|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
23.2.2008 17:25:39   
spps
alo punce.je še kera tu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.2.2008 18:09:06   
tany83
Uf... jaz sem prsla mal tle okol pogledat, danes je tle vroco ko v peklu... bom zgorela user posted image .... jaz pa pospravljam...

spalnico in kopalnico sem ze..... hvalabogu...

sam zdaj morem it se tadrugo koplanico in dnevno, pol pa se kuhinjo, tko da najbojs da user posted image ...

se se kaj oglasim....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.2.2008 22:02:35   
tany83
A danes pa nobene ni tle gor??? user posted image
ocitno bom mogal met samogovore.... user posted image

Nic zdaj se grem tusirat, ker sem koncala moje pospravljanje user posted image ...
upam, da tacas pride katera mimo, da mal poklepetamo..... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
24.2.2008 8:20:29   
spps
alo punce,danes sem pa dobila user posted image ,vsaj matra me nič ne -razen glavobola.tako,da grem pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
24.2.2008 9:42:26   
smrka
Ze dolg vas nisem pozdravla .. cveke.... evo prejmite en pozdrav iz turobne svedske, ki je zeljna sonca.... POSLITE NAM GAAAAAAAA!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
24.2.2008 10:32:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Ze dolg vas nisem pozdravla .. cveke.... evo prejmite en pozdrav iz turobne svedske, ki je zeljna sonca.... POSLITE NAM GAAAAAAAA!

pr nas je pa taaako lep daaan sončen in brez vetrauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
24.2.2008 12:59:08   
spps
sem prehitro napisala -veter že pihauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa čakam,da se katera  prebudi,da ne bom imela preveč samogovorovuser posted image user posted image user posted image
mal pospravljam,danes ko sem take čudne volje,sem se odločila,da še mal peciva spečemuser posted image user posted image user posted image
pa upam,da  bo kaj ratalo-user posted image user posted image user posted image user posted image

javite se kaj punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
24.2.2008 15:49:46   
_ancica_
hojla punce, se vam na hitro se tukaj malo oglasim user posted image
kako ste kaj?

spps...sem ti ze tam na februarski temi poslala par objemckov, pa ti jih bom se tukaj user posted image user posted image user posted image jaz sem bla skor 100% zate, da ti je ratal...res mi je zal user posted image ...bo pa drug mesec user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima kako je z naso soncnico??? user posted image

Drugace pa ...pri meni se tudi cudne stvari dogajajo...me spet v krizu boli za pouser posted image , pa da ne govorim o moji desni joski...joooooj, pa spika me spodaj tudi kot da me nekdo z iglami zbada user posted image Jutri grem k zdravniku, upam, da ni kaj resnega (predvsem glede moje bubike user posted image ).

smrka...hej, te pa ze res dolgo ni blo tukaj...kako je pri vas na svedskem? Pri nas v Torontu je se vedno huda zima...komaj cakam na pomlad, da se malo pogrejem. user posted image

kje je pa nasa tany danes??? Najbrz veselo sesa s svojim kaktusom user posted image user posted image

nic...lepo se mejte, pa se jutri kaj tipkamo, ce bom imela cas...

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
24.2.2008 15:51:15   
tany83
Ojla...

spps... zal mi ja, da se je prikazala user posted image ....  user posted image user posted image user posted image
a peces.. mmmm... jaz bi tud kaj sladkega jedla, neki home made....

jaz sem danes mal kasnej ustala, ker se mi ni dalo ven s postelje... nimam kaj delat, cisto mam vse, ker sem vceraj pospravljala... tko, da danes bom pocivala.... moj drgai pa itak dela user posted image ....

zdaj si morem it lase oprat..... user posted image

upam, da pride katera tle okol, da kej poklepetamo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.2.2008 15:53:50   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_
kje je pa nasa tany danes??? Najbrz veselo sesa s svojim kaktusom user posted image user posted image

nic...lepo se mejte, pa se jutri kaj tipkamo, ce bom imela cas...

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image \

Jaz sem tle... moj dela user posted image ...

lepo se mej in upam, da bo vse v redu s tabo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
24.2.2008 15:55:00   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Ojla... lepo, da se mal oglasis....

tle je sonce in vroceeeeeeeeee....

lep soncen pozdrav iz Dominkanske republike.....

