|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
1.3.2008 20:08:28   
zolika
Drage aprilčice iz MB porodnišnice Vam sporočam, da se nama je malce prezgodaj a kljub temu nič kaj manj glasno pridružil VID!

tEŽAK 1790 g in dolg 43 cm

Trenutno je še na toplem in pridno pridobiva gramčke s pomočjo maminega mleka.

Vsi trije Vas lepo pozdravljamo in se slišimo ko pridemo domov!

lpuser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.3.2008 20:08:51   
Ketrin
Tosjaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kje si se nam izgubila.... A veš kolk nas je vse skrbelo zate.... Vse scenarije smo že obdelale, pa kdo te pozna, pa kako bi kaj izvedeli.... Uh, hvala bogu, da je vse OK in si spet z nami....

Ne beri neumnosti bučka, tukajle z nami debatiraj pa bo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinska, sem pa ravno hotela napisat, kje se skrivaš.... pa se mi je kar zdelo da bo tole z bajticami razlog da te ni... Joj, cene nepremičnin...joj. Midva tudi skoz neki gledava, sam to ni normalno.... user posted image

Punce, lep večer....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.3.2008 20:19:20   
pikica030407
ZOLIKA- iskrene čestitke ob tako veseli novici user posted image user posted image user posted image , lepo da je z Vidom vse ok. Uzivajte ob tako lepem dogodku.

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 803
1.3.2008 20:30:24   
Tanja555
Zolika, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image  ob rojstvu sinčka Vida!!! Kar ne morem verjet, da si že rodilauser posted image , zdaj gre pa res zaresuser posted image !!! Lepo ga cartajta in uživaj v materinstvuuser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.3.2008 20:33:06   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Drage aprilčice iz MB porodnišnice Vam sporočam, da se nama je malce prezgodaj a kljub temu nič kaj manj glasno pridružil VID!

tEŽAK 1790 g in dolg 43 cm

Trenutno je še na toplem in pridno pridobiva gramčke s pomočjo maminega mleka.

Vsi trije Vas lepo pozdravljamo in se slišimo ko pridemo domov!

lpuser posted image

Hej, Zolika, to je pa lepa novica ... se je pa res mudilo vajinemu Viduuser posted image . Iskrene čestitke in vse lepo vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Torej imamo sedaj tri "aprilske" user posted image . Očitno se jim bolj mudi na svet kot user posted image user posted image

Tosja; končnoooo si nas rešila ... nas je skrbelo, vešuser posted image , če nisi tako pogosto na RR, se pa občasno javi, da nas ne skrbi preveč. Samo da sta  s user posted image OK.

Sinska; ja, sem te pogrešala ... kot vidim ste v fazi iskanja hišice. Čas pa kar leti, a ne?

Ketrin; oooo, si pa pridna, ker si začela s pranjem ... mene to čaka naslednji teden. Tudi jaz upam, da se bomo ljubljanske nosečke bolj pogosto srečevale, preden gremo rodit user posted image user posted image user posted image Pa potem z vozički tudiuser posted image

Moje zdravstveno stanje je še vedno user posted image ... se mi zdi, da je vedno slabše user posted image ... očitno me dajejo sinusi, saj me cela glava boli, zabasano imam od nosa pa tja do zgornjega dela glave user posted image . Kašljam pa tudi tako, da ni za povedat.
Sem šla prej malo odspat, sedaj sem malo bolje ... pa še sreča za moja zlata starša user posted image user posted image user posted image , ki sta prišla iskat najina dva sončka (možek dela) in sem si malo odpočila ... pa jutri dopoldne bom lahko počivala.
Grem ležat ... tudi v računalnik ne morem prav dolgo buljit ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.3.2008 21:02:12   
barby78
Zolika,kaj to berem,da že imaš svojega korenjaka ob sebi? user posted image user posted image user posted image .A veš da sem morala kar 3X prebrat? Ja,krasna novica.Samo,da bosta čimprej doma user posted image .Še enkrat iskrene,iskrene čestitke.Ne vem zakaj,ampak ful sem presenečena.Verjetno zato,ker se počasi že začenja.tud js bom po moje kmalu v MB P.V dveh kosih user posted image

Tosja,ja halo,kje si se pa ti izgubila?user posted image  Tud js sem bla zdaj 3 dni v MB P.škoda,da se ne poznava,bi kako rekli user posted image .

