|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
3.3.2008 21:18:29   
jooly
Koza lula... vsak si natoči v plastično steklenico vodo in se postavi zraven nje. Potem nasprotnik cilja z žogo tvojo steklenico in medtem ko ti laufaš po žogo, ti nasprotnik lahko še dodato obrne steklenico in zliva vodo ven in zraven vpije: koza lula, lula, lula user posted image  No, in ko un prime žogo reče stop in more ta drug nehat tankat. Tistmu ki zmanjka vode, je zgubu. Matr, a sem sploh kej razložila? user posted image  Povejte, če je kej bol jasn, al še manj kot prej?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

Nikolina,

piši kao što govoriš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat user posted image   

pazi ta stavk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barika... kaj je s to anketo? A nam boš kšn vprašalnik prpravla?? user posted image  (al maš kšno bolj resno zadevo?... user posted image )

Glede na kvaliteto naših gradbincev upam, da nam v sredo ne bo predorov zasul user posted image user posted image user posted image

Vidm da mi gre kr precej na smeh user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
3.3.2008 21:19:56   
scubadiver
Dobro jutro punce,
aja ne, tole ne bo šlo, ampak sem šele zdele vidla da se danes sploh še nisem pofočkala tle gor. Včeraj smo se cel dan potepali, smo bili na gorenjskem pri sorodnikih od mojega najdražjega. Lana je bla ful ful pridna, midva sva nabrala regrat in sva se ga danes najedla za kosilo - še dobr če bo res sneg. Kej zlo se pa nismo sprehajali, ker je zelo solidno pihalo.
Danes tud nisva bli ne vem kok zunaj. Je pa Lana tko posrečena. Na vsak način se hoče vsest. Dvigne glavo in rame, več ji pa ne rata in po enih 5-tih poskusih začne prav togotno kričat in kar še naprej probava. Je očitno trmasta kot očka user posted image . Tko da je danes cel dan delala trebušnjake namesto mamice user posted image .

Gruška in celjanke kar se mene tiče Celje velja ker moram tako al pa tako v sredo tja. Sam ne sanja se mi točno kako se zmenit. Ob kateri uri pa smo se me mislile dobit? Glede na to, da moram jaz babico peljat na kosilo, ne smem pridet tja prav pozno. Celje še kar nekako poznam. Poznam center in mariborsko cesto. Tko da se komot dobimo kje tam na mariborski? Da lahko parkiramo.

Kje se je pa Nemrak izgubila? Je že precej časa nisem videla tle gor

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.3.2008 21:20:48   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlouser posted image user posted image user posted image pa ne gre ker je prevelikuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne zameriš, a ne?

Ti pa namest da klobasaš neumnosti, pejt rajš tvojga na remiju slečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.3.2008 21:25:10   
DEBELUŠKA30
Nicolina in Vanja, najprej poročilo: user posted image  pri meni je -1 kg user posted image , jedla nisem nič manj, sem pa mal več migala:
 user posted image

Vanja, bravo si pa res pridna iz tedna v teden user posted image user posted image user posted image ! Nicolina tu sem, migam kaj ne vidiš user posted image user posted image user posted image ! Ja super, da nisi šla nič gor, tudi to je veliko user posted image user posted image user posted image !

TKT, jest mam tud največ okol pasu, zato lahko greva na morje, pa dodatnega šlaufa ne rabva user posted image user posted image user posted image !
Kaja vse najboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image ! Dajica fulll ste fletni!

No pri nas je palec že pogruntala in ga skoz cuza user posted image !

Študij:
Kaj pa študirate? Pa še nekaj:
A je mogoče katera tu, ki je študirala ali pa študira na Pravni fakulteti v Mariboru ali pa na Pravni fakulteti v Ljubljani? Nujno bi rabila informacije?!

