.2008 21:09:13   
Darca_k
Helimaša to je pa čudovita novica!!!user posted image user posted image user posted image  Čestitam!

Drugače pa najprej spet user posted image user posted image  za vse bolančke. Malecka_Mateja upam, da bo Tjaša kmalu v redu... Saj še malo, pa bo glavna sezona mimo, potem pa bomo uživali...

Moram povedati, da se naš Maj kar drži. Včeraj sva imela ful dober dan. Najprej sem jaz prejemala pohvale v službi (saj je cela ekipa dobro delala prejšnji teden, pa me je šef pohvalil, pa še danes razdelil za nekatere bonuse), potem sem prišla po Maja v vrtec in je včeraj prvič sam zaspal, brez uspavanja user posted image , danes pa mi nič ni jokal zjutraj. NIČ niti sekunde user posted image ... tako da naju je varuška pohvalila, da je ful priden in pravi smeško...
Upam, da bo tako še naprej, ker je dans popoldan bil malo jokavi (upam, da ga kaj ne napada in da so samo zobki).

Dnevi pa nam noro minevajo sedaj, ko sem v službi. Popoldan hrana, pa kak sprehod, zvečer še kaj delam za službo in je spet jutro.... in tako naprej. Noro, kaj takšen tempo bo sedaj naprej.... Bomo pa res živel za vikende in dopuste...

Atena in kako je David? Je sedaj zdrav? Ti je uspelo z varuško?

Jasna tudi tebi želim, da čimprej ozdraviš in da boš kmalu našla pravo službo....

Kolumbo mislim, da ti še nisem izrekla čestitk za novi pelcmantel. user posted image user posted image user posted image  Kdor vztraja, dobi, ne?user posted image

ribicau moje velika želja je doživeti kakšen tak dopust, kot si ga ti sedaj. Upam, da mi bo kdaj ratalo... Včasih ko sem bila še samska smo s kolegi hodili smučati in potem zvečer kartali do onemoglosti in je bilo ful v redu...

Tako sedaj pa se še malo posvetim mojemu in nato spanje,.... pa bo spet jutro....

Lepo in mirno noč vam želim!

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.3.2008 21:16:35   
Margit
Čestitke vsem user posted image .
Ej Helimaša dobr si to zračunala.
Pri nas se je Maša rodila oktobra, Matic pa februarja.

Pri teb se je pa Maša rodila februarja, a se bo pol Matic oktobra user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.3.2008 21:20:10   
Margit
Matic je imel kontrolo danes. No je bolje, je rekla da za v vrtec ravno ni, ampak v privat varstvo gre pa lahko oz. če se pazi doma.
No in mal je namignila oz. svetovala al karkoli že, da ga septembra ne bi dali v vrtec. Da je preveč bolan od kar hodi Maša v vrtec in kaj da bo šele če bo on osebno tam, ko bo direkt pobiral vse bacile. Da bomo sicer počakali če se bo čez poletje kaj pomirila zadeva. Potem pa se bomo v avgustu pomenili kako in kaj.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.3.2008 21:39:43   
helimaša
nenny Maša je dans z nama bla.....sva neli očija doma tko da smo bli mal skup.....jutr grem pa RES v službo.....user posted image user posted image .....mi je že slabo......tko da upam da bomo prežvel po dolgem času.....tko da gre Maša pol jutr v varstvo.....kaj si se pa ti zmenla.....a bo kej......
ja Margit.......dobr je tole ja.......ne vem če bo Matic.......sicer si želim fantka sam je pa tok Maticev da bi že ponavlala......a ne Nenny.......sej bo dovolj če bota prjatla.......
Margit je pa zanimivo da sta Maša in Nenny Matic rojena na isti dan......user posted image user posted image user posted image ......očitno je to dobra kombinacija......
no zdej pa grem mal pred TV.....da se še malo sprostim in pozabim na službo do jutri......