Punce uživajte
grem user posted image  družbo delat (v postlo),pa mislim da že spi,ko velik user posted image

Nočka

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 806
1.3.2008 21:09:41   
sasy20
Zolika user posted image  čestitke za sinčka Vida, čimveč cartanja in lepih trenutkov v svoji novi vlogi.

Tosja samo da sta vidva user posted image  OK in da si se nam toliko javila da vem kako se držiš. Sem pa tja pa še kaj napiši.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.3.2008 22:19:49   
scorpiogirl
Najprej čestitke Zoliki user posted image user posted image user posted image user posted image superca, da je z malim vse ok user posted image skor ne morem verjet ... si imela rok skupaj z mano user posted image user posted image
pa Tosja se je oglasila user posted image user posted image user posted image vsaj toliko, da občasno javiš, kako je s tabo user posted image

Jabolko, se mi zdi, da je Pušenjak enkrat nekaj pisal o tem, da lahko teža maternice na eno pomembno žilo pritisne, če ležiš na hrbtu, pa zato pride do težav pri dihanju - naj bi tako telo povedalo, da ni ok, če tako ležimo user posted image jaz sem še do nedavnega najlažje ležala na hrbtu (če ležim na boku, user posted image razgraja kot nor user posted image ), sedaj mi pa tud ne paše več ... mi začne mravljinčit noge, pa tak čuden občutek dobim, tako da vidim, da ni ok.

da še mal pojamram ... zjutraj sem se komaj pobrala iz postelje user posted image me je tolk v kolku zabolelo, da sploh nisem mogla noge premaknit user posted image dobr, da je zdej ok.

fajn se imejte pa lahko noč user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.3.2008 22:31:07   
trnuljčica
Čestitke mamici Zoliki za Vida user posted image user posted image user posted image . Kar ne morem verjeti. Saj si imela PDP samo en dan pred mano.
Mogoče bo pa to pospešilo urejanje malčkove sobe v mojem primeruuser posted image

Večkrat se javljaj Tosja, smo ble mariborčanke na zagovoru, zakaj te ne najdemo.user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.3.2008 22:43:49   
minicca
Zolika, čestitke, tudi z moje straniuser posted image . Pa veselo rast-papat in se crkljat!
Tosja, smo že skoraj detektive najele, da bi te našle. Lepo, da si ok, pazi nase in javljaj se nam kaj.
Darja33, nespečnost-v tej nosečnosti tudi mene matra. Če grem prekmalu spat, se ob štirih zbudim in hodim na wc, pa mleko pit...ko zaspim, se pa Miha zbudi in smo tam.
NiLe, nutela paše, a ne? Drugač pa upam, da se tvoj prehlad dobro zdravi.
Sinska, veliko sreče pri iskanju domeka. Cene so pa res obupne dandanes. Meni ni jasno, kako bomo naredili hišo. Aja, tast nama je zapisal parcelo, da bomo poleti lahko začeli zidatuser posted image . Začetek je že...
Ljubljančanke, se vam bom pridružila na kofetu, samo zmenmo se, kdaj. Sem že tako tečna domauser posted image . Vsaj bolniško sem zaključila, da bom sedaj lahko šla malo naokrog.
Stvari za user posted image  dajem na kup, "gnezdit" pa še nisem začela. Se mi zdi še prekmalu, glede na to, da sem na koncu aprila. Važno, da mam stvari doma, pucat in prat bolj detaljno se bom pa spravla aprila.
Zadnjič sem se spravla pisat in komentirat vaše poste, pa me je na koncu zablokiralo in sem skoraj user posted image . Zato bom danes bolj kratka, da vidim, če mi uspe.
Imela sem v četrtek pregled, vse ok, MV zaprt, magnesol moram pit zaradi otrdevanja, naslednjič mi vzame bris, pa kri za toxo. Sestra mi pa ni hotla še dat papirjev za CSDuser posted image . A grem lahko vseeno do njih, da mi dajo papirje za izpolnit? Trebuh imam za dokazuser posted image .
Naslednji pregled imam 20.3.(nekaj za violico in njen seznam). Takrat bom 35. teden. A mislite, da bom imela dost časa za vse uredit, glede na to, da bo samo še en teden do porod. dopusta?
Imena imava že izbrana, je blo pa kar težko zmenit se za fantka. Za punčko sva imela veliko lepih imen, za fanta je pa kar trajalo...
Lepo spite, pa en user posted image  za vse.

