Dolina
|
Skaana, zelo sem vesela, da je operacija uspela. Želim vam, da bodo novice čez tri mesece ravno tako dobre. Čimprejšnje okrevanje tvojemu očetu in optimizma vsem ostalim. Čestitam tudi za čudovito zabavo. Res si izjemna mamica. Pa te bom držala za besedo in te drugo leto zaposlila. Aja, jaz sem pa še nisem navadila bit sama in se verjetno nikoli ne bom. Me bomo drug teden same. Pa jezi me, ko ima očetosvki dopust in potem popoldan plavanje in gre pred plavanjem v službo delat - ja madona, popoldan, ko imam obe gre on okrog, da mu ne kapne, da glih takrat mora bit doma. Dopoldan pa itak tud skoz za računalnikom sedi, namesto, da bi naredil ograjo za . No, vsaj kosilo mi skuha. Mojčca, tudi tvojemu očetu želim uspešno operacijo, hitro okrevanje in vsem, da boste optimistični. Pozitivne misli pomagajo. Manca se pa že razume na moške zadeve. Zoja je zadnjič en dan razlagala o enem fantku iz vrtca, kako si je lulčka mencal in ga kazal (in pokaže, kako je slekel hlače ). Sem bila najprej mal v šoku. Manci zdravja in Maticu in vsem okrog, da se čim prej pozdravite. Jaz sem pa tako žalostna zaradi mojih staršev. Sploh včeraj sem imela težek popoldan z mojim očetom. Bi si moral malo prebrati, s čim se drugi ljudje spopadajo, da bi videl, kaj je pomembno v življenju. Saj bi vam kaj več napisala o tem, ampak mi ni, ne morem, me boli trebuh, ker se preveč obremenjujem. Vse kar si želim, je mir. Če katera pozna koga, ki oddaja kakšno dvosobno stanovanje v Lj, se priporočam. NiLe, Lejina izjava me je prav nasmejala. Špacka, samo da ste uredili s torto. Verjamem pa, da je bil šok, ko prideš po nekaj (sploh če gre za Rd in naše sončke) in tega ni. Mi bomo praznovali to nedeljo. Mi je pa malo neprijetno, ker je svakinja "bolna" (ful kašlja) in se je včeraj še Alja od nje nalezla in samo upam, da se pozdravijo do nedelje, da ne bodo tega s sabo prinesli. Ne vem, če se ne bodo pozdravili, a bi ve kaj rekle, naj ne hodijo (meni je to sicer res neprijetno rečt, ampak nočem pa da mi zbolimo). Kaj mislite, je to zelo nevljudno? Včeraj smo imeli pediatra: Zoja: 97cm, 14,6kg; izjemno pohvaljena (iznajdljivi odgovori na vprašanja; baje takih sestra še ni slišala), napotnica za okulista, ker naj bi malo škilila, ful je sodelovala, pustila vse pogledat (ker ušes običajno ne pusti), za kri je pa jokala, ko dež. Neža: za njo so si vzeli bolj malo časa (je bila ena sama sestra), 4510g (madona, je pridobila 1.500g v 4 tednih), merili je niso (razen glavice), kontrola kolkov pri treh mesecih, čeprav so jo v P slikali, pa naša pediatrinja nekaj jamra čez ta slikanja ; kontrola teže čez en mesec; drugače vse ok. Dobim potrdilo, da je nedonošenček in zato kak dan več porodniške. Edino pozabila sem omenit, da bi ona skoz nazaj gledala, skoz glavico nazaj obrača. No ja, saj bom čez en mesec. Zdej pa moram nehat, me kliče moja mala lakotnica. Ste tolk napisale, da sem brala celo večnost. Letim...
|