|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
28.2.2008 9:30:02   
barby78
Ojla!

Mene pa zanim,če so se vaši user posted image  tudi že kaj umirili z brcanjem?.Men se zdi,da od ponedeljka naprej čutim same rahle brcike.prej so bile dosti bolj močne.včasih me zaskrbi in moram mal poslušat AS,da čujem srček.pol jo pa to verjetno zmoti in začne orng telovadit.ne vem al je to še prehitro,da bi se tak umirila?

se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.2.2008 9:33:16   
pikica030407
Dobro jutro, hvala za kavico je ze v zelodcu.

Vceraj sem sla v interspara, ker sem v reklami vidla, jeans hlace za nosecnice in moj mi jih je kupil user posted image .

Jaz pa ponoci nisem dobro spala,  ker je okrog 1 ure user posted image  praskala po vratih in to je pocela eno uro, sploh ne vem kaj ji je bilo user posted image .

Danes ali pa mogoce jutri me bodo poklicali da je prisel vozicek, jupiii samo upam, da ne bo poskodovan.

Aja hvala za vceraj ko ste me tolazile zaradi izcedka, popoldne je bil izcedek ze  normalen. Pri eni sem prebrala za zgago, da pomaga kisla smetana, to pa lahko samo potrdim, sem vceraj probala in mi je bilo res boljse.

Lepo bodite
papa 

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.2.2008 9:38:47   
pikica030407
Barby- tud jaz ta teden opazam, da se je user posted image  umirila, je kar nekaj casa rabla da sem cutla gibanje, da sem tud jaz takoj sla poslusat z AS. Jaz se s tem  tolazim, da ima pac par dnevov,da je bolj umirjena. Moram vprasat G kak je s tem. To pa da se user posted image  umiri ko se zacne pripravljat na porod, pa lahko odgovorijo tiste ko so ze rodile.

lepo da si ze doma
Lepo bodi
papa

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.2.2008 9:48:41   
kekec in mojca
Ravnokar je odšel serviser sušilnega stroja. Ful sem vesela, ker sem ugotovila, da je še zmeraj pod garancijo! user posted image Gorenje ima 5 let garancije, jaz sem pa mislila, da je pri meni veljala le dve letna... Mož je pričakoval res velik znesek računa, ker je bilo rečeno, da pumpa nagaja, tako da sem ga potem poklicala in mu malo ponagajala, da sem morala plačat 500 €... user posted image user posted image user posted image Revež se je prav zasekiral - no, saj potem sem mu povedala, kako je na stvari, pa si je kar oddahnil. In mi rekel, da mi bo to še vrnil... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
28.2.2008 9:56:58   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe user posted image

hvala za kavico user posted image danes prav paše, bi kar še spala ... pa se je user posted image okrog 9h odločila, da je čas, da vstanem (tudi naša se spravi praskat po vratih, kadar hoče kaj, pa je včasih to samo to, da pove, da je umazan wc ... sredi noči user posted image user posted image ).
sicer pa je mogoče res že čas, da bom imela še kaj časa pogledat zapiske ... danes še en izpit (tistega v torek sem naredila, samo še zagovor je v sredo - baje bolj formalnost user posted image user posted image ), drug teden pa še za en teden v službo. sploh ne morem verjet, da res samo še en teden delam, potem bom pa kar frej user posted image razpis je že zunaj, tako da upam, da dobijo čimprej koga za nadomeščanje, da ne bom imela slabe vesti, ker bom na bolniški še malo pred porodniško user posted image čeprav bo bolniška kar pasala ... mi tako otrdeva trebuh, da me včasih kar boli user posted image včeraj je bil še sonček in sem šla s user posted image na sprehod, pa je bil zelo kratek, ker mi je trebuh tako zategovalo, da me je vse bolelo user posted image če sem dopoldne v službi, je pa potem še slabše, ker se to začne že kmalu dopoldne ... pa zjutraj bo takooooooooo pasalo spat user posted image user posted image

