|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
26.2.2008 10:46:38   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Se mi mudi še par stvari postorit, preden grem h G., tako da samo na kratko -

Jezabel - vse je v najlepšem redu, kar brez skrbi. Gre pač za genetske razlike med otroci - eni se rodijo lažji, drugi težji. Jaz sem drugega rodila z dobrimi 37 tedni, pa je imel 3800g in je bilo vse OK. Tudi porod je potekal hitro in brez težav, tako da se nič ne boj (pa jaz nisem med velikimi, 160 cm) - saj tisti špehec, ki ga ima malo več, se ne bo nikjer zataknil. Je pa potem zelo fajn s takim otrokom, ker se ni treba nič sekirat, kako prirašča - moj je tudi potem tako pridno sesal, da se je patronažna ustrašila, da ji je vaga crknila. Sedaj, pri štirih letih, pa je povsem v mejah normale glede višine in teže.

Vesela sem še za Katko, da jim gre tako dobro, za Barby pa držim pesti, da se vse dobro izteče.

Lep dan vsem, se javim popoldne, ko bom s pregleda.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.2.2008 10:49:14   
malamalinca
Zdravo drage moje,

upam, da se me še spomnite.
Najprej čestitke Katki user posted image user posted image user posted image , pogumna si in kapo dol, da si tako optimistična in vesela, čeprav boš morala ostati še kak mesec v porodnišnici.Sicer pa imaš Katka pri sebi najboljšo družbo na svetu, a ne?

Se spomnim mojih dveh miškov, ko sem rodila, lahko bi ju samo gledala in gledala...in čas je tako hitro mineval.

Oh, meni se pa že tako vleče. bi šla že kar rodit, vse me boli in tišči in dol potiska..

Sicer pa, po katerem tednu se smatra otrok za donošenega? Po 34 ali 35 ?

Jaz še nisem oddala papirjev za porodniško, čakam na plačo za februar, da mi dvigne povprečje.

Vsem želim mirne nočke in vsaj ene 4 ure spanja skupaj.

Pa pa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.2.2008 10:54:00   
pikica030407
pozdravljene punce!

Samo, da vam javim da je z Babry in njenim user posted image  vse ok. Ce bo danes vse vredu bo lahko jutri zapustila bolnico. Te se bo pa ze sama javla. No Drzimo pesti za Barby.

Papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
26.2.2008 10:54:16   
Ketrin
Tudi jaz na hitrco....

Katka, pa ti si super! Te prav vidim kako žariš in si vesela.... Super dobre novičke! Vi se sam certajte in dobro papcajte pa bo en dva tri dan ko boste doma....user posted image

Meni je danes na CSDju rekla, da so izplačila porodniške 15 v mesecu, izplačila za pakete pa 12 v mesecu. Se pravi, če ste oddale februarja bi morale dobiti 12. marca denar za paket....

Mariborčanke, lepo se martinčite in kot je Lepa posadka rekla, dajte kaj navohat o Tosji....

Nana, žal mi je za tvojo nesrečno zgodbo... Ampak tokrat boš povila svojega user posted image  in potem boste uživali da se bo kar kadilo....user posted image

Majček, čimprej probaj pozabit na tole jutranjo dogodivščino... Si prov predstavljam eno histerično babo. Mater najprej te skor zbije pol te pa še napuser posted image ... Ta folk je vedno bolj nestrpen in nesramen.... Uživaj v "brezdelju" in izkoristi svojo zamenjavo, ti pa mal bluzi in boš vidla kok hitr bo teden minil....Potem pa samo še uživanje.... Potem se bomo pa začele na sončku dobivati, ne!? user posted image user posted image user posted image

NiLe, kje pa si danes.....

Punce uživajte v lepem dnevu....

