|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 10:27:35   
mismis
Mijavček
super, da ste se toliko zbrali skupaj in ste doma user posted image user posted image user posted image
sej še te tri dni, pa bo tudi test pokazal en velik +.

Bety Upa
imamo samo vprašanje glede tega Medrol-a, in sicer ali potrebujem zanj kakršen koli recept?
Pa kdo ti lahko našiše recept, tvoj osebni zdravnik, ginekolog...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.2.2008 10:34:17   
Linda25
Mijavček,

samo, da si že nazaj. Počivaj. Še malo, pa bo testek pokazal magični user posted image .

Mene tudi zanima glede Medrola, ali ga v LJ predpisujejo in ali je sploh potreben recept?

Mene vse špika, kot pr norcih.

Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
28.2.2008 10:52:36   
GITA14
mijavček user posted image  sam da je bolše  in da si doma zdej pa bo testek user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
28.2.2008 11:06:36   
banga
Mijavček, super, da si doma, zdaj pa pridna ,lepo počivaj, da se bo res en velikuser posted image  pokazaluser posted image user posted image
Mismis - ti pa že zjutraj pridno seznamček limaš, kaj bi me brez tebeuser posted image user posted image  Kako si se pa včeraj imela? Sem se prav spomnila nate, ko sem šla spat in sem si rekla upam, da ga fajn žura ...

jaz sem še vedno vsa v oblakih, se z mojima user posted image user posted image  kar skoz pogovarjam, moj pravi,da sem itak mal prsmuknjenauser posted image  Vsake toliko časa me prav grdo še špikne - predvsem okoli desnega jajčnika, pa si vsakič rečem, to ni nič hudga, to je samo znak, da se pač nekaj dogaja in da bo na koncu vse OK. Upam, da imam prav 

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
28.2.2008 11:18:54   
mismis
Ojla Banga
špikanje, prsmuknjenost user posted image , to so vse dobri znaki....

MI smo ga včeraj malce user posted image , vendar ni bilo hudo, ker me je skoz po malem pekla vest, ker je bil moj  user posted image   sam doma, kljub temu da ga je tašča že ene parkrat ven spustila. Je bil kar malo užaljen, ko sem domov prišla.

Vseeno uspelo mi je spiti ene 5 user posted image   Heinekenov, malo smo poklepetali, malo flirtali user posted image   potem smo šli pa domov.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
28.2.2008 11:19:58   
Linda25
banga,

prav imaš, to je znak, da se nekaj dogaja. Držim pesti zate in za tvoji user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
28.2.2008 11:20:06   
Abra
Dakec, motivacija bi bla kar fajn. Ko bo vreme spet ok in dihanje (ta kašelj je res user posted image ) bo spet boljš. Tisti pir na koncu pa ni ravno po mojem okusu. Saj družba šteje, kajne?

Pikovit, jaz mislim, da medrol ni kar tko za jemat. Razlogov je lahko veliko, zakaj organizem tko reagira. Na kratko piše v tistem postu, ki sem ti ga poslala. Pri vseh zdravilih, ki jih tam uporabljajo medrola ni med njimi. Je pa en kup drugih, seveda za vsak problem neki oz. kombinacije. Ženske pa jemljejo precej stvari skoraj do konca nosečnosti. Bi blo fino te zadeve vsaj malo prej diagnosticirati, saj vsega kar povprek ni za jemat.

Lara, še malo pa boš imela materiala za en cel koncert user posted image

Reni, lepo grej svoji pikici, čisto vse je mogoče user posted image

Arneja, samo da ni tko hudo, kot je najprej zgledalo. user posted image Folikli so zdaj že počili, jajčniki pa so še vedno povečani. Saj do user posted image ne pretiravaj.

Mijavček, jaz sem prepričana, da je ta hiperstimulacija posledica user posted image

Bety, si se ti testirala za kake autoimune bolezni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
28.2.2008 11:22:45   
Linda25
mismis,

5 Heinekenov si spila user posted image  . Dobra si. Verjetno imaš še malo alkohola v krvi user posted image .

Lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
28.2.2008 11:47:52   
ANIME
Ojla punce!

mijavček ... samo da si doma!

