|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
4.3.2008 16:48:28   
mojčca
Skaana, upam, da je operacija že za očetom. Ja, pri vas imate tudi pestro, kar se tiče zdravja. Naša Manca je kar v redu, čeprav sem jo prejle dala spati, ker je ful utrujena. Je čisto brez moči, vsa bleda v obraz in shujšana (se ji ful pozna, če en dan ne je - jaz pa sem lahko en teden brez hrane, pa se na meni ne vidi nič).

Kako pa je kaj Atena??? Sem v soboto Manci razlagala, da ima Atena rojstni dan in nato Manca izgine v dnevno. Pride nazaj z škatlo v roki, gor je imela mašno in pravi: mami, to je darilo za Ateno, pa še torto ji bom spekla. Ji bom enkrat nesla darilo. Ja, od takrat, ko sem ji kazala sliko od vaše prineske je Manca nad njo ful navdušena.

Aleži, no vidiš, pa je vse za teboj. Super zgodbica in še enkrat čestitke za vašo princesko.

Katrin, ste si pa res izbrali najboljši dan za šoping. Najboljše, da greste kar s sankami user posted image user posted image user posted image .

NiLe, če me spomin ne vara, se za rota virus cepi 2x. Ena doza pa pride okoli 70 EUR (sem tukaj na forumu brala, da so različne cene. Ena je napisala, da je dala za eno dozo 90, ostale pa mislim da okoli 65 - nisem pa 100%). Ja, Lea je pa faca, res dobra izjava.

No, da vam na hitro zaupam, kakšne globoke pogovore imava z Manco. Včeraj mi je razlagala, da je Matic pil mleko iz moje joškice, pa da sem si potem mleko mogla pumpati. Me je vprašala, če imam še kaj mleka, pa sem ji rekla, da ne. Pa me gleda in pravi, kaj pa, če bi ti jaz v joškice nalila mleko in bi ga potem popila user posted image  No, ko sva obdelali temo o dojenju in črpanju mleka, pa je začela težiti z Maticem in njegovim lulčkom. Da bi ga ona tudi imela, pa sem ji povedala, da ga imajo sami fanti (je najprej trdila, da ga imajo vsi dojenčki), na koncu pa me gleda in pravi: mami, samo Matic ima pa drugačnega lulčka kot ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, očitno tale mladina napreduje in bomo do prvega razreda vedeli toliko kot mi v prvem letniku.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
4.3.2008 16:49:01   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Skaana; danes sem stalno v mislih s tabo ... upajmo na najboljše, a ne user posted image ? Pa hvala, res si zlata, da misliš lahko še na nas druge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je z Ateno? A veš, da nisem vedela, da obstaja cepivo proti rota virusu, pa da ga dajo tako mičkenim. A lahko kje kaj več preberem o tem? DRugače se bom pa pozanimala pri svoji pediatrinji ob prvem obisku.

Še kar čakamo... Ga še ni v sobi. Pa se motim z zbiranjem laminatov na internetu. Ker mi v glavi kar razbija...

Atena ima sicer še malo vročine, spat noče, je pa živahna. Zdajle se igra z legicami, ki sma ji jih midva kupila (ups, mi trije z Aleksejem), Aleksej pa spet spi. Upam da zarad vremenauser posted image

NiLe, cepivo obstaja nekje leto in pol za res majčkene dojenčke (od 6tednov do 6meseca morajo dobiti dve dozi), prakticirajo pa ponavadi kar prvi odmerek pri prcem rednem cepljenju pri treh mesecih. To v bistvu ni cepljenje, odmerek dojenček dobi v usta. V zloženki, ki sem jo dobila pri pediatrinji piše, da cepivo drži vsaj dve leti. Priporočajo pa ga predvsem otrokom, ki bodo šli že z 11. meseci v vrtec in otrokom, ki imajo sorojence v vrtcih in šoli.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
4.3.2008 16:57:26   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Še kar čakamo... Ga še ni v sobi.

