minicca
|
Ola, punce! Danes sem sama in lenarim, no bom še toliko časa, da vas preberem in kaj malega napišem, potem se pa spravim malo preurejat stanovanje. Pojedla sem skledo solate, kaj drugega mi pa ne paše. Drugač pa moj buši kar pridobiva na obsegu, kile pa tudi. Sine je bil bolj micen, tako da upam, da drugega spravim čez tri kilce. Vse nas mučijo večje in male težave, mene edino sramna kost boli, da se težko oblačim, na eni nogi ne morem stat, trebuh pa mi otrdeva, če ne pijem Magnesola-tako da vse s popadki, pit 3x na dan eno tableto Magnesola. Pomaga. Nočni obiski wc-ja pa so že ustaljeni...pa spim z višjim vzglavjem, tako da kakšnih težav z želodcem (še) ni. Spijem pa mleko pred spanjem, to je pa res. Predvsem držim pesti za Katko in njena fanta, Barby, nana sedaj še zate... vsaka ima kakšno preizkušnjo, a ne? Jaz sem se tudi sekirala, ker je imel sin šum na srčku, pa v razvojno sva mogla hodit, potem sem bila z dvojčki noseča in se je samo eden razvil, tudi nisem vedla, kako naj reagiram, pred prvim porodom so mi težil, da sem imela sladkorno, pa mi je ni nihče zdravil , pa epileptični bolnik sem z alergijo na neznano stvar, sem se tudi bala, kako bom rodila, a je treba bit kar optimist in pozitivno gledat. Tista alergija na faksu bi me kmalu pokopala, komaj smo še prišli do urgence. Nekaj sem pojedla takega. Sem imela tazgornji pritisk 60, spodnjega pa sploh nemerljivega. Punce, res pazit na cesti. Majček, srečno si odnesla, samo eni res tako vozijo, da bi jim človek takoj izpit vzel. Zaradi takih debilov moramo bit pozorne. Kekec in mojca, tvoj mleček pa prehiteva...jaz si moram še ene dve pižame kupit, ker je bila vsako jutro ena mokra...sem dojila 21 mesecev, pa že spet komaj čakam. Je tako lepo dojit. Se mi zdi mamino mleko kot tekoče zlato. Katka, se ti splača potrudit z mlečkom in kasneje z dojenjem. Kar tako naprej . Ste se dobro načvekale o "popolnih" mamicah. Lepa posadka, si me nasmejala, ko si rekla, da si kot kakšen kavbojc. Se ti pridružujem. Zato sineta vedno tako oblečem, da gredo cunje direktno v pranje. Podeželske mame imamo prednost, ker ti dol visi, kakšen voziček imaš, važno, da je otrok zadovoljen, ti pa v sto let stari in znucani trenirki letaš za njim, kot mali otroček. Glede vozička mi je bilo važno, da ima kolesa za makedam, ročno bremzo, pa da otrok ven vidi in mu je udobno. Enkrat na teden sicer srečam bivšo sošolko, ki me pozna, ko njena hčerka zboli, da ji pomagam, drugače se pa slučajno srečamo. Imam kar manjvrednostni kompleks zraven, vedno v novih cunjah, upedenana, namazana...meni se pa sploh ne da rihtat. Pa me mož spodbuja, naj si kaj privoščim, pa se kar ne znajdem. Po porodu sem se šla postričt ene 30 cm. Sem imela lepe rdeče lase skoraj do srede hrbta, pa sem šla čisto na kratke. Se mi ne da hodit barvat, čeprav striženja je pa sedaj več. Pa ful so mi izpadali lasje, da jih je bilo polno po celem stanovanju. Mogoče si pred porodom umislim kakšne pramene ali pa barvo. Aja, nosečke iz MB, uživajte! Če je kakšna iz Lj in okolice pripravljena za kakšen kofe, se lahko zmenimo. Uživajte v sončku, se še beremo. Pa eno za vse.
|