K&M, ne imeti slabe vesti. po mojem mnenju je za otroke vrtec tako ali tako super zadeva user posted image pa še popoldne imaš potem več energije za to, da se lahko z njim ukvarjaš. potem, ko bo user posted image , bo pa še bolje, da boš imela dopoldne mal več časa zase in malega user posted image
Violica, si res pridna, da urejaš seznamček user posted image user posted image user posted image

uživajte, se najbrž še kaj oglasim ... če drugega ne, da preberem, kaj ste načvekale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
28.2.2008 10:06:16   
tasyo
Barby in pikica - naša se je tudi začela bolj lenobno premikat - sicer ful čutim, kako se premika, sam ne brca več toliko, bolj se cela obrača. Ja ni kaj, prostora zmanjkuje!
Sicer pa moram potožit, da sem skoraj prepričana, da se je obrnila na ritko  - ker zdaj kolcanje čutim nad popkom, pa tudi sunkov v rebra ni več...user posted image  Sem prav žalostna. Upam da se bo obrnila nazaj na glavico še preden bo dokončno premalo placa za obračanje!!!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.2.2008 10:19:00   
tz980
Lep pozdravček vsim. Če te dolgo ni na forumu rabiš 1h ku jst da vse prebereš in se seznaniš z zadnjimi dogodki aprilčic. Jst pa user posted image  kr dobro še čutim. Ne vem več kako bi ležala ker mi kr ne puti. Če sedim nemorem dihat, če ležim na bok pa me brca pod rebra. Ne vem al je tko prow al ne. Drgač bi pa rada vprašala če ma kšna probleme z razpoloženjem? Jaz namreč sm na trenutke kr neki žalostna.
Upam da bo vse ok, pa lepo vas pozdravljam.

PDP 4.4.2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.2.2008 10:55:55   
Krista28
Dobro jutro,

Jst sm pa zjutraj vstala, pol pa nazaj zaspala do zdajle....

Lepa posadka, mi smo bili v soboto tud v zidanci na dolenjskem in smo rezali vinograd....superca, me je kar zagrabilo, da bi kaj takega imela...pa itak sem tega vajena že od malega....sam dinarčke je treba, edino, če bo ati kaj meni zapustuuser posted image user posted image (imamo namreč 2- ena še čisto na golo narjena, jo hoče prodati...). Je til tolk lep vreme, pa še mali je bil čist srečen, ko je imel vse zunaj frej...

Zdaj moram pa nujno nekaj sladkega,...se kar tresem...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.2.2008 11:21:44   
trnuljčica
Pozdravljene,
je tako depresivno vreme, da se mi nič ne da. No saj sva šla ob 8 ih zuser posted image na enourni sprehod, pa posesala sem in pomila po tleh, uredila kopalnico, wc... Ampak sobice za malega se pa nikakor ne spravim urediti. Tiste nalepke in pene, ter trak po steni. Očitno mislim, da se še ne mudi.
Sedaj že kuham juho za kosilo. Sem se odločila, da bom jedla še idrijske žlikrofe in zrezek .Edino solato pogrešam. Sem jo včeraj iskala v trgovini, pa je bila tako uboga, da sem se odpovedala nakupu. Tako da sanjam treviso radič...

K&M no saj sem ti rekla, da je 5 letna garancija za Gorenjeve stroje. Meni pa nikakor ni ,da bi tega serviserja klicala, se bojim da se bo bolj splačalo novega kupit (star ca 6 let).

Majček če ti zmanjka neta od petka dalje, pa zavij v kakšno net kavarno ali v knjižnico in se javi.

Tasyo kako sem se sedaj spomnila navdušenja pri iskanju opreme, ko sva se z mojim preselila junija lani. Ja nostalgija... Glede medenične vstave- še vedno ima čas, da se obrne. Držim pesti.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.2.2008 11:29:54   
NiLe
Ojla aprilčice user posted image ... a ni danes je tak čuden, smotan dan? Jaz bi sončkaaaa user posted image
Sem pa zdele imela kar rahlo paniko, ker me že od pol desetih vsake toliko časa štihne spodaj in mislim, da bi lahko bili lažni popadki user posted image ... no, še dobro, da imam jutri G in bom rekla, naj malo prečekira stanje spodaj. Drugače sem pa še vedno ful prehlajena, pa kašelj me matra in zabasan nos ... joj, naj hitro mine.

Kekec in mojca; nikar ne imej slabe vesti, čeprav je pri meni podobno stanje in včasih pomislim, da bi bilo bolje, če bi bila moja 3-letnica z menoj doma, ampak potem od počitka ne bi bilo nič. Po drugi strani pa ful uživa v vrtcu in se veliko nauči ... sej kakšen dan med tednom jo imam doma, pa pride zadnja v vrtec in med prvimi gre domov.