Neposredna povezava do sporočila: 810
1.3.2008 22:55:07   
trnuljčica
Punce, eno vprašanje za vas, ker vidim da ste že vse bile na CSD. Me je naenkrat zgrabila taka panika....user posted image

Kar nekaj pred 60 dni do PDP sem od gin dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda. Ni sem se šla sama zanimat na CSD in po tiste papirje temveč sem jih dobila.  Ker veste, da si še urejam za podaljšanje pogodbe o zaposlitvi, sem tiste papirje ki jih morajo izpolniti v računovodstvu nesla tja in oni sedaj čakajo, da bi mi izpolnili datum do kdaj sem zaposlena. PDP je 25.4.08, datum trenutne pogodbe pa 31.3.08, porodniško bi morala nastopiti 27. ali 28. 3.08. Sedaj pa sem čisto zmedena ugotovila, da na tistem listu od gin piše da moram to potrdilo prinesti 60 dni pred PDP  na CSD. Jaz sem bila sveto prepričana, da ga prinesem tja z ostalimi listi za porodniško. A sem kaj za.....user posted image 60 dni prej je bil 25. 2.08. Jaz sem mislila da vse nesem na CSD med 60 in 30 dni pred PDP.
Hitro me odrešite muk, da ne bom bedelauser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.3.2008 8:15:17   
trnuljčica
Vidim da je vikend in še vse spite,
vam postrežem z user posted image , da lažje odgovorite na vprašanje zgorajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
2.3.2008 8:45:42   
Jo@n
Trnulčica, ni panike, prineseš 60 dni pred PDP, menda pa da ne komplicirajo tudi do nastopa porodniške... Tako da imaš še čas... Upam, da ti podaljšajo pogodbo.

Čestitke zoliki za Vida. Madona, pa PDP ima 2 dni za mano user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 813
2.3.2008 9:21:24   
SpeliG
Trnuljčica, nič bat,nič nisi zamudila, tudi jaz jih še nisem oddala pa je bistveno manj kot 60 dni pred PDP, pa upam da dobiš pogodbo.

Zolika, iskrene čestitke ob rojstvu sinka, da bi se čimprej doma crkljali!

Ostale pa uživajte v lepem, sončem dnevu, ki se nam obeta!user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.3.2008 9:42:29   
kekec in mojca
Najprej čestitke Zoliki za Vida. user posted image user posted image user posted image Otročku se je očitno mudilo mamici v naročje... Vse lepo vama želim, predvsem pa zdravja in da bosta čimprej doma.

Trnuljčica, da te potolažim, najhitreje 60 dni pred PDP lahko prineseš papirje... tako da brez skrbi. 