Sporoči, ko izveš kaj novega. Če cel dan gledam in čakam, da napišeš kakšno dobro novičko.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
4.3.2008 17:53:11   
rainbow
Ojla!

Skaana, držim pesti in vse dobro tvojemu očetuuser posted image user posted image user posted image user posted image  kako pa je kaj z Ateno in vročino? Super za tak ornk rojstni danuser posted image user posted image user posted image ; jaz imam tako gužvo v službi, da sploh še ne delam planov za Enjin rojstni dan, pa še naš ati ima, pa moja mama pa cel kup ljudi marca rojstne dneve.

Joj, tolko ste napisaleuser posted image user posted image

NiLe, Lea pa me je res nasmejala user posted image

Mojčca, Manca pa je brihtna puncauser posted image user posted image ; ojoj, vas pa tudi kar doleti; pa te driske user posted image  grozno, res. user posted image user posted image user posted image  za vse vas in da oče uspešno opravi operacijouser posted image

čakajte, a sem jaz Lini čestitala, al, ne user posted image user posted image user posted image  se mi zdi, da neuser posted image

Lina, happy birthday, bodi nasmejana, nagajiva, iskriva in zdrava puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, še zvečer kaj nakracam, smo zdaj 3 dni spet same, naš ati se kar nekaj potepa po svetuuser posted image , se bi midva morala malo zamenjatuser posted image ;

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
4.3.2008 17:55:47   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Včeraj sem bila izredno žalostna, moj ati ima jutri operacijo na debelem črevesju. V petek pa je izvedel, da je bilo tkivo, ki so ga odščipnili rakasto. A mi do včeraj ni povedal, ker ni želel pokvarit zabave user posted image .

Skana-če potrebuješ kakršnekoli informacije v zvezi z očetovo operacijo, se lahko obrneš name-delam na abdominalni kirurgiji in mi je je vse povezano z črevesjem zelo znano! Vrjetno je operiran v CE in ne v LJ? No če karkoli potrebuješ, mi lahko pišeš na ZS! Držim pesti, da bo operacija uspelo in bo zdravljenje uspešno!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 4.3.2008 17:56:32 >

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
4.3.2008 18:18:48   
Špacka

Ojej, Skaana, držim pesti za tvojega očeta, vem kako ti je, sem že dala to skozi...ko zveš kaj novega, pa le napiši. Drži se user posted image

Katrin upam da nisi kaj pozabila, jutri bo še slabše vreme user posted image user posted image

Mojčca ta tvoja Manca zelo pametno razmišlja user posted image

Rainbow spet ste same? user posted image  Eh, saj bo hitro minilo, ampak ideja o zamenjavi pa ni slaba user posted image user posted image user posted image

Hvala za vse lepe želje user posted image  Lina si je vse ogledala user posted image  zabava je uspela, čeprav sem najprej doživela majhen šoK. Torto sem naročila tam kot vedno, ker poznam, sem samo poklicala, ker sem bila na tesnem s časom (kot vednouser posted image ) in zmenjeni smo bili, da pridemo samo ponjo, ker nisem vedela, kako bom delala, če sploh bom, ne bom...v glavnem ponjo je šla kar moja sestra, pride tam, torte nikjer, nobeden ni vedel ničesar o nobeni torti user posted image user posted image user posted image  kliče mene, ok, najprej sem mislila, da me zajebava, potem sem pa videla, da ni hec user posted image user posted image user posted image  kaj pa zdaj...zabave ni brez torte....kar na jok mi je šlo....na koncu so ugotovili, da sem se pogovarjala s sinom, celo vsega pogovora se je spomnu, ampak listka z naročilom ni bilo nikjer. Smo imeli srečo, ker so imeli nelo naročilo za nedeljo, tako da se že imeli pečen biskvit, tako so potem po hitrem postopku naredili čudovito tortouser posted image user posted image user posted image  na koncu vse dobro. user posted image  

Lina je uživala, sploh pri odpiranju daril user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat toliko, se še oglasim, jutri sem itak doma, Lina ima sistematski pregled

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
4.3.2008 19:04:07   
Skaana
user posted image

Punce, ati se je zbudil in se dobro počuti. Operacija je uspela. Glede rakastega tkiva pa bomo morali čakat tri mesece. Pa saj bo...

