|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.2.2008 18:34:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš kaj vse se zgodi,če nam je dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem prej od same žalosti šla mal po netu poročne prstane gledat-čeprav se še nimama namena oženituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... ja, z neko stvarjo se mores zamotit... jaz pa gledam opremo za stanovanja....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sam čakam,da bo moj prišel domov in me vprašal  kaj sem delalauser posted image
mu naj rečem,dragi poročne prstane sem gledalauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti že veš,kdajse bosta točno selila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.2.2008 18:37:39   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja mogoce bo pa vesel, da si to gledla user posted image user posted image user posted image ...

midva mava pogodbo tle do 15 aprila, tko da bova se cel marec tle... pol pa zacetek aprila enkrat greva v drugo stanovanje... sam moreva se kaj najdit prej, ker ne veva al bi stanovanje zopet najela al hiso.... se se odlocava kaj.... upam, da najdeva kaj ugodnega in lepega....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.2.2008 18:39:58   
spps
en predlog za wc-tvoj bi bil ziher navdušenuser posted image user posted image user posted image
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.2.2008 18:41:37   
tany83
av... ne... ta rdeca barva v oci bode user posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.2.2008 18:45:58   
spps

se vsaj noben ne bi predolgo zadrževal v wc-juuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.2.2008 18:47:07   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

se vsaj noben ne bi predolgo zadrževal v wc-juuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... ja to je res ja... ma tud jaz ga ne bi hodila pucat tko pogostouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.2.2008 19:10:31   
spps
mogoč bi se pa splačalo probat-pa ne bo treba gas maske noit,ko boš šel pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image
se vidi.da mi dans štroma.user posted image user posted image user posted image user posted image
zdajle sem neki scoprala za večerjo-tk da je zdaj v pečici karkoli že to jeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.2.2008 19:17:59   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... me pa res zanima kaj mas v pecici??? vsaj iz cesa je sestavljeno povej???user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.2.2008 19:26:16   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image kje naj začnemuser posted image user posted image user posted image v stekleno skledo sem naložla na tanko narezano govedino,ki sem jo na hitro popekla,na čebuli,česnu in papriki in paradižniku,skuhala sem krompir ,ga narezala na rezine,pol sem pa v skledo naložla eno plast mesa,krompirja,pol sem narezala paradižnik,papriko,pa šampinjoneuser posted image user posted image user posted image
pol pa spet meso in krompir,na vrh sem pa dala nekaj rezin slanine in paprike,da bi mela še kak sir doma,še bi dala tisga,sam mi ga je včeraj zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image
bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.2.2008 19:30:31   
tany83
mmmm. njami.... dobro si se spominla ti to.... jaz mam rada kake take mesno zelenjavne jedi...
mas prav ja kak sir bi bil super za povrhu...
midva ogromnega sira pojeva... se dobro, da je velik krav tle okol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.2.2008 19:34:56   
spps

mmmm. njami.... dobro si se spominla ti to.... jaz mam rada kake take mesno zelenjavne jedi...
mas prav ja kak sir bi bil super za povrhu...
midva ogromnega sira pojeva... se dobro, da je velik krav tle okol user posted image user posted image user posted image

te pa te me prime ,da eksperementiramuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je bil pravi dan zato.tud za to pecivo,ki sem ga dans pekla-je blo eksperimentuser posted image user posted image user posted image
biskvit z naribanimi jabolki-pa še faj sočno je,kr ne maram takega peciva,ki je tak suho,da rabiš 2litra tekočine,da dol pogoltnešuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa nisem jaz neki majstor za peko,čist easy recept,ki ga lahk ponucaš na več načinovuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.2.2008 19:41:38   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja super, da si tko razpolozena za eksperimentiranje... jaz sem pa danes bolj lena, se mi nic ne da... glava me boli, po jajcnikih me spika in spi se mi... zdaj sem si dala en krompir kuhat in ga bom v solati pojedla... to bo mpje kosilo....