Jaz se še vedno počutim isto - skratka nobenih znakov. Pojma nimam ali je to OK ali neuser posted image  
Zdaj mi je še napihnjenost malo splahnela, tako da sem lahko v službi z zapetimi hlačami. Full dobro, ker zdaj se mi skoraj več ne vidi in lahko normalno hodim po svetu!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
28.2.2008 11:50:09   
banga
Mismis - no pravilno, tako se ga žurauser posted image user posted image To o pasji užaljenosti pa zelo dobro poznam,  moj zna tako zatrmart, da celo stran pogleda, ko pridem domov po njegovem mnenju prepozno. Ampak pav dolgo pa ta njegova užaljenost kljub vsemu ne trajauser posted image  
Linda - kako si pa kaj ti? Ja glede špikanja, pa jaz itak mislim, naj kar špika, sam da bo na koncu iz tega kaj ratalouser posted image Aja sem ti zadnjič pozabla odgovorit, da se te na žalost ne spomnim iz čakalnice. Itak smo tam po mojem vse zmedene in v mislih čisto drugje - no ja, vsaj jaz sem takšnauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
28.2.2008 11:51:56   
mismis
Linda25

5 heinekenov je zame ravno za ogrevanje, vendar moraš upoštevati, da je Heienken v manjših flašah kot union al pa laško, ima največ 330 ml.... Je pa Heineken tako kvalitetno pivo, da ne glede na popito količino prejšnjega večera, sicer res do neke meje, nimam drug dan nobenih glavobolov ali slabosti,... kot npr pri Unionu zelo hitro  ali Laškem. Če pa se prekorači meja, je pa ravno tako kot pri Unionu ali Laškem, glavobol na vidiku

Vendar, da povem, TO NI REKLAMA ZA HEINEKEN, govorim le o lastnih občutkih in opažanjih, pač moje telo je navajeno na Heineken, ki ga pijem, če že pijem pir.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
28.2.2008 11:57:00   
Linda25
banga,
jaz sem ok. V ponedeljek imam UZ.  Bomo videli kako in kaj. Verjamem, da se me ne spomniš. Tudi jaz nisem bila pozorna, ampak sva se zagotovo srečali.

mismis, jaz tudi mislim, da je Heineken dosti bolj kvalitetno pivo kot Laško ali Union. to je sigurno. ti kar uživaj v pivčkanju user posted image .

Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
28.2.2008 11:58:09   
banga
Mismis- veš kaj tudi to, koliko piva oziroma alkohola nasploh preneseš, je po moje odvisno od tvojega psihičnega počutja. Vsaj pri meni je (bilouser posted image ) tako. Včasih sem spila 2 mala Laška, pa sem bila vsa zblojena, drugič pa pet, pa mi ni bilo nič. Itak pa jaz samo pivo pijem od alkohola, vse ostalo mi je bolj user posted image . Pivce, hladno dobro pivce, je pa zame najtaboljšuser posted image
Anime- očitno boš ti tiste vrste srečka nosečka, ki celih 9 mesecev sploh ne bo vedla, da je noseča, kar pa tudi sploh ni slabo, kaj mislišuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
28.2.2008 12:00:56   
banga
Linda- v ponedeljek bo sigurno vse OK, ti samo pozitivno razmišljaj, me bomo pa navijaleuser posted image user posted image

no, grem še malo nazaj v vodoravno lego user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
28.2.2008 12:02:27   
Anonimen
Mijavček, sem vesela, da ste že doma. Posluš, pa ko so ti kri vzeli, te ni vsaj mal premamil, da bi vprašala KOLIKŠEN JE BETA HCG? Mene bi pobral od radovednosti.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
28.2.2008 12:03:29   
dajamaja
Mijavček, že doma - super!!! Pocajtaj se dekle naše!

Arneja, me veseli, da s tvojim ni tako kritično. Zdej ga pa cartej, pa sama se cartej, pa pri njem se cartej .... in nič slabe veolje in ni proč od nas. Jajčk si mela super, dragi bo kmalu zdrav in pol gremo naprej. Jaz bi ti svetovala sprehode, se lepo razgibaš in če greš kam za vodo, v naravo, bo še razpoloženje dobro! Čuvaj se!! 

Abra jst sem čist zagooglala .. našla linke, knjige, naslove, poslal mejle .... čist sem not padla. Tole bom jaz mal v prakso spravla, veš sem se odločla, ker imam ravno prav časa do postopka.

Dakec, sem štajerka, ja. Čist blizu tebe user posted image .

Misimis, mal pa mora pokazat, da morajo tovje noge zraven njega bit. Mi smo šli našega že 2x gledat in še dobre 3 tedne, pa bo našuser posted image .  

Lara, vsekakor da ni razloga za depro. Še smo žive, še mamo šanse!

Daisy, nočmo nehat, ne? Kr prilezi s svojim optimizmom na plan.

Pija, tebe pogrešam! Dej se kej oglas, sej služba tudi počaka (mam 2 dni dopusta, pa sem že glasna user posted image ).

Sayuri, Shuka, ribica, anime, nosečke ... pridemo za vami!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
28.2.2008 12:10:01   
Linda25
kajsica,

kako si?!! 

dajamaja, kaj, dva dni dopusta imaš. Blagor ti user posted image user posted image . Jaz bi tud...

Lp 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
28.2.2008 12:22:06   
kajsica
Ojla punce, vas gledam berem.......ampak se mi ne da nekod ravno najbolj pisati. Sem tolk na tleh, brez volje in energije, slabo mi je, želodec boli, ne počutim se dobro.....ma nič mi ne paše.

