MetiLu
|
Dan punce Mi smo danes začuda tudi super spali, na tri urce in pol sva jedla in je takoj zaspal nazaj da bi bilo čimveč takšnih noči Dopoldan sva šla pa z malim na sprehod do banke, ker sem mu hotla it račun odpret (je že kar nekaj dinarčkov nabral ), pa prideva notri, pa folka tolk, da mi je kar slabo ratal, sva samo obrnila ... in šla do Tuša, sem hotla it v BC in Mano firbec vržt (BC - najbrž bova kupila ležalnik/gugalnik za tamalga; Mana - hlače zame - sem ugotovila, da ni trebuh v napoto ampak razširjene kosti ), no pa tam ni delalo dvigalo, da bi midva lahko smuknila v zgornji štuk, pa sva samo obrnila in šla z dolgim nosom nazaj domov... no, vsaj sprehod je bil dolg Ella, jaz sem školjke nosila samo med dojenjem, sicer nimam potrebe, mi pa že dva dni ne steka več mleko iz druge zize, ko na eni dojim ne vem, al ga je kaj manj, al sta se ponudba in povpraševanje začasno uskladila in več ne teče. Mleka imam še vedno zadost, sploh ponoč, se mi tko napnejo zize, da mam čist trde oz. Se moram pa pohvalit, da so moje bradavice že kar dobr utrjene, ker skoraj več ne zaboli, ko mali zagrabi. Tud mazat mi jih ni treba že ene tri dni Zdele se bom pa mogoče spravila štrudelj spečt, kosilo sva že pojedla, moja fanta pa pančkata vsak na svojem koncu Likanje pa tudi mene še čaka dones. Mi je zdej tašča nabavila nekaj dodatnih mako majčk, ker sem jih mela čist premalo, pa so se glih oprale in posušile. Punce, a ve še prelikavate cotke za ? Pri nas je poraba bodijev, mako majčk in tetra plenic res velika, pa me že mineva likanje le teh Dones mi je mulček zjutraj na previjalni naredu celo štalo sva se šla previt, pa je najprej polil nazaj skor vse, kar sva prej popapcala, pol se je polulal, pol se mi je še pokakal glih ko sem plenico dala stran, pa naštimam frišno tetra na podlogo, ga položim gor, dam frišno pampersko pod rit in se mi je še enkrat polulal. No, glih sam še pod tuš ga nisem postavila Zdele pa počakam da se Janez naspi, zbudi, poje, pol gremo pa še na en sprehod do Tuša, da bom vsaj jaz šla malo pofirbcat, ati bo pa s sinetom kakšen krog več zunaj naredu Aja, pa še moja mami pride po službi, mogoče bo pa spet dobila navdih za sprehajanje likalnika