Najlepša vam hvala, vsem. Je zelo pomagalo.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
4.3.2008 19:19:55   
mojčca
Super novička Skaana.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
4.3.2008 19:25:21   
NiLe
Super, Skaana ... samo, da je ati zaenkrat OK. Za naprej pa samo optimizem velja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
4.3.2008 22:52:51   
rainbow
user posted image user posted image  za atija, Skaana

lahko noč vsem

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
4.3.2008 22:58:17   
Skaana
user posted image

takole, zdaj pa se še malce vam posvetim, potem pa v mižule. Atena je prej imela še 37,1 vročine, zdaj je nima. Bom še malce počakala, izmerila, potem pa sredi noči še enkrat. Sem jo vprašala, če bi šla k meni spat, pa je rekla, da rajš kar v svoji postelji in da bo ponoči hotla it k meni user posted image . Sem pa ugotovila, da naša pika reagira z vročino verjetno le ob kakšnih prelomnicah (takrat, ko je dobila krče, je šel ati na prvo operacijo, drugič ko sem rodila Alekseja in me ni bilo teden dni, in zdaj, ko je bil njen dedi spet operiran spet user posted image ). Pa ji nič ne razlagamo, a ona čuti (zdaj še živimo skupaj in je zelo navezana na moja starša).
Aleksej je zaenkrat v redu. Moram pa bit 14 dni previdna, ker je blato lahko kužno. Aja, jaz sem dala 75,10€ za prvo dozo. Potem pa še enkrat toliko. Neverjetni so user posted image .

Na hitrco sem spravila nekaj slikic iz praznovanja tule. Res je bilo zeloooo fino.

Mojčca. Potem se pa res moramo enkrat videt. Kako bi se šele imele rade v živo user posted image . Jaz bom dala vse od sebe,  da pridem na srečanje. Pa mi ni važno kam. Kaj pa za spremembo kakšen Maribor (Rainbow)? Meni je Maribor eno tako zelo lepo mesto.
Me veseli, da je Manca boljše. Ja, pobere jih pa res hitro. Naša je nasploh neješča. In ni takšne razlike, kadar ne je. Ampak noče pa piti in je čisto mlahava user posted image .

V četrtek pa bomo držale pesti za tvojega atija. In bo pomagalo kot pri nas. Jaz imam spet terapijo z Aleksejem takrat.

NiLe, tile naši sončki so pa res user posted image user posted image user posted image . Še dobro da imaš dve user posted image user posted image .

Ugi, pridni, pridni user posted image

Fipi, jaz sem že tudi udarila Ateno. Izključno samo takrat in takoj za tem, ko je ona mene. In VEDNO sem imela slabo vest... In potem sva se vedno pogovarjale in opravičevale. Pa kar pomaga. Meni je dosti hujše psihično maltretiranje otrok, ko jih zapirajo v sobe ali ignorirajo po cel dan ali dolgotrajne in mučne kazni... Ne govorim, da se bom tega posluževala, namen imam nikoli več. Ampak vedi, da nihče ni popoln in da se zadeve zgodijo.

Katrin, kako je šel nakup? Kaj boš pa pekla? Pe sem radovedna user posted image .

Dolina, sem ti pozabla povedat, da me lahko najameš naslednje leto, ni problema user posted image . Kako ste pa ve kaj?

Rainbow, a se še nisi navadla bit sama? Jaz upam, da se bom... Saj veš, sanjala svinja kukuruz user posted image .

