|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
3.3.2008 16:04:25   
malecka_mateja
jasna sej ko bo tvoj šel bodo te bolezni že mim pa bo ok!tak da se ne jezit!nša pač vse pobere!
mater res sem jeznauser posted image user posted image

majkl pozdrav se!
jsan vi pa zrihtajte zavarovanje!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.3.2008 16:17:40   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

zdaj spi je bila utrujena!KAŠLJA FL GRDO!OKICE ŠE VEDNO VNETE ups črke!

Mateja ti kar pejt k zdravniku, vsaj za učke, da dobita kapljice. Pri nas ma MAtic takoj vnete. In mam zdej kar v rezervi kapljice in kremo. Ful pomaga. V petek je bil tak (spet) kot bi ga kdo pretepel. Čist zabuhel, vnete učke, skoz solze tekle, ... no sicer je bla samo viroza, ampak kapljice so pomagale. V soboto so ble učke že lepe.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.3.2008 16:24:08   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

THX Margit! Kje pa se dobi ta obrazec - predvidevam, da se kupi v knjigarnah? Se mu reče kr MDČ?

Ja ponavad jih kar tam na ZZZS kupiš (vsaj v Lj je tako), ampak pazi - podpisat ga mora odgovorna oseba iz njegovega podjetja + žig mora biti. Tako da mora bit obrazec že izpolnjen, predno gre na ZZZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.3.2008 16:26:56   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna sej ko bo tvoj šel bodo te bolezni že mim pa bo ok!tak da se ne jezit!nša pač vse pobere!
mater res sem jeznauser posted image user posted image

Ne bit jezna. Jaz se vedno tolažim, da nekateri otroci so pa še bolj bolani. In nekateri starši imajo še večje probleme z zdravjem svojih otrok. Tako da.... glavo pokonci. Saj bo.
Se pa tudi meni ti otročki smilijo. Koliko morajo pretrpeti že v tako zgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 804
3.3.2008 16:27:37   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

LULU : Malo več napiši o sebi, kaj delaš, kje žuraš, kako kej ata, .....ž

Hmmm... o sebi? Imam rjave lase.. z pol meterskim narastkom... 76 kg (solidno) delam nič nena... žurat zdaj še kar ne smem, žal... ata ... moj je v redu... od Janija pa tudi user posted image

Aja, danes imam rojstni dan... hvala, hvala user posted image
Moj Jani pa je imel včeraj... hvala, hvala... pravi važič je postal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.3.2008 16:31:32   
LuLu
Ojla vse, vidim, da vas je nekaj prisotnih... o bolezni se menite? Joooj, naj se čimprej pozdravi tisto dete ali mamica, ki je bolana... žal, nimam časa brati poste...
Pozdravljene bodite, jutri se spet oglasim, pa javim nove Janijeve mere...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.3.2008 19:17:04   
malecka_mateja
čer!

mala že aja!jaz pa tudi grem verjetn počasi ker nevem kaka bo noč!mal prej ji je tem.narastla na 38.5 in je dobla svečko!tako dauser posted image madonca!

margit hvala za tolažbo sej vem da že spet jamram amapk to me je res zlomlo zaj!pa sej bo!plaža koktejli...user posted image mal heca!

lulu vse naj naj za roj.dan!user posted image janiju smo pa že včeraj čestitale!
pa v ned. sem te klicala pa si bla nedosegljiva!user posted image

no to je to!

jutri tamalo peljem zdravniku pa da vidimo!

pridne bit!kolumbo kje so slikce???

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.3.2008 21:16:07   
helimaša
čer!

no da se še jst malo javim.....Maša ma vročino.....sploh ne vem kaj je to.....al so zobje al kšna virozica.....zjutri je blo čist kul.....okol pol dveh je pa kr neki začela jokat pa k men se stiskat.....pol je bl pa že čist vroča......in potem se je cel dan k men stiskala in niti za sekundo nism smela stran ker je bil takoj jok......ma groza......sm bla ful lačna pa se nism smela niti mal premaknt.....tko da se pripravljam na težko noč.....ma pa še tooook opravkov nujnih mam jutr.....pa še v tisto glupo službo morm.......pa me je tko straaaaah.......težko je razumet ja........sm tko je.....men je res glupo......
no grem pod tuš pol pa bo treba it mal spanca ujet za ponočiuser posted image user posted image .....
se jutri kej javim pa kej lepga povem

Neposredna povezava do sporočila: 808
4.3.2008 5:15:58   
malecka_mateja
jutro!

noč je bla super!vročine ni blo!tak da  nevem kaj naj!bom vidla kak bo pol ko se zbudi!v vrtec ziher ne gre!

ribica pogrešaqmo te?kje si????

kolumbo slikiceeeeeeeeeeeeeeeee

kaj včeraj ste vse omagale?
jaz mam danes v službi eno gnilo predavanje!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2008 5:18:43   
malecka_mateja
ups pomota me je kr izpisalo!
no v glavnem bo tečno v službi!pa sej bo minlo!

upam da ga danes res nebo sneg zajebo držim pesti da nebo snežilo!
ob vsem tem se pa res ne čudim da smo vsi bolani ker smo imeli že po 20 stopinj zdaj pa sneguser posted image halooooooooooooo narava je čist ponorela!

torej zdaj odhajam!lep dan vam želim čimmanj snežink...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 810
4.3.2008 8:34:46   
atena777
Mateja_Malecka socustvujem s teboj, upam, da se Tjasa hitro pozdravi. Ne izgubiti volje,misli na plame (jaz sem si jih dala na desktop - aurno morje, bel pescen otocek in palme). Moramo, da zmagamo!

Dva dni se nisem mogla javljati, ker sem masino reinstalirala in sem vas samo brala, potem sem morala pa vsa gesla resetirati, pa vse zivo...

Bodite zdravi, mislite na morje!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 811
4.3.2008 9:27:20   
Margit
Jutro!

Nas bo pa očitno ornk zasnežila. Sneži kot za stavo. Kot sredi največje zime.

Mašo sem že v vrtec peljala. Pa svežga kruhka sem šla kupit. Zdaj pa bomo zajtrk jedli.

Kolumbo vidim te. Maš že slikce?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.3.2008 11:16:06   
Anonimen
Zdravo!

Pri nas tudi sneži, in to kr kepe padajo. Adijo pamet...user posted image

Se včeraj nisem mogla javit, ker sem samo dol padla. Pa nisem spala, da ne bo pomote. Čist sem zbolela. user posted image Mehur je bil včeraj že bolje, danes spet boli ko user posted image , glava me boli, nos mam čist zabasan, pa mislim, da imam rahlo vročino, čeprav mi termometer kaže 36,6. Ampak čutim vroč zrak v ustih, ušesih in nosu, kr vroče piha od mene. Učke mam pa tud take, da ful pečejo, če jih zaprem. user posted image Alenu pa hvala bogu ni nič! Hitro trkam! Sem pa spala v dnevni, stran od njiju.

Saj bo... Glavno, da smo mi danes zrihtali zavarovanje za Alena in lahko gremo na pregled in posvetovalnico! user posted image Margit  user posted image

Alen je glih zaspal, js se pa grem mal uležit. Danes nisem sposobna nič skuhat. Smo imeli kr jajca na oko user posted image Bošček moj dragi... Pride še enkrat domov ob 16h, ampak kr gremo, ker imamo naročeno ob 17h. Tak, da ne vem, kdaj bo jedu. user posted image Je pa tolk zlat, da mi skoz ponavlja, nej se ne sekiram...

Mah, bolezen me čist porine v depresijo...

Morje, sonce, palme... 1kg aspirinov, par coctailov...user posted image

Punce lepo se imejte! Se slišimo!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 11:41:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 11:44:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 815
4.3.2008 11:50:02   
helimaša
helo!

jst sm glih prletela iz lublane.....sm šla bolniške liste nest v službo.....sm baje glih tazadn trenutk prnesla.....kr neki.....grem jutr po dolgem času spet delat....komi čakamuser posted image user posted image user posted image ......dobra fora a ne....pol sm šla pa še v tastaro službo......mal jih pogledat in se mal zjokat in malo tudi skregatuser posted image ......z bivšo šefinjo......bo ona men pamet solila.....sm jezna k user posted image ......
no drgač pa mamo še eno februarčico nosečko.....
zdej vam lahko povem da sm tudi jaz NOSEČA.....ja sej vem že dolg časa sm nism hotla prej povedat.....tko da bom oktoberka......
jasna sori......sej najbrž si že na dobri poti za mano......user posted image user posted image

zdej pa grem da naju mož odpelje na kosilo.....
se tipkamo kasneje

papa

Neposredna povezava do sporočila: 816
4.3.2008 12:26:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

zdej vam lahko povem da sm tudi jaz NOSEČA.....ja sej vem že dolg časa sm nism hotla prej povedat.....tko da bom oktoberka......
jasna sori......sej najbrž si že na dobri poti za mano......user posted image user posted image

Jeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image Ma sm ful vesela! Bom pa četrta, peta, šesta! user posted image Mah, kaj naštevam... Js sam govorim, ve pa delate! user posted image

