|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 12:52:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: februarčki 2007
6.3.2008 14:06:23   
ribicau
Kolumbo te čist razumem....en pir duzn še ti, pa bo boljš user posted image !

Mi smo danes po dolgem času, spali celo noč, no do 6ih! Zdele pa spi že eno uro, jest sem pa vse po tleh pomila, pa perilo porovnala.....sem čist pridna. Zdej pa v miru čajčka srkam, pa klele vam poročam.

V službi mam norišnico, sem mogla spet nekej namesto pravnice narest. Kolumbo maš mail!

Evo, tamala muva, grem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.3.2008 19:52:37   
malecka_mateja
čer!

jaz sem že cel dan v morju kam bomo šli....je kr nekaj opcij!no bomo videli!

kje ste vse???
nekam ste poniknile!
kolumbo bo kaj iz slikic???

jaz sem že pridna golać za jutr skuhala!tako da bomo papcali!morem še do 9 počakat za tamalo pupico in kaplice!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 853
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 20:38:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
6.3.2008 21:29:45   
DeMer
Ojla!

Čas nas bo povozil. Rada bi se naučila bolj počasi živet. Sam šibam še.

Kolumbo, lepa kolekcija!user posted image

Mark ima vročino še kr. Sva šla danes k zdravniku in je reku da ima vneto grlo. In je dobil antibiotik. Upam, da bo kmalu bolje. Kolk časa morva bit pa notr?

Jest namakam prst in potem šibam spat, ker sem fuč, ker bolja malo spimo.

Se še kej javim!

LN

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 855
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 21:50:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
6.3.2008 22:14:34   
Anonimen
Čao bejbe!

Na hitrco neki našrajbam, pol pa js tud pičim spat, ker sem user posted image

Sinoči nisem mogla do pol 2h zjutri zaspat, ker mi je nos tako nagaju, da sem vsake 15 min. pihala ko zmešana. Pa nič ne gre ven, sam zabit pa totalno, tak, da sem celo noč čez usta dihala. Sploh nisem mogla spat!

Alen je še kr zdrav, TRKAM! Sma pa danes vseeno šibala k P, ker si je nekako med igranjem poškodoval učko. Sumim, da se je poprasku, ker se ful vidi brazdica po šarenici. Se je kr naenkrat začel tolk jokat pa po učki manit, da sploh nisem dojela kaj mu je. Pol pa solzice samo iz leve učke, pa čez minutko učka čist rdeča... Skor me je kap! Sm ko poklicala P in sma šla. Dobil je antibiotik mazilo in se morma 4 dni mazat. Če bi blo rdeče, morma takoj nazaj, da ni ranica globlja. user posted image Mater ej...

A ve svojim pilite nohtke? Naš ma tako tanke, da so kot nožki! user posted image Čeprav ma porezane, smo vsi pokrempani po vratu user posted image

Js sm spet neki zaštrajkala. Mehur mi bo poknu. user posted image Nikol u življenju (no, skor nikol, razen v nosečnosti) nisem hodla ponoč na wc, zdej pa grem vsaki 2 uri. Za znoooorrrtttt!

No, da ne bom preveč težila, bom rajš spokala. Grem pod tuš in spat. Moj je glih šel. Alen pa itak aja že od 9h.

Se slišimo, lepo pančkite in veliiiikee pikepoke za vse bolančke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
6.3.2008 22:17:43   
Anonimen
Kolumbo, tebe bomo prijavli za Tayrin model! user posted image user posted image user posted image Super montl, hudi čevlji!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
7.3.2008 5:19:49   
malecka_mateja
jutro!

sam da opravim mojo dolžnost!

zdravoin adijouser posted image user posted image

aja kolumbo slike svetovne no pec in čevlji rulajouser posted image user posted image user posted image

to je vse!

lep sončen dan vam želim!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.3.2008 7:22:54   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Mark ima vročino še kr. Sva šla danes k zdravniku in je reku da ima vneto grlo. In je dobil antibiotik. Upam, da bo kmalu bolje. Kolk časa morva bit pa notr?

Jaz vedno počakam 3 dni. Vsaj tako je vedno govorila še moja šolska zdrvnica.
Je pa slabo vreme napovedano, tako da ne bo tako hudo, a ne?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.3.2008 7:24:01   
Margit
Jutro,
danes pa sem že pozna, tako da se kar šibam zrihtat, da pridemo do zajtrka v vrtec.
lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 10:37:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
7.3.2008 11:03:40   
helimaša
hej

me sva ble že pri zdravniku.....zdej se je pa še pr nas začel.....eno leto je bla zdrava ko ribica.....zdej se pa že dva tedna vleče ta presneta viroza.....tko da sploh nisva ble v varstvu.....Maša ma vročino, vnete učke, zobje rastejo......kr zmešal se mi bo .....jst morm pa v službo.....
stanovannje v razsulu.....morm se hitr mal lotit pospravljanja.....zdele zajtrkujem.....Maša spi.....men je ful slabo.....me bo od živcev razgnal.....
pol pride mami po Mašo da jo odpelje k sebi.....
groza s tem varstvom......dobr da mami skoči na pomoč.....
Nenny kako je blo dons

morm it

papa

Neposredna povezava do sporočila: 863
7.3.2008 11:23:59   
Nenny
Dan

Midva sva sicer šla v varstvo, samo kaj, ko je naš Matic bil tako utrujen, da je kar zaspal...tako da sva se s teto sam pogovarjali. Nč ni blo tako, kot sem načrtovala, ti ti naš zaspanček.

