Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.2.2008 16:08:15
|
|
|
|
scubadiver
|
Seznamečk KBM-jevskih sončkov: zalbi Sara, april 2007 MiRaNi Nika, julij 2007 Rožmarinka Bor, september 2007 Oktoberka Zarja, oktober 2007 Scubadiver Lana, november 2007 Magi* Taras, december 2007 Ljubljana Jakob, december 2007 (al pa mogoče januar?) Mbrina Brina, januar 2008 Nalin Jonas, januar 2008 javite se še ostale
< Sporočilo je popravil scubadiver -- 28.2.2008 16:09:25 >
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.2.2008 20:30:09
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. Danes sva bile malo pri mojih in pri tašči (+tastu). Tam smo za kosilo jedli kalamare, ki jih je tast prinesel iz ene gostilne. Že 2 uri me tako boli želodec, da grem samo še ležat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.2.2008 22:48:38
|
|
|
|
ljubljana
|
Evo se še jaz malo javim. Res sva z Jakobom cele dneva zunaj zvečer pa običajno že ob 19:00 dol padem, ker me tale zrak iz tira meče. Rožmarinka, bombonjera je bila zakon se vidi, da imaš izbran okus. Po kosilu smo jo zmlatili v 2 minutah. Je tako zgledalo kot, da bi jo ponudil na otroškem igrišču, ko mularija navali na bombone. A bo še katera malo? Tole pa za zraven Naš Jakob je rojen 14.12.2007 (za seznam)
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.2.2008 22:56:31 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.2.2008 23:17:20
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Čer bejbike ! Ste se imele fino danes ? Jaz komaj gledam... Medtem ko je sine vozičkal s starimi starši sem se prebila do Dela. Je prav pasalo prebrati kaj dogaja po svetu in doma. Drugač živim zadnje mesece v informacijski blokadi, saj do cajtnga ne uspem priti Scuba: super da skrbiš za tale KBM seznamček. Nekaj jih še ni na seznamu a se bodo že oglasile.... MiRaNI: takrat ko bova sprobali stolček za hranjenje, ti jaz prinesem knjigo za katero si me prosila. Ti jo bom kar pustila da si malo pogledaš kaj ti prav pride. Proti koncu so recepti, pa seznam vseh otroških bolezni, simptomi etc. Ljubljana: Super, da ste imeli sladek večer. Bo Jakob imel čokoladno mlekce Ti si vedno ZA Tivoli. Upam, da se nama naslednji teden spet uspe dobiti, pa da se nama še kakšna pridruži. kako je bilo... Oktoberka: kako napreduješ z GH ? Daj kakšno poročilo napiš. Jaz sem sedaj pri marelicah in slivah. Bom jutri naredila kompot in potem čežano iz tega... Lumpa6: A malo počitnikuješ od RR ali še okrevaš po RD žuru ? Nič nisi napisala kako je kaj bilo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.2.2008 23:23:45
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zalbi: Sem šele sedaj videla tvoje ZS. HVALA za cifro !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 6:15:06
|
|
|
|
zima07
|
Se midve bi na seznamcek : Zima07- Brina, januar 2007
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 6:16:27
|
|
|
|
zima07
|
Pa dodaj se Zabiko s Hano (marec 07), pa Pikota12 z Rokom (julij 2007), pa Mony z Zojo (ups)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 8:18:31
|
|
|
|
Rozmarinka
|
D'jutrce BezigrajskeBabnice, danes pa jaz kuham Sine že čeblja v gugalniku in raziskuje geološko sestavo tal ali pa mogoče preverja kako so naša tla pomita .Smo namreč v fazi, ko se v gugalniku tako naprej nagiba, da se kar bojim. No, zdajle pa kavo spit potem pa ven...kot kaže se bo čisto lep dan naredil. Sem pa že zmenjena drugače bi definitivno katero KBM-jevko kam zvlekla
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 9:00:52
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro, pijem kavo in razmišljam še o kakšnem piškotu . Rozmarinka, tudi Nika je iz ležalnika/gugalnika opazovala naša tla in enkrat so ji bila tako všeč, da jim je dala lubčka Joj, ko bi hotla moja Nika bit cele dneve zunaj. Ponavadi se kar hitro začne razburjat , tako da zadnje dni ne upam na dolge sprehode predaleč od doma. Bomo videli kako bo danes.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 11:18:28
|
|
|
|
lumpa6
|
no da nas spravim na 1 stran
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 14:12:52