Neposredna povezava do sporočila: 629
26.2.2008 12:50:46   
sinskaT
Ojla

Nana,hvala za obrazložitev, pa kot je že Ketrin napisala, tokrat bo vse ok! Se pa strinjam, da je treba bit kar pozoren pri kakšnih težavah in orenk težit okrog zdr., drugače te ne jemljejo resno. Nisem vedela, da je ta bolezen tako nevarna in sem hkrati jezna kako naše zdravstvo poskrbi v takem primeru, no ne bom se spuščala v to. Gledat moramo v prihodnjost, vse bomo rodile zdrave in radožive jenčke, sploh ne dvomim! user posted image

danes sem poslušala predavanje v MŠ o dojenju, pa se mi še vedno zdi, da je to znanstvena fantastika...hec...kar ne morem verjet, da bom proizvajala mleko user posted image . Sem pa zadnjič zjutraj opazila par kapljic predvidevam mlaziva ampak samo iz ene dojke, torej nekaj se pa res dogaja, za enkrat samo na eni strani.

Majček bogica- joj si me kar prestrašila, se je treba res čuvat, pa še takrat ne veš kaj te čaka, življenje je najbolj nevaren šport pravijo.

Vsem želim, da bi doživljale čim manj stresov takšnih ali drugačnih in da lepo preživimo še te zadnje tedne do poroda!user posted image user posted image user posted image   A si predstavljate, še malo, pa bomo mamice (no večina ste že..pa vseeno)...user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 630
26.2.2008 12:54:00   
sinskaT
Ja, Tasyo bravo, dobro opažaš, SinskaT se je že kar pomladansko preoblekla (avatarček)user posted image . Kličem april in pomladansko sonce!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 631
26.2.2008 13:13:31   
NaTaŠa*
26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP

[/quote]

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
26.2.2008 13:16:38   
NaTaŠa*
malamalinica- mislim da je otrok donošen tam od 36.tedna dalje. Nikamor ne hit, mirno počakaj na začetek aprila.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.2.2008 13:21:14   
minicca
Ola, punce!
Danes sem sama in lenarim, no bom še toliko časa, da vas preberem in kaj malega napišem, potem se pa spravim malo preurejat stanovanje. Pojedla sem skledo solate, kaj drugega mi pa ne paše.
Drugač pa moj buši kar pridobiva na obsegu, kile pa tudi. Sine je bil bolj micen, tako da upam, da drugega spravim čez tri kilce.

Vse nas mučijo večje in male težave, mene edino sramna kost boli, da se težko oblačim, na eni nogi ne morem stat, trebuh pa mi otrdeva, če ne pijem Magnesola-tako da vse s popadki, pit 3x na dan eno tableto Magnesola. Pomaga. Nočni obiski wc-ja pa so že ustaljeni...pa spim z višjim vzglavjem, tako da kakšnih težav z želodcem (še) ni. Spijem pa mleko pred spanjem, to je pa res.

Predvsem držim pesti za Katko in njena fanta, Barby, nana sedaj še zate...
vsaka ima kakšno preizkušnjo, a ne? Jaz sem se tudi sekirala, ker je imel sin šum na srčku, pa v razvojno sva mogla hodit, potem sem bila z dvojčki noseča in se je samo eden razvil, tudi nisem vedla, kako naj reagiram, pred prvim porodom so mi težil, da sem imela sladkorno, pa mi je ni nihče zdraviluser posted image , pa epileptični bolnik sem z alergijo na neznano stvar, sem se tudi bala, kako bom rodila, a je treba bit kar optimist in pozitivno gledat. Tista alergija na faksu bi me kmalu pokopala, komaj smo še prišli do urgence. Nekaj sem pojedla takega. Sem imela tazgornji pritisk 60, spodnjega pa sploh nemerljivega.user posted image

Punce, res pazit na cesti. Majček, srečno si odnesla, samo eni res tako vozijo, da bi jim človek takoj izpit vzel. Zaradi takih debilov moramo bit pozorne.

Kekec in mojca, tvoj mleček pa prehiteva...jaz si moram še ene dve pižame kupit, ker je bila vsako jutro ena mokra...sem dojila 21 mesecev, pa že spet komaj čakam. Je tako lepo dojit. Se mi zdi mamino mleko kot tekoče zlato. Katka, se ti splača potrudit z mlečkom in kasneje z dojenjem. Kar tako naprejuser posted image .