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.3.2008 13:12:26   
Krista28
Evo Ljubljančanke, se vam tudi jaz pridružujem. zdaj moram še izkoristit ko sem frej dopoldne. Jaz si kar ne znam predstavljat da se ne bi v Lj. vozila, pa čeprav sem se poročila ven iz Lj.  - tam sem pač doma. Začela sem tudi prat in likat cunjice za malouser posted image , tko da bom počasi lahko v miru pripravila. moram si kupit še copate oz. natikače za v porodnišnico, pa v dm še nekaj kozmetike, pa za voziček me še vedno drži, pa še nisem pravega zase (v bistvu je user posted image čisto vseeno kakšen je) našla...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
2.3.2008 19:39:23   
simvir
Se moram javiti, da čestitam še eni aprilčici, ki nas je zapustila.

Zolika iskrene čestitke za rojstvo Vidauser posted image user posted image user posted image . Upam, da bosta čimprej doma.

Tosja, so ti že ostale povedale, kako smo te pogrešale. Se moraš vsaj občasno javiti, da nas ne bo skrbelo zate, velja?

Sem pa tudi jaz oprala že skoraj vse cunjice čez vikend, nekaj malega sem pa tudi že zlikala, ostalo bom pa še ta teden.

Na kakšno srečanje Ljubljančank se pa tudi jaz prijavljam, čeprav tudi nisem več tam doma.

Zanima me katera je že pisala glede Trp trap stolčka, da ve za neke cenejše variante. Bi enega kupili za sina (se mi zdi da lepa posadka?).

Lahko noč.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.3.2008 19:54:44   
Ketrin
Čer!

Najprej Zolika.... ne morem verjet.... ČESTITKEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se certajte in čimprej pridite domov! Zdaj pa se je res začelo..... Katera bo naslednja...gremo stave pobirat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Trnuljčica, brez panike. Vse papirje lahko oddaš NAJPREJ 60 dni prej, najkasneje pa 1 dan pred PDP.... Jaz sem 2xklicala pa mi je 2xisto povedala.... Jaz čakam februarsko plačo, zato bom svoje papirje oddala 14.3. (petek), 17.3. pa nastopim s porodniško (ponedeljek). Tko da se kar pomiri...

Minicca po paprije na CSD bi teoretično lahko šla že septembra in bi ti jih dali. Izpoljnjene skupaj s potrdilom o PDP, ki ti ga bo dala sestra sigurno pravočasno pa lahko oddaš 1 dan pred nastopom porodniške.... Lahko pa jih greš zdaj ko boš imela čas iskat, jih izpolniš, neseš v službo in boš imela vse pripravljeno.....

NiLe upam, da boš kmalu boljeuser posted image Saj veš kaj pravi tovarišica....trepljaj se po pljučnih vršičkih....Pa čajček in medek....saj bo!user posted image

Ljubljančanke za kofi velja.... jaz bi najlažje ko bom na porodniški... Zdaj 2 tedna bom imela v službi napeto, ker je ravno konec, oz. začetek meseca in takrat imamo ludnico.... Seveda pa smo itak skoz on-line....

No, mene je danes možek peljal na Bled.... Sva šla cel krog okoli jezera in je bilo sanjsko.... Pa kolk vozičkov sva videla...ampak...niti enega Skata...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam pa ta vikend naval na CocaColo, bi jo kar cel sod spila.... Tko da grem zdaj pred TV in po CocaColo...user posted image

Lep večer in lep začetek tedna.... user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.3.2008 6:33:00   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbike user posted image
zmeraj pozabim ... user posted image user posted image user posted image Katka, super, da se lahko že cartate user posted image

še ta teden delam, potem sem pa že kar frej ... komaj verjamem user posted image pa je tako težko zjutraj vstat, da bo prov pasalo bit doma user posted image user posted image sicer mi je pa user posted image napovedal, da bom v sredo že rodila, ker peljemo otroke v Škofjo Loko na grad ... bo baje to tak napor zame, da grem direkt v porodnišnico pol user posted image user posted image user posted image
sicer je bil pa že tale vikend precej naporen ... smo imeli kar tri praznovanja rojstnih dni, tko da bom mogoč med tednom se celo mal spočila od vikenda user posted image

fajn se imejteuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.3.2008 7:09:50   
sasy20
Dobro jutro!