Maša gre pa po stopinjah našga Matica....bogica mala, a ste dobile kakšna zdravila? Hitro se pozdravte, da bo v ponedeljek MAŠA na broju

Čao

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.3.2008 13:39:40   
ribicau

Živjo še od mene!
user posted image  Kolumbo za pelcmontl, končno a ne?

Mi smo u redu. Eva zdele spi, je bla že v varstvu baje tko zaspana, da je komej zdržala u luftu! Drug teden gre pa moj v Bormio (jest ne grem, ker tud najbrž ne bi dobila dopusta), na finale SP, gre za bratca navijat, tko da bova dva dni sami z Evo. Pa še jest jo bom mogla u varstvo peljat, tko da sem danes direktorja že fehtala, če lahko pridem uro kasneje in uro kasneje grem, ker če ne bo revica mogla zjutrej ustat ob 6ih user posted image . Mogoče se bo pa moji mami zasmilila in bo vzela dopust za varstvo user posted image . Morm jutr mal vprašat!

A je kakšen februarček, ki v zadnjih 14 dneh ni bil pri P....razen naše Eve, ker zdej ma pa skrbi, da smo mi na vrsti!

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.3.2008 20:00:42   
atena777
Hojla. Imam novico. V ponedeljek začnemo s privat varstvom user posted image ! Lahko bi se reklo, da smo obupali nad vrtcem. Trije otroci v skupini, blizu službe, prideš kadar prideš, greš kadar greš... Mislim, da bo ok. Ok, ima tudi pomanjkljivosti, ampak saj ni rečeno, da bomo skos tukaj.

No druga novica je, da smo se uspešno cepili!user posted image  Me je pa razsvetlila dr. da bi to cepljenje morali biti izvedeno že pred vrtcem, grrrruser posted image . Še dobro, da smo menjali pediatrinjo. In danes smo bili prvič pri novi in dobro kaže.
Ja veliko sprememb pri nas.
Aja novost je ta, da je naš tati dobil ful visoko vročino (39) in se je kar izoliral (v izgnanstvo je šel k staršem - v bistvu ironično to pišem- je šel samoiniciativno), da naju ne bi spet okužil, ker jaz nisem še čisto pozdravljena, David pa je komaj en teden zdrav. No je pa pediatrinja napovedala, da se vidimo oktobra, če bo v privat varstvu, ker tam baje niso nič bolani. No bomo videli, upam, da res ne.
Mislim, da tiste ki razmišljate, da bi odprle privat varstvo bi bil čas, da to res naredite, ker je to velika korist za male user posted image , ker se mi smilijo v vrtcu, ko so tko grozno bolni. Pa upam, da nisem s tem kakšne mami, ki ga imam v vrtcu v slabo voljo spravila. Jaz gov orim kaj ustreza nam in zagotovo vem, da je naš preveč dojemljiv za vse viroze in se zelo težko pobere (tokrat je rabil 3 tedne).

No sedaj sem pa dosti napisala.

Kolumbo ogledala sem si slike, zelo lep pelz je, res. Jaz bi tudi imela kaj takega, amapk zaenkrat se bom morala zadovoljiti z umetnim krznom.

pa-pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.3.2008 20:01:10   
atena777
aja mere:

10000 g in 77 cm.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.3.2008 20:02:38   
atena777
Malecka_Mateja nič nisi napisala kako je stanje pri vas? Kaj bolje?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 22:27:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
7.3.2008 23:27:20   
DaniNeli
Eej,tukaj smo! Po dolgem času... Zafrkava nas pc. Pa mi ful manjka ringaraja,da vas kaj spremljam.

Vidim,da ste nekateri ok,nekateri pa mal bubani.Mi smo mal nahodni,tako,da sem sla danes v Koper po Sterimar,upam,da bo kmalu slo mimo.
Drugace,smo v vrtcu po 4urce,jaz pa še kar brez joba.te dni sem dobila del.knjižico,ker šef prodaja svojo dejavnost.Upam,da se kaj najde,ker bi rada sla delat...sem deloholik.

Še to pripišem:DANES JE NELI SHODILA!Tako lepo jo je videt,prav solze so mi pritekle od vsega lepega.No,čeprav se zraven še plazi,ker pač pridemo prej do cilja.Jaz pa ji rečem,da je dovolj tega plazenja 5mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 870
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 8:46:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
8.3.2008 19:06:50   
Anonimen
Čao punce!

Nam se pa tale 35 stran vleče.... user posted image Sploh nismo nič pride!

No, da ne bom samo kregala, vam tudi pošiljam user posted image user posted image za Dan žena! Upam, da uživate, kjerkoli že ste!

No, moj prehlad je obrodil sadove na Alenovem nosku! Ceeeeeelo noč je jokcu, pol noči sma prebedela, ker ni mogu dihat, ni pomagala niti fiziološka, ne kamilice, ne slana voda, ne evkaliptusove kapljice, ne dvognjeno vzglavje, ne nošenje... user posted image Spi 15 min., pol pa uuueeeeeeee!!! Bemti...

Kaj kej ve počnete? Javite se kaj!

Se slišimo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
8.3.2008 20:04:55   
atena777
Drage mamice!
Vse najboljše za dan žena! user posted image
Odkar smo mamice postale je praznik dan žena nekaj posebnega a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 20:28:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 20:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.