Ste se dobro načvekale o "popolnih" mamicah. Lepa posadka, si me nasmejala, ko si rekla, da si kot kakšen kavbojc. Se ti pridružujem. Zato sineta vedno tako oblečem, da gredo cunje direktno v pranje. Podeželske mame imamo prednost, ker ti dol visi, kakšen voziček imaš, važno, da je otrok zadovoljen, ti pa v sto let stari in znucani trenirki letaš za njim, kot mali otroček. Glede vozička mi je bilo važno, da ima kolesa za makedam, ročno bremzo, pa da otrok ven vidi in mu je udobno. Enkrat na teden sicer srečam bivšo sošolko, ki me pozna, ko njena hčerka zboli, da ji pomagam, drugače se pa slučajno srečamo. Imam kar manjvrednostni kompleks zraven, vedno v novih cunjah, upedenana, namazana...meni se pa sploh ne da rihtat. Pa me mož spodbuja, naj si kaj privoščim, pa se kar ne znajdem. Po porodu sem se šla postričt ene 30 cm. Sem imela lepe rdeče lase skoraj do srede hrbta, pa sem šla čisto na kratke. Se mi ne da hodit barvat, čeprav striženja je pa sedaj več. Pa ful so mi izpadali lasje, da jih je bilo polno po celem stanovanju. Mogoče si pred porodom umislim kakšne pramene ali pa barvo.

Aja, nosečke iz MB, uživajte! Če je kakšna iz Lj in okolice pripravljena za kakšen kofe, se lahko zmenimo.
Uživajte v sončku, se še beremo. Pa eno user posted image za vse.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.2.2008 15:05:07   
NiLe
Evo mene user posted image danes sem malce pozna ... ampak me je danes moj dragi možek tako forsiral, da sem morala biti vsaj 1m stran  od računalnikauser posted image , ker sva se zjutraj dogovorila, da bova popedenala stanovanje in sem garala kot norauser posted image user posted image user posted image No ja, prav pretegnila se nisem, sem končno zrihtala vse cunje, ki so sedaj na svojem mestu in stanovanje je kot iz škatlice - to je pa njegova zasluga, res je zlat (je posesal, pobrisal po tleh, pobrisal prah) in včasih malce tečen user posted image user posted image , ampak če ne bi forsiral, kar se zmeniva, bi bilo stanovanje še vedno ena velika bomba user posted image user posted image

No, potem sva šla na burek k slaščičarju, tako da mi danes ni treba kuhati ... za večerjo bom pa naredila šmorn.

Joj, držim pestke za Barby, pa Nano user posted image - me je kar stisnilo, ko sem brala, kaj si morala dati skoz, pa Tosjo. Punce, držite se!

Katka
,  prav fino je brati, da imaš dovolj mleka ... super za tvoja user posted image user posted image in ni vrag, da boste do velike noči doma in se cartali z očijem.
Sinska; tudi jaz sem že včeraj opazila tvojo preobrazbo user posted image Luštno! Sem mislila danes priti na telovadbo, pa sem imela že dopoldne veliko gibanja, tako da bom verjetno v četrtek prišla naokoli user posted image .

Majček; a si že prišla k sebi? Joj, kakšen folk za volanom je res čist odbit. Dobro, da se je super izteklo.

Malamalinca; lepo, da si se oglasila.

Lepa posadka; vam se pa tud skoz dogaja ... upam, da ste vse popedenali v vaši bolnici user posted image ... pa tisto, da si kot kavbojc, ni res.
Ketrin; za shoping v Tosami velja user posted image user posted image user posted image ... ko boš na dopustu, se zmeniva, ni panike.

Zdele pa user posted image po otroka in še malo na sončka.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.2.2008 17:21:11   
SpeliG
Katka, super da ste vsi trije tako v redu in da nimaš težav z mlekom.

Nana, user posted image  za tvojo žalostno zgodbo, ampak kot so že moje predhodnice napisale, tokrat bo vse v redu, imate pa user posted image , ki pazi na vas.

No, jaz sem danes končno dobila odgovor na mojo službeno težavo; glede regresa in dopusta. Seveda je tako, kot sem si mislila - Zakon se je malo spreminjal ampak nič takega, kar se tiče nas. Nedvomno nam pripada cel dopust in regres, od dopusta moramo izkoristiti 10 delovnih dni, če ne nam pač propade, ostalo pa se prenese v naslednje leto.

