|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
29.2.2008 19:47:25   
sončnica24
No sončika mogoče pa bo. Veš kako je moja mama to rešla. Lepega dneva je rekla mojemu atiju al je ona bolj pomembna al prijatli pa gostilna. In se je baje popravouser posted image Zdaj še samo navadno vodo pijeuser posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.2.2008 19:52:15   
sončnica24
Sem se zdaj na našo binico spomnila, mislite da se ga je napila ker je izpit naredla da je čisto pozabla na nas?

No binica upam da ko se boš javla da boš vesela in bomo lahko spet malce ploskale

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.2.2008 19:55:07   
sončika84
ja sej,to bo moj naslednji korak,če ne bo nič bolje. user posted image Zdej mu dam mal časa,k vidm d se morde neki premika. A Ati je pa sam še na vodi a?user posted image user posted image Dobr ga je zrihtala tvoja mama.user posted image user posted image no,js grem zdej pred tv.grem pogledat nadaljevanko na tv3. polje pa baje nk dobr film na slo1 al slo2. pa neki si morm za jest narest. A misliš da je tunica z mal čebulce pa okisan prehuda zdej za zvečer? me bo napenjal? mnde ja ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.2.2008 20:01:07   
sončnica24
No na vodi ni zaradi mame ampak sam rad, pa še neke tablete ma tako da to se je sam odločo, ker niti soka ne pije že lep čas samo vodo. No pa ko gremo kam ven na kosilo kak Gren.

Ja na tv3 je fanj ta nadaljevanka jaz ponavadi gledam mal tv pa mal po netu srfam ker mam leptopa pa je to izvedljivouser posted image .

Glede večerje kaj jaz vem odvisno kako prenašaš čebulo, jaz je spolh ne jem ker se mi po njej full spahuje al kak se že temu reče mi ne odgovarja ne podnevi ne zvečeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.2.2008 20:05:35   
sončika84
se mi je zdelo da mora bit še kaj zraven,da je opustu alkohol. user posted image   ja vidiš jaz pa nima mlaptopa pa bo to mal težko izvedljivo,ker mam v različnih sobah rač. pa tv. čebulco kr v redu prenašam. sicer je ne jem kej dosti take surove,ampak ok. grem si narest tole večerjico pa pred tv. lepo se imej! pa zdrava ostani!user posted image čao

Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.2.2008 20:13:42   
sončnica24
Sončika potem pa se lepo mej in dober tek, pa drugi teden če boš na bolniški se kaj dopoldne oglasi bom jaz tukaj dežuralauser posted image .

No glede atija saj niso ble tablete krive samo se je lepega dneva odločo da bo samo vodo pil in to je blo to, sokov pa tak nikoli ni mel rad. Zdaj pa so še tablete zraven prišle pa mu tako na pamet več ne pade da bi kaj alkoholnega spil.

Jaz pa upam da bom jutri ok, čeprav sem zdaj lačna samo jest pa ne grem ker nočem da mi bo spet hudo.

Ancica al pa Tany dajta se še malce javit, meni je dolgčas pa ne bi spet rada začela smeškov lepit ker bote rekle da sem malce čudna.

Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.2.2008 20:27:34   
sončnica24
Očitno sta tany pa ancica danes polno zaposleni ena s pospravljanjem druga s pakiranjem, tako da jaz tudi ne bom imela samogovorov in se bom počasi polsovila. Grem še malo tv gledat pol pa tak moj počasi pride, se pa po vsej verjetnosti oglasim jutri zjutraj ker gre moj delat pa bom mela malce časa, razen če bo zlo lep dan pol verjetno ne ker bom odzunaj.

lepo se mejte še kaj napišite in se beremo spet jutri.

pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.2.2008 20:29:14   
_ancica_
soncika...ja to pa more bit zoprno, ce te takole sabo vlaci, se posebaj ce ti ni do take druzbe. Moj je pa rad doma zmano. Pravi, da je njegov najljubsi dan v dnevu vecer, ko sva lahko skupaj. Sicer pa tudi nima ne vem koliko prijateljev tukaj, ker je prej v glavnem zivel v Kolumbiji, tako, da imam kar se tega tice kar sreco user posted image Za tvojega pa upam, da si bo vzel malo vec casa zate in ne samo enkrat na teden user posted image , se posebaj zdaj ko si nosecka rabis vec custvene podpore user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.2.2008 20:30:54   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem se zdaj na našo binico spomnila, mislite da se ga je napila ker je izpit naredla da je čisto pozabla na nas?

