|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
24.2.2008 21:30:54   
Sandrin
Pozdravček.

Zdaj pridno počivam in obljubim, da v službo ne pomolim več nosa!!
Včerajšnji dan mi je bil prav grozen: vse me je tako tiščalo in dol pritiskalo, da sem mislila, da bo čas za rodit. Danes je že bolje.

Moj user posted image  je začel z beljenjem. Jupi!!!! Še malo pa bomo imeli prenovljen domek.
Moja naloga je, da izberem barve, pa nimam pojma kakšne naj bodo. Še najlepše so mi pastelne, ampak baje so zdaj "in" kričeče.

Danes sem videla sosedova dvojčka stara en mesec. Ma kako sta luštna, prava cukrčka. Komaj čakam našega user posted image . Mi pa gre strašno na živce, ko mi vsi želijo user posted image  (glede na to, da je prva user posted image )
Kakor, da je kaj narobe če nimaš para. Naj se grejo solit. Ta otrok bo moj in mi je prav vseeno ali bo mel luleka ali ne.

Barby 78, pred štirimi leti ko sem prvič postala mamica, je bilo vse že pripravljeno za dojenčka, razen posteljice. To je oblekel in postavil baldehin moj user posted image  dan preden sva z user posted image  prišli domov. To pa smo naredili zato, da se ni nabiral prah, malo pa tudi iz vraževerja (ker vse pa tud ne sme bit zrihtano user posted image )

Katka lepo, da si se oglasila. Zavidam ti lahek porod. Ti si že rešena, nas še čaka....
Želim ti vse lepo, Anžetu in Jakobu pa želim, da se čimprej stisneta k mamici.

Aprilčice, nočko vam želi
Sandrin

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.2.2008 22:04:12   
NaTaŠa*
malecka- ne obremenjuj se s tem ali se lahko barvaš ali ne. Moja prijateljica ki je drugače frizerka in je pobarvana na blond se je celo user posted image barvala pa ni imelo nikakršnega vpliva na user posted image . Tudi jaz sem se barvala pa ni nič narobe, tako da se ne sikiraj preveč.

Sandrin user posted image za tvojega user posted image . Res pa je da so "in" kričeče barve ampak če tebi ne odgovarjajo boš mela pa svoje barve in boš čist kontra od drugih.

No mi smo bili danes skoraj ceu dan na sončku. Zjutraj sem bila prav pridna in sem najprej vse pospravila skuhala zgodnjo južino in šla vn na sončka. Sva pa bila z user posted image danes pri enih znancih in sem dobila polno vrečo nogavičk, spalno vrečo, kopalni plašč, dva kompletka, dvojne hlače in pa ležalnik oz. počivalnik. Tako da zdaj čakam še eno pošiljko (škatlo) cunjic od prijateljice, pol bom šla pa lohka dokupit še kar mi manjka. Najprej bom pa mogla za sebe poskrbet da bom prpravla torbo za v P. če me slučajno preseneti.

Aprilčice lahko noč. Si pišemo jutri.

NOČKO

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.2.2008 7:26:34   
pikica030407
Dobro jutro punce.
Jaz spet nisem mogla spat sem se zbudla ko je moj user posted image  sel v sluzbo. Pa se tako bi se spala user posted image .
Da vam postrežem s user posted image , da vas prebudi tako ko bo sedaj mene user posted image .

Papa

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.2.2008 7:40:59   
tasyo
Dobro jutro!

Vidim da sončno vreme dela svoje in vam je danes dišečo kavico postregla že pikica... Jaz vam samo še zaželim, da uživate v njej... Me je zamikalo, da bi jo spila na terasi, pa je še mal prehladno, bom pa definitivno današnje dopoldne izkoristila za martinčaknje na sončku.

Malecka, nikar se ne obremenjuj z vsemi vražami, ker jih je polno... Barvanje las ne škodi otroku - če komu, potem škodi tvojim lasem - meni tudi na kraj pameti ne pride, da se ne bi zdaj barvala. Imam naravno namreč tako mišjo rjavo barvo las, ki mi je grozna... Pa itak me potem ne bi nihče spoznal, ker se barvam že ohoho let.

Midva sva se tudi odločila, da posteljico obleče mož, medtem ko bom v porodnišnici. Sej bo vse drugo pripravljeno, tako da ne bo problema. Jogi imam še vedno originalno zaprt, da se na njem ne nabira prah, prav tako je zapakirana odejica. Samo to bom prej verjetno še oprala...