In tako je in pika in konec, jutri itak nesem papirje v službo, pa bom še malo do naše drage kadrovnice stopila...

Moram priznat, da se fizično počutim veliko bolje odkar sem doma, nič bolečega križa in kolkov, tudi zatečena še nisem, edino zadiham se kar hitro.

Lepo se imejte, crkljajte bušije dokler jih še imamo!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.2.2008 17:45:41   
Roberta69
Nana09, sem želela še kakšno mnenje, drugače sem pa veliko tega že prebrala, samo vedno obstaja bojazen, da te bodo trgovci nateg... in če se recimo že odločiš za nek izdelek, ki ni ravno poceni, mora vsekakor služiti svojemu namenu. Luftam pa jaz itak skos (morda še preveč oz. gre kar nekaj energije v luft, s tem se pa poveča onesnaževanje... pa še položnice so bolj zasoljene, samo mi paše svež zrak in pa toplo user posted image ).

Meni je pa končno uspelo (trikrat sem ga šla zamenjat user posted image ) ta pravo številko modrčka za dojenje najti (Mullerjevega) in moram rečt, da je čist kul in še poceni user posted image .

Umivanje dojenčkove ritke: jaz sem zaenkrat kupila kar vsega pomalo: vato, pa neke vatirane blazinice, pa take mal debelješe papirnate brisačke, pa navadne papirnate robčke... zamislila pa sem si, da bi s papirnatim robčkom odstranila ta glavno packarijico in mu potem z vlažno naoljeno vato (po nasvetu Kriste28) umila ritko. Sicer imam cel kup teh tetra krpic, samo se mi zdijo tako grobe, čeprav je malo bolje, ko so mokre. Bo že praksa pokazala svoje, če pa ima kakšna izkušena mamica kakšno fajn idejo, je pa seveda dobrodošla.

Ampulice fiziološke od Niveje pa niso glih poceni user posted image .

A veste kakšno imam jaz doma... namesto zlikano in pospravljeno imam čez celo klet razvlečene oblekice, pa plenice, pa voziček itd. ker me vsake toliko prime, da kar moram it pogledat, kaj imam in ker mi primanjkuje časa, zdaj sploh ničesar več ne zlagam nazaj, ampak imam v kleti totalno štalo. Sej oče se vrne z dopusta šele čez kak mesec, tko da je klet itak samo moja in od user posted image .

Majček28, me tvoja zgodba sploh ne preseneča, ker je v SLO kultura vožnje čisto na psu in nam nobene kazni niti ne vem kaj ne bodo pomagale, upanje je samo v novih generacijah, če jih bodo starši in družba pač tako vzgojili. Je pa moj user posted image skos presran, da se mi na cesti ne bi kaj zgodilo in kar misli, da bom počasi nehala vozit user posted image (samo itak ne bo šlo), mi je porinil pod nos, da je Petra Krčmar tudi prenehala v 8. mesecu...

NiLe, drug teden se pa mogoče tudi jaz kaj oglasim na telovadbi pa bova uredili finance in te povabim še na kakšno user posted image , drugače pa itak enkrat v bližnji prihodnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 637
26.2.2008 18:09:51   
Jo@n
Nana denar za paket bo nakazan do 15., v mesecu marcu pa bo to 13.3., tako je meni zagotovila gospa na CSD...

Sinska, čestitke za novo podobo...

Roberta, koliko si dala za modrček? Hvala za predlog glede umivanja ritke, že izkušene mamice, prvorodke čakamo nasvete!!!

A ste imele 2 posodici za vodo (za polivanje krpic), ali pa je dovolj ena... pa čisto krpico zmočiš noter, pa je. Ko obrišeš pa spet vzameš drugo, čisto? Se mi zdi, da v teoriji v MŠ mal komplicirajo...

user posted image Pazite na bušije, pa nič ne prehitevat,
lp Joan

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.2.2008 18:19:10   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Vidim da vse pridno spite... Jaz pa ne morem!!!user posted image  Zgaga me peče kot sto hudičev ine ne pomaga prav nič - ne Donat, ne mleko, ne kefir, ne suh kruh - sem hotela vzet Rupurut, pa nimam nobenega doma! To je čist men podobno.user posted image

Tudi jaz se stalno spopadam s to user posted image nadlogo ... sem včeraj od ene znanke dobila en dober nasvet proti zgagi in ga danes preizkusila ... in delujeeee user posted image user posted image ... torej: 2 žlici kisle smetane. Me je prej tako matralo in sem komaj čakala, da pridem domov in sprobala in počutim se super.