nočko

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.3.2008 4:48:06   
helimaša
joj babe....jst bom živčnga fasaa......že od pol enih sm pokonc......kr dere se......dec se je že v spalnco preselu......mat se ne j pa stamalo ukvarja......jao....pa še v službo morm.....dobr da sm popoldan......pa še tok mi je slabo.....pa fuuuul sm lačna.....men se bo res zmešal......
pa k ne vem kva ji je.....al so zobje al kuga je za en hudič......
grem probat še mal it spat z njo....

ajde

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.3.2008 5:17:17   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem čist adijo!ledvica me boli driska na vidiku hvalabogu sam pri meni!vse kosti me bolijo!slabo mi je zabruhat!mislim nevem no!glava me boli,oči me bolijo!njabolje da napišem da me vse boliuser posted image user posted image sploh nevem kaj sem zdaj fasala!vseeno grem v službo če bo šlo če ne grem pa domov!
ponoči sem dežurala za tjašina zdravila tako da se naspana nisem!pa še zvija me ker user posted image  pride!mater ej!

helimaša upam da ste se naspali vsaj malo!user posted image sej bo bolje tudi jaz si to govorim!je pa res hudo to!

no zdaj grem!če bom lahko vstala ker me tako v ledvici štiha da i sapo jemlje!user posted image

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.3.2008 7:05:54   
Margit
Dobro jutro!

Sem prišla samo prevert če se je Malečka javila predno je šla v službo :)
Pa vidim da je svojo dolžnost opravila.
Mateja baje spet razsajajo viroze. (z bruhanjem in drisko). Ampak upam , da je bilo to pri tebi samo priprava na muser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.3.2008 7:30:31   
ribicau
Dobro jutro!

Vidim, da noč ni bla ravno blesteča punce.....naša tud ne! Tamala je bla od 5ih do 6ih pokonc, pol je pa zaspala, jest sem pa mogla u službo. Včeraj pa je bla od 1ih do 2h pokonc.....pojma nimam, kva jo zdej to daje! Morm rečt, da jo v varstvu nič ne bo dala spat, ker ko jo jest pridem iskat ob 11ih, glih pol urce oddrema, to pa je že preveč za našo babnco, ker gre potem ob 13.30 spat in spi do 15ih! Tolk pa ne rabi! Če jo mam jest, potem gre spat ob 13ih, pa spi kakšno urco in pol, to ma pa glih dost!

Vreme je pa katastrofa, pa za vikend napovedujejo še sneg a ne? Joj, men je pa sončke izpred dveh dneh  tko pasal, da mi je tale sneg čist odveč!

Zdej grem pa mal delat.....ker sem v službi še natanko 3,5 ure user posted image !

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.3.2008 7:58:11   
Tabali
Dobro jutro!
Madonca ste pridne, vidim, da se skoz dogaja. Jaz že pol ure kle ždim, nobenga še ni. Dons mi je celo ratalo pridet u manj kot u eni uri do Lublane. Aleluja!!user posted image
Drugač mi smo fajn - edino  se mi zdi da je Danajči včer zvečer mela mal krizo, ni hotla sama zaspat (kar pri njej sploh ni običaj), pa skoz bi se k men stiskala, tko da sva se kar skupi spravile spat, tatija sva pa ven nagnaleuser posted image . Mal sva se igrali, je zlezla čist k  meni in zaspala u sekundi. Zgleda da jo mal daje to ker je skoz bila z mano čez danuser posted image . Ma upam da bo vse ok. Saj se z babi full razumeta in ujameta.user posted image
Uh, skor tipkat ne morem, sem si dala podaljšat nohte z gelom in zdaj kle napikavam ko slepa kura po tastaturiuser posted image . Sem se totalno odvadila dolgih nohtov.
Ajd babe uživajte!!!
Kolumbo - čestitke za pelcuser posted image user posted image user posted image  Carica si. Dej kakšno fotko gor, da te vidimo! Če bom zvedla za kakšen đob ti javim.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.3.2008 8:00:04   
Tabali
Malecka čim prej se pozdravi!!!! Evo enouser posted image za srečo in zdravje

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.3.2008 8:56:44   
malecka_mateja
oj!

evo se javljam iz službe!
še malo pa bo malica!JAZ SEM  se najedla nakloffenov in sem skoraj ok!user posted image je že prišo!tak da kriza!

sej bo!tablete so zakon!

zdaj pa morem it!papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.3.2008 11:21:53   
Anonimen
Ojla!