No binica upam da ko se boš javla da boš vesela in bomo lahko spet malce ploskale

ja najbrz se ga je napila user posted image nam bo pa jutri prisla povedat oz v ponedeljek...upam, da bo novicka dobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.2.2008 20:32:17   
tany83
Soncnica... ti kar malepi kakega smeska... ga bom jaz pol kopirala od tebeuser posted image

jaz sem popucala kuhinjo zdaj, sem vse s poltov dol pobrala in jih fajn poribala pa se ploscice okol in okol... user posted image  sem prav utrujena....
sam kej k bom pol nazaj mazala ko bom vecerjo delala, danes morem skuhat, ker ze dva dni jeva zuni, bi bil cas za mal domace hrane user posted image ...user posted image
zdaj pa grem se dnevno pospravit user posted image , pa jedilnio.... user posted image

pol pa pridem se mal se sem oddahnituser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.2.2008 20:36:26   
sončnica24
Zdaj ko pa jaz mislim it pa prideta nazaj pol pa bom še malce počakala če bo katera kaj napisala da mi malce ta ura hitreje mine se mi danes tak vleče kot ta internet

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.2.2008 20:37:20   
sončnica24
Zdaj ko pa jaz mislim it pa prideta nazajuser posted image pol pa bom še malce počakala če bo katera kaj napisala da mi malce ta ura hitreje mine se mi danes tak vleče kot ta internetuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.2.2008 20:39:28   
_ancica_
tany...danes pa si super pridna ej! user posted image No saj jaz sem tudi user posted image Meni pa danes ni treba nic kuhat, ker bomo narocili pico kasneje, zdajle pa jem eno veliko skledo solatke. Me pa tako nekaj spika v krizu, da sem kar en tablet pojedla. Pa lih zdaj ko se selimo more prit ta coprnica grda user posted image . Lahko bi vsaj se ene par dni pocakala, da bo vse mimo, zdaj bom pa vsa tecna in nervozna user posted image user posted image user posted image user posted image

soncnica in soncika...vama pa zelim lep vecer pred tv-jem. Upam, da gledata kak dober film, potem pa lahko nocko in lep vikend!!! se tipkamo spet v ponedeljek. user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.2.2008 20:39:40   
tany83
Ma boga ti soncnica... jaz mam fuul dela, drgac bi klepetala... morem to koncat pol bom si vzela cas za racunalnik, sam tebe vrjetno ne bo vec tu gor.....

jutri bom pohajala in me ne bo gor zato morem bit danes pridna....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.2.2008 20:41:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zdaj ko pa jaz mislim it pa prideta nazajuser posted image pol pa bom še malce počakala če bo katera kaj napisala da mi malce ta ura hitreje mine se mi danes tak vleče kot ta internetuser posted image

user posted image user posted image user posted image sej jaz grem kmalu spet stran...zdaj ravno jem in sem za racunalnikom. Sem pa ze skoraj koncala z mojo soladko, tako da me kmalu ne bo vec tu...imam se veeeeliiiikooo za narest user posted image user posted image Kaj pa ti, se ze kaj bolje pocutis??

Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.2.2008 20:42:34   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...danes pa si super pridna ej! user posted image No saj jaz sem tudi user posted image Meni pa danes ni treba nic kuhat, ker bomo narocili pico kasneje, zdajle pa jem eno veliko skledo solatke. Me pa tako nekaj spika v krizu, da sem kar en tablet pojedla. Pa lih zdaj ko se selimo more prit ta coprnica grda user posted image . Lahko bi vsaj se ene par dni pocakala, da bo vse mimo, zdaj bom pa vsa tecna in nervozna user posted image user posted image user posted image user posted image

soncnica in soncika...vama pa zelim lep vecer pred tv-jem. Upam, da gledata kak dober film, potem pa lahko nocko in lep vikend!!! se tipkamo spet v ponedeljek. user posted image user posted image

Ja saj ti pravim, da bom jutri pohajala in morem danes pridna bit user posted image

jaz pa morem neki skuhat, posebnega za mojega user posted image user posted image , ker ze dva dni nisem, sva odzuni jedla... zvecer pa itak greva v en hotel obiskat en solvenski par pol pa se mal pohajat user posted image .....

