|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 21:29:54   
DaisyE
Dakec a si ga našla? Viš, jaz pa vedno vem, kje mam pir. Edino, če ga moj spije. Pol pa mislim, da vem, ampak v resnici samo domnevam.

Goldy če je pa tako, pol pa na zdravje. Pol je pa pir prav terapevtskega pomena! Midve z dakec samo malo trenirava.

No žirafca, dons pa ne gremo spat. Steri goste in prid nazaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.2.2008 21:31:13   
blanč
Zanimala sem se v Celju in mi je ženska na zavodu rekla, da 48 let.

No pol pa pivo, če vam ni za martini
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.2.2008 21:32:08   
Goldy
Tudi jaz piva ne pijem - kdaj kakšen ice, to je pa tudi vse.

Žirafca - mene nič ne obliva, sam špika in malo tišči v jajčnikih. 11 dni M - uf, to pa res ne vem, čeprav je pri suprefaktu veliko stvari mogočih, da M sploh ni, da zamudi ....Kaj pa če bi poklicala sestre v Lj?

No, goste pa le sprejmi tako kot se šika!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.2.2008 21:32:42   
Anonimen
Blanč, dej se nam pridruži user posted image . Ful paše

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.2.2008 21:33:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec
DaisyE sem prvi kozarček kar eksala. Mater paše. user posted image

No to se pa čisto strinjam. Prav fino odžeja. user posted image

Aha, zdaj pa vem, zato te tako dolgo ni bilo nazaj. Ker si exala. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.2.2008 21:33:50   
blanč
Dakec, semže prešaltala na piruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.2.2008 21:35:08   
DaisyE
Blanči hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: blanč
No pol pa pivo, če vam ni za martini

Mah, jaz sem ljubitelj piva, ampak se tud martinija ne bi branila. Samo zdaj ne smem mešat...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.2.2008 21:35:33   
Goldy
Dakec - jaz nič ne treniram, sem zadevo kar resno vzela, vsak dan najmanj 2 deci piva, sem v 1. postopku tudi.

Jaz to resno - sojino mleko, pivo, oreščki, ananas, zelenjavni sok - no, pa da ne boste mislile, ne vse naenkrat. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.2.2008 21:36:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

No žirafca, dons pa ne gremo spat. Steri goste in prid nazaj.

To sem že jst ji hotla napisat, pa si mi misli brala. user posted image
Žirafca, reč jim da se slabo počutiš user posted image , pa prid na pir. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.2.2008 21:36:36   
DaisyE
No, zdaj, ko smo pa tri pijane babe na kupu, bi pa lahko kako resno dol vrgle. Kaj pa vemo, mogoče pa kaj pametnega pogruntamo... As if!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.2.2008 21:37:39   
blanč
HA HA HA HA HA

MARJETKAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a  vidišššššš, nč več ne boma hujšale. Sam oči si boma nabavle
Joj, sem tole najdla zdej bom pa od smeha crknla....
user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.2.2008 21:37:39   
pikovit
Kva je zdej klepetulje.user posted image
Jst sem šele zdej domov pršla.Sem bila na pogrebu od prijatelja.Mu je oče umrl.Pa še tako mlad je bil.user posted image
Sem pa cel dopoldan laufala naokol in iskala stvari za poroko.Nekaj sem našla,nekaj mi pa manjka.Si bom pa sama naredila poročno ogrlico.
Od mene še vedno teče in bolečine so na momente neznosne mi gre kar na bruhanje.Hvala bogu za ketonal.Ampak kaj češ,saj bo kmalu mimo in bo spet vse po starem.
Drugače pa grem v soboto za 1teden smučat na Kanin.Če bo pa slabo vreme,pa bova vandrala po Italijiuser posted image  

Pija jst bom šla jutr verjetno že prej v Promaka,ker imam pol gužvo.Se pa lahko zmeniva čez en teden,ko pridem iz smučanja.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.2.2008 21:40:00   
Goldy
Ej, dekleta, med postopkom ponavadi pridobite kilograme ali jih izgubite?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.2.2008 21:40:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Jaz to resno - sojino mleko, pivo, oreščki, ananas, zelenjavni sok - no, pa da ne boste mislile, ne vse naenkrat. user posted image