Evo mi smo tudi že doma in kuhamo, Alen je omagu. Sma bila danes v posvetovalnici in je bil cepljen. Mal je zajokcu, pol je pa že blo ok.

Nove mere pri enem letu so:
- 12300g in
- 83,5 cm

Drugač smo pa bili včeraj v Ce, v bolnišnici na tistem pregledu za fimozo in ima tako zelo ozko, da je zdravnik kr naročil na poseg, in sicer 25.4., če bomo le zdravi! Mene je pa tolk strah! user posted image

Js sem za spoznanje bolje, sam me zgleda bolj zvečer zadane. Ga je učeri spet ati upedenu za spat, pa skopcu, nahranu... Js sm bla sposobna samo ležat. Sej danes pa ko sem bila v posvetovalnici skor glasu nisem imela, sem komi govorila. Alen pa po pregledu zdrav ko riba!user posted image Pri nas se zgleda super obnese tale Echinax bimbi + actimel! user posted image user posted image user posted image

Aja - za tist lišajček, ko ga ima Alen po rokicah mi je P svetoval olivno olje. Tak, da bote vedle, če bo kater otroček dobil kake lišajčke... Se baje to najbolj obnese. Že ima katera izkušnje s tem?

Grem kuhat, se javim pol, da se mi ne prismodi!

Čau

Neposredna povezava do sporočila: 837
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 12:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
5.3.2008 13:48:56   
malecka_mateja

FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 5.2.2007 52cm 3400g
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975
                            Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.2.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

Eva 79 cm 10660 g 

user posted image    Bubilu 7.9.1976
                            Maj 19.2.2007 47cm 2910g
                            Maj 67,7 cm 7920 g
                            Maj 71 cm 9210 g

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

Mark 78 cm 10300 g 

user posted image    Jasna81 12.6.1981
                            Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

Alen 83,5 12300 g 

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982
                            Maša 6.2.2007 50cm 3310g 
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

Maj 74 cm 9000 g 

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600 g

Neli 90 cm 11760 g

user posted image    Sminc 9.10.1979
                            Aljaž 1.2.2007 49cm 2880g
                            Aljaž 71 cm 8359g

user posted image    Hothien 13.6.1980
                            Ela 7.2.2007 55cm 3930g
                            Ela 66 cm 7050 g
                            Ela 68,5 cm 7750 g
                            Ela 71 cm 8890 g

Ela 74 cm 9700 g 

user posted image    Blue sky 6.12.1980
                            Alen 11.2.2007 50cm 3160g
                            Alen 77 cm 10300 g

user posted image    Sandra80 9.7.1980
                            Patrik 13.2.2007 45cm 2290g
                            Patrik 73 cm 9700 g

user posted image Nenny 26.10.1974
                         Matic 6.2.2007 50cm 3250g
                         Matic 79 cm 9800  

Neposredna povezava do sporočila: 839
5.3.2008 13:52:20   
malecka_mateja
oj!

evo mene doma!

jasna ne se sekirat!sej bo!sej veš da smo vse s tabo in da bomo držale pesti!pa sej bo vse ok!
imata lepe mere!mene prav zanima kake ma tjaša mamo v pon posvetovalnico!

grem moja tečnari!se javim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.3.2008 18:59:32   
malecka_mateja
oj!

kje ste vse???

jaz grem počasi ajat!joj tablete so mi spustle in zdaj spet sem ko cota!morem se našopat preden grem spat!

t epa nič če nobene ni!

grem!

lepo bodite!papa

Neposredna povezava do sporočila: 841
5.3.2008 20:00:30   
DeMer
Ojla!

Mi smo čist zmatrani. Mark ima že tretji dan vročino, pa sploh ne vem zakaj. A mislite, da ma lahko od zobkov vročino? Si nenormalno baše v usta in gloda. Pa zjutrej je ni imel, zdejle pa spet 38.6. Jutri če ne bo bolje, ga peljem popoldan k P. Kaj pa ve mislite?