Vidim da smo vse bolj ali manj pridno izkoristile lep vikend. Jaz sem že v petek z dragim pobegnila na primorsko, potem sva pa kar podaljšala na Krk - kdo ve, kdaj nama bo spet uspelo pobegnit za vikend... Je bilo v načrtu sajenje trave, pa mi je bilo kar škoda teh dveh dni, ko sva končno lahko malo skupaj. Travica pa bo že počakala, saj sva kar zgodnja. Sicer pa - lepa posadka, nama so svetovali, da naj jo posejeva bolj zgodaj (letos vse prehiteva in ni več zmrzali), ampak sem sama tudi malo skeptična, tako da je malo tudi to vplivalo, da sva se premislila. Skratka - naši mali očitno morski zrak ful paše, ker je ponoči spala - tudi ko sem šla na wc, se ni premaknila. Čez dan je bilo pa pestro. Smo se pa sprehajali ob obali, pa tako luštno je spit kavico na rivi... Komaj čakam poletje!

Aja, pa še kolegica je rodila fantka - sicer z 10 dnevno zamudo, ampak po slikici sodeč je taaaak cukerček! Zdej sem pa že jaz naslednja na vrsti. user posted image

Sandrin, vesela sem, da si se odločila, da ostaneš doma in paziš nase in vaš zakladek!

Tako, toliko za zdaj, grem nekaj vreč v želodček, zlikam par srajc, potem pa spet pridem prečekirat, kaj boste načvekale...

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.2.2008 8:56:35   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Kavice ne pijem, sem pa že pospravila svojo jutranjo dozo (3 dcl) soka iz sveže stisnjenih pomaranč, to mi res da energijo za lažji start.

Ta teden bi naj bil prvi 'moj' odkar sem na dopustu, saj bi naj šla otroka v šolo in vrtec, jaz sem pa načrtovala še nabavo zadnjih malenkosti, dokončno ureditev sobice... Pa je bil račun brez krčmarja - sta oba doma, ker sta zbolela. Mlajši je sicer zbolel že sredi prejšnjega tedna, a je še vedno bolj 'švoh', večji pa se je danes zjutraj, ko bi moral po 14 dneh v šolo (najprej smo bili en teden v toplicah, potem pa še 'ta prave' počitnice) zbudil z vročino, glavobolom, zamašenim nosom.... In sedaj se lepo crkljata doma, jaz pa nikamor ne morem.

Sem pa že tudi jaz malo v skrbeh, ker se mi kar naprej pojavljajo lažni popadki (upam, da so res lažni in ne povzročajo odpiranja), zjutraj je še v redu, tekom dneva se stopnjujejo, zvečer pa sem neprestano v krču, potem se pa nekako do sredine noči umiri. Skrbi me pa predvsem zato, ker krči niso neboleči. Morda sem preveč na nogah, kaj pa vem, kar poležavat pri dveh majhnih otrocih in hiši pa tudi ne znese. Zato sem pa upala, da v tem tednu začnem bolj mirovat, ko bom vsaj dopoldne sama doma, pa se ni izšlo.
Poleg tega me pa še skrbi, ker sem skoraj prepričana, da se je otroček lepo namestil v prečno lego - kakšen teden nazaj se je še vrtel, sedaj pa je vedno enako - levo in desno čutim pritisk nečesa trdega, na levi strani bolj proti površini pa kar močne brce. Tako da si predstavljam, da je desno glava, levo ritka, nad njo pa pokrčene nogice. Iz prejšnjih nosečnosti se spomnim bolj pritiska gor in dol, sedaj pa tega sploh ni. Sicer imam pa jutri G, tako da upam, da se motim in me bo pomirila.

No, sem vam malo potožila, pa mi je takoj lažje. Sicer se pa spet obeta lep sončen dan, tako da moramo biti optimistični, kajne.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.2.2008 9:24:51   
JABOLKO3
Aja, pa še to. Sinoči sva se z možem malo sporekla glede njegove prisotnosti pri porodu.