Še jaz vam postrežem z eno dobro dišečo user posted image  da se boste lažje prebudile v ta lep dan. Pri nas sonček že kuka ven tko da bo spet lepo user posted image
Viken pri meni ni bil nič posebnega, večinoma sem bila doma ( beri: počivala ker me tako dol tišči ) sem pa pripravila torbo za user posted image  in zame za v porodnišnico. Tako da smo sedaj pripravljeni za veliki dogodek user posted image  no sej sedaj bom pa čez rok rodila, ko sem vse pripravila user posted image .
Aja dones smo dopolnili 34 t in stopamo v 35 t user posted image  

Vse ki še delate zadnje dni naj vam hitro mine da se boste lahko potem v miru pripravljale na prihod user posted image . Tiste ki imate danes G pregled, naj bodo rezultati in izvidi dobri. user posted image

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 820
3.3.2008 7:45:54   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image Katka za user posted image  user posted image in zolika za user posted image . Iz user posted image vama čestitiam in želim vse lepo, pa veliko cartanja in prespanih nočiuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.3.2008 8:04:06   
tasyo
Drage moje!
Se vidi, da sem prešpricala vikend, potem sem pa zdaj brala in brala, tako da ste kavico že dobile. Če je slučajno že hladna, pa je tule še doza oreng vroče...user posted image

Da grem lepo po vrsti -
Zolika - iskrene čestitke ob rojstvu sinka! Res sta kar precej pohitela, ampak važno da sta ok! Želim vama, da čimprej prideta domov in se začnete crkljate v troje...user posted image user posted image user posted image  Kar ne morem verjet - in jaz tako veselo vsem razlagam, kako se mi še nič ne mudi s pripravljanjem oblačilc in nakupom kozmetike, ker je še kar daleč do aprila... Evo, pa pride taka novička in me malo strezni... Bom danes začela s pranjem.

Tosja - za tabo smo pa res že tiralico izdale. Hvala bogu sta v redu in si še v enem kosu! Sej te razumem, da nočeš vsega brat, ampak dej nam vsaj napiši vsake toliko, da je vse ok, da nas ne bo tako zelo skrbelo!!!!

Sinska - ja, nepremičnine so hudič. Midva sicer hiško že imava, ampak se mi zdi, da je vse, kar nama še manjka, vsak dan 500 evrov dražje, tako da ne vem, kako bomo speljali vse, kar smo si zamislili. Je pa tko, kot je rekla Lepa posadka - tudi pri nas ni dovolj denarja, da bi kupovali poceni... No, upam da kaj ugodnega najdeta!!!!
Ne vem, če nisem že spet vsega zabrkala - Urša, a se ti seliš za veliko noč? No, katerakoli - vseeno vam je uspelo, kljub tvojim strahovom. Tudi tebi je treba čestitat.user posted image

Ketrin - zdaj bo pa počasi že čas, da poslikaš vašo sobico in nam pokažeš, kako ste uredili...

NiLe - upam da si danes kaj boljše; privošči si malo počivanja, pa čajčke in med, pa bo. Pa še tako topel sonček nas boža, da bo sigurno blagodejno vplival na tvoje zdravje...