Tasyo; user posted image user posted image za generalko ... a ni dober filing, ko je vse lepo zglancano. Uspešen nakup vama želim ... to so prav posebni užitki, ko nabavljaš za nov domek. Nikar ne bodi žalostna glede položaja tvoje user posted image ... saj ima še malo časa, da se obrne.

Majček; seveda sem za to, da se kdaj dobiva na čveku ... ti bom na ZS poslala mojo GSM in ko se boš potepala po našem koncu, kar pokliči. Naj ti zadnji dnevi v službi minejo 1,2,3.

Lepa posadka
; ne vem, kaj se je zgodilo z mojim vrtiljakom ... bom pa nekomu naročila, da mi ga prinese, ko bo zašel do Ikee. Mogoče sem v tisti zmedenosti, ko sem cincala ali bi ga kupila ali ne, dala nazaj. Ne vem ... sej veš, slab spomin user posted image user posted image user posted image

Scorpiogirl; ti si pa ful pridna s temi izpiti in seminarskimi user posted image user posted image user posted image ... pa nikar ne imej slabe vesti, če boš imela malo bolniške pred porodniško. Sej si bila celo nosečnost ful pridna in aktivna.

Danes sem dobila odločbi (v 3 dneh) od CSD - za porodniški dopust oz. višino porodniške in pa odločbo za denarno pomoč. To bom očitno dobila izplačano 15.3. user posted image

Ketrin; a si tolk navdušena nad vozičkom in avtom, da nimaš časa za RR user posted image user posted image user posted image ?

Vijolica; tebi pa vse pohvale za tako ažurnost s seznami ... samo ne vem, kaj bo, ko boš šla rodit ... saj si med prvimi aprilčicami, a ne? Aja, pa še eno idejo imam, da bi na koncu tega seznama, začeli pisati, kdaj je katera rodila, ime in mere ... meni imajo januarčice in marčice lušten seznam.

Aja, sem opazila, da vas ima veliko težav z oddajanjem postov oz. da se vam stvar sesuje, ko pošljete naprej in ste pol ful jezne user posted image . Mene je to izučilo, zato preden odpošljem oz. že med pisanjem večkrat pritisnem ctrl+V in tako sem rešila že marsikateri post.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.2.2008 11:51:27   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

- tz980:

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

- resnično srečna (35let):

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
94 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 6
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 28.2.2008 12:01:16 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.2.2008 12:03:54   
katka28
Drage moje z veseljem vam sporocam, da bom danes prvic v narocje stisnila enega izmed mojih sonckov saj se zacnemo kengerujckati ( stik otroka koza na kozo eno uro in pol ) user posted image .

pa pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
28.2.2008 12:06:41   
kekec in mojca
Ijoooooooooj, to je pa tako lepa novička, Katka!!! Kar solze so mi stople v oči!

Lepo kengurujčkanje vama želim! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 713
28.2.2008 12:12:25   
NaTaŠa*
katka user posted image super za vas da se bote počas začel kengorujčkat.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 714
28.2.2008 12:15:29   
sasy20
Dan!

Katka kok lepa novica, tudi meni je solzica pritekla. Vse lepo vam želim.
user posted image  Violica za ažuriranje seznama.

Vidim da imate vse voljo do pospravljanja user posted image  pridne...pri meni to opravi možek 3x hura za user posted image  da je tako priden.
Mene je danes ponoči kar nekaj špikalo spodaj in sem imela občutek kot da se bo vse skupaj že začelo....no potem se je pa umirilo in sem lahko zaspala nazaj.
Sedaj pa sem si zaželela jagodni kompot...mmmmm......no se tipkamo...uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 715
28.2.2008 12:15:44   
Isabellabina
Ojla user posted image

Ma tale vreme ni za nikamor.

Nile--tud jaz sem na istem kot ti ,ponoč sem začela kašljat,nos mam zabasan pa še ena vročina me kuha.Sem popila en lekadol plus C.Se počutim kot en podrt vlak.Še dobr da lahko zjutraj otroci odidejo v šolo in vrtec da se malo spočijem in glede tega sploh nimam nobene slabe vesti.