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 3.3.2008 21:27:43 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.3.2008 21:28:04   
barika
user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaa hudo babe, sej ne morem naredit ankete, se tule smejim ko pohan piščancuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sma z mojim vsak na svojem računalniku pa "programirama"
potem zvečer boma pa še mal "programrala" po postli, tak da babe, pejte se stiskat, ker bo mrzloooooo

(aja, anketo, bom pokazala ja)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
3.3.2008 21:31:16   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Nikolina,

piši kao što govoriš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   

Rokice - mi smo tus jih odkrili in imamo včasih obe v ustih pa še jošk bi zraven stlaču če bi šlouser posted image user posted image user posted image pa ne gre ker je prevelikuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry Vanja, ti verjamem, ker vem, da imaš enga večjega kot Timonova glava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne zameriš, a ne?

Kja bo zamerla, veš kaj bi ene dale za take joške... user posted image user posted image  Vanja oprosti...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 3.3.2008 21:32:33 >

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
3.3.2008 21:32:13   
jooly
Ja madona debeluška, sej nismo vse slepe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
3.3.2008 21:34:23   
gruška

Koza lula... vsak si natoči v plastično steklenico vodo in se postavi zraven nje. Potem nasprotnik cilja z žogo tvojo steklenico in medtem ko ti laufaš po žogo, ti nasprotnik lahko še dodato obrne steklenico in zliva vodo ven in zraven vpije: koza lula, lula, lula user posted image  No, in ko un prime žogo reče stop in more ta drug nehat tankat. Tistmu ki zmanjka vode, je zgubu. Matr, a sem sploh kej razložila? user posted image  Povejte, če je kej bol jasn, al še manj kot prej?? user posted image

JOOLY, VSE JASN, TUD MI SMO SE TO IGRAL, SAM SE NE SPOMNM ČE SMO PO CEST UPIL KOZA LULA, LULA, LULA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikolina,

ITAK user posted image user posted image user posted image

nc, grem gledat ce se misl mali kej zbudit k mora jit spat user posted image   

pazi ta stavk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOOLY, TI PA TUD NČ NE RAZUMEŠ ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RED JE RED, ČE MORA SPAT, MORA SPAT, PA NI VAŽN KAJ DELA .... user posted image user posted image user posted image

Barika... kaj je s to anketo? A nam boš kšn vprašalnik prpravla?? user posted image  (al maš kšno bolj resno zadevo?... user posted image )

Glede na kvaliteto naših gradbincev upam, da nam v sredo ne bo predorov zasul user posted image user posted image user posted image

Vidm da mi gre kr precej na smeh user posted image user posted image user posted image user posted image

U GLAVNEM JOOLY, SI ME NASMEJALA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
3.3.2008 21:35:47   
nicolina
Debeluška, teb gre pa to zelo dober....user posted image user posted image , a res tako skačeš?
Naši jooly gre pa danes fajn na smeh...user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
3.3.2008 21:36:11   
gruška

Ja madona debeluška, sej nismo vse slepe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooly, pejd že spat, jaz grem pa mojga slačt ... user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.3.2008 21:40:44   
nicolina

Se strinjam, jaz bi šla tud mojga slačit, pa spet dremlje pred TV...user posted image  joj, ti deci. Pa danes sem nekam polna energije...user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
3.3.2008 21:41:11   
DEBELUŠKA30
Jooly user posted image user posted image user posted image :

user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
3.3.2008 21:44:52   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Gruška in celjanke kar se mene tiče Celje velja ker moram tako al pa tako v sredo tja. Sam ne sanja se mi točno kako se zmenit. Ob kateri uri pa smo se me mislile dobit? Glede na to, da moram jaz babico peljat na kosilo, ne smem pridet tja prav pozno. Celje še kar nekako poznam. Poznam center in mariborsko cesto. Tko da se komot dobimo kje tam na mariborski? Da lahko parkiramo.

