ninocka
|
Dajica in Kaja za kakanje Tanayya, upam da je s Tajem vse OK . Sem prsla do Scubinga posta, pa je napisal, da je vse OK Jupi Narascaj, cestitke Taji za 3 mesece Nana Liza trenutno berem (Harry Potterja) med dojenjem in pa tam, ko gre se cesar pes (tam mam se najvec miru) Scuba, sam da sta brat in mali Maks OK Nas Evan Max je tud nor na gasilce in sploh vse vuivui-je Gruska, jst pa mislim, da se un kolega mal heca in da ne krozi mail po Tusu, lohk pa vprasam Ves kolk mamo mi takih strank na dan, pa nikol nobenih mejlov ne krozi, je vse samo ustno izrocilo Takih s SIM kartico je itak vsaj 10 na dan, pol mas se take, k pridejo, ker jim je crknu telefon, v bistvu se jim je pa ponesreci ugasnu (ga niso doma niti przgali, ampak raj k nam prnesejo ga vklopit) al se jim je pa baterija spraznila, od takih k ne morjo nikamor klicat, ker nimajo stanja na racunu (seveda spet ne morjo to sami ugotovit, je treba k nam pridt), pa se bi lahko nastevala... Da niti ne komentiram ljudi, ki kupujejo aparate, pa ne vejo kaj je to SMS, ga ne znajo vklopit, ne vejo da se baterija polni in da ni treba vsake par dni nove kupit, pa starejsi ljudje, ki sparajo na bateriji in ga nonstop izklapljajo (seveda ga vseeno s sabo nosjo), pol pa pravjo, da jih noben ne dobi in ne more priklicat...eh, ja, tale tvoja sploh ni bla tolk cudna, se posebi pa, ce te niso opozorili. Pa lahko bi kaj tvojmu rekli al pa ga vprasali, ce si kartico zamenjala. Po drugi strani si pa meni rekla, da si jo Pa ti povem se eno "storijo", kaj je enkrat nasa studentka nardila - ji je doma padu telefon na tla in se je razletu. Ga je sestavla, pa ji ni delu in ker ni mogla sama pogruntat, kaj je narobe, ga je nesla k enmu dilerju (to so pooblasceni prodajlaci), ce ji lahko on pogleda. On pa odpre GSM in ugotovi, da je kartica narobe not vstavljena in da zato ne dela PA pazi - na dan je vstavla v razlicne telefone vsaj 50 kartic, pr seb je pa zatajila Je rekla, da tolk butast se se nikol v zivljenju ni pocutla, pa se povedala je unmu, kje dela IZVIRNO SPOROČILO: manca Šle sva tudi v Interspar po krpice za umivanje to.to od Tosame...in ne boste verjele, da so jih iz 1,37 eur (cena konec januarja, ko sem ji kupovala nazadnje) podražili in je zdaj cena 1,49 eur. Kaaaj? Jst sem jih v cetrtek se kupila po ceni 1.37 EUR ...ob pol sedmih sva šli v mojo posteljo, da bi se dojili...pa se malo podojiva, nakar začne obračat glavo in gledati okrog sebe. Kar naenkrat pa v tak jok, da nisem vedela kaj naj naredim. Dojiti se ni hotla, duda ni bila ok, čaja ni hotela, ležati ni hotela, nositi se ni hotela, krčev ni imela,... To men tud nas dela zdnje 2 dni. Sred dojenja se zacen tolk tult, da mu nic ne pomaga. Pol ga pa nekak dam nazaj na josko, pa vlece k zmesan...Tko da - ne vem ti svetvat... Vrocina - eden od zanesljivih in zelo enostavnih nacinov, da ugotovis a ima otrok vrocino al ne je, da mu das lupcka na celo. Ce te ustnice zapecejo, jo ma. Jst vedno na ta nacin prevrejam Evana, ce se mi zdi vroc (pol itak se zmerim), pa se je do zdaj 2x nardil, da me je speklo in je mel res vrocino okrog 38. MI smo obleceni pa v bodi, zabice, hlacke majica (al pa plis komplet) in potem tistga medveda, pa eno bombazno kapico ma na glavi, ki mu vedno zleze do nosa . Pol je pa se v zimski vreci in pokrit. Zaenkrat se nic ne buni, je pa tko, da oni so pri meru in jim ni lih neki ful toplo, tko kot nam ko hodimo in migamo... Prijemanje igrac - nas ze kar konkretno prime kaksno stvar, sploh ce mu jo pomolis pred nos (ne das v rokice, ampak samo pokazes). Se kr stegne in jo zagrabi. Pa pasenje kravic jepostalo mal bolj zanimivo. na bok se obraca ze nekja casa, vrti se kot urin kazalec (nepa nujno v tapravo smer ), vceraj se je tudi 2x obrnil iz trebuha na hrbet. Taprvic je ful cukast pogledal, pol jepa mene vidu, je blo pa OK. Tadrugic se jeobrnil ful z veseljem, pol pa ni vec hotu. Dons pa ni mel nobene zelje po tem, al je pa ze pozabil, kako se to nardi. Uh, ko se spomnem, ko se je Evan zacel tko obracat, kaksen podvig ga jebil previt - sem ga previjala tud tko, da je lezal na trebuhu,pa z ritjo v zrak, pa... Jst sem mela pa danes zobarco, tale moj zob ga prav serje...Se zmeri ni porihtan, bom mogla se 1x pridt. Drugac sem mela do tega zoba 2 plombi in eno krono, zdej ga pa tale neki sracka Se morm pa pohvalt, kako hitro smo mi vceraj in danes zaspali oz. se uspavali - vceraj je, preden sva sla spat, ful jedu pr men in me je cist izpraznil, pol se greva pa umit in nahrant (spet) in valda ni blo nic mleka, ker je 1/2 ure nazaj obedve joski spraznu. Sme mu dala dodatek (spil ene 90), pol ga dam pa se mal na josko, pa se mali kr neki BZ vrti. Sem mu rekla, prav, ce noces jest, pejt pa spat in sem ga dala v pojstlco in sla ven. Tud zajokal ni, cez 5 min je pa ze spal (ob 21:30) in spal do skor 3h za hranjenje, pol pa se do 7:30 Danes je pa spal ze ob 20:15 Moje pobozne zelje - da bi slo tko naprej. Se pa zdej ze en par dni sam uspava cez dan, mal sicer pojokava, ampak ni to neko hudi dretje, bolj jamranje. Pa unga oslicka si na glavo vlece in mizi, pol ga pa kr zmanjka Pa ful ze dobiva nek ritem, spi oz. utrujen rata priblizno ob istih urah, drugac pa ful joka na tak specificen nacin, da tocno ves, da je zaspan. Pa mencanje uckov se je zacelo, rokice so pa itak najboljsa igraca. Pa dobre za pojest, kar tudi vztrajno probava Ne vem, a sem vam povedal, da smo bli na zacetku meseca na posvetovalnici in so ga namerli 62.5 cm in stehtali 5.5 kg. Mel je tud UZ kolkov, baje je vse OK, ampak je rekla P naj se zmeri naprej povijamo, ker jedra se niso zaceljena in ona raj vidi, da se do takrat se neprej tko povija (cez noc). Cepoljeni pa tud nismo bli, ker je mel moj lih takrat gripo. Zdej smo spet naroceni v torek, me prav zanima, kolk smo se kaj poredili v 3 tednih za Drnovska, men so sle kr kocine pokonci, ko mi je moj reku, da je umrl