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Je pa moj skos presran, da se mi na cesti ne bi kaj zgodilo in kar misli, da bom počasi nehala vozit (samo itak ne bo šlo), mi je porinil pod nos, da je Petra Krčmar tudi prenehala v 8. mesecu...

Jaz sem v obeh nosečnostih vozila do konca ... je pa res treba biti fuuul previden, ampak so res nekateri norci na cesti in kljub temu, da ti paziš, ti nihče ne garantira, da se ti kaj ne zgod
i user posted image user posted image

NiLe, drug teden se pa mogoče tudi jaz kaj oglasim na telovadbi pa bova uredili finance in te povabim še na kakšno , drugače pa itak enkrat v bližnji prihodnosti.

Zmenjeno. Jaz imam čez teden čas, lahko se kakšno dopoldne dobiva kje med Šentjakobom in Črnučami.

Jo@n, mislim, da stane modrček v Mullerju 8 evrov. Jaz ga grem kupit jutri.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.2.2008 19:10:00   
Isabellabina
Čer

No danes sem imela zelo zanimiv dan ,sploh jutro, saj sem imela na obisku Kristo28.Sva se razpričale in sta dve uri minili kot bi mignil.Upam ,da bova še kdaj ponovili Krista,seveda če želiš!

Umivanje ritke--uh prvorodke samo ne komplicirajte že sedaj preveč in ne razmišljajte kako bo treba urejat dojenčka.Če ne prej vam bo patronažna sestra vse razložila ali pa že v porodnišnici sestre.Tudi tam v P imajo čisto navadne krpice za enkratno uporabo in dojenčke umivajo samo z vodo potem pa če je potrebno namažejo s hladilnim mazilom.Imajo pa čisto navadno posodico samo eno in s to umijejo celega otročka.V MŠ kar malce preveč komplicirajo in staršem dajejo takšne informacije da te kar glava boli.Jaz si to razlagam tako kot takrat, ko sem delala izpit za avto, v šoli sem vozila po šolsko ,ko sem dobila izpit v roke ,pa po svoje čisto domače.Upam da me razumete kaj hočem s tem povedat!!!!user posted image Vse informacije boste dobile pravi čas.Pri vsem skupaj je najbolj važno, da ste pripravljene na rojstvo novega člana ,da se ga veselite in vse ostalo bo prišlo čisto spontano!!Pa ne me obsojat sedaj, ker sem malo bolj grobo odgovorila ,ampak takšno je moje mnenje.Čim manj kompliciranja tem bolje!user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.2.2008 19:10:09   
NaTaŠa*
Pozdravljene!

Se še jaz malo oglasim danes. Zjutraj sem šla na en dolg sprehod in mi je kar pasal, pol doma pa sem od user posted image dobila dve brce u želodec in od tekrat me peče ko 100user posted image . Sprobala sem pa vse še metin čaj si grem zj skuhat pa popit mi je zadnjič prav pomagau.Če ne pa sprobam še recept od NiLe, upam da mi bo pomagau.

Drgač pa teli vozniki sploh ne merkajo nč, sploh pa kšna mladina, res noro. Ja men je tud zadnjič reku en sosed do kdaj pa ti misliš vozit? Sem rekla da dokler bom lahko in me ne bo buši ovirau user posted image . Kratke relacije mi niso panika za kašno daljšo pa mem šoferja user posted image . Tako da čakam da bo user posted image lahko kaj frj pa da bo on pelov da bova šla u Kranj mal zapravlat, ker kle pr nas na Jesenicah je tko sam BC in ma res nabite cene.

MOdrci u Milerju so pa pocen (samo 8e), uf to gremo pa koj iskt razen če jh naujo druge aprilke vse pokuple user posted image , upam da ne.