jaz mam tud rada socna peciva, suhih ne maram, ker pol se ti vse po ustih in grlu lima....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.2.2008 19:45:46   
spps
se mi zdi,da ti zadeva vedno boljš rata,če namečeš vse križemkražem,kot pa da bi se držala nekega recepta in se full trudiš,da bi ti ratalo.
sama še kuhinjske tehtnice nimam,tk da delam po občutkuuser posted image user posted image user posted image user posted image -vedno pozabim nanjouser posted image user posted image user posted image .
sej si jo moram nabavit,pa da še kaj bolj kompleksnega naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image
a ti velik pečeš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.2.2008 19:55:48   
tany83
Saj jaz tid nimam kuhinjske tehince pa tud miksera ne... morva to se nabavit... saj ves kako je zmer je neki druzga, pol pa se na to pozabi, ker ni nujno...

jaz skor nikol po receptu ne delam, rada kombiniram sama in provam ce mi rata... jaz sem veliko pekla, ko sem v slo bla, tle nisem se nic, ker ne znam te blesave plinske pecice rabit... jo moram pogruntat, pa se fuul toplo je... bom pa pana coto al pa tiramisu ena dan nardila, sam morem res nujno mesalnik kupit, ker ne morem na roke miksat user posted image ....

jaz zelo rada kuham pa pecm.... moj zmer rece, da sem jaz kriva da se redi, ker tko dobro kuhamuser posted image user posted image user posted image .... sam jaz fuul uzivam v kuhinji in se posvetim kuhi....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.2.2008 20:42:00   
spps
eto,mi smo se najedli bilo je ful okusnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdajpa bom šla počas.tany lepo se imej in upam,da ti ne bo preveč dolgčas.
lepo se imejte ta teden,ko se ne bomo uspele tipkat,
čaw čawuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.2.2008 21:15:22   
tany83
Lepo, da ste se najedli...user posted image

Lep teden ti zelim.... user posted image user posted image user posted image

cao, cao user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
25.2.2008 9:16:44   
spps
dobro jutro,čveke!jaz sem že svojo kavo spila,za to še pa pošiljam eno vam,ki se boste prebudile kasnejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
25.2.2008 13:37:05   
sončnica24
Hojla čvekice toliko da vam javim da še živimuser posted image , je brat nov rutar kupo pa ga je od četrtka do petka rihtal pa ne dela dobro tako da zdaj čaka na novega in posledično nisem mogla nič napisat. Malo sem vas zdaj prečekirala, hvala za čestitke.

Danes bom pa bol tak nekaj obiskov še pričakujem pa zunaj je tako lepo da še moram nekaj rožic posadit tako da se bom verjetno malce bolj pozno kaj javila, bom pa se ziher, ker sem vas te dneve prav pogrešala, čeprav sem vas samo brala.

Lepo se mejte za enkrat pa si še kaj pišemo, vas pridem vmes kaj pogledatuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
25.2.2008 13:39:19   
sončnica24
Aha to še: spps čestitek za 4 zvezdice user posted image user posted image .

Tany tebe očitno več ne bom nikoli ulovila si mi full pobegnila, pa ancica me je tudi že prehitela bom mogla zgleda začet malce bolj klepetat.

Aja pa zgleda da z dojenčkom ta mesec še tudi nič ne bo ker se mi user posted image nekaj nakazuje sicer že 3 dni tako malo da ni vredno ampak zgleda pa da počasi nekaj bo, tako da gremo v marec pa bo mogoče potem kaj bolj veselo.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
25.2.2008 14:29:26   
Anonimen
hej, da vas še jst na hitro pozdravim internacionalne čveke, mate res lepo temo tlele k včasih mal preberem, ste res super, nč krega pa to.. Jst sm opravla z izpiti uspešno sm padla samo en izpit..tko da sm zlo zadovoljna.. Drugač sm pa lih bovna, in upam, da se čimprej pozdravm, ker mam spet full dela za faks... pridne bodte, držim pesti za vse vas, da čimprej zagledate user posted image user posted image , ker boste res super mamice.
papa**

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
25.2.2008 14:46:44   
_ancica_
Hojla punce moje user posted image