Najraje bi šla nekam za vsaj par dni in popolnoma izklopila vse skupaj, saamo ko ne gre. Skoz se sprašujem kaj je bil razlog ognojkov v maternici, da sem izgubila pikici. Najhujše je pa še to, ker še ena zdravnica ni hotela komentirati izvida, ker je precej hudo. Hudo???? Zakaj???? Zame v prihodnosti????? Sem bila mogoče le kriva jaz?????? Ali je bila res čisto njihova napaka?????? Ma ne vem več, samo to mi še blodi po glavi in sem res na tleh. Vsaka malenkost mi zvabi solze v oči!!!! Še moj mi je rekel, da si niti malo nisem podobna, mene pa boli, boli....

user posted image user posted image user posted image  Tako, da je bolje da ne sproščam svoje negativne energije tu.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
28.2.2008 12:22:57   
zarja1
Pikovit a to so take male tablete Medrol? Jaz sem jih dobila, ko mi je edem med glasilkami full otekal. Če govoriva o istih ima full slabe stranske učinke. Dostim je slabouser posted image , rataš full otečen lahk v obraz mislim celo da ima ene sestavine kot jih imajo stereidi.

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
28.2.2008 12:35:34   
zarja1
Mijavček lepo da si doma. Še dva dni pa boste user posted image nazdravljaliuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa se ti je hiperstimulacija začela? Po transferju ali že po punkciji?

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
28.2.2008 12:36:28   
Mijavček
O punce hvala,

mimis, ti si pa res ful pridna s seznamom, kaj bi me brez tebe.

kajsica, user posted image , ti si kar dej duška, pa še kej napiš, klofanje po tipkovnici je lahko prav sproščujoče. Sam ne očitaj sama seb. Sej boš prišla stvari do dan slej ko prej!

Dakec, ja, me je mel, da bi vprašala, člahko še to naredijo, samo je res še prezgodaj. pa tud,..., kaj pa vem,..., nikol nisem razumela dobro punc, ki so odlašale s testom do zadnjega, sem si mislila, da bom jaz že ne vem kok prej s Clear Bluji skakala okol, ampak,...,zdaj vidm,..., kar strah me je,..., ne vem, mogoče raj še kakšen dan tega pričakovanja kot kakšen dan več solz. Spremenit pa itak ne morem nič. Se mi zdi, da bo un CB, ki ga imam v predalu kar počakal vsaj do sobote, nedelje. Sej kar gre, edin, vsakič, ko se mi ta Utrogestan pocedi ven letim na WC in potem olajšanje... samo bela packa.

Kje je pa kej Pika74 stara sablja? A že greješ pingvinčke?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
28.2.2008 12:40:01   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mijavček lepo da si doma. Še dva dni pa boste user posted image nazdravljaliuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa se ti je hiperstimulacija začela? Po transferju ali že po punkciji?

Joj hvala zarja, mah kaj pa vem, začel se je mal že po punkciji, ampak je blo v prejšnjem postopku podobno, zato tud na ET nisem nič rekla, potem pa ene tri dni po ET se mi je pa še poslabšal, en teden po ET pa še slabš (pa tud da sem šla na bowling najbrž ni pomagal user posted image ). 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
28.2.2008 12:50:41   
gugu
kajsica-spremljam tvojo grozno zgodbo in moram rečt, da mi je grozno žal da moraš to prestajati! Ampak ne obupaj tudi zate bo posijalo sonce zato nikar ne obupaj, nevem kaj naj rečem, ko pa so vse besede odveč zato te bom najraje kar  user posted image

< Sporočilo je popravil gugu -- 28.2.2008 12:51:20 >

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
28.2.2008 12:57:03   
gugu
mijavček kako pa se kaj drugače počutiš, razen da imaš napihnjen trebuh? Tudi jaz imam uz v torek 3.3 v ljupam, da ga dočakam! Nimam pa nobenih pretiranih znakov, da bi lahko rekla da mi je tokrat uspelo. Kaj veš mogoče pa se vidiva v torek!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
28.2.2008 13:05:24   
Mijavček
Gugu, 03.03. je ponedeljek.

Sem šla geldat na seznam, ker se mi jezdel, da maš test 03.03., pa res na seznamu tko piše; ti si pa zgoraj napisala da maš UZ. Zdaj mi pa ni nič jasnouser posted image

Drugač se počutim še kar, še najbolj mi paše sedet. Hodim težko, pa trebuh me boli, ampak ne spodaj, bolj tam nekje kjer je želodec. Pa na bok se tećko obrnem, na trebuh itak sploh ne. Na vsake tok me mal v križu zagrabi (sploh zjutraj) ampak ne tok k ponavad pred M, in tud hitro mine. Joške pa so mal boleče, bradavice čist normalne. ma v bistvu, če ne bi mela hiperce, bi bla čist Ql, ko da ni nič.

Pa ti?

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?