No, jaz sem v petek uspela pridet do frizerja - user posted image  in sem spet za med ljudi. Me je tko fajn pobarvala, da se mi ne bo takoj narastek vidu, tko da lahko tudi kak teden potegnem, preden pridem naslednjič. Sem pa obljubila, da se bom prikazala še enkrat, preden grem rodit, tako da se mi zdej res ne mudi v porodnišnico... Popoldan sem se še malo potepala, pa moje obiskala, pa avto sem dala spucat - pa mi ga je v soboto dež takoooo zamazal, da se sploh ne opazi, da sem mu privoščila spomladansko čiščenje!user posted image  Nasploh je bila sobota pri naju zelo delavna - mal sva skakala okoli hiške in jo pripravljala na prihod novih majstrov, pa doma sva še nekaj projektirala, včeraj pa sva imela majstra, ker je crknila toplotna črpalka. Zdaj je že vse popravljeno, tako da sem se lahko v miru stuširala s toplo vodo... Pa elektriko je bilo potrebno prestavit v kopalnici, da namontirava infra pečko za prehodno obdobje - da naše pikice ne bo zeblo po kopanju... Pa še enih ppločic sva se lotila, ampak to je pa tko dolga zgodba, da je raje ne začenjam. Skratka, zvečer sem kar padla v posteljo in prespala celo noč - tudi na WC ni bilo treba.
Izvedela pa sva še, da bo tudi najina (moževa) poročna priča v kratkem začela z obsežnim gradbenim projektom, ker živijo skupaj s starši, pa so se pošteno skregali. Tako da bo pri nas letos res zelo pestro. Še dobro, da bo poletje in se bom lahko pred vsemi stvarmi malo umaknila na morje in samo uživala...

Evo, zdej sem bila pa spet obupno dolga - se opravičujem. Grem raje malo delat (beri likat in prat); lepo preživite tale sončen dan, vse tiste, ki ste še v službi, naj vam hito mine... Vas prečekiram še kasneje.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.3.2008 8:24:40   
barby78
Jutro!

Pri nas je vikend tud kr delovno minil.Pripravljamo našo hiško,da ji oblečemo novo fasado user posted image .

In kako se kaj ve počutite? a vas že kaj matra? mene je ravno zdajle zjutraj začelo neki špikat v nožnici ( v glavnem med hojo),tak ful čuden občutek.se mi kar zdi,da se že neki pripravlja.Upam,da naša user posted image  počaka še vsaj 2 tedna,pol pa tud lahk gremo v P.

Uživajte
se čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.3.2008 8:31:24   
Isabellabina
Uh dobro jutro punce

Kavica je že v trebuščku ,lahko pa se pri kakšni kavici tudi jaz pridružim ko vidim da se nekaj zbirate.

Nile--
-jaz sem že boljše ,upam da boš ti tudi kmalu .

Sicer pa imam ta teden ful natrpan .Vsak dan imam kakšen opravek ampak me je že sedaj strah, saj bom samo čakala pred zdravniškimi čakalnicami!Mesec marec nam prinese vedno zdravniške preglede za otroke.Enega k okulistu,druzga k ortodontu ,tretjega na cepljenje(ta bo še najtežje ,ker se boji zdravnikov,sploh pa igle in sem vedno vsa premočena ,ko jo držim, sedaj mi bo pa še trebuh u napoto jooooj!!!)Potem moram tasta peljati u Lj.na kemoterapijo,u petek pa še zase.Uh bo hitr mim tale teden!

Prejle sem ravno šla mal pošpegat med marčevke in so bile že februarja ful pridne z rojevanjem ,tko da se zdaj zna začet tudi že pri nas.

Zolika--Vama dvema čimprejšnje skupno cartanje in veliko prespanih noči,pa iskrene čestitkeuser posted image

Zdajle grem pa u Lidl pogledat kakšni so rolarji ,ki naj bi bili 33EUR Bodo darilo za našga tadruzga mulca, ki ima roj.dan ravno na  10 marca.Ta prva hči pa ga ima jutri pa bo dobila  eurčke.Pol pa čakat u ZD.Evo grem ,ker me že tamal priganja

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.3.2008 8:42:11   
lepa posadka
Dobro jutro dekleta!

