|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 13:35:07   
Ozone
pikovit, evo beri o medrolu:
http://www.zdravila.net/navodilo.php?navodilo=a-003341.pdf&dir=pdf
http://www.zdravila.net/navodilo.php?navodilo=s-003303.pdf&dir=smpc

pa, pa

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
28.2.2008 13:56:46   
gugu
mijavček- sori jaz sem pomešala 4.3 imam pregled krvi, ker je 15 dan po et user posted image ! Sicer pa je zmano bolj slabo skoz imam napihnjene prsi a bolj malo boleče, sem pa imela 8 dan po et grozne bolečine ponoči v jajčnikih, ki pa so se postopoma nehale, sedaj me še samo mal špikne v njih, da me opomnejo da jih imam! Sem pa šla mal prej na wc in se mi je že začel neki čuden izcedek, ki pa verjetno napoveduje presneto user posted image ! Držim pesti zate, da ti uspe sicer pa sem skoraj 100% da ti je že uspelo !!! user posted image pa je za srečo

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
28.2.2008 14:16:16   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Kje je pa kej Pika74 stara sablja? A že greješ pingvinčke?

Tuki sm... v nedeljo grem po otroke user posted image .

Drž se bejba!!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
28.2.2008 14:23:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Tuki sm... v nedeljo grem po otroke user posted image .

Drž se bejba!!!

Lp
user posted image

OOoo, res??? Sem te pa čist zgrešila user posted image . Se pravi, bojo nedeljski otročki - za te pravijo, da so srečni otročki user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
28.2.2008 14:31:27   
pika74
Ja. V nedeljo ja. Sem šla prejle še Drobniča vprašat za nasvet, kako je s tem, ker mi folikel ni počil v tem ciklusu. Se je začel nekaj mrežiti in spreminjati obliko in na koncu je bil že 30mm velik user posted image . Pa pravi, da je to čist ok. In da je transfer v nedeljo čist fajn planiran. Sem ga še zanalašč vprašala, če bo ok... ker če ne bi blo ok, bi rajš prestavila ta transfer na drugi mesec... ker sta mi ta dva zarodka ful pomembna. Težko je pridit do njih...

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
28.2.2008 14:35:57   
sayuri
Sam res pika. Pri tebi se tole vleče že od maja, a ne? user posted image   Veš da tale dva pingvička zdaj res že komaj čakata, da prideta na toplo user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
28.2.2008 14:49:15   
pika74
Ja res se že vleče tale šmorn...
sem glih prej računala... v 8 letih sem uspela pridit 3x na punckijo in 2x na transfer. Se pravi en transfer na 4 leta... uh slabo povprečje.... in če vemo, da je uspešnost OBMP cca. 20%... pol so to res bolj piškave šanse. Bo treba večkrat v postopek v bodoče...

Lpuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
28.2.2008 14:58:41   
spelka12
pika74 upam, da ti končno uspeuser posted image . Jaz grem tudi v nedeljo po otročkeuser posted image .
kajsica to ti pa res ni podobno. Če te kaj boli, tišči, špika ali bode je prav, da to poveš nam. Razumemo in sočustvujemo. Drži se user posted image
mijavček oooooooooo mucka kako sem vesela, da si že nazaj user posted image user posted image . v nedeljo pa CB in + a ne?user posted image
lejla držim pesti za jutri, naj tvoj 1 UZ uspešno mine.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
28.2.2008 15:00:03   
pika74
spelka12 pol se pa vidmo user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
28.2.2008 15:02:32   
pikovit
Sam na hitro pol pa pičim naprej.

Mijavček a mamo novo nosečkouser posted image Sam da je vse ok.
Bety hvala za razlago.
Abra bom previdna,preden naredim kakšno neumnost.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
28.2.2008 15:03:11   
pikovit
Ozone hvala bom zvečer prebrala,zdej pa grem

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
28.2.2008 15:36:06   
lara light
Mijavček, končno! Samo da si boljše. Samo da si doma! Samo, da je še ni...ne sme je bituser posted image user posted image user posted image Veliko sem te imela v mislih, samo imam tako nabite dneve, da se mi malo že feclja...
Abra, dakec in ostale ki ste navdušene nad mojo 'poezijo'...ko bo koncert,
imate rezervacijo za prvo vrsto user posted image ...
Lejla, za ju3user posted image
šibam lepotičke moje, pa pauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
28.2.2008 16:32:27   
bambi75
Zarja user posted image user posted image user posted image za kar 20celic.