Pri prejšnjih dveh je bil zraven, pri prvem se je začelo zvečer, bila sva še sama, pa sva šla, pri drugem se je začelo sredi popoldneva, je prišla tašča čuvat prvega, do večera sva opravila, tako da se je vrnil domov do uspavanja. Sedaj pa je situacija precej drugačna, otroka sta dva, večji hodi že v šolo.
In sem rekla, da ne bom vnaprej plačevala za prisotnost, ker je tako malo možnosti, da bo dejansko lahko zraven - le v primeru, da bo dopoldne, ko sta v vrtcu in šoli, kar pa ni zelo verjetno. Če se začne recimo sredi noči - otrok ne moreva pustiti samih doma, klicat prijatelje sredi noči spet ne gre, sploh pa imajo ljudje zjutraj službe, moja mama je 120 km stran, na taščo se ne morem zanest, ker ima velikokrat, ko bi jo potrebovali, svoje 'opravke', pa še kako tableto za spanje rada vzame, zjutraj pa je treba še večjega spraviti v šolo, ona pa sploh ne ve, kje šola je - jaz si ne predstavljam drugače, kot da grem lepo sama z rešilcem, mož pa ostane doma in porihta otroke.
Pa mi je očital, da nočem, da je zraven in zato brez veze kompliciram. Ne vem, če res ne razume, da ne morem rojevat, če me hkrati skrbi za starejša dva? Jasno, da si zelo želim, da bi bil lahko zraven, moževa prisotnost pri porodu je neprecenljiva, vendar sem raje sama, kot da zaradi tega zanemarim starejša dva, ki bosta že tako zaradi vsega dogajanja malo pod stresom. Ali res kompliciram, kjer ne bi bilo treba? Saj se tisto prisotnost verjetno lahko plača tudi direktno tam, če bi že ravno zneslo, da bo lahko zraven - ali kaj veste o tem? Res me zanima, kaj menite ostale o vsem skupaj - predvsem tiste, ki že imate otroke - kako boste ve to rešile?

Pa lep pozdrav.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.2.2008 9:32:03   
simvir
Jutro!

Hvala za kavico!

Vidim da ste tudi ve preživele lep vikend in prav je tako.
Spet je zunaj sonček in že sedaj je 10°C user posted image . Tako da se nam obeta res lep dan.

Tudi vikend je bil prekrasen in mi smo se včeraj cel dan potepali. Najprej sva si z možem privoščila malo daljše spanje, saj sva bila v soboto zvečer na praznovanju in sem zdržala kar do 2.00 ure, pa še naplesala sem se. Dopoldne sva šla potem k našim po tamalega, kjer je noč prespal povsem brez problemov.  Tam smo ostali še na kosilu, nato pa smo šli še na dva obiska.

Jabolko tudi jaz imam kar precej lažnih popadkov, ki včasih že kar malo bolijo. ko jih je več spijem magnezij pa je potem za nekaj časa ok. Pa zadnji teden me je kar precejkrat špikalo čisto spodaj.  
Imam tudi jaz jutri G, tako da ga malo povprašam. Sem se pa spomnila, da sem bila v 1.user posted image  že v 36. tednu odprta za 2 cm - so lažni popadki res naredili svoje. No saj nato sem rodila le štiri dni pred rokom, mi je pa G ves čas govoril da bom prej. Bomo videli kaj bo jutri rekel na to.

Glede na jutrišnji pregled se bom odločila, kdaj bom začela prati mala oblačilca in ostale stvari. Posteljice zaenkrat še ne bova oblačila, jogi pa je zaenkrat prekrit z navadno rjuho.

Še glede barvanja, meni tudi mami večkrat kaj reče. Sama sem se odločila, da
si bom v tej user posted image  delala le pramena, v prejšnji sem se pa barvala na barno ki je bila podobna moji. Tako se v obeh primerih ne opazi narastka tako hitro. Da se pa sploh nebi barvala pa nisem niti pomislilauser posted image

Zdaj moram pa nehat, greva s tamalim malo na sončka.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.2.2008 9:38:48   
Isabellabina
Zdravo punce

Jabolko3....ja tvoj položaj je res smotan.Jaz imam srečo in imam taščo v hiši tako da ni problem ,!Pa res misliš da bi bil problem če bi kakšno prijateljico takrat poklicala na pomoč ,jaz bi se z veseljem odzvala če bi me kdo povabil .v takem položaju bi vsakomur pomagala,nevem poskusi koga vprašat mogoče boš prijetno presenečena!!!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.2.2008 9:51:25   
NaTaŠa*
 jabolko- res si v smotanem polažaju. Tako kot ti je big mamma že napisala tudi jaz bi kakšno prijateljico prosila, mogoče boš pa na koncu prijetno presenečena. Če bi mene kdo poklicau pa sploh ni važn ob kari uri če lohka otroke pometkam zato da greta v P rodit bi šla koj sploh ne bi čakala tako da mislim da ni neumno da kšno prašaš.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.2.2008 10:03:06   
sinskaT
Hej hej

Hvala za kavico, je prav pasala mojemu malce znižanemu pritisku user posted image . Vreme je bilo in je prekrasno zato bom danes samo te pol urice za računalnikom, potem grem pa kar nekam ven - mami sprot poberem in šibneva v naravo... Srečna sem,da se tako fajn razumeva, odkar sem nosečka sva pa sploh ta glavni zaveznici in mi dostikrat dela prijetno družbo (bravo mami, hvala user posted image user posted image ).