Violica --user posted image user posted image za urejanje in vodenje seznama

Imam eno vprašanje---danes sem dobila odločbo iz CSD-ja in sem upravičena do porodniškega dopusta od 14.3.2008---26.06.2008 in do zneska 531,46 Eur bruto  mesečno----to je 105 dni Al potem pošljejo še eno odločbo za naprej al mi samo tolk pripada.Ni mi čist jasno kako že te stvari potekajo glede teh odločb.A pa katera ve kolk odbijejo stran od te osnove ,ki sem jo gor zapisala???Sej bom aprila vedla sam do tja je še ful daleč!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
28.2.2008 12:17:54   
NaTaŠa*
NiLe upam da si mislila tako, da je na koncu napisano kere so že rodile? Res sem med prvimi aprilčicami tako da nevem se bote mogle zment kera bo nadeljevala pol za mano ker jaz sem se kar sama zorganizirala pol po tosji da sem začela da ne zaostajamo preveč. Ah bote že zrihtale user posted image Bo pa prevzela ena k je nek čist na konc (npr. pikica k ma PDP 29.04., malecka,....) no se bote že zmenle.

Zj grem pa južnat pa pod tuš še skočim pol pa na pregled, poročam pol prot večeru.

Lep dan še naprej!!!

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
28.2.2008 12:18:24   
JABOLKO3
Katka, tudi jaz sem tako ganjena ob tvoji čudoviti novički, da sem kar zajokala, si tako živo predstavljam, kako boš prvič v življenju stisnila k sebi svojega otroka, kako se bosta crkljala, ko sta morala ves teden bit narazen. Uživaj, kolikor moreš.

Neposredna povezava do sporočila: 718
28.2.2008 12:18:42   
Isabellabina
Joooj Katka ravno sem prebrala.Kako je lepo slišat takšne novičke.Mene kar zmrazi ob takšnih veselih postih meni ful lep občutek.Ti le uživaj in lepo cartaj bebija.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 719
28.2.2008 12:19:30   
sasy20
Bigmamma tudi jaz sem dobila odločbo in to od 22.3.08 do 4.7.08 pa sem začudeno klicala sestro kaj je zdej to...pa je rekla da je to prvi del potem pa pošljejo še eno...so v službo tudi tako poslali.
Kok pa boš dobila ven pa žal ne vem....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 720
28.2.2008 12:21:14   
NaTaŠa*
big mamma- to je sam za 105 dni pol moraš pa še nest na CSD še en list mislim da ti je dala še enega kjer vpišeš podatke od otroka, tako da se ti nadaljuje še za nego otroka. Tiste liste pa moraš oddati do 26.06. takrat je zadnji termin. Umap da sm razumljivo napisala drgač pa lahko pokličeš na CSD in ti bojo tm vse razložili.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
28.2.2008 12:29:53   
Isabellabina
Violica--hvala za pojasnilo.Ja en list je res obdržala tam in je rekla da ko se otrok rodi naj mož prinese potrdilo o otrokovem rojstvu.Ja na to sem pa pozabila.No še dobro da si mi povedala ,ker bi ji verjetno zatežila in potem izpadla kot ena koza.Uh ,še enkrat Hvala!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
28.2.2008 12:30:27   
JABOLKO3
Big mamma - najprej je tri mesece porodniški dopust, ki pripada mami in dobiš porodniško nadomestilo, nato pa je dopust za nego in varstvo otroka (ali kako se že točno imenuje), ki si ga lahko delita z očetom, dokončno ga pa uveljavljaš po rojstvu otroka (ne vem ali s potrdilom o rojstvu ali z rojstnim listom) in za takrat prejemaš starševsko nadomestilo. Zato sedaj dobimo le odločbe za porodniško in paket (ali denar), za ostalo pa potem, ko bomo po porodu poslale očke s potrdilom na CSD. Vsaj tako nekako sem jaz vse skupaj kapirala. In najbrž vse to velja tudi zate.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 723
28.2.2008 12:33:39   
JABOLKO3
Sem sedaj videla, da ti je med mojim pisanjem že Violica odgovorila. Pa nič ne de, če je dvakrat napisano.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 724
28.2.2008 12:40:41   
Isabellabina
Jabolko3-tudi tebi hvala za odgovor.Samo da si dajo tolk dela s temi odločbami mi pa tud ni čist jasn.Ma men bi blo čist useen če bi vse skupi poslal na enem listu v eni odločbi ,tko pa je za paket odločba ,pa za porodniški dopust odločba ,pol za nego spet odločba.Ma očitno majo dovolj časa da se grejo tkole,sicer pa je vseen sam da majo oni vse pod kontrolo.

Violica --kako pa da imaš ti tako pozno odločen za porodniški dopust saj imaš PDP pred menoj?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?