Pija76
|
Punce moje drage, evo mene se pokorno javljam! Najprej čestitke vsem puncam - se pravi novim nosečkam in pridnim kokoškam, ter vsem trepetalkem! Vse naj naj naj vam želim!!! Uspehov pa res upam, da ni bilo! Če pa je bil kateri, pa samo to: kar ne ubije - OKREPI! Me smo trdne, močne punce in vse preživimo z večjimi ali manjšimi razočaranji, trenutnimi napadi trme, žalosti, jeze, ampak vsako jutro prinese nov dan, in zaradi tega smo tudi bližje uspehu!!!! Držite se! Mene delo dobesedno že čist ubija, prišla je ena moja dobra prijateljica iz tujine, tako da se trudim vsaj delček časa preživeti tudi z njo, pripravljati moram začeti za poroko, kupujem avto, danes so prišli na izmero za zavese in tako, pestro skratka. Zdaj premišljujem o poročnem potovanju, kaj mislite o tem: jaz nosečka cca 2-3 mesece, pa Tanzanija z avionom? Ali bi to šlo, ali reskiram preveč? Z municijo me verjetno ne bi niti na avion spustili, če bi šla že prej a ne? Pa še neki mi osvežite: cca 14 dni Suprefakta, potem pa ?????? ( koliko) dni Gonala do 1 UZ? Abra: evo mene, bereš gužva, gužva, gužva. Nisem bila natančna, ampak zakaj naj bi ta akumpuktura pomagala? A h Karmen boš še hodila? Dajamaja ti pa takole zijaš, ker imaš 2 dni dopusta? Joj kaj bi jaz dala vsaj za 8 urni delavnik . Kako hiška? Kako postopek? Kdo bo zdaj imel čast, Reš al Voglar? Kikaa jaz sem OK, počasi bom morala začet kaj za postopek delat, npr, kak sokec, pa malinov čaj pa itd....joj hitro gre, še par dni cca 8 pa kličem! Pika 74 super za nedeljo! Lepo sprejmi otročke, pa da ostanejo pri tebi. Ampak čas obratov IVF imaš pa res pester, penzijo lahk dočakaš. Pikovitek moj, kje je štacuna? Glej če jutri zjutraj ugotovim, da je možno da se ob 3h dobiva, bi šlo? Pa da te rufnem ob cca 11h? Lara moja, kak foh pa ti delaš da je taka gužva? Enakega kot jaz, ki se na r začne? Mijavček upam, da te tale hiper zapusti, ampak veš, je kar nekaj nosečk, ki so imele hiper , tko da srečno, pa kak test naredi!!!! Mismis a je že rezultat testa? Valda je pozitiven a ne? Ribica, Gloria a so otroci pridni? Pozdravček še ostalim!
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 28.2.2008 19:19:20 >
|