NiLe
|
Skaana; danes sem stalno v mislih s tabo ... upajmo na najboljše, a ne ? Pa hvala, res si zlata, da misliš lahko še na nas druge Kako je z Ateno? A veš, da nisem vedela, da obstaja cepivo proti rota virusu, pa da ga dajo tako mičkenim. A lahko kje kaj več preberem o tem? DRugače se bom pa pozanimala pri svoji pediatrinji ob prvem obisku. Aleži; super za tvojo porodno izkušnjo, sedaj pa pridno počivaj, pazi nase in lepo se cartajte z novo članico. Ime SARA mi je bilo vedno zelooo všeč, ampak sedaj smo pristali na tričkrovnih imenih Probaj Žiga čim več vključiti v nego in skrb dojenčice, da se ne bo počutil odrinjenega. Katrin; si opravila shoping? Tudi jaz sem šla v takem ven ... tu pri nas v LJ. ni še nič konretnega od snega, nekaj naletava ... kl neki (kr neki), bi rekla moja Lea ... Sem kupila eno ful "cute" brisačko za našo , pa z očijem sva šla kupit supergice za darilo na našo Lejči. Joj, punce, tole izjavo moram deliti z vami : včeraj pred spanjem, ko sta moja dva sončka božala mojega bušija, je Lea dvignila modrc in spraševala, kdaj bom dobila mleko ... pa sem rekla, da ko bo dojenček prišel na svet. In potem prijavi: "Dojenček bo iz te pil mleko (desne strani), jaz bom pa iz te pila kakav (leve strani)"!!! Sem mislila, da se bom kar polulala od smeha. Sedaj je čist navdušena nad Kekcem in da bi jo slišale, kako lepo zapoje celo Kekčevo pesem ... res je zlata tale moja pupa Grem še malo postorit po stanovanju, preden grem po moja škratka ... danes bom do poznega večera sama z njima, ampak saj bomo že kaj počeli.