JABOLKO3
|
Pozdravljene! Sem ravno iz postelje, mi je tako zelo pasalo, da bi še kar ostala, pa moram še po opravkih, preden začnem otroke pobirat iz šole in vrtca. Danes je končno prvi 'moj' dan, ker sem dopoldne sama doma. In se tako lenobno počutim, da kaj dosti koristi od mene danes ne bo. Sem nameravala po nakupih v Tosamo, pa lekarno, pa Mullerja, pa poiskati lepo luč in kos tepiha za otroško sobico (nisem pristaš tepihov, le tolikšnega, da daš gor bose noge med dojenjem ali uspavanjem otročka), pa v Trzin naročiti žaluzijo za strešno okno. Bom sedaj kar prioritetno listo naredila, saj ni treba, da je vse danes, a ne? Včeraj smo pa otvorili sezono v Arboretumu Volčji Potok, je bilo super, prve rožice so v polnem cvetenju, pa vse brsti in diši, smo bili polne 3 ure tam. Pa tako prijeten sonček je bil, da smo bili kar v jopicah. Za vse tiste, ki vas zanima, za obiskovalce iz občin Mengeš, Domžale, Komenda in Kamnik je letna karta 17,50€, kar je res ugodno, saj je za ostale 40 €, en obisk je pa 5 €. In ker toliko razpravljate o vozičkih, sem malo opazovala tudi vozičke po parku, pa se žal prav nič ne spoznam na sedanjo ponudbo, tako da sploh ne vem, kaj sem videla. Danes sem res malo izklopljena, sploh ne vem, kaj sem še hotela komentirat, spomnim se nekaj o blazinicah za dojenje - jaz jih sploh nisem potrebovala, ker mi ni nikoli mleko samo iztekalo, tako da imam doma še celo škatlo izpred 6,5 let in bi svetovala enako, kot je že ena napisala - ne kupujte prevelike zaloge, ker lahko koga pošljete po porodu. Pa ena je spraševala za tehtnico za novorojenčka - jaz je ne bi kupovala, ker jo v prvih dneh prinese patronažna s seboj, potem pa, če te res skrbi, lahko kadarkoli odneseš otroka do posvetovalnice in ti ga bodo z veseljem stehtali. Sicer pa se s priraščanjem ukvarjaš le prve dni/tedne, ko pa dojenje lepo steče, otrok pa spi, lula in kaka, pa tako ni več skrbi. Morda bi bil nakup smiseln le pri izredno neješčem otročku, da ga tehtaš pred in po dojenju, da vidiš, koliko sploh popije - za nakup pa je prav tako čas še po porodu, morda pa ti jo v takem primeru celo posodijo v ZD. No, grem sedaj, sicer res ne bom nič opravila.
|