Drgače pa nič novega. Jest še kr prst namakam. Men se zdi, da se to ne bo nikoli zacelilo. Joj, sem že naveličana.

Bravo vsem user posted image ! Kr pogumno, mi bomo pa še malo počakali. No, nikolk se ne ve, kdaj zaščita odpove, a ne. user posted image

Tako, bodite fino in vsem bolančkom user posted image

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 842
5.3.2008 20:36:38   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ja Margit.......dobr je tole ja.......ne vem če bo Matic.......sicer si želim fantka sam je pa tok Maticev da bi že ponavlala......a ne Nenny.......sej bo dovolj če bota prjatla.......
Margit je pa zanimivo da sta Maša in Nenny Matic rojena na isti dan......user posted image user posted image user posted image ......očitno je to dobra kombinacija......

nočko

Ja res je. Maša bo itak imela že v varstvu prjatelčka Matica, tako da boste moral kako drugo ime zbrat user posted image .

In danes sem našega malega po  mesecu in pol kar izpisala iz vrtca. <Itak sva bla samo 4x tam, ostalo pa doma....bolni.user posted image . Sem se kar zmenila z Helimašino varuško, da bosta Maša in Matic si mal družbo delala..user posted image user posted image user posted image . Hvala Helimaša, res. Jutri jo bom pa tud jaz mal peljala pogledat, tako da lahko me skočva na enouser posted image . Sicer vem da bo naš spet jokal...(očitno posledica vrtca, ker varuške sploh ni maral, niti enkrat se ji ni nasmejal in ko ga je kaj ogovorila, je takoj planu v histerični jok, tako da nekaj je na tem..). Res se je v tem mesucu ful spremenu...na slabše seveda, samo drži se me za kiklo.... Ah ga bo že, ker bo maša zraven...

Bolančkotom ...velikim in majhnim pa enouser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.3.2008 22:00:59   
atena777
Hi,
na kratko poročilo: jutri gremo pogledat eno varianto za privat varstvo, upam, da bo ok, je 20m stran od moje službe (vedno bližje se selimo).

Kupili smo poganjalec - sedaj je v BC v akciji in je super. Pa še tisti sintisajzer od Chicco, ki je v akciji smo nabavili in sedaj se špilamo vsi trije, ker je tok zanimivo!

Varuški ta teden sta super, s tatijem sva čisto navdušena, kako komot je to. Edino, da jaz skuham že en dan prej hrano, pa napišem jedilnik...Potem delata v izmeni 9 h. Res nobel.

No drugače pa smo se pozdravili, v petek bo cepljenje!

Malecka_Mateja drzim pesti za Tjasiko user posted image user posted image user posted image . Naj premaga te viruse grde, pa bo potem zdrava kot dren! A h kakemu bioenergetiku pa vidve ne bi poskusile iti?

Se beremo. imam ful malo časa spet odkar je šiht, ampak mislim na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 844
5.3.2008 22:19:41   
atena777
Aja - za tist lišajček, ko ga ima Alen po rokicah mi je P svetoval olivno olje. Tak, da bote vedle, če bo kater otroček dobil kake lišajčke... Se baje to najbolj obnese. Že ima katera izkušnje s tem?

o to bomo pa tudi mi poskusili, imamo iste težave. Kupili smo Aderma kremo za dermatitis, pa nimam pravega občutka ali pomaga. Je pa draga 16 EUR..

nenny izgleda imamo iste težave. Od dveh mesecev, imamo 10 delovnih dni user posted image  Tudi ga bomo skoraj zagotovo izpisali. TO ne gre več. Jaz sem tudi skos bolana z njim vred, ne - vsi smo skos bolani z njim vred.

helimaša čestitke za najbolj veselo novico! Mirno nosečnost ti želim!

ribicau kaj se pa tebi gode! 6 dni smučanja! UAU!

Kolumbo želim ti, da dobiš eno dobro službo! Pa da Maj vseeno ne bi zbolel!