Evo - uradno odpiram sezono porodnišk!!!! Danes je moj prvi dan na porodniški, kar pomeni, da je smao še slabe 4 tedne do PDP in, da sem že skrajno neresna, ker se ne lotim pripravljanja. No, nič me kregat...danes začnem...potem ko bo vstala. Sedaj grem namreč nazaj v posteljo, ker si tega užitka sedaj kar nekaj ačsa nisem mogla privoščit. Za nami so šolske počitnice in lahko se pohvalim, da smo se imeli super in otroci so skrajno zadovoljni. Veliko smo prehodili, prešportali, delali skupaj... včeraj pa smo še prirpavljali stvari za v šolo... ima danes sin 3 knjige za bralno značko za prinest - so morali pripravit izdelke (učiteljica je napisala na obvestilo - imejte domišljijo...)...tako da smo večraj zvečer še pekli rženi in pšenični kruh, naredili smo še lutkovno predstavo iz lutk, ki smo jih delali čez teden...pa plakate smo risali... No, zjutraj so vsi trije otroci prav ponosno odnesli vse skupaj od doma...seveda, sta pomagali tudi dekleti :-)))

Tako...sedaj pa si zaslužite par komentarjev:
Zolika... ne morem verjet...ČESTITKE, pa super, da je vse OK z vašim Vidkom... Punce, lepa imena izbirate. Držite se, lepo da fantič pridno je in boste lahko kmalu doma. Ta čas v porodnišnici pa le izkoristita.

Tosja...lepo prosim, da nam tega več ne delaš!!! Ne vem al naj bom presrečna, ker z vama ni nič narobe, al naj bom huda, ker si nas pustila s sporočilom, polnim skrbi...in se potem nič več javila. Torej...od danes naprej, da se vsak dan javiš...pa čeprav samo z: ''tukaj sem, dobro sem''. Malo za šalo, malo za res. Res nas je skrbelo.

Nile...evo, prihaja zima, tako da si boš lahko privoščila še več počitka in cartanja notri, pa v topli postelji...pa kakšno inhalacijo si privošči (moj sin ima včasih tudi polne sinuse...pa mu 3x na dan anredim pošteno inhalacijo...pregrejeva celo glavo...ponavadi samo kamilico čaj skuham, pa notri kakšno kapljico evkaliptusovega olja ali olja31 kapnem...pa dobro sčisti - tudi za grlo blagodejno vpliva inhalacija - samo brez pretiranega olja), pa nič ne imej slabe vesti, če ti kdo priskoči na pomoč pri varstvu. Upam, da se res kmalu pozdraviš.

Papirji za CSD - jaz sem danes že na porodniški, pa bom šele danes odnesla vse skupaj tja, ker sem v soboto šele po pošti dobila papirje iz službe. Menda ne bo prepozno.

Hiške in tovrstne investicije... ja, cene gredo zadnjih 5 let tako drstično gor, da človek ne mroe verjet. Midva sva sicer iz NM, pa če ne bi dobila parcele od staršev, verjetno tudi še ne bi razmišljala o gradnji...vse skupaj bi bil pa prehud zalogaj...pa je v LJ in okolici vse samo še spotencirano. No, Urša...čestitam tudi jaz za selitev...uživajte v prostoru... Ostalim pa tudi...privoščim, da se vam sanje uresničijo.

Kaj sem hotela še pokomentirat...blazinice za dojenje... moja izkušnja je bila, da sem ponavadi kar DM-jeve kupovala ali pa Müllerjeve...so bile 2x cenejše od Chiccotovih, pa nič slabše. Sicer pa ne veste vse, če jih boste rabile. Ni nujno, da imate vse enak izcejanlni refleks. Poučite možakarje, pa bodo šli iskat po porodu, če bo treba.

Morda sem hotela še kaj...pa se ne spomnim sedaj.
Grem spat...potem uredit vse papirje...popoldan pa gremo z otroki do svakinje, ki je zadnja imela dojenčka in poberemo prve stvari... To bo še luštno.

Mejte se fajn.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?