Evo, se že hecam, sam mi je res danes tako odleglo...

Nič, zdajle pa še Atenki izmerim vročino. Po otipu je nima. Potem pa drnjohat.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
5.3.2008 8:14:11   
Špacka

Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj mi ni uspelo še malo sem pogledat, sem kar pred tv zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, to me tako jezi user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaaana lepa novica, kar pozitivno naprej.user posted image user posted image

Se vam oglasim, ko prideva iz pregleda. user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.3.2008 8:15:18   
mojčca
Jutro. Je že kuhana, kavica namreč user posted image

Manca je že kar v redu, danes je tudi spala v svoji postelji (ko je bila bolana, sva bili v dnevni na kavču, ki sva ga raztegnili v posteljo) in šla v varstvo k tašči.

Smo pa pokonci ob 6.30 zjutraj, ker je Matic pred šesto že začel z jokom. Je bil lačen, ker včeraj ni jedel ne kosila in ne večerje (no, za kosilo je recimo pet žličk juhe, potem pa je zapru usta in konec).

Nič, grem v kuhinjo k očetu, ker ob 10.30 gredo od doma. Mora biti malo po 12 uri v Ljubljani v bolnici, da ga sprejmejo in pripravijo na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
5.3.2008 8:36:39   
Katrin
Jutro, punce!

Hmmm, kavica mi je dobro dela user posted image

Skaana: vesela sem za tvojega očeta user posted image

Nakup je uspel (kupila sem vse razen šunke, ki jo bom šele v petek ali soboto - za tople sendviče), jutri grem pa verjetno z wahoo še v Ljubljano, da nabaviva darila user posted image  Kaja bo dobila skiro, danes pa ji bom izdelala knjigico s pravljicami (tistimi, ki sva si jih midve izmislile user posted image ) - upam, da mi uspe (če bo Anže lepo pančal).

Aja, pekla bom pa nekaj čisto enostavnega: "Ledeno nebo" - vam poročam user posted image

NiLe: tale s kakavom je mega user posted image

Špacka: ja, danes nas je zamedlo - imamo vsaj 20 cm snega - še dobro, da sem le šla včeraj user posted image

In še Kajina izjava od snoči: "Mami, ko bom jaz velika, bom pazila na Anžeta. In če bo prišla kakšna punca, jo bom vrgla v peč!"

Sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomniš .... Nič, grem "delat",

Imejte se; vsem bulančkanim in bubanim pa želim, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

PS: Skaana, slike so krasne in Atena je že res velika punca!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.3.2008 9:50:07   
ugi
Jutro, Mojčca hvala za kavico.

Skaana: Super novica o tvojem očiju, kar optimistično naprej ... Atena je pa res že fejst punca - lepo praznovanje ste imeli. user posted image

Mojčca:[/b] Ja napredni so te naši otročki. user posted image

Špacka: Samo da niste brez torte ostali user posted image

Katrin: A Kaja je pa tako zaščitniška ... user posted image pa kar v peč bi jih vrgla user posted image user posted image user posted image Jaz pa ne vem kaj je to "Ledeno nebo" user posted image . Ti kar poročaj, sem že firbčna ... user posted image

Pri nas je vse po starem, Luka sicer neki jokca vsak dan da noče v vrtec, da ni lepo v vrtcu, ampak pol k pridemo tja se vseeno razveseli otročkov user posted image . Nas je pa tudi fuuuuul zamedli - imamo več kot 30 cm snega. Jupi, končno bom lahko sprobala bord, kar na domačem travniku. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
5.3.2008 9:53:08   
ugi
Na zdej je pa neki v boldu neki pa ne, pa kako to men rata? user posted image Mah, na tem MACu sem že rekla, da ne bom več postov pisala k nikol ne vem kaj je bold pa kakšne barve so, k je vse sam neki v oklepajih, še smejkotov mi ne kaže sprot ampak jih šele pol vidm k post oddam. Kr neki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.3.2008 10:22:11   
NiLe
Hej, hej ... blagor tistim, ki imate sneg ... no, saj jaz si ga pravzaprav ne želim...  Vem pa, da bi bila Nik in Lea presrečena, da bi ga imeli saj toliko, da bi se šli na bližnji hrib sankat in pred hišo naredili snežaka. Danes imajo pri Niku v šoli športni dan in so šli na Pokljuko ... Lea pa je bila čist hepi, ker je lahko pobrala nekaj snega z avta in delala kepe user posted image user posted image