Ma, saj tud naenkrat gre! user posted image user posted image  Jaz sem v zadnjem postopku ruknila najprej zelenjavni sok, pol pa pir na vrh (pomanjkanje časa, pa to). Sem rekla, da probam, kol moj organizem prenese... No, se ugotovila, da mam še fore do user posted image  Bom naslednjič še ananas primiksala. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 21:41:01 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.2.2008 21:41:10   
pikovit

Daj, če ti ni odveč, zadnjič si napisala, da je tvoj prestar za posvojitev. Če maš info, bi me samo zanimalo, kakšna je starostna meja?

To tudi mene mal zanima Blanč.Se pogovarjava v tej smeri.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.2.2008 21:41:15   
Anonimen
Blanč, neki pa lahk  nardimo zate. Ker praviš, da je magična cifra 48 za adopšon, bi ti zrihtal drugo osebno izkaznico za tvojga, pa bi šlo skozi. Kaj praviš?user posted image

Kaj pa adopšon tujih otrok? Poglej Madonno. Ona je čez petdeset. user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.2.2008 21:44:10   
blanč
Dakec, škoda, da moj ni madonnauser posted image user posted image user posted image , bi še jaz kr virgin bla.

Pikovitek mal za vajo
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.2.2008 21:45:23   
Anonimen

No, zdaj, ko smo pa tri pijane babe na kupu, bi pa lahko kako resno dol vrgle. Kaj pa vemo, mogoče pa kaj pametnega pogruntamo... As if!?user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.2.2008 21:45:34   
Goldy
DaisyE - jaz sem prejle spila sojino mleko, zdaj sem na pivu, pol pa še čez ananas pojem in je to to - za danes.

Zelenjavni sok bom rajši za jutri pustila, če ne bom res noč na wc preživela in bo šlo vse v maloro. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.2.2008 21:46:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

HA HA HA HA HA

MARJETKAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a  vidišššššš, nč več ne boma hujšale. Sam oči si boma nabavle
Joj, sem tole najdla zdej bom pa od smeha crknla....
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma no, saj pol se nama pa tud vagat ni treba več.

Goldy nič ne vem, kako je s kilami, ker se ne vagam. Saj veš, daleč od oči, daleč od srca.

Pikovitek, a že maš pir? Mater si pridna. Nasploh.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.2.2008 21:48:26   
DaisyE
Zelenjavni sok bom rajši za jutri pustila, če ne bom res noč na wc preživela in bo šlo vse v maloro. 

Recimo, da se je že vse absorbiralo, kar se je za absorbirat melo. user posted image user posted image user posted image

Kako je dakec? Še user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.2.2008 21:48:44   
Abra
Čvekulje moje!
Jaz bi tut že kej pila, pa me kašelj še tko zajebava, nič ni pravega okusa user posted image Čaj mi gre pa tut že čez ušesa. Dakec, dej mi ti smajlije lep, ker se meni ne da user posted image
Dejzi - prijem = pridem
Tko je fino, ko je spet dobra volja tu!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.2.2008 21:50:28   
blanč
DaisyE - jaz sem prejle spila sojino mleko, zdaj sem na pivu, pol pa še čez ananas pojem in je to to - za danes.

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.2.2008 21:50:28   
DaisyE
Nehi denkat dakec! Da te ne bo razneslo user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.2.2008 21:51:51   
Anonimen
Blanč, dobre fotke sekaš. user posted image

Pikovit, živijo kdjkjkdvfdbakjvnKJSDejfDPVV, UPS, MI JE ŽE V GLAVO STOPL. sEM ČIST MEHKA.NA ZDej pa že zvlko pišem. user posted image

Goldy, kilce pa kr pridno gor dobiš. Čeprav se trudiš da jih nebi te ne poslušajo. user posted image . Dol dobit kilce, to pa je projekt. Jst sem že tri mesece na aerobiki, trikrat na teden, pa se mi je za ekrat sam en mal telo izklesalo, hočem rečt da mam za ene pol centimetra manjšo rit. user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev
Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?