ribicau
|
Jeeee Im back ! Najprej en lep snežen pozdrav! Imel smo se fantastično. Vrnil smo se v soboto zvečer, samo mi je šele zdej uspel vse prebrat in posledično potem tud kej napisat. Vreme smo imel super dober, sonček, toplo (za smučat kr mal preveč), tko da je blo tud za otroke fajn, da so bli lahko veliko zunaj. Eva se je dobro štekala z drugima dvema (eden 21 mesecev, ena 18 mesecev), tko da smo res prav uživali. Z moškimi smo se menjavale, tko da so eno dopoldne oni imeli otroke pa smo me bejbe smučale, potem pa smo se zamenjali in so šli popoldne moški smučat, naslednji dan pa obratno! Res sem se nasmučala, pa 6 dni smučanja zapored, to tud ne pomenim, kdaj sem nazadnje. Zvečer smo pa igral karte - enko, in to vsak večer tam do polnoči oz. enih. Smo bli zjutraj vsi povoženi, ampak mel smo se pa superca. Z otroki smo se hodili sankat, pa en kup igral so imel, tko da smo jih tud izkoristl....u glavnem, še bomo ponovil. V službi sem že na starih tirih, samo zjutraj me baše ustajanje okrog 6ih, to bo treba še mal natrenirat! Joj berem, da ste kr vsi nekam bolani, vsem eno , pa da se čimprej pozdravite, tistim, ki pa ste Ok, pa da ne zbolite. Mi smo zaenkrat OK.Seveda pa trkam.... vsem februarčkom, ki ste praznovali! čestitke vsem . Joj, kolk vas je zdej 3,4? Sej sploh ne dojemam več! Jest pa upam, da na dopustu nismo kej naštimal, smo namreč kr pridno , ja če je pa na dopustu vedno tko fajn a ne tud Kolumbo, ki je končno dočakala svoj pelzmontl - zdej pa poročej kaj je tvoj možek kej izjavu (a je spoh kej govoru, a je stal odprtih ust)! DeMer kako kej prst?
< Sporočilo je popravil ribicau -- 4.3.2008 14:51:46 >
|