Jabolko3 - sicer nimam izkušenj vendar bi rekla, da se bo sigurno kakšna prijateljica odzvala, če jo poprosiš. Konec koncev gre samo za par uric (želim vsem user posted image ). Glede plačila pa mislim,da ni tak problem, se da tudi kasneje vse to zrihtat - še veseli bodo, da bo mož ob tebi, formalnosti se bodo pač kasneje rešile.

Roberta - pravilno, da si si privoščila tudi nekaj za svojo dušo (petke...kaj je že to user posted image ). Pri meni je pa problem, da me niti od daleč ne zanimajo cotke in čevlji, pa kozmetika (včasih sem se pa kar tresla za to), se je ful spremenilo, gledam samo še za baby-ja in za dom, pa dobro papico user posted image . Bom kasneje nadoknadila hihi. Bomo vse, da bomo prave Yummy mummies user posted image user posted image user posted image a ne da.

Uživajte bejbe, božajte bušije kajti še malo, pa jih ne bomo več imele user posted image ...bomo imele pa nekaj še lepšega.. Jupi!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 585
25.2.2008 10:37:49   
NiLe
Dobro jutro user posted image oz. je že kar dober dan user posted image

spet nas sonček razvaja in izkoristimo ga preden se spet shladi in začne biti bolj zimsko - napovedujejo dež in ohladitve user posted image

Jaz ravno izpolnjujem papirje za porodniško in otroški dodatek ... joj, kolk ne maram te papirologije. Pa stalno pisanje enih in istih podatkov ... stokrat napišeš davčno, pa naslov ... kot da tega nimajo v računalnikih user posted image Ah, bom že potrpela.

Jabolko3; tudi jaz sem mnenja, da bi v tvoji situaciji, ko res nimaš pri roki nekoga od bližnjih, poprosila kakšno prijateljico. Meni se zdi gesta tvojega moža res lepa in nikar ne skrbi, mogoče pa res rodiš v dopoldanskih urah ...(glede plačila ob prisotnosti, pa to lahko narediš na mestu samem, tako da ni problema). Nikar se ne sekiraj vnaprej. Pa veliko zdravja tvojima fantoma user posted image user posted image user posted image user posted image

Big mamma; kje se pa ti skrivaš? Verjamem, da si polno zasedena ... javi se večkrat user posted image

Sinska; prav super je brati, da se tako super razumeš s svojo mami. Ja, tudi sama bolj gledam za cotkami za otroke kot za sebe in včasih kupim kaj, kar sicer ne potrebujeta, ampak jaz sem prav zadovoljna, ko ju gledam lepo oblečena. No, po porodu bo pa spet treba malo obnovit mojo garderobo user posted image .

Zadnjič sem dobila kar malce kompleksa, ko sem bila z družinico na kavici in tortici v Čolnarni v Tivoliju, ker so bile vse mamice tako super spedenane in vse so imele naj, naj vozičke ... ne vem no, saj jaz nikoli nisem šla ven v razvlečeni trenirki in razmršenimi lasmi, pa vozička za 600 evrov tudi nimam, ampak tam dejansko dobiš občutek kot da si na razstaviuser posted image ... Meni je pomembno, da je otročku udobno, toplo, prav tako meni, da me kakšni čevlji ne žulijo in da nisem ravno zanemarjena.

Tasyo; si mi pa skomine naredila z morjem in Krkom ... mi še vedno ne vemo, ali bomo šli letos v prikolico oz. vse je odvisno ali se bo dalo zmeniti za en normalen termin s kolegi, s katerimi si delimo pavšal. Moja dva škratka si res želita v Baško, saj je vse fino in prav, edino kar je, je to da pred prikolico ni nobene sence in ko tam začne prižigat sonce je kar user posted image

Dost čvekanja za sedaj ... na mizi me čakajo papirji za CSD in potem šibam na sončka.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.2.2008 11:10:24   
barby78
Pozdravljene!

Kot vidim,ste že vse perajt za na sonček.res je fajn zuni.Jaz sem bila zjutraj že v laboratoriju,potem pa z 2 kolegicama na kavi.Ma smo se tak presmejale,da me je že blo pol strah,da me kaj zagrabi.pa kak paše takle čvek user posted image user posted image user posted image .
Malo še pa začnem s porodniško.kako čas beži.