No punce zjd pa grem seb skuhat čaj da probam, če ne bo pomagal pa naval na kislo smetano user posted image user posted image user posted image še dobr da sem danes kupla še kis.smetane da nau zmanjkal user posted image .

SpeliG- super novica. Ja to pa le mal praš u firmi.

Katka- lepo da si se spet mal oglasila s super novicam, sem prav vesela da ste vsi trije OK in da imaš velik mleka, sj prov ga boš še krvavo nucala, ane.

NiLe- user posted image za tvojega dragega in pa da sta zrihtala gnezdece da je kot iz škatle.

Upam da so naše punce danes dobr orpavle na GP in pa UZ, poročil še ni.

Želim vam lep preostanek večera!

Nočko!!!

pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.2.2008 20:10:40   
Jo@n

[/quote]

Jo@n, mislim, da stane modrček v Mullerju 8 evrov. Jaz ga grem kupit jutri.
[/quote]

A jih boste punce že kar kupovale. Ok, saj vem, da sem bolj med zadnjimi aprilčicami, ampak kjerkoli berem, piše da se ga kupuje cca dva tedna pred PDPjem????  Tudi jaz jih grem raje kupiti prej, ko sem še polna energije in mobilna. Da pa user posted image  tik pred zdajci po nosečniške modrce pošiljam, pa lih ne vem no... user posted image  Torej, se jih splača kupiti sedaj, pri 33, 35 tednih, al moramo prvorodke še počakat, da vzhajamo???user posted image

Lp Joan

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.2.2008 20:14:37   
Jo@n
Big mama, hvala za nasvet iz prve roke, saj se mi je zdelo, da mora kakšna mama "s kilometrino" svoje povedat, da ne bomo nasedle vsem foram in teorijam iz MŠ.

Hvala, lp
Joan

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 643
26.2.2008 20:27:18   
lepa posadka
Dober večer punce...vse pridno pospravljate in delate... Jah, mi imamo bolj športen teden - počitnice, pa še ugodno vreme. Mi smo imeli danes še cel dan sončno in toplo, tako smo takoj po povratku naših kopalcev odrinili spet na sonce... in priznam, sem tako utrujena, da samo še zložim eno žehto perila in grem spat. Je pa tale animacija na zraku ena fajna reč, se zadnje čase več ne rabim ubadat z nespečnostjo :-)

Jutri bo menda bolj kislo vreme...pa se tudi kaj več javim.
Na sploh veje iz vaših postov zadnje čase veliko dobre volje in dobrih novic...in tako je prav. Tudi sama se mi zdi, da se počutim čedalje bolj fit. Si kar nisem mogla priznat, da je služba res jemala velik davek... No, pa to je že mimo...za nekaj časa.

Lepo se pocrkljajte...imejte mirno noč.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.2.2008 20:36:29   
NaTaŠa*
Jo@n- user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala, če moramo prvprodke še mal počakat da vzhajamo?user posted image user posted image user posted image
Res si super napisala. Mislim da bi blo fajn če bi še mal vzhajala vsaj jest pa da bi mi pol še mal po dojenju še kaj ostalo, ker nisem ravno med mlekaricamuser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.2.2008 20:50:40   
Jo@n
Violica, ni za kaj,vedno se rada pohecam, pa čeprav malo na svoj računuser posted image .
Mislim, da sem vzhajala, kolikor mi je bilo namenjeno v prsi, na začetku user posted image , saj so se skoraj naenkrat skrčili vsi modrci....

Tako da bom, ko bom v bližini Mullerja, šla kar v šoping.

Pa naj bo, prijetno vzhajanje še vsem ostalim, ki si to želite...
Joan

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
26.2.2008 20:51:26   
simvir
Dober večer!

Jaz sem šele sedaj našla nekaj časa za net.