Mene pa čaka toliko dela, pa se ga nikakor ne lotim ... oh, lenoba, lenoba, daj zapusti me user posted image user posted image user posted image

Katrin; super darilo ste izbrali za Kajo in tudi knjigica s pravljicami je odlična ideja. Pa super izjava Kaje user posted image

Skaana; hvala za pojasnilo o cepivu za RV. Tale teorija za vročino od Atene je pa čisto možno ... nekateri otroci se tako pač odzivajo na kakšne spremembe in okoliščine.

Mojčca; izkoristite tale dan z atijem, jutri bomo pa močno stiskali pestke in pošiljali k vam pozitivne misli user posted image user posted image

Uživajte na snegu ... mi se bomo morali pa kam zapeljati, da razveselimo naše otroke user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.3.2008 10:44:12   
Dolina
user posted image user posted image user posted image Skaana, zelo sem vesela, da je operacija uspela. Želim vam, da bodo novice čez tri mesece ravno tako dobre. Čimprejšnje okrevanje tvojemu očetu in optimizma vsem ostalim. user posted image user posted image user posted image
Čestitam tudi za čudovito zabavo. user posted image user posted image user posted image  Res si izjemna mamica.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa te bom držala za besedo in te drugo leto zaposlila. user posted image user posted image
Aja, jaz sem pa še nisem navadila bit sama in se verjetno nikoli ne bom. user posted image  Me bomo drug teden same. user posted image user posted image  Pa jezi me, ko ima očetosvki dopust in potem popoldan plavanje in gre pred plavanjem v službo delat - ja madona, popoldan, ko imam obe gre on okrog, da mu ne kapne, da glih takrat mora bit doma. user posted image  Dopoldan pa itak tud skoz za računalnikom sedi, namesto, da bi naredil ograjo za user posted image . No, vsaj kosilo mi skuha.user posted image user posted image

Mojčca, tudi tvojemu očetu želim uspešno operacijo, hitro okrevanje in vsem, da boste optimistični. Pozitivne misli pomagajo. user posted image user posted image user posted image
Manca se pa že razume na moške zadeve. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zoja je zadnjič en dan razlagala o enem fantku iz vrtca, kako si je lulčka mencal in ga kazal (in pokaže, kako je slekel hlačeuser posted image ). Sem bila najprej mal v šoku.
Manci zdravja in Maticu in vsem okrog, da se čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tako žalostna zaradi mojih staršev. user posted image user posted image  Sploh včeraj sem imela težek popoldan z mojim očetom. Bi si moral malo prebrati, s čim se drugi ljudje spopadajo, da bi videl, kaj je pomembno v življenju. Saj bi vam kaj več napisala o tem, ampak mi ni, ne morem, me boli trebuh, ker se preveč obremenjujem. Vse kar si želim, je mir.
Če katera pozna koga, ki oddaja kakšno dvosobno stanovanje v Lj, se priporočam.

NiLe, Lejina izjava me je prav nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka, samo da ste uredili s torto. Verjamem pa, da je bil šok, ko prideš po nekaj (sploh če gre za Rd in naše sončke) in tega ni.

