Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 16:35:56
|
|
|
|
tany83
|
O bogi tvoj lubi... upam, da bo vse OK ... Kako sva midva prezivela vikend... moj je delal... jaz sem v soboto mela akcijo, sem pucala stanovanje, pol ko je moj prisel domov, hvalabogu dokaj zgodaj, sva sla ven, jedla vecerjo odzuni in pol sla se na eno pijacko in pol domov... vceraj je spet delal, ma tud prisel zgodaj, tko da sva sla spet mal ven, karneval pogledat, sam sva ga zamudila, sva lih konec vidla, pol sva se na vecerjo odpravla, pol pa domov spat.... nic posebnega nisva pocela....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 16:45:27
|
|
|
|
venezuela
|
pa, ja sej tko na easy varjante snajbol pašejo... kakšen karneval pa maste to?nism nč spremlala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 17:09:29
|
|
|
|
tany83
|
Ma... tle je znacilno, da se cel februar oz. vsako nedeljo v februarju odvija karneval, sam to je v mestu La Vega... sam vceraj so ga pa pripravili tudi tukaj v Puerto Plati... obleceni so v maske in kostume tradicionalne za Dominikansko republiko in grejo po cesti, ki pelje ob morju, je kot neka avenija fuuul lepo ob morju in tam se zmer folk zbira. in seveda se vrti tipicna Dominikanska glasba pa rum je treba obvezno pit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:00:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla da se še malce oglasim, ja jaz sem za danes svoje naredla, zdaj še je samo vprašanje če bo tašča prišla na kremšnite sva jih z mamo delale pa jo je mama klicala (se zlo dobro razumejo) , drugače pa bom verjetno kar tukaj ostala mam dovolj dela danes pa že tako ali tako je tema zunaj. Ja za rojstni dan je blo lepo sem od mojga dobla verižico pa kup deodorantov, sprejev pa tekočih mil, tako da mam spet kakšenega pol leta mir jih imam še od novega leta malo morje , pa še fajn € prišparam pa jih zapravim za kaj bom pametnega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:12:31
|
|
|
|
tany83
|
mmmm kremsnite... jaz bi tud.... ja lepo, da si tko fajn praznovala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:15:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj hitro je minlo pa lepo je blo, sicer še nekaj obiskov ta teden pričakujem tako da še ni čisto konec. Sem pa si zdaj na kremšnito še sladoled privoščla se mi že tako dolgo lušta njami, kak je dober. Na ancico sem se zdaj spomnila tudi jaz držim pesti pa upam da se vse dobro izteče pa da bo vse vredu, pa upam da se še danes kaj javi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:21:40
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem sladoled v petek jedla... samega cokoladnega... njami mi je dober... moj dragi pa se mi smeje, ker sem ko otrok, ko dobi sladoled... sej ne bi smela, k mam probleme z zelodcno kislino, sam se nisem mogla upreti.... ja ancica... upam, da se kaj oglasi.... drzim pesti, da je vse OK...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:30:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako pojedla sladoled je bil tako dober. No tašče pa tasta ne bo ker ga je v križu vsekalo (tasta) pa je mogo hodit k zdravniku, tako da grem danes še samo pod tuš enga cajta pa v poslto spat, sicer še ne takoj ker pol bi blo malce prehitro . Tako da še bom malce tukaj strašla , čeprav ta rutar pa modem full počasi delata mi celo večnost strani gor odpira, ampak jaz se ne dam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:33:51
|
|
|
|
tany83
|
.... jaz pa mislim, da se me nek prehlad daje... ... me glava boli, pa v grlu neki cudnega cutim... bom sla po moje mal spat, k se mi fuuuul spi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:52:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja tany ti pa kar sredi belega dneva spat , saj jaz bom tudi verjetno računalnik dol vgasnila ker me full net jezi pa ne vem kaj ga te mantra
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 18:56:33
|
|
|
|
tany83
|
Ja gledam kavc tam v dnevno in me vlece tja eno siesto nardit... vrjemi, da bi tebi v tej vrocini tud za spat slo... jih je krepko cez 30... zvecer pa morem v en hotel obiskat ene gospodicnice iz slovenije, ker so prisle sem, pa se en par v enem drugem hotelu....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:11:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha ha, potem pa si kavč v kuhinjo prikliči pa ne boš rabla v dnevno hodit . A slovenke so pri vas no potem pa boš lahko veselo klepetala spet malo po "domače"
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:16:35
|
|
|
|
tany83
|