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
24.2.2008 17:17:53   
spps
oj,pa sem se jaz tud dans mal nadremalauser posted image user posted image user posted image user posted image se mi je prav prileglouser posted image user posted image
in kaj počnera danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
24.2.2008 17:20:21   
tany83
A dremat si sla??? no lepo... in mene tle samo pustila, da strasim po forumu???

zdaj si grem pa jaz lase prat, ma bom takoj nazaj, ce bos se tukaj??? al mi bos spet kam odsla????

jaz danes ne bom delal nic, ker nimam kaj delat.... sem vse vceraj, danes je pa dan za pocitek, uf ko bi bil vsaj moj user posted image  doma....user posted image

ti kaj bos se pocela?

< Sporočilo je popravil tany83 -- 24.2.2008 17:21:12 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
24.2.2008 17:33:34   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image sem se mogla k sebi mal spravit-prej sem že bla mal zdelana-pa še štroma mi je zmajkalo,tako,da niti ne bi mogla bit na RR in ti delat družbouser posted image user posted image user posted image .kaj bom delala?hm...zdajle si bom enu vredu kavico skuhala,pojedla sem že pol pekača pecivauser posted image user posted image user posted image user posted image (še dober,da ni prevelik),pa čakam,kdaj bosta moja dva domov prišla.pol bom še poskusla kaj dobrega skuhat za večerjouser posted image user posted image -danes sem pri volji za eksperimentiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
24.2.2008 17:53:46   
tany83
Ti si kar privosci user posted image user posted image user posted image ....

jaz bi tud kaj sladkega jedla, tko da me prosim ne spominjam... jutri dobim milko iz slovenijeuser posted image user posted image user posted image ... sam je jest ne bi smela, ker mam dieto zarad te smotane zgage k me pece... in ko pojem kaj kar ne bi smela trpim, tko da user posted image ... kak koscek si bom vseeno privoscila....user posted image

mene danes pset glavobol muci user posted image  ta presnet pms... me skoz glava boli... jaoooo..... za ponoret....
pa se toplo je ko v  peklu user posted image ... mi gre fuuul za spat, tko da ce kar naenkrat zmanjkam, sem vrjetno zaspala za compomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
24.2.2008 18:08:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ti si kar privosci user posted image user posted image user posted image ....

jaz bi tud kaj sladkega jedla, tko da me prosim ne spominjam... jutri dobim milko iz slovenijeuser posted image user posted image user posted image ... sam je jest ne bi smela, ker mam dieto zarad te smotane zgage k me pece... in ko pojem kaj kar ne bi smela trpim, tko da user posted image ... kak koscek si bom vseeno privoscila....user posted image

mene danes pset glavobol muci user posted image  ta presnet pms... me skoz glava boli... jaoooo..... za ponoret....
pa se toplo je ko v  peklu user posted image ... mi gre fuuul za spat, tko da ce kar naenkrat zmanjkam, sem vrjetno zaspala za compomuser posted image user posted image user posted image

saj ne smeš karnaprej  spatuser posted image user posted image user posted image user posted image sam,da se spomnim česa,da naju bo zraven compa v smeh metalo,da se obe vredu zbudima
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
24.2.2008 18:18:47   
spps
nič pametnega mi danes ne pride na miseluser posted image user posted image user posted image user posted image maš ti kakšno idejo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
24.2.2008 18:20:41   
tany83
user posted image user posted image user posted image user posted image .... C E S T I T A M... za user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
24.2.2008 18:21:52   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič pametnega mi danes ne pride na miseluser posted image user posted image user posted image user posted image maš ti kakšno idejo?

v bistvu mi pametnega nic ne pride na misel, ker mi ze cel dan same neumnosti hodijo po glavi.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
24.2.2008 18:26:36   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image .... C E S T I T A M... za user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image še opazla nisem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
24.2.2008 18:26:56   
spps

v bistvu mi pametnega nic ne pride na misel, ker mi ze cel dan same neumnosti hodijo po glavi.. user posted image user posted image user posted image

kake neumnosti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
24.2.2008 18:28:34   
tany83

kake neumnosti?

take i ovake... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.2.2008 18:29:17   
tany83

hvalauser posted image user posted image user posted image še opazla nisem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa skupi do 5 zvezdic... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.2.2008 18:30:21   
spps

kake neumnosti?

take i ovake... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš kaj vse se zgodi,če nam je dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem prej od same žalosti šla mal po netu poročne prstane gledat-čeprav se še nimama namena oženituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.2.2008 18:32:06   
tany83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš kaj vse se zgodi,če nam je dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem prej od same žalosti šla mal po netu poročne prstane gledat-čeprav se še nimama namena oženituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... ja, z neko stvarjo se mores zamotit... jaz pa gledam opremo za stanovanja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.