Mi bomo praznovali to nedeljo. Mi je pa malo neprijetno, ker je svakinja "bolna" (ful kašlja) in se je včeraj še Alja od nje nalezla in samo upam, da se pozdravijo do nedelje, da ne bodo tega s sabo prinesli. Ne vem, če se ne bodo pozdravili, a bi ve kaj rekle, naj ne hodijo (meni je to sicer res neprijetno rečt, ampak nočem pa da mi zbolimo). Kaj mislite, je to zelo nevljudno?

Včeraj smo imeli pediatra:
Zoja: 97cm, 14,6kg; izjemno pohvaljena (iznajdljivi odgovori na vprašanja; baje takih sestra še ni slišala), napotnica za okulista, ker naj bi malo škilila, ful je sodelovala, pustila vse pogledat (ker ušes običajno ne pusti), za kri je pa jokala, ko dež.
Neža: za njo so si vzeli bolj malo časa (je bila ena sama sestra), 4510g (madona, je pridobila 1.500g v 4 tednih), merili je niso (razen glavice), kontrola kolkov pri treh mesecih, čeprav so jo v P slikali, pa naša pediatrinja nekaj jamra čez ta slikanja user posted image ; kontrola teže čez en mesec; drugače vse ok. Dobim potrdilo, da je nedonošenček in zato kak dan več porodniške. user posted image  Edino pozabila sem omenit, da bi ona skoz nazaj gledala, skoz glavico nazaj obrača. No ja, saj bom čez en mesec.

Zdej pa moram nehat, me kliče moja mala lakotnica. user posted image  Ste tolk napisale, da sem brala celo večnost. Letim...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.3.2008 14:26:25   
Špacka

Kaj pa to berem, da imate sneg?user posted image  Ne bi imela nič proti, da Lina še malo uživa, samo zdaj, ko je bilo že tako fino toplo, mi ni več do tega mraza!user posted image

Katrin kaj pa je to " Ledeno nebo?" Prvič slišim, napiši recept, sploh če je tko bolj enostavno za naredit, potem je idealno zame user posted image user posted image user posted image

Nile tisti tvoj recept je kar dostikrat v uporabi, sploh če grem tastu in tašči na obisk, potem spečem zravem kosila, imajo vsi zelo radi, jaz pa tudi, ker ni veliko dela user posted image

Skaana lepe slikce, sem morala Lini vse pokazat user posted image

Ugi veliko užitkov na domačem travniku user posted image user posted image user posted image  Luka ste že postavili na smuči?

Dolina ne bit žalostna, verjamem, da se obremenjuješ s svojimi starši, ampak saj veš, čez to morajo it sami tako ali drugače user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zoja tako se dela!

Glede tvojega vprašanja, kot prvo pričakujem od ljudi, ki imajo tudi sami otroke, da bodo toliko odgovorni in ne bodo bolni hodili na obiske oz. praznovanje, sploh v vašem primeru, ko je Neža tako majhna. In ja, zamera gor ali dol, jaz bi rekla, konec koncev se lahko zmenite za drugič, da nobeden ne bo prikrajšan.

In končno...moram zelo pohvalit Lino, tudi v snu si nisem mislila, da bo tako sodelovala. Danes je imela pregled in test pri zdravniku, potem logopedain na koncu psihologa, nato še laboratorij. Celi dve uri sva hodili od enega do drugega brez pritoževanja.user posted image user posted image  Vse je ok, edino stopala ima še kar bolj ravna sploh eno nogico, samo ima Matija enako, tako da mislim, da je to dedno, ne vem zakaj bi to izpustila, če je pa čisto njegova oz. taščina user posted image user posted image user posted image
Logopeda ne rabi, ker glasovi so vsi, samo besede so še vedno malo nerazločne, ampak to bo že.
Pri psihologinji je imela že rahlo vsega dovolj in ni mogla več pri miru sedetuser posted image  ampak je pa vse narisala, povedala vse barve in sestavila prave like.user posted image

Tudi v laboratoriju ni nič jokala, edino lulat ni hotela v lonček, ja itak user posted image