Kje se je pa Nemrak izgubila? Je že precej časa nisem videla tle gor

Ej, a je ob 11ih v Celju prezgodaj? Ker ti pol loh babico ob enih pelješ na kosilo, 2 uri mamo pa dost, da mal počvekamo, a ne? Pa men bi čist pasal ob 11ih, da bom pol dost zgodi doma za otroke iskat v šolo in vrtec... A si slišala Ninočka, bi bli tok zgodi (do ene pol treh) že v Lj. .... Kva pravte?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
3.3.2008 21:47:06   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

user posted image

Ne ga srat, Debeluška, kje najdeš take slikce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... pejte že spat, no..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
3.3.2008 21:56:29   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Debeluška, si faca....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
3.3.2008 22:05:33   
jooly

A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.3.2008 22:09:32   
gruška

A bi ti men tvojga kdaj pa kdaj posodla?! Če bolj slabo remi igra, bi mela še jst kej od tega... user posted image user posted image user posted image

Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava user posted image user posted image user posted image .........

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.3.2008 22:12:07   
jooly
Ej debeluška, sej nis huda, ne?! Mal mi dogaja. K u starih cajtih, npr. v srednji šoli, k smo bli sposobni čist brez razloga popadat pod mizo od smeha - takrt ko je blo najmanj treba, med kakim popravcem  user posted image  Kr neki... Lohk pa link pošleš od telih slikic, k so res fajn user posted image .

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
3.3.2008 22:14:13   
jooly

Sej sm jaz vedla, da če po cesti vpiješ KOZA LULA LULA LULA, da ne morš bit čist zdrava user posted image user posted image user posted image .........

Pa to je še dobr. Kva pa ko se mi zatakne, pa vpijem LOZA KULA KULA KULA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
3.3.2008 22:19:04   
gruška

Pa to je še dobr. Kva pa ko se mi zatakne, pa vpijem LOZA KULA KULA KULA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ti, IČA PUTRIH, jaz uspavam Tajo na joški, pa se režim k pečen maček ... Jo grem dat spat, da bom res mela še kej od mojga (razen smrčanjauser posted image )........

Nočko... Jooly, če ne gre Ninočka z mano, a greva midve z enim avtom v sredo?

Ajd...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
3.3.2008 22:25:19   
jooly

Nočko... Jooly, če ne gre Ninočka z mano, a greva midve z enim avtom v sredo?

Lahko. Bom jst kopilot. Pa ne me kregat, če bova pristale v Zgorjem Kašlju user posted image

Zdej pa res grem. Se bom še mal pod koutrom smejala - sam da mi ne bo moj zameru, kva hudiča je tam dol tok smešnga?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.3.2008 22:27:07   
scubadiver
Vam pa dogaja dons user posted image user posted image user posted image  Kok ste luškane.
Men je ob 11h v Celju superca user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.3.2008 22:32:41   
DEBELUŠKA30
Jooly, zamerila user posted image , le zakaj, se človek vsaj nasmeje user posted image user posted image user posted image !

Gruška, zdaj grem pa res spat, pa veš zakaj:

user posted image

ker je treba starejše ubogat user posted image user posted image user posted image , sploh pa device user posted image user posted image user posted image  (mislim po horoskopu, pa ne zamerit)!

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 3.3.2008 22:33:46 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.3.2008 22:56:09   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

[

Kja bo zamerla, veš kaj bi ene dale za take joške... user posted image user posted image  Vanja oprosti...

Ej babnice ste me pa nasmejale dons...nč ne zamerim ne eni ne drugi, sm vam pa povem, da ste lohk vesele da imate majhneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez komentarja......user posted image user posted image user posted image
jst grem tud spat, sem eno goro perila zlikala, zdej pa grem v mižule.

Debeluška pridna si bla za kilce user posted image user posted image user posted image .....
nočko....

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 3.3.2008 22:59:35 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
4.3.2008 8:27:00   
Anonimen
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3768038/2/istockphoto_3768038_morning_coffe.jpg&imgrefurl=http://www.istockphoto.com/file_closeup/object/3768038_morning_coffe.php%3Fid%3D3768038&h=380&w=380&sz=56&hl=sl&start=10&tbnid=vklXIzUH8kIvLM:&tbnh=123&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link],

DOBRO JUTRO...

Sem se tolk nasmejala ko sem brala tole včerejšnjo stran da semse mogla oglasit in da vas počastim s kavo.user posted image user posted image user posted image
Danes ste mi polepšale dan ne glede na vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?