No, ja sej mam sam 2 koraka do tistga kavcka... ja so ene tuki ja, sej jih ne poznam osebno, sam so me kontaktirale ker so vedele da sem tle, pa mi prnesejo tud neki
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:27:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa kaj tukaj preko RR so te našle al kak drugače? Sem malce bolj pozno odgovorila sem res mislila da si mi spat pobegnila. Jaz pa že trkam ker net malce boljše dela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:38:47
|
|
|
|
tany83
|
Ja ena me je tu na RR nasla, je fuuul prijazna punca in mi ni blo tezko ji pomagat, pri izbiri hotela itd... in se je ponudila, da mi kaj prnese, pa sem ji zdravila narocila.... ene druge pa poznajo naso druzinsko prijateljico in pol je ona mojo mamo vprasala, ce hocem da mi kaj prnesejo, pa jim je mama dala neki stvari, so si pa same hotel in vse rihtale. saj meni ni panike pomagat, ce me kdo za pomoc vprasa... je pa res, da se tud kak cuden dobi in o tem no coment... raj kar ignoriram ... nisem sla spat, se mam se cajt... si morem obrvi populit.... sem sla mal ZSje brisat, ker jih je prevec....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:41:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj jaz bi tudi mogla it meile pogledat od spps, me je prejšnji teden gantar zasipala pa sem tisto pogledala zdaj pa moram mal cajta najt
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:46:55
|
|
|
|
tany83
|
Ja, jaz tud morem meile pregledat, od gantar mi jih tud se ni uspelo ... jih je prevec pa se mi ne da mailov men gledat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:50:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Moraš met cajt za to so eni full dobri se lahko nasmeješ zraven do solz, tako kot smo se prejšnji teden kaktusom . Saj jaz bi jih verjetno danes že pogledala samo me res net nekaj zajebava pa pol full doglo rabi da odpre potem pa bom rajši en drug dan ko bo slabo vreme zdaj je full toplo, pretoplo za februar, se očitno bližamo tvojim temeraturam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:52:29
|
|
|
|
tany83
|
... ja ma ni dobro, da je tko toplo ze februarja... ja lepo da se meni blizate... se pravi, da se lahko gres kopat na kako reko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:56:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Uf to še ravno ne čeprav je blo danes 20 stopinj no vsaj tako je atiju v avto kazalo ko se je domov peljal pa mu ponavadi nič ne laže tisti termometer, ker nama ponavadi za eno ali pa dve stopinji laže, tako da je blo prav prijetno sem že zunaj kosilo jedla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 19:59:30
|
|
|
|
tany83
|
Ja pol mate pa res toplo... ceprav meni bi blo mraz, ker sem najvajena na 30 in cez .... mi je tko lepo, ko mam lahk skoz okna odprta pa balkonska vrata, pa ko grem ven se mi ni treba nic oblacit.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:03:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj jaz sem danes tudi imela doma vse odprto je blo tak fajn pa zdaj je tudi čisto drugi zrak noter se mi zdi da bom kar lepše spala. Sem pa zdaj na levi roki neke malce mozolčke dobla pa srbijo da je groza, upam da ni kaj v tej novi posteljnini takega ker je tko lepa in mehka pa mi jo je škoda vstran dat če sem jo komaj dobla. Sam verjetno se bi mi potem tudi na drugi roki kaj naredlo ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:06:10
|
|
|
|
tany83
|
Hm... ni nujno, da se ti bi tud na drugi roki nardilo... jaz ponavadi vse prej oprem... mogoce te je kaka rastlina oplazila, ko si bla zunaj, ni nujno da je postelnjina... kak material je??? ponavadi ko je novo rado naredi kako alergijo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:08:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma ne vem, sicer sem danes že to prala, ker drugače smrdi če ni oprano. Drugače pa je bombažna druge tako nimam rada ne vem no mogoče je kaj od zunaj al pa je sladoled kriv, mogoče kremšnita pa saj ni tako hudo samo tako naenkrat se je pojavilo . Ma bom že preživela, upam samo da mojega ne bo kakšna alergija zgrabla ker potem pa bom mogla posteljnino menjat, on je bolj občutljiv . Bomo vidli ker če bi verjetno bla posteljnin potem bi me vse srbelo ne pa samo leva roka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 20:11:19
|
|
|
|
tany83
|
Ne, ce si oprala in je bombaz pol po moje ni postelnjina... jaz mam rada saten za postelnjino ... mogoce, te je sam kaj opalzilo, ker meni se to tud kdaj nardi, al pa te je kaka zivalca picila, kaka prsica la kej takega... sej bom mimo kmal....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.