Mijavček super da je bolje in da si doma, trebuhšček bo pa sedaj še malo skup padel ko se hiperstimulacija pomiri potem pa kmalu začel spet rasti.user posted image

Dajamaja a pa si ti že bila kdaj na akupunkturi, a to fejst boli, bi mogoče tudi jaz še kaj takšnega poskusila v Dobrni.

Dakec kako pa kaj tvoj WC, a rabiš kaj user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
28.2.2008 17:26:29   
Bety upa
Odgovor: Mene niso nič testirali za avtoimune bolezni. Bilo je tako,kot sem napisala. vrašala sem Pušenjaka, on je po netu predlagal, povedala sem Rešu in dobila recept od Reša. Dvignila v lekarni in pila.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
28.2.2008 17:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Dakec kako pa kaj tvoj WC, a rabiš kaj user posted image .

user posted image

Sem pa res mogla poklicat vodovodarja. Wc dela, pralni stroj pa ni ok. Zdle sicer perem perilo ampak čakam, da bo konec programa in ga grem razstavit. Grozni so ti vodovodarji. Nekaj nardijo pol se pa ne prepričajo če je ok. Pralni stroj še zmeraj ne dobi dovolj vode. user posted image  Morn mal filtre prepucat. user posted image

(odgovor članu bambi75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
28.2.2008 17:49:02   
Anonimen
A mi lahk katera pošlje kakšen link smajlijev? Hvala.
Kot sem že povedala jih je moj srček zbrisal. user posted image  
Zdej ko ga pa ni doma pa miši plešejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
28.2.2008 18:34:18   
Abra
Dajamaja, boš sporočila, ko boš izvedla kaj novega. user posted image Jaz sem zdaj v gužvi, pa nimam časa ne googlat ne brat, me še kar neki strani čaka. Kratek uvod imam pa že, če te zanima.

Kajsica, pojdi na kak sprehod, ziher se boš vsaj malo boljš počutila. Dvomim, da ti zdravnica ni hotla komentirat izvida, ker je preveč hudo. Se mi zdi, da je prej verjetno, da ni vsega poznala in raje kot bi rekla kaj napačnega, se je komentarja vzdržala. Sebi pa nimaš kaj očitat. Misli pozitivno! user posted image user posted image user posted image

Lara, te držim za besedo!

Bety, zanimalo me je zato, ker bi te po tolikih ss že morali dat na kako preiskavo. Jaz zdaj berem o imunologiji v reprodukciji in navajajo antifosfolipidne sindrome, trombofolijo ... za ponavljajoče ss. Pa saj najbrž ti te stvari že veš, že dalj vse študiraš, kajne? Zame je vse bolj novo, pa se mi zdi, da sem ameriko odkrila, ko bi le razlog za najino neplodnost ...

Dakec evo http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich
http://www.yelims.com/English/

Pija, ma res, kje si ti?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
28.2.2008 19:10:07   
Anonimen
Abra, thenks za smajlije user posted image

Krasno, boš knjigo naštudirala pol nas boš pa ti lepo izobraževala. Kolk maš na uro?user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
28.2.2008 19:17:58   
Pija76
Punce moje drage, evo mene se pokorno  user posted image  javljam!
Najprej čestitke vsem puncam - se pravi novim nosečkam in pridnim kokoškam, ter vsem trepetalkem! Vse naj naj naj vam želim!!!
Uspehov pa res upam, da ni bilo! Če pa je bil kateri, pa samo to: kar ne ubije - OKREPI! Me smo trdne, močne punce  in vse preživimo z večjimi ali manjšimi razočaranji, trenutnimi napadi trme, žalosti, jeze, ampak vsako jutro prinese nov dan, in zaradi tega smo tudi bližje uspehu!!!! Držite se!
Mene delo dobesedno že čist ubija, prišla je ena moja dobra prijateljica iz tujine, tako da se trudim vsaj delček časa preživeti tudi z njo, pripravljati moram začeti za poroko, kupujem avto, danes so prišli na izmero za zavese in tako, pestro skratka. Zdaj premišljujem o poročnem potovanju, kaj mislite o tem: jaz nosečka cca 2-3 mesece, pa Tanzanija z avionom? Ali bi to šlo, ali reskiram preveč? Z municijo me verjetno ne bi niti na avion spustili, če bi šla že prej a ne? Pa še neki mi osvežite: cca 14 dni Suprefakta, potem pa ?????? ( koliko) dni Gonala do 1 UZ?

Abra: evo mene, bereš gužva, gužva, gužva. Nisem bila natančna, ampak zakaj naj bi ta akumpuktura pomagala? A h Karmen boš še hodila?

Dajamaja ti pa takole zijaš, ker imaš 2 dni dopusta? Joj kaj bi jaz dala vsaj za 8 urni delavnik user posted image . Kako hiška? Kako postopek? Kdo bo zdaj imel čast, Reš al Voglar?

Kikaa jaz sem OK, počasi bom morala začet kaj za postopek delat, npr, kak sokec, pa malinov čaj pa itd....joj hitro gre, še par dni cca 8 pa kličem!

Pika 74 super za nedeljo! Lepo sprejmi otročke, pa da ostanejo pri tebi. Ampak čas obratov IVF imaš pa res pester, penzijo lahk dočakaš.

Pikovitek moj, kje je štacuna? Glej če jutri zjutraj ugotovim, da je možno da se ob 3h dobiva, bi šlo? Pa da te rufnem ob cca 11h?

Lara moja, kak foh pa ti delaš da je taka gužva? Enakega kot jaz, ki se na r začne?

Mijavček user posted image  upam, da te tale hiper zapusti, ampak veš, je kar nekaj nosečk, ki so imele hiper user posted image , tko da srečno, pa kak test naredi!!!!

Mismis a je že rezultat testa? Valda je pozitiven a ne?

Ribica, Gloria a so otroci pridni?

Pozdravček še ostalim!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 28.2.2008 19:19:20 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
28.2.2008 19:26:15   
Pija76
Aja pozabila Daisy: draga naša marjetica ti nikar v kako travmo ne padi, tle z nami neumnosti tresaj, pa kakšnega bomo spile, pa kakšno pa metno rekle potem bo pa že čas in ti spet v polni akciji! Kje maš pa Mlinčko?

Še to vam povem: v torek sem bila prav čudna, klicala me je kolegica, ki je po IVF zanosila 5 dni za mano in mi razlagala kakšne hlače je kupila, pa kako se ji pozna, pa kateri UZ je imela in tko....res ji iz srca privoščim in sem srečna zanjo, ampak ko sem to poslušala in se zavedala, da bi jaz morala sedaj to tudi imeti oz. bila v taki " situaciji" sem pa ratala res zelo zelo otožna. In greva s prijateljico na pijačo, seveda sem od žalosti naročila kar pir, in mi še ona razlaga o njeni noseči sestri, pa o eni kolegici, pa kakšen spol bosta imeli, obe zanosili 1 mesec pred mano, jaz sem dobila res solze v oči in jo prosila, če lahko debato res menjava. Zgleda da mi je mal ven užgal! Še naslednje jutro nisem bila taprava jaz! Sedaj je bolje, še malo pa bom jaz tudi srečka!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
28.2.2008 19:47:55   
Pija76
Dakec še nate sem pozabila: kako si deklič? Je že manj mesecev? Zakaj ti ne greš v LJ, če bi bila manjša čakalna doba, a maš pingvine? Ne, ne sej mislim da vem kaj imaš!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
28.2.2008 19:48:10   
gugu
Punce pomoč prosim! Po et imam vsak večer vročino 37,2-37,5 user posted image nevem kaj si naj mislim se je kateri slučajno
isto dogajalo? Drugače se počutim čisto ok in upam ,da bom dočakala da mi končno uspe zagledati user posted image Hvala za odgovore

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
28.2.2008 19:48:31   
sabsa
Pozdravček!

Danes je že 18. dan pikanja z injekcijami oz. 4. dan kombinacije Suprefact + Menopur. Zanima me, če je katera po tolikem času že kaj čutila. Čutim neko toploto v trebuhu.

Pozdrav vsem in držim pesti za vse, ki ste v postopku.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
28.2.2008 19:53:33   
Pija76
Sabsa če nekaj čutiš, potem se nekaj dogaja user posted image . Dobrodošla in drži se!

Gugu pazi da ne zboliš, bo ti pa verjetno katera druga pomagala, ker vem da so o tem pisale nekaj!

Kje ste dečve moje danes, ko sem jaz tukaj? Počasi že obupujem user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
28.2.2008 20:00:00   
GITA14
gugu žal ne vem kaj bi to blo, upam da ti bo katera znala pomagat

pija 76
ja men se tut to dogaja da se zadnje čase kolegice pogovarjajo samo še o tem kdo je noseč in o otrocih, kaj čmo pač smo v takih letih ko naj bi že mel kaj pa zgleda da mati narava ne misl tko. a jo bomo probal mi prelisičituser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?