![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.2.2008 17:25:39
|
|
|
|
spps
|
alo punce.je še kera tu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.2.2008 18:09:06
|
|
|
|
tany83
|
Uf... jaz sem prsla mal tle okol pogledat, danes je tle vroco ko v peklu... bom zgorela .... jaz pa pospravljam... spalnico in kopalnico sem ze..... hvalabogu... sam zdaj morem it se tadrugo koplanico in dnevno, pol pa se kuhinjo, tko da najbojs da ... se se kaj oglasim....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.2.2008 22:02:35
|
|
|
|
tany83
|
A danes pa nobene ni tle gor??? ocitno bom mogal met samogovore.... Nic zdaj se grem tusirat, ker sem koncala moje pospravljanje ... upam, da tacas pride katera mimo, da mal poklepetamo.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 8:20:29
|
|
|
|
spps
|
alo punce,danes sem pa dobila ,vsaj matra me nič ne -razen glavobola.tako,da grem pogumno naprej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 9:42:26
|
|
|
|
smrka
|
Ze dolg vas nisem pozdravla .. cveke.... evo prejmite en pozdrav iz turobne svedske, ki je zeljna sonca.... POSLITE NAM GAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 10:32:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Ze dolg vas nisem pozdravla .. cveke.... evo prejmite en pozdrav iz turobne svedske, ki je zeljna sonca.... POSLITE NAM GAAAAAAAA! pr nas je pa taaako lep daaan sončen in brez vetra
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 12:59:08
|
|
|
|
spps
|
sem prehitro napisala -veter že piha jaz pa čakam,da se katera prebudi,da ne bom imela preveč samogovorov mal pospravljam,danes ko sem take čudne volje,sem se odločila,da še mal peciva spečem pa upam,da bo kaj ratalo- javite se kaj punce
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 15:49:46
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla punce, se vam na hitro se tukaj malo oglasim kako ste kaj? spps...sem ti ze tam na februarski temi poslala par objemckov, pa ti jih bom se tukaj jaz sem bla skor 100% zate, da ti je ratal...res mi je zal ...bo pa drug mesec Me pa zanima kako je z naso soncnico??? Drugace pa ...pri meni se tudi cudne stvari dogajajo...me spet v krizu boli za po , pa da ne govorim o moji desni joski...joooooj, pa spika me spodaj tudi kot da me nekdo z iglami zbada Jutri grem k zdravniku, upam, da ni kaj resnega (predvsem glede moje bubike ). smrka...hej, te pa ze res dolgo ni blo tukaj...kako je pri vas na svedskem? Pri nas v Torontu je se vedno huda zima...komaj cakam na pomlad, da se malo pogrejem. kje je pa nasa tany danes??? Najbrz veselo sesa s svojim kaktusom nic...lepo se mejte, pa se jutri kaj tipkamo, ce bom imela cas... cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 15:51:15
|
|
|
|
tany83
|
Ojla... spps... zal mi ja, da se je prikazala .... a peces.. mmmm... jaz bi tud kaj sladkega jedla, neki home made.... jaz sem danes mal kasnej ustala, ker se mi ni dalo ven s postelje... nimam kaj delat, cisto mam vse, ker sem vceraj pospravljala... tko, da danes bom pocivala.... moj drgai pa itak dela .... zdaj si morem it lase oprat..... upam, da pride katera tle okol, da kej poklepetamo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 15:53:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kje je pa nasa tany danes??? Najbrz veselo sesa s svojim kaktusom nic...lepo se mejte, pa se jutri kaj tipkamo, ce bom imela cas... cau bau \ Jaz sem tle... moj dela ... lepo se mej in upam, da bo vse v redu s tabo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 15:55:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Ze dolg vas nisem pozdravla .. cveke.... evo prejmite en pozdrav iz turobne svedske, ki je zeljna sonca.... POSLITE NAM GAAAAAAAA! Ojla... lepo, da se mal oglasis.... tle je sonce in vroceeeeeeeeee.... lep soncen pozdrav iz Dominkanske republike.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 17:17:53
|
|
|
|
spps
|
oj,pa sem se jaz tud dans mal nadremala se mi je prav prileglo in kaj počnera danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 17:20:21
|
|
|
|
tany83
|
A dremat si sla??? no lepo... in mene tle samo pustila, da strasim po forumu??? zdaj si grem pa jaz lase prat, ma bom takoj nazaj, ce bos se tukaj??? al mi bos spet kam odsla???? jaz danes ne bom delal nic, ker nimam kaj delat.... sem vse vceraj, danes je pa dan za pocitek, uf ko bi bil vsaj moj doma.... ti kaj bos se pocela?