Punce,uživajte,grem mal pospravit
se čujemo,PA-PA

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.2.2008 11:41:47   
Isabellabina
Ojla vse user posted image

Nile----lepo da me vsaj ena pogreša.Ja zadnje dneve sem bla res ful zasedena ,ampak se bo zdaj vse spet spremenilo.Namreč, vse ,ki sem jih mogla oblečt so spedenani ,oblačila za birmo za našo punco so tud končana ,tudi čevlje že imamo, tako da sem sedaj boljše volje ,ker vem, da je vse spedenano ,edino možeka še čaka nakup čevljev ,pa to itak lahko sam gre kupit ,če bi mene slučajn prej zvilo.Birmo imamo namreč 6 .4.08 jaz pa imam rok 9.4.08 in upam, da bomo še doma, potem pa če me zvečer takoj pelje.user posted image Sešit moram edino še srajčko in telovnik za našga najmlajšega ker mora tud on bit lep.

Sicer vas zjutraj skoraj vsak dan preberem ,zraven spijem kavico  ,potem pa šibnem v delavnico.Tako da pozabila na vas nisemuser posted image

Kako je sedaj z vašim srečanjem?Ali ste že zmenjene kje in kdaj se dobite?

Za poročilo o porodu pa sem zadolžila tavelko hči ,bo z veseljem poročala!

Toliko za sedaj se slišimo!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.2.2008 11:55:53   
tasyo
No, jaz sem že zlikala devet srajc, pa še nekaj drugih malenkosti, pa malo sem se že pomartinčkala, za kavico s kolegico pa mi je moj srček prekrižal načrte, ker je vzel moj avto, saj je njegov danes na servisu - kar se je spomnil šele zjutraj...

Joj, se prav pozna, da je vreme tako lepo, ste vse bolj optimistične...

NiLe, te čist razumem - tu pri nas je tudi nekaj mamic, ki so vedno take kot iz škatlice, pa te kar malo zvije... Saj tudi sama ne hodim okoli kot strašilo, no (čeprav sem spet krvavo potrebna frizerskih storitev), ampak v takih trenutkih dobim občutek, kot da sem prav zanemarjena... Glede morja pa - tako kot smo se že zdnjič pogovarjale - za ta denar boste tudi kje drugje našli kakšen fajn plac in app, ki bo imel senčko... Ker s tako malim detetom pa res ne bo najbolj luštno v Baški. Če pa boste vseeno šli tja, se pa mogoče celo kje vidimo. Mi imamo namreč hiško v Krku, ampak z mojim veliko lutava po otoku - čeprav ne vem, kako bo letos...

Kar se pa garderobe tiče, bom pa letos verjetno za poletje morala kar pošteno obnovit omaro, ker se mi zdi, da se ne bom več stlačila v tisto, kar je zdaj notri... Tako da bo treba kakšen everček tudi za mamico prišparat. Je pa res, da tudi sama gledam le za malo in za hiško, ki pa je itak vreča brez dna...

Sinska, vidim, da si se preoblekla v pomlad... user posted image

Jabolko, jaz bi tudi naredila tako, kot so ti svetovale punce. Prijateljice znajo prijetno presenetit. Meni tudi ne bi bil noben problem sredi noči popazit otroke in jih spakirat za šolo in vrtec - sploh ne ob taki priložnosti. Prisotnost partnerja pa lahko plačata tudi takrat.

Papirologija - sem vesela, da sem svoje papirje odnesla v petek in je že za mano, ta teden še od moža spakiram, pa je vse pripravljeno. Tista teta na CSD je bila tokrat takooo prijazna, da je kaj. Je pa res, da bi vse, kar moramo izpolnit komot dali na en sam obrazec, ker sicer povsod pol lista izpolnjuješ iste stvari - ime, priimek, naslov, emšo, davčna... Ja, namesto da šparajo na nas, nosečkah, bi recimo lahko prišparali na papirju... (mater sem pametnauser posted image )

Big mama, dej, javi se kaj bolj pogosto, te kar malo pogrešam tu gori...

Evo, zdaj se grem pa še malo martinčkat, čeprav je začelo zunaj ful pihat...

Kje pa se danes Ketrin skriva? A sestavljaš posteljico????