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Nekaj urni sprehod in čvek sicer uspela, a kaj ko sem se zdaj zasekirala nad 3 vročimi čokoladami, ki sem jih popila. Če bi ostala še dalj, bi še eno več. Kako se temu reče: požrešnost?! Ste videle napoved za vikend ? Ena revščina s sončkom bo . Ni kaj si bomo mogle najti druge vire za napolniti baterije. Uživajte vseeno ! Lumpa, vsaj ena da dežura Honorar ti nakaže društvo KBM na TRR.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 14:14:16
|
|
|
|
ljubljana
|
Pa nas pobiram z druge strani... uh je težko. Kako je danes mrzlo zunaj Drugače je pa vse ok
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 14:34:42
|
|
|
|
lumpa6
|
Ste videle napoved za vikend ? Ena revščina s sončkom bo . Ni kaj si bomo mogle najti druge vire za napolniti baterije. Uživajte vseeno ! tazga vremena je moj dragi najbolj veseu, da lahk doma visi, ker drgač ga vedno kam zvlečem, pa za jutri morm imet izgovor da lahk kam skliznem k tašča pride, mate kako idejo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 14:43:51
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla BB, midve sva nazaj od pediatra. Lana je bila cepljena in je totalno pogumna punca. Skoraj nič ni zajokala, takoj po cepljenju se je pa spet smejala. res je facica. Smo jo pa cepili še proti rota virusu. Drugač pa je vse ok. še vedno je mal preveč na levo obrnjena, ampak pravi P da ni panike. Velika je 61 cm (10 cm je že zrasla od rojstva) težka pa 7840 g . Ja ja še vedno je pretežka, ampak kaj čmo, če pa rada papa tko kot mami
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 15:02:25
|
|
|
|
MiRaNi
|
Danes imamo pa grdo vreme, pa še tale veter Mi2 sva šle po nove vrečke za vodo v ZD, v trgovino, DM. Joj kok rade zapravljave
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 15:11:32
|
|
|
|
lumpa6
|
uf kok sm žalostna grem na žale svečke prižgat
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 15:40:25
|
|
|
|
oktoberka
|
Helou! Midve sva šli dons peš do Tobačne, ker je men vozniška potekla, tko da sva se res ornk nahodili. 3 ure pa pol. Kar fino. Pol sem pa kosilo skuhala in ga po hitrem postopku zmazala. Najami. Zarji sem prvič skuhala bučko in je eno veliko, debelo bučko tko zmazala, da sem samo gledala. Zravn pa cmokala kot ta velika! Pol sem si pa js banano olupila in mi je skor v usta zlezla. Tko da sem ji še 3/4 banane dala in je še tist zmazala.- Čist je nora na gh! Z mlekom se pa dajemo! Prejle sem jo mogla pa kar namočt u banjo, ker je bla tok popackana, tko da je pol ratala čist gotova in je zdele zaspala! Kdaj bo kakšna kavica padla? A ste za to, da bi se dobile 5.3., to je sreda? Nč, zdej pa šibam še pospravt po kuhinji, pol pa že moj pride domov, pol se pa začne vikend! Juhu Lepo se mejte!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 15:42:01
|
|
|
|
oktoberka
|
uf kok sm žalostna grem na žale svečke prižgat Zakaj si žalostna Lumpa?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 17:29:26
|
|
|
|
lumpa6
|
zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčke
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 17:31:39
|
|
|
|
oktoberka
|
Kje ste? Smo že skor na 2. strani! Js sem se tok napokala kosila, da me prou trebuh boli. Požrešnica ena Vreme je pa tud tak, sam za u postlo pa Dobr da sem kavico prejle spila, da bom vsaj do 8ih zdržala pokonc
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 17:32:32
|
|
|
|
oktoberka
|
zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčke KAJ?!?!?!?!?! KATERI?!?!?! KJE?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 17:50:08
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Joj, kakšne novice ! Lumpa v miru prižgi svečko, potem pa domov med svoje. Danes je tak dan da se je treba veliko cartat. Sreda 5.3: lahko se zmenite, a mi imamo 2 cepljenje ta dan. Če bo mali ok prideva, ne morem pa obljubiti !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 18:06:42
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 zaradi fantka ene rr-jevke, kateri je odšel med angelčke Matic a ne od Piškemiške? Tud jaz sem res žalostna. Nobena mamica ne bi smela it skoz kaj takega . A kaj veš kaj je blo? Vem, da je bil operiran na srčku, več pa ne vem . Ubogi starši. A kej veš kolk je bil star? Mali Matic počivaj v miru in čuvaj mamico in očka
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 29.2.2008 18:13:47
|
|
|
|
oktoberka
|
A je kje link, kjer je kej napisano v zvezi s tem? Bogi starši in vsi bližnji! Matic, počivaj v miru!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?