Sem danes malo bolj zgodna, ker moram cez eno uro ze od doma. Dejte pesti drzat zame, me je ful strah!!! user posted image

spps...matr, ti si pa prava kuharca! user posted image user posted image se kak recept napisi...za kako pecivo, njam! user posted image user posted image user posted image

tany.
..moj oci je ful rad delal pana coto pred leti. user posted image Jaz osebno mam pa raje tiramisu...mmmmm user posted image tako, da ce ga bos delala, ga se meni malo poslji user posted image

soncnica...hej, kako ste kaj praznovali rojstni dan? si dobila kaj lepega? Glede tvoje tecke pa... user posted image ce ne zdaj pa drug mesec user posted image

tancy...lepo da si se oglasila user posted image user posted image ja, tukaj se pa res nic ne kragamo, sej zakaj se bi, ko smo pa tako fajn user posted image user posted image user posted image Upam, da se cimprej pozdravis.

ok, zdaj pa grem, se moram se stusirat, pa lase umit itd...se mogoce oglasim se kaj kasneje, ce mi rata. Jutri pa pride tista prijateljica z Montreala, pa verjetno ne bom mela veliko casa za RR, pa se pakirat moram. Drugace je pa moj kaktus poklical in se zmenil, da bojo prisli priklopit internet in ostalo ze v ponedeljek, tako da mi ne bo treba cakat predolgo in se bomo spet lahko tipkale user posted image user posted image user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
25.2.2008 15:00:43   
tany83
Dobro jutro....

ancica.... jaz drzim pesti zate, da je vse v redu s tebo.... user posted image user posted image user posted image .... ko prides od zdravnika, prosim sam tolk prizgi racunalnik, da mi sporocis, ce je vse v redu, ker me skrbi zate.... user posted image user posted image user posted image

spps... ti delas danes popoldan, se ne bomo nic tipkale user posted image ... lepo delaj... user posted image user posted image user posted image

soncnica... tebe danes tud ne bo nic tle gor user posted image ... uf, bom samevala...
en velik objem od mene user posted image user posted image user posted image in veliko srece v marcu, v boju proti user posted image ... user posted image user posted image user posted image

tancy cestitam za izpite user posted image .... in upam, da kmalu ozdravis user posted image user posted image user posted image  
kaj bi se kregala.. mi tle smo same fajn dekelta, ki si krajsmo cas tle na RR, da poklepetamo v krogu prijateljic....user posted image ... pa hvala za navijanje, jaz upam, da nam bo uspelo vsem kmalu ugledat user posted image user posted image .....user posted image ...

venezuela kje si ti dekle??? ze dolgo se nisi nic oglasila???? upam, da nas kaml spet kaj obisces...

binica.... ti vem, da se ucis... pridna... drzim pesti za tvojo licenco user posted image user posted image user posted image

Nic, danes ocitno nobene ne bo tle gor user posted image ... kaj bom pocela????? ocitno se bom mogla lotit pospravljat user posted image ....

Lepo se mejte dekleta in upam, da se kamlu kaj tipkamo..... user posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 25.2.2008 15:01:31 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
25.2.2008 15:24:00   
venezuela
ola punce.kako ste kaj? jst sem danes žalostna, sem gledala žalno sejo dz,ki so jo imeli v spomin dr.janezu drnovšku.je bilo zelo čustveno.tudi pevci so vmes peli in krasna govora sta imela tako cukljati kot turk.sm se vmes kr zjokala 2krat tko je blo lepo.user posted image

kaj pa kaj drugače?je ktera že srečkauser posted image ?jst imam naslednji tedn zopet pregled. bomo vidli kaj bo, ker se mi je spodaj vse umirilo, samo M pa še ni od nikodar.

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
25.2.2008 15:46:24   
tany83
Ojla venezuela...

lepo, da se mal oglasis, sem se ze sprasevala kje si????

pri meni nic novega... cakam, da pride v sredo moja user posted image ....

Upam, da si vsaj ti srecka user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
25.2.2008 16:06:20   
venezuela
js tud upam, da je kaj....sicer sem pa bila, da sobote večer v lj, včeraj sem pa cel dan pospravlala tko da sm pol kr padla v postlo.mojmu lubiju je pa danes v službi neki na prst padl, ma tko grozno zatečnega. upam, da ni kaj zlom. se mi tko smili, bošček mojuser posted image
tany, kako sta pa kaj vidva preživela vikend?

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.