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.2.2008 12:06:25   
Tanja555
Lep pozdrav vsem souser posted image ,

dolgo se že nisem javila, vendar z veseljem preberem kaj se dogaja vam čvekicamuser posted image . Res vas je fajn brat ob jutranjiuser posted image .
Jaz sem 16 dni preživela v bolnici zaradi krčev, ki hvalabogu niso bili popadki, in stanjšanega MV. Zdaj doma počivam in čakam na user posted image  , upam le, da ne bo prekmalu pokukal na svetuser posted image .
Preko CSD-ja sem naročila E-paket, odločbo sem že dobila, čakam le še na aktiviranje kode. Nameravam vzeti previjalno mizico in stolček. Je tudi tu katera vzela E-paket?
Zibelko imam od tete, ki ima 3 otroke, čakam le še na baldahin in blazine za okoli stranic, cotik imam največ št. 56, potem bom pa že vse dokupila oz. dobila user posted image . Nekaj sem jih že oprala in zlikala, tako da upam, da bo do prihoda najinega zakladka že vse pripravljenouser posted image .
Občudujem tiste, ki pridno delate stvari za faks!!! Meni se nič ne da, imam tudi "izgovor", da moram počivat in ne morem bit dolgo za računalnikom, seminarsko pišem že 1 mesec, danes pa jo res moram oddatuser posted image .
Glede sprehodov, je pa tak lep sonček vzunaj, samo dlje kot do trgovine in nazaj ne upam, ker me kar hitro začne vse boletuser posted image .

Ali katero peče zgaga in kako si pomagate?
Glede kilogramov in obsega trebuha... meni se zdi, da mi trebušček nič več ne raste, pa tudi kg nič več ne pridobivamuser posted image . Ginek. pregled, kjer mi bo ocenila rast user posted image  imam šele čez 2 tednauser posted image .

Ok, dovolj zaenkrat, uživajte v lepem vremenuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
25.2.2008 12:25:18   
sasy20
Dan!

Se že vse martinčakte na sončku? Jaz sem kavico spila zunaj na balkonu kjer imam sonček pa je bilo prav luštno. Sedaj sem vas kar dolgo brala.....no pa mi je uspelo prebrati do konca....
V sredo imam rpregled in komaj čakam da vidim na čem sem..ali so kakšne spremembe. Tanja 555 tudi meni se zdi kot da je buši skos isti da mi nič ne raste kg pa mi ful nihajo od zadnjega pregleda pa do danes nisem pridobila nič...tko da imam kar malo strahu ali se user posted image  sploh kaj redi in raste ali ne. Če mi v sredo ne bo delala UZ ji bom rekla naj mi ga samoplačniško naredi.

.....no pa sem pozabila kaj vse moram napisati....

Lepo se imejte pa uživajte v sončku.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.2.2008 12:52:33   
JABOLKO3
Hvala vam, da razmišljate o mojih problemih! Saj vem, da bi se gotovo našel kdo, ki bi hotel popazit tamala dva, pa imam še svakinjo in njeni dve starejši punci (21 in 17 let), pa tudi tašča ni čisto izključena, le vse skupaj je zelo v zraku - nič, na kar bi se lahko z gotovostjo zanesla, da bo 100% delovalo - vse je odvisno od situacije, kdaj se bo začelo. Zato sem tudi rekla, da ne bom v naprej planirala - če bo kakršnakoli možnost, da gre mož zraven, bo seveda šel, sicer sem se pa sprijaznila, da bom pač opravila sama. Me je pa mož razjezil, ker o vsem tem sploh še ni nič razmišljal (meni pa se že mesece plete po glavi in iščem rešitev) - njemu se je zdelo kar samo po sebi umevno, da gre zraven, pol mi pa očita, da kompliciram.
No, saj danes se mi je opravičil, je zgleda le začel tudi sam malo premišljevat. Pa taščo je poklical, če bo lahko prišla jutri pazit otroke, medtem ko bom pri G - pa je menda rekla da bo, ker je ravno taka situacija, čeprav mora 'paziti' že malo od svakinje (12 let!!!). Bosta menda kar obe prišli. Tako vsaj za jutri nimam drugih skrbi, kot da že nocoj skuham za vse kosilo.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.2.2008 14:02:08   
u04111976
Pozdravljene!

Da se spet malo javim. Če boste za srečanje, potem seveda sporočite.

Prejšnji teden smo dali čez MŠ, pa ni nič novega, kot pred 10 leti in sem bila kar malo razočarana.

Naša user posted image  pridno brca. Na MŠ so povedali da si moramo beležiti prvih 10 gibov (vsaj toliko jih mora biti na dan-drugače brž k G) in zabeležiti uro 10 giba. Danes teden imam UZ za kontrolo rasti.

Tudi mene občasno peče zgaga, pomaga požirek mleka, če pa ne pomaga mleko, pa vedno pomaga kefir.

