DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zna bit, da se bo kej zgodilo, da bo pršla k'šn tiedn prej, ma kdo ju rabi, nej n' hodi ti presneti zluodij, ma kej čmo, to smo, tako j' an neč drgači, al si prej al pej po plači, ne menja neč, ku samo cajt in kej češ več, ku rečt hvala, d s'm, d' lohko grem, d' lohko prijem, d' lohko pijem, d' š' n' umrem, d' prej še k'šnu šutastu izvem! Kolko krat si rečem, ma zahvaljen buodi, da jeh imam, ma koga, une tiste iz rr-ja, k viju kej mi rečt, k znaju moju bolečinu tanartabujši lečt! An tudi če bo to zvenelo v depri spisano, vam rečem, drage moje, to res ni takuo! Svijet je lep, uzam ga ku ga češ, kar če nej mi naloži, ma n' store neč tej moji utrjeni želvji kuoži. An k pišem te reči, jemam u mislih Arnejči in Dejzi in take borke k jem para ni. Ma kako mi teče, sej ni za verjet, če bi otroke tako delat znala, za en vrtec bi jeh zdej nabrala. pfuj j e b e m t i! Tole pa je! Jaz pa ko zmešana iščem po netu, kako bi prišla do mlakarjevega koncerta, pa mam enega podobnega poeta tik pred nosom. Mater Lara, tole ti je pa res uspelo. Rezerviram karto. Dakec, pa ti si pravi serviser. Jaz sem mislila, da jaz obvladam, ampak pralnega stroja mi pa še ni uspelo razstavit. Samo filter znam ven potegnit. Mijavček, ti si pa faca s tem bowlingom. Ena moja kolegica je rekla, da nosečke pa ziher ne hodijo na bowling. Jaz sem se zraven bedasto režala, čeprav mi ni blo čisto jasno zakaj ne. Sem pa prepričana, da si tokrat zadela v polno. 17 dni po ET.... Bravo. Pija, kaj pa vem... Po moje jaz še ene konkretne travme nisem sposobna skup spacat Pač vegetiram. And the days go by... Ma saj ni tako hudo, samo malo samodiscipline mi manjka. Vem jaz točno, kako se opremit za boj, samo v nabavo se mi ne da. To bom mogla pa pač pri sebi razpucat. Ti si pa hiper! Tanzanija. Kul. Čeprav ma Abra prav, dohterja je fino met pri roki. Klinc, boš šla pa v terme Snovik na poročno potovanje. Pir v meni.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 21:03:31 >