joj, upam, da ne pride ta tvoja user posted image , ce ze ma za pridet, nej mal pocaka....

moje user posted image   je konc... hvalabogu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.2.2008 20:49:38   
sončnica24
Saj vem da sta pridni pa kr ostanita tako pridni saj še bo čas za klepetat. No jaz se bom zdaj res poslovila ker bi še brat rad nekaj na internetu poiskal ker nekaj dela tako da mu pol full šteka če še jaz kaj delam, bomo zgleda res mogli malce hitrejšo linijo vzet upam da kmalu ker me to ubija da zdaj tak počasi dela.

Drugače pa sem že čisto vredu mi ni več nič hudo pa glava me tudi več ne boli tak fejst, pa saj zdaj moram k sebi prit ker pride moj lubi domov počasi, pol pa ne morem jamrat.

Nič se še jutri zjutraj jaz kaj oglasim, vajudveh verjetno ne bo bo pa katera druga upam da binica.

Me se pa beremo spet drug teden malce več kot pišemo upam pa da bom mela tudi kak popoldan čas.

Pa pa in ostanita še naprej tako pridni

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.2.2008 20:51:25   
_ancica_
ja sej ne vem kaj bi rajsi...al da pride danes, da bova cimpreje sla spet v nove boje, ali da se pocaka par dni, da se bom vsaj v miru lahko selila user posted image ceprav se mi je dopoldne pojavil krvav izcedek na wc-ju, se pravi, da bo tukaj mogoce jutri...user posted image tocna ko urca....bi se rada selila z mano v novo stanovanje, za po user posted image !!! user posted image Jo bom zapakirala v skatlo in jo poslala na antarktiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.2.2008 20:54:27   
_ancica_
soncnica...papa, lep vecer se enkrat...in pa lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.2.2008 21:03:35   
tany83
Hm... no se mal pocaki ancica, ce se je pojavil tist krvav madez, mogoce pa je ne bo in je bil tist krvav madez dobro znamenje....user posted image , ce pa pride, jo res zapakiraj v skatlo in poslji na antarktiko user posted image user posted image user posted image

soncnica... lep vikend ti zelim.... mej se cim bolj lepo user posted image user posted image user posted image
lahko nocko user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.2.2008 21:10:22   
_ancica_
mah ne ne verjamem, ker se mi to dogaja vsakic pred M, kak dan prej, vcasih celo dva user posted image cudna zadeva. Vcasih tega nisem imela, se pravi M je prisla brez kakrsnih koli izcedkov prej. A ma kera od vas tudi te izcedke? Mi je ful cudno...mogoce je pa zaradi hormonckov, ki delajo malo prevec user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.2.2008 21:26:36   
tany83
jaz tud nikol nisem mela izcedkov, se mi je pa pred to user posted image  zgodilo, da sem opazila krvav madez na sp. hlacah, pol pa nic vec na papirju, ne na vlozku celo noc, sem se fuul zbujala, ker sem mela obcutek, da bo prisla, pol jo ni blo, sem ze mislila, da nama je mogoce ratal, pol pa zjutraj lepo pocasi pritece hudic nemarni user posted image ... tko, da nevem... jaz prej NIKOL nisem mela kaj takega... tko da pitaj boga kej je to....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.2.2008 21:48:37   
_ancica_
cudne stvari se nam dogajajo...verjetno spet zivcki delajo svoje, kaj pa vem. Sem to omenila G zadnjic, pa ni nic rekla user posted image

jaz pa drgnem stedilnik, potem moram pa se pecico ocistit, pa kopalnico, sem ze zmatrana user posted image
sibam nazaj v kuhno...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.2.2008 22:25:06   
_ancica_
uf, sem koncno spucala pecico user posted image zdaj pa grem se mikrovalovko malo pocistit, pa jo lepo spakirat, potem pa se kopalnico

kje si pa ti tany...je tvoj kaktus ze doma in skupaj sesata???  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.2.2008 22:27:22   
tany83
ja saj po moje ni nic narobe s temi izcedki, mnogi jih majo... booo, nimam pojmauser posted image ...

ja, jaz sem se nadelala tud danes... zdaj sem konc... sam se pospravim perilo po omarah... sem se stusiarala, prav pase po tem pucanju....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.