Seveda dolgujem poročilo s pregleda. Kri in voda sta ok. Na CTG-ju še ni vidnih krčev. Drugače pa mi je G naredil vaginalni pregled in me kar malo prestrašil. Sicer sem še zaprta, je pa maternični vrat že malo zmehčan, pa glavico je menda tudi že otipal (se pravi da se je user posted image  že malo spustil). Od tod torej špikanje spodaj. Rekel mi je da moram zdržati še vsaj dva tedna, potem grem pa lahko rodituser posted image . Jaz upam, da zdržimo še malo dlje. Zdaj moram dva tedna obvezno piti Magnesol, pred 37. tednom pa ne smem piti čaja iz malinovih listov (sem ga sama spraševala o tem, ker jih imam še iz 1. user posted image ). Pa več moram počivati - to bo še najtežjeuser posted image .
Dobila sem tudi že napotnico za porodnišnico in prevoz, naslednji pregled s CTG-jem pa imam čez dva tedna (11.3. - Violica hvala).

Po pregledu sem si vseeno privoščila šoping in v lekarni nabavila Bepanthen ter hladilno mazilo, potm sem kupila še plenice, zavila pa sem tudi v H&M in tam kupila še eno kapico in zase nekaj majic s kratkimi in dolgimi rokavi. So mi super, ker so tako raztegljive in jih brez problemov sušim tudi v sušilcu.
Sirenetta v BTC-ju imajo kar precej cunjic za male, tudi že pomladansko kolekcijo.
Zadj sem se odločila da bom morala začeti prati in likati male cunjice, da me vse skupaj ne prehiti.

Katka lepo da se nam oglasiš in poročaš kako tvoja fanta napredujeta. Pa super, da imaš mleka v izobilju.

Nana res žalostna tvoja zgodba iz 1. user posted image . Ampak sedaj bo vse ok in ko boš imela v rokah svojega user posted image , boš lažje gledala na to.

Barby upam, da jutri res prideš domov in da user posted image  še nekaj tednov počaka.

Jo@n za umivanje ritke sem jaz kar nekaj časa uporabljala vodo in vato. V eno posodico sem natočila vodo in vanjo natrgala kosme vate, ki sem jih nato pobirala ven in odtisnila. Ko sem ritko obrisala pa sem umazano vato odložila v drugo posodico. Poceni in ritki najbolj prijazno - moje mnenje.
Glede modrcev za dojenje - kupiš jih lahko tam okrog 35. tedna, kupi pa takega, da ga boš lahko zapela na najbolj tesno, potem boš pa imela še možnost "širanja". Upam, da sem napisala razumljivo.

Lepe sanje vsem

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
26.2.2008 20:58:49   
NaTaŠa*
26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 648
26.2.2008 21:05:35   
NaTaŠa*
Jo@n- sj je prav, jest sm prav vesela da smo vse tako dobre volje in da vsaka mal zbija šale na svoj račun. No sj pr meni tudi ne bojo več vzhajale, kr so vzhajale so na začetku pol pa mislim da se je kar ustavlo in ne bo nič več.

simvir- ti kar počivaj se ti bo obrestovalo boš videla. Je pa super da imaš izvide bp, no razn tega da je glava že nekoliko spuščena in da je MV že zmehčan. Zdaj pa lepo počivaj pa počakajta še najmanj dva tedna še bolj bo če bota počakala vsaj začetek aprila.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.2.2008 21:10:27   
Roberta69
Big mamma, sploh ni panike... Jaz pa tok sprašujem in se kao pripravljam (v bistvu bolj v mislih kot zares), ker sem tako neučakana in bi rada user posted image že zdaj imela, potem mi pa takole, ko malce sanjarim, kako bom počela to in ono, lepše mine čas.

Jo@n, itak da v MŠ mal komplicirajo, ampak jaz bom vseeno vsaj na začetku (če mi pa ne bo všeč, bom pa to opustila) uporabljala en termo vrč (tak da samo pritisneš in se odpre - še nisem našla takšnega kot bi rada, žive barve in majhnega user posted image ) s katerim bom polivala kosme vate oz. krpice.
Modrc stane 8, 95 EUR in v bistvu se ti naj nič ne mudi z nakupom, ker se ti prsa res še lahko napihnejo. Meni so se ful v prvem trimesečju, potem se mi pa zdi, da so enkrat spet uplahtele nazaj user posted image . Smotano je edino, ker nimajo kabine za probat - zato sem morala it jaz kar 3X tja user posted image in če mi bo pa zdaj premajhen si ga bom pa vtaknila v r.. user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?