< Sporočilo je popravil tany83 -- 24.2.2008 17:21:12 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 17:33:34
|
|
|
|
spps
|
sem se mogla k sebi mal spravit-prej sem že bla mal zdelana-pa še štroma mi je zmajkalo,tako,da niti ne bi mogla bit na RR in ti delat družbo .kaj bom delala?hm...zdajle si bom enu vredu kavico skuhala,pojedla sem že pol pekača peciva (še dober,da ni prevelik),pa čakam,kdaj bosta moja dva domov prišla.pol bom še poskusla kaj dobrega skuhat za večerjo -danes sem pri volji za eksperimentiranje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 17:53:46
|
|
|
|
tany83
|
Ti si kar privosci .... jaz bi tud kaj sladkega jedla, tko da me prosim ne spominjam... jutri dobim milko iz slovenije ... sam je jest ne bi smela, ker mam dieto zarad te smotane zgage k me pece... in ko pojem kaj kar ne bi smela trpim, tko da ... kak koscek si bom vseeno privoscila.... mene danes pset glavobol muci ta presnet pms... me skoz glava boli... jaoooo..... za ponoret.... pa se toplo je ko v peklu ... mi gre fuuul za spat, tko da ce kar naenkrat zmanjkam, sem vrjetno zaspala za compom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:08:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ti si kar privosci .... jaz bi tud kaj sladkega jedla, tko da me prosim ne spominjam... jutri dobim milko iz slovenije ... sam je jest ne bi smela, ker mam dieto zarad te smotane zgage k me pece... in ko pojem kaj kar ne bi smela trpim, tko da ... kak koscek si bom vseeno privoscila.... mene danes pset glavobol muci ta presnet pms... me skoz glava boli... jaoooo..... za ponoret.... pa se toplo je ko v peklu ... mi gre fuuul za spat, tko da ce kar naenkrat zmanjkam, sem vrjetno zaspala za compom saj ne smeš karnaprej spat sam,da se spomnim česa,da naju bo zraven compa v smeh metalo,da se obe vredu zbudima
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:18:47
|
|
|
|
spps
|
nič pametnega mi danes ne pride na misel maš ti kakšno idejo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:20:41
|
|
|
|
tany83
|
.... C E S T I T A M... za ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:21:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nič pametnega mi danes ne pride na misel maš ti kakšno idejo? v bistvu mi pametnega nic ne pride na misel, ker mi ze cel dan same neumnosti hodijo po glavi..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:26:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... C E S T I T A M... za ... hvala še opazla nisem.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:26:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps nič pametnega mi danes ne pride na misel maš ti kakšno idejo? v bistvu mi pametnega nic ne pride na misel, ker mi ze cel dan same neumnosti hodijo po glavi.. kake neumnosti?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:28:34
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kake neumnosti? take i ovake...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:29:17
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... C E S T I T A M... za ... hvala še opazla nisem. zdaj pa skupi do 5 zvezdic...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:30:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kake neumnosti? take i ovake... vidiš kaj vse se zgodi,če nam je dolgčas jaz sem prej od same žalosti šla mal po netu poročne prstane gledat-čeprav se še nimama namena oženit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.2.2008 18:32:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps vidiš kaj vse se zgodi,če nam je dolgčas jaz sem prej od same žalosti šla mal po netu poročne prstane gledat-čeprav se še nimama namena oženit .... ja, z neko stvarjo se mores zamotit... jaz pa gledam opremo za stanovanja....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.