Takoj, ko se pozdravim, se vržem na delo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
4.3.2008 12:27:38   
Anonimen

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 4.3.2008 12:29:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 13:35:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
4.3.2008 13:35:55   
Tabali
Pozdravljene mamiceuser posted image !!!
Čestitke vsem, ki ste praznovali(e), bubani naj se čim prej pozdravijo, nosečkam pa veselo pričakovanjeuser posted image user posted image user posted image !
Javljam se iz nove službe, zaenkrat je vse ok, kako bo naprej, pa bomo videliuser posted image user posted image .
Sem mela včeraj pravo ekzistencijalno krizo. Kar na jok mi je šlo, ko sem se spomnila na Danajo in vse njene fore ki jih počne doma, jaz pa sem ždela v službiuser posted image . No, je pa bilo pol bolj veselo. ko sem prišla domovuser posted image .
Da ne bom že takoj prevečl visela na netu, grem kao neki delatuser posted image .
Uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.3.2008 13:37:29   
Tabali
Kolumbo jaz te takoj zaposimuser posted image . Ima posla ko u priči, a s plačo bomo žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.3.2008 14:50:43   
ribicau
Jeeee Im back user posted image !

Najprej en lep snežen pozdrav!

Imel smo se fantastično. Vrnil smo se v soboto zvečer, samo mi je šele zdej uspel vse prebrat in posledično potem tud kej napisat.
Vreme smo imel super dober, sonček, toplo (za smučat kr mal preveč), tko da je blo tud za otroke fajn, da so bli lahko veliko zunaj. Eva se je dobro štekala z drugima dvema (eden 21 mesecev, ena 18 mesecev), tko da smo res prav uživali. Z moškimi smo se menjavale, tko da so eno dopoldne oni imeli otroke pa smo me bejbe smučale, potem pa smo se zamenjali in so šli popoldne moški smučat, naslednji dan pa obratno! Res sem se nasmučala, pa 6 dni smučanja zapored, to tud ne pomenim, kdaj sem nazadnje. Zvečer smo pa igral karte - enko, in to vsak večer tam do polnoči oz. enih. Smo bli zjutraj vsi povoženi, ampak mel smo se pa superca. Z otroki smo se hodili sankat, pa en kup igral so imel, tko da smo jih tud izkoristl....u glavnem, še bomo ponovil.

V službi sem že na starih tirih, samo zjutraj me baše ustajanje okrog 6ih, to bo treba še mal natrenirat!
Joj berem, da ste kr vsi nekam bolani, vsem eno user posted image , pa da se čimprej pozdravite, tistim, ki pa ste Ok, pa da ne zbolite. Mi smo zaenkrat OK.Seveda pa trkam....

user posted image user posted image user posted image   vsem februarčkom, ki ste praznovali!

user posted image user posted image user posted image  čestitke vsem user posted image . Joj, kolk vas je zdej 3,4? Sej sploh ne dojemam več! Jest pa upam, da na dopustu nismo kej naštimal, smo namreč kr pridnouser posted image  user posted image , ja če je pa na dopustu vedno tko fajn a neuser posted image

user posted image  tud Kolumbo, ki je končno dočakala svoj pelzmontl - zdej pa poročej kaj je tvoj možek kej izjavu (a je spoh kej govoru, a je stal odprtih ust)!

DeMer kako kej prst?

< Sporočilo je popravil ribicau -- 4.3.2008 14:51:46 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.3.2008 15:55:18   
malecka_mateja
dan!

hvalabogu mi nimamo snea!sam dež!user posted image

smo od zdravnika dobli kapljice za očke in rahli bronhitis imamo in smo na pumpicahuser posted image ma nemorem verjet!popizdiš!

helimašauser posted image za user posted image  naj bo čimlepša...joj kak lepo!

še katerauser posted image jaz ne!ker mam user posted image  na vidiku jo jutri pričakujem!user posted image a ne kolumbo!

mater cel dan nisem kaj jedla zdaj mi je slabo in se mi vse dvigne kaj bi pojedla!fuj hrana!tamal pa tudi noče jest!sam pije!sej hvalabogu!

no to je to!se še javim kaj!grem ležat ker mi je res slabo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 823
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 19:57:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 824
4.3.2008 20:44:23   
Nenny
HELIMAŠA čestitke, ful sem vesela user posted image user posted image user posted image . Pa bo mela Maša družbo.

Saj sem te hotla dans kej poklicat, pa si kar skenslala vse telefone user posted image

A greš jutri res v službo? In kako je Maša, kaj bolje? In zakaj ni šla danes nič k varuški user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.