atena777
|
Hojla. Imam novico. V ponedeljek začnemo s privat varstvom ! Lahko bi se reklo, da smo obupali nad vrtcem. Trije otroci v skupini, blizu službe, prideš kadar prideš, greš kadar greš... Mislim, da bo ok. Ok, ima tudi pomanjkljivosti, ampak saj ni rečeno, da bomo skos tukaj. No druga novica je, da smo se uspešno cepili! Me je pa razsvetlila dr. da bi to cepljenje morali biti izvedeno že pred vrtcem, grrrr . Še dobro, da smo menjali pediatrinjo. In danes smo bili prvič pri novi in dobro kaže. Ja veliko sprememb pri nas. Aja novost je ta, da je naš tati dobil ful visoko vročino (39) in se je kar izoliral (v izgnanstvo je šel k staršem - v bistvu ironično to pišem- je šel samoiniciativno), da naju ne bi spet okužil, ker jaz nisem še čisto pozdravljena, David pa je komaj en teden zdrav. No je pa pediatrinja napovedala, da se vidimo oktobra, če bo v privat varstvu, ker tam baje niso nič bolani. No bomo videli, upam, da res ne. Mislim, da tiste ki razmišljate, da bi odprle privat varstvo bi bil čas, da to res naredite, ker je to velika korist za male , ker se mi smilijo v vrtcu, ko so tko grozno bolni. Pa upam, da nisem s tem kakšne mami, ki ga imam v vrtcu v slabo voljo spravila. Jaz gov orim kaj ustreza nam in zagotovo vem, da je naš preveč dojemljiv za vse viroze in se zelo težko pobere (tokrat je rabil 3 tedne). No sedaj sem pa dosti napisala. Kolumbo ogledala sem si slike, zelo lep pelz je, res. Jaz bi tudi imela kaj takega, amapk zaenkrat se bom morala zadovoljiti z umetnim krznom. pa-pa
|