Občasno mi otrdeva trebuh, kar mi pri prvih dveh ni, je pa tudi bolj živahna in se še kar suče po trebuščku.

Super da ste se zmenile in šle po skupnih nakupihuser posted image , res ste prave face!!

Uživajte v sončku, saj bo menda konec tedna že dež. LP

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.2.2008 14:16:40   
NiLe
Tako, papirje za porodniško sem oddala ... ena skrb manj user posted image Sedaj sem pa dobesedno "zmazala" malico: polnozrnata štručka, majoneza, poli salama in kumarice + jogurt. Kolk je pasaloooo! Tudi meni so se kg ustavili, pa trebuh se mi zdi, da ni nič večji kot pred mesecem dni. No ja, bomo videli, do konca imam še 7 tednov, zato se ne bom preveč hvalila user posted image user posted image .

Sem že zjutraj hotela omeniti srečanje, pa sem pozabila ... torej, ali se dobimo tole soboto v celjskem koncu ali kaj???

Big mamma; tebe je pa prov za občudovati, ko tako lepo skrbiš, da bodo tvoji otroci oblečeni in upam, da birmo speljete skupaj s tabo in dojenčkom v trebuhu user posted image

Tasyo; o kakšnem strašilu pa govoriš? Si prav luštna, mlada mamica in tvoja barva las mi je prav všeč user posted image Glede poletne garderobe pa nikar ne skrbi: oblekice, tričetrt hlače in majčke boš sigurno gor spravila. Pri meni so bile edino problem kavbojke prve mesece. Glede morja se moramo pa res zmenit, da bomo na koncu zadovoljni. Jaz bi bila takoj za apartma s kakšno teraso in bližino morja, ampak kaj ko nič ne poznam. Oz. je predaleč - južni jadran, to mi je pa malo predaleč.

Joj, kako je toplo ... sedim pri odprtih balkonskih vratih in je prav prijetno. Še malo pa grem po moja dva sončka in bomo še malo uživali na sončku.
Sedaj dokončam še kosilo oz. predpripravo. Danes bo mesno-krompirjeva musaka.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.2.2008 15:44:51   
Ketrin
Hej mačkice!!
Kako gre! Vidim da ste vse čist v pomladi... Pa saj je prav tako...zunaj je res sanjsko...user posted image user posted image  Še malo pa bo poletje...in s tem tudi me z vozički....user posted image

Roberta, čestitke za šoping!

Katka, kako lepo te je prebrati, da si tako optimistična in vesela... Super si! Še malo pa boste vsi skupaj!user posted image

Urška, sem ravno hotela danes napisati kje si?! user posted image
Bigmama, prav pridna si. Prava super mama! user posted image user posted image user posted image

Me prav zanima, če je naša Srečka res na dopustu.... user posted image user posted image user posted image

Jabolko, kot so že punce napisale....Ni vrag da se za takšno stvar ne najde kdo, ki bi ti priskočil na pomoč... Ne sekiraj se, vse se bo uredilo....user posted image

Srečanje:Ja, punce, nobena se cel mesec ni oglasila in kaj konkretno predlagala....tko da jaz žal ne tone drugo soboto ne morem... To soboto imamo en žur, naslednjo pa je babji večer ob dnevu ženauser posted image user posted image  Tko da se najbrž vidimo z vozički.... Uaaaa, kok se dobr sliši.... user posted image user posted image

Lažni popadki: Drugače pa me že 2 noči zbujajo bolečine izredno podobne menstrualnim.... To so najbrž te lažni popadki, ne? Prvič je blo prov čudno: ojoj, menstra....user posted image user posted image user posted image  No, ponoči čutim, potem pa hitro mine.

Barvanje in frizer: smo že zdavnaj dognale da ni škodljivo, ne? Če se ne motim je še slavni Pušenjak to potrdil... user posted image user posted image  Tko da, brez problema bodite urejene....

Brcike: tudi naš malček se je malo umiril glede na prejšnje tromesečje....ampak še vedno mi ni treba štet brcik, ker 10 jih naredi še predo pridem zjutraj do službe...Bolj počasnih gibov in takih lenobnih, ampak miga pa... user posted image user posted image

Drugače pa naj povem, da posteljica že stoji!!! In mi najbrž ni treba posebno poudarjat da sva oba z možekom v user posted image ! user posted image  Še po previjalno grem ta teden...Moja mami pa je tak cukr in je včeraj prebrskala celo garažo in našla popolnoma novo zapakirane tetra planice in to kar 40 kom.... Jih pri bratu ni tolk porabila kot jih je imela....In tudi fuuuuuul mako majčk in gazic.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Tko da mi rabimo samo že kozmetiko in pripomočke za higijeno...To bom pa v Tosamo enkrat skočila... Pa NiLe bo šla z mano, a ne? Da mi bo spet svetovala....user posted image user posted image

Šibam nazaj delat, pa domov, kosilo že narejene (lazanja, juhica in solata)...potem dobim en obisk, potem pa je na vrsti že telovadba....