Lp

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.3.2008 14:28:33   
Špacka

Mojčca držim pesti jutri za tvojega očeta user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.3.2008 15:03:32   
NiLe
user posted image user posted image user posted image za vse opravljene sistematske preglede in brihtne marčevke/ce ... mi še kar čakamo na vabilo za pregled user posted image

Skaana; super fotke ... se vidi, da je Atena uživala. Pa prav fino je videti vašo hiško, ko so prisotni ljudje ... super imate!
Dolina; vaša Neža pa se ne obnaša kot nedonošenček user posted image ... super raste in napreduj user posted image user posted image user posted image Le tako naprej! Glede staršev pa ... vem, da ti je hudo, ampak konec koncev sta dovolj stara, da rešita zadevo in ne obremenjuj se preveč ... ti imaš svoje skrbi in svojo družino ... te pa razumem, da bi rada pomagala kolikor lahko.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.3.2008 15:07:53   
Dolina
Evo me nazaj user posted image user posted image user posted image

Špacka, a psiholog je del sistematskega? user posted image  ker mi ga nismo imeli in ga tudi ne bomo - nismo dobili nobenih navodil, da moramo kam it.

Sem že pri Rainbow zasledila, da imate tud psihologa, a ne? No hecna, pri nas tega ni.

Zoja pa ni mogla lulat v laboratoriju, smo dobili lonček in potem je hotla doma ob sedmih zvečer not lulat (moraš pa prinest v roku ene ure) in je bil cel kažin, ker ji nisem mogla pustit. user posted image user posted image user posted image

Ej, Skaana, a tolk so draga ta cepiva? user posted image  Že tako damo tolk denarja za zavarovanja, potem pa moraš itak vse dodatno plačat. Čist preveč.user posted image
A je Atena ok? Ja, otroci vse čutijo in se različno odzovejo na dogodke. Čist možno, da tako reagira Atena na te spremembe. Saj meni je tud rekla vzgojiteljica, da se ji zdi, da kadar je Zoja kaj "nervozna", bruha. Upam, da ste ok in da bo tudi Aleksej v redu kar se tiče rotavirusa.

Katrin, jaz bi tud recept!

Mojčca, držim pesti za jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi, ti si pa faca....bordala boš doma. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kje imate vse tolk snega? Pri nas ga je bilo zjutraj par cm, sedaj pa rabim očala, da bi ga videla. Pa tako smo se zjutraj veselili, da bomo delali snežaka. user posted image

NiLe, a ti se že kaj bolje počutiš?

Zdej bo pa čas, da se odpravim po Zojo.

pa pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.3.2008 15:17:01   
Dolina
Glede staršev imate čisto prav, ampak sem pa jaz tak tip človeka, da se preveč obremenjujem in ženem k srcu. 
Imaš prav NiLe, Neža je čisti anti-nedonošenček.   user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.3.2008 16:02:01   
Špacka

Dolina psiholog je del sistematskega, s tem da to pri nas ni obvezno, je priporočljivo, ampak lahko odkloniš.
Lina je tudi dobila lonček za domov, itak sem ji, predno sva šli od doma, stokrat rekla naj gre lulat, vmes ni nič pila, tako da tudi ni imela kaj lulat. Samo to pa prvič slišim, da je potrebno vzorec prinesti v roku ene ure?! Ok, vem da ne bom nesla včerajšne lulanje, ampak ena ura, to mi pa nihče ni rekel, pa sem že večkrat nesla.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.3.2008 16:23:08   
mojčca
No, mi oz. Manca je tudi dobila vabilo, samo ne za sistematski pregled ampak za pregled v zobno ambulanto. 17.3. imava pa posvetovalnico.

No, ati je moral biti danes ob 12.00 v Ljubljani, pa sva govorila pred petimi minutami in še kar čaka na sprejem user posted image  Se mi prav smili, ko sedi tam na klopci in čaka, da ga pokličejo. No, vsaj kosilo je dobil, če ne drugega.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.