tasyo
|
Drage moje! Se vidi, da sem prešpricala vikend, potem sem pa zdaj brala in brala, tako da ste kavico že dobile. Če je slučajno že hladna, pa je tule še doza oreng vroče... Da grem lepo po vrsti - Zolika - iskrene čestitke ob rojstvu sinka! Res sta kar precej pohitela, ampak važno da sta ok! Želim vama, da čimprej prideta domov in se začnete crkljate v troje... Kar ne morem verjet - in jaz tako veselo vsem razlagam, kako se mi še nič ne mudi s pripravljanjem oblačilc in nakupom kozmetike, ker je še kar daleč do aprila... Evo, pa pride taka novička in me malo strezni... Bom danes začela s pranjem. Tosja - za tabo smo pa res že tiralico izdale. Hvala bogu sta v redu in si še v enem kosu! Sej te razumem, da nočeš vsega brat, ampak dej nam vsaj napiši vsake toliko, da je vse ok, da nas ne bo tako zelo skrbelo!!!! Sinska - ja, nepremičnine so hudič. Midva sicer hiško že imava, ampak se mi zdi, da je vse, kar nama še manjka, vsak dan 500 evrov dražje, tako da ne vem, kako bomo speljali vse, kar smo si zamislili. Je pa tko, kot je rekla Lepa posadka - tudi pri nas ni dovolj denarja, da bi kupovali poceni... No, upam da kaj ugodnega najdeta!!!! Ne vem, če nisem že spet vsega zabrkala - Urša, a se ti seliš za veliko noč? No, katerakoli - vseeno vam je uspelo, kljub tvojim strahovom. Tudi tebi je treba čestitat. Ketrin - zdaj bo pa počasi že čas, da poslikaš vašo sobico in nam pokažeš, kako ste uredili... NiLe - upam da si danes kaj boljše; privošči si malo počivanja, pa čajčke in med, pa bo. Pa še tako topel sonček nas boža, da bo sigurno blagodejno vplival na tvoje zdravje... No, jaz sem v petek uspela pridet do frizerja - in sem spet za med ljudi. Me je tko fajn pobarvala, da se mi ne bo takoj narastek vidu, tko da lahko tudi kak teden potegnem, preden pridem naslednjič. Sem pa obljubila, da se bom prikazala še enkrat, preden grem rodit, tako da se mi zdej res ne mudi v porodnišnico... Popoldan sem se še malo potepala, pa moje obiskala, pa avto sem dala spucat - pa mi ga je v soboto dež takoooo zamazal, da se sploh ne opazi, da sem mu privoščila spomladansko čiščenje! Nasploh je bila sobota pri naju zelo delavna - mal sva skakala okoli hiške in jo pripravljala na prihod novih majstrov, pa doma sva še nekaj projektirala, včeraj pa sva imela majstra, ker je crknila toplotna črpalka. Zdaj je že vse popravljeno, tako da sem se lahko v miru stuširala s toplo vodo... Pa elektriko je bilo potrebno prestavit v kopalnici, da namontirava infra pečko za prehodno obdobje - da naše pikice ne bo zeblo po kopanju... Pa še enih ppločic sva se lotila, ampak to je pa tko dolga zgodba, da je raje ne začenjam. Skratka, zvečer sem kar padla v posteljo in prespala celo noč - tudi na WC ni bilo treba. Izvedela pa sva še, da bo tudi najina (moževa) poročna priča v kratkem začela z obsežnim gradbenim projektom, ker živijo skupaj s starši, pa so se pošteno skregali. Tako da bo pri nas letos res zelo pestro. Še dobro, da bo poletje in se bom lahko pred vsemi stvarmi malo umaknila na morje in samo uživala... Evo, zdej sem bila pa spet obupno dolga - se opravičujem. Grem raje malo delat (beri likat in prat); lepo preživite tale sončen dan, vse tiste, ki ste še v službi, naj vam hito mine... Vas prečekiram še kasneje.
|