Se pišemo jutri, pa pridne bodite.... user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.2.2008 15:51:32   
lepa posadka
Živjo punce!

Da ne bom čisto v zaoastanku...sem hitro preletela vaše poste.
Me veseli, da vse uživate v tem vremenu.
Naš vikend je bil krasen. Včeraj popoldan pa smo za nameček še osvojili Gorjance. Še ta mala je sama prehodila celo pot gor in dol. Je res pasalo.

Mi imamo ta teden počitnice... :-) Ta velika možakarja sta odšla smučat. S poti sta se javila, da je bilo super. Dekleti sta bili žal še v vrtcu, ker sem imela danes pregled. Dete je menda še vedno z glavico obrnjeno navzdol, tako da sedaj menda ne bo več kakšnih preobratov. Srčkov utrip sva poslušala in je vse slišati bp. Dobila sem vse papirje in mimogrede odšla na CSD, da sem uredila za paket...ostalo pa kdaj drugič... Te papirologije je res čedalje več. Pri ta prvem je bila ena vloga in ena odločba... No, sem pa končno dojela, da gre zares...naslednji pregled imam 10.3., ko bom točno 3 tedne pred PDP in bomo menda že naredili CTG... Ja, po počitnicah pa res začnem tudi sama iskat po podstrešju in kleti...pa k svakinji bo končno treba po oblekice, da vidim kaj in kako... Se v bistvu res veselim, čeprav, če misli bit še kar naprej tako vreme, ne bom nič huda, če ne grem še 2 meseca rodit :-))))

Tasyo, Nile...in ostala dekleta...da ne bi kdo o kakšni zanemarjenosti... zagotovo sem jaz med vami največji kavbojc...samo to ni zaradi otrok, bolj karakter... Moram priznat, da jaz sploh več ne odreagiram na opicanjene vozičke in mamice in poštirkane atije...prej pritegne mojo pozornost kakšen simpatičen otrok in še bolj zabavna družinica...

Tako...obara je zavrela...še odneham in odhitim nazaj ven... Sicer je pa na moji terasi danes 25 stopinj???!!!

Mejte se fajn.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.2.2008 15:59:32   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Tasyo, Nile...in ostala dekleta...da ne bi kdo o kakšni zanemarjenosti... zagotovo sem jaz med vami največji kavbojc...samo to ni zaradi otrok, bolj karakter... Moram priznat, da jaz sploh več ne odreagiram na opicanjene vozičke in mamice in poštirkane atije...prej pritegne mojo pozornost kakšen simpatičen otrok in še bolj zabavna družinica...

Tole zadevo sem prej pozabila komentirat.... Se strinjam z Lepo posadko.... Drugače pa je res, kar praviš NiLe, če hodiš po LJ mamice med seboj samo tekmujejo katera je lepša in katera ima višje pete in krajšo miniko.... Jaz jih niti ne gledam, ker to nič ne pomeni. Pomembna je družina in odnosi v družini.... Poznam kar nekaj "hudh" mamic, k so od 0 do 3 leta zamenjale ne vem kolk vozičkov, da so ble "in", ampak take so ponavadi tiste ki jih Scorpio ne mara in proti katerim se je morala boriti...Saj se spomnete, manikura, pedikura, ..... v glavi pa ... nula.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
25.2.2008 16:45:20   
barby78
Alo punce!
Samo,da se na brzino javim-grem zdajle hitro na pregled,ker me pod trebuhom ful boli,pa skoz mi trebuh otrdeva.Me je strah,da se že kaj pripravlja user posted image .Upam,da ne bo nič takega in bom prišla danes še domov.
Vam javim.

Lepo se imejte in držite pesti za naju user posted image .

PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.2.2008 17:09:13   
SpeliG
Barby78, upam da ni nič resnega in da dobiš kakšne spodbudne novice na pregledu,
držim pesti!

Ostale pa uživajte v preostanku krasnega dneva...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.2.2008 17:16:38   
sasy20
Barby78 drži se na pregledu upam da bo vse ok in da user posted image  še malo počaka.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?