Jasna81 saj boš kmalu user posted image  ne skrbi user posted image .

Meni se je vrnil optimizem in bi ga vam rada malo vlila, ker ste me tako vestno opogumljale. Če smo mi ozdraveli, ko smo bili tak brezupen primer, boste pa tudi ve!! To vam je usojeno user posted image .

Zelo lepo težo imate, David nam je shujšal nazaj na 9,5 kg. Se pobira.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 5.3.2008 22:29:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.3.2008 22:40:26   
helimaša
dober večer!

jst sm melo prej prlezla iz službe.....pol sm mogla pa itak celo štalo doma pospravt....sta Maša in oči pustila celo razdejanje k sta kuhala......hmmmmm.....za poppizdit.....k da sm pa v službi v luft gledala in sm ful spočita za pospravljanje doma....
drgač sm pa tko nesrečna v tej službi.....ma sm skoz slabe vole.....kr neki....čist brez volje.....tko da upam da si bom kej zrihtala da grem kmalu v bolniško.....
nč zdej grem pa pod tuš pa spat.....pa upam da bomo kej več spal k včer k smo sm dve urci spale.....
pol si predstavljate kakšn zombi sm.......nenaspana.....razočarana.....sitna......tečna......
ma lahko noč

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 846
6.3.2008 7:09:40   
malecka_mateja
jutro!

evo iz službe ker zjutraj ni bilo časa!

mala je ponoči ful kašljala tak da spali tak tak!jaz sem že malo boljše!ledvice me še bolijo drugače pa je že bolje!

atena hvala za besede res rabimo vse po vrsti to ker je res že predolgo  to sranje!

sej bo bolje za vse enkrat!

grem delat nekaj!

lepo bodite!lep dan čimbolj sončn!
papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 847
6.3.2008 7:24:30   
Margit
FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 5.2.2007 52cm 3400g
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g 
                            Matic 80 cm 11100 g (1.leto) 

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975
                            Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.2.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

Eva 79 cm 10660 g 

user posted image    Bubilu 7.9.1976
                            Maj 19.2.2007 47cm 2910g
                            Maj 67,7 cm 7920 g
                            Maj 71 cm 9210 g

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

Mark 78 cm 10300 g 

user posted image    Jasna81 12.6.1981
                            Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

Alen 83,5 12300 g 

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982
                            Maša 6.2.2007 50cm 3310g 
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

Maj 74 cm 9000 g 

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600 g

Neli 90 cm 11760 g

user posted image    Sminc 9.10.1979
                            Aljaž 1.2.2007 49cm 2880g
                            Aljaž 71 cm 8359g

user posted image    Hothien 13.6.1980
                            Ela 7.2.2007 55cm 3930g
                            Ela 66 cm 7050 g
                            Ela 68,5 cm 7750 g
                            Ela 71 cm 8890 g

Ela 74 cm 9700 g 

user posted image    Blue sky 6.12.1980
                            Alen 11.2.2007 50cm 3160g
                            Alen 77 cm 10300 g

user posted image    Sandra80 9.7.1980
                            Patrik 13.2.2007 45cm 2290g
                            Patrik 73 cm 9700 g

user posted image Nenny 26.10.1974
                         Matic 6.2.2007 50cm 3250g
                         Matic 79 cm 9800  

Neposredna povezava do sporočila: 848
6.3.2008 7:25:15   
Margit
Sem si dovolila popravit seznam Mateja.
Sem dala mere od Matica not pri enem letu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 849
6.3.2008 7:26:32   
Margit
Dobro jutro!

Mi pa smo lepo spali, no nekateri še lepo spijo user posted image , jaz pa pijem kavico in se pripravljam da peljem MAšo v vrtec.
Drugače pa sta tud našedva tamalčka ful kašljlala in to tam okrog desetih pa tja do polnoči. Sem mislila da bo Maša kar bruhala tako se je napenjala. No ampak potem pa je bilo kar OK.
Danes je zunaj malo lepše. Nekaj se sonček kaže. Mogoče pa bo za kakšen sprehod.

Grem se zrihtat, da prideva da zajtrka v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.