|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
22.2.2008 15:40:57   
Erin
Ja kako bi se pa pa spravila vanjo če bi bila noseča??

Enostavno....odpneš, zlezeš not, zapneš...upa...trebuh not....pa do konca zapnes..in si not....user posted image user posted image user posted image no tko sem jaz prej (preden sem zanosila) v kavbojke lezlauser posted image ..ko sem imela obleko na sebi sem pa čisto podzavestno trbuh not držala cel večer...kako se mi je le dalo???user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.2.2008 15:41:47   
Erin
Ej...pa hrana je kot moški....gledaš lahko, dotikat se pa ne smeš...mej to v mislih..meni ne pomagauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.2.2008 15:42:51   
Erin
opa...pri hrani....fantiče samo gledamuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.2.2008 15:52:05   
ledenka
eh, skušnjave user posted image  kdo je že reku, da se skušnjavo tako premaga, da se ji prepustiš? user posted image  tko da ne meni o slastnih zadevah, ki naj bi ble sam za gledat, ne garantiram user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.2.2008 15:59:21   
Serendipity
user posted image  user posted image  Hja, hvala lepa. A ste zdaj happy??? Sem se pravkar nabasala s čokoladno-skutnimi palačinkami! Sem celo eno pustila za mojega, ko pride domov. Upam, da pride čimprej, če ne jo bom zmazala user posted image      user posted image

Se mi pa lušta vroča čokolada ... user posted image na topli sončni terasi. A gremo?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.2.2008 16:05:31   
Serendipity
Eto, da bom še jaz lušte delala user posted imageuser posted image

SE upate it z mano?  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.2.2008 16:11:50   
ledenka
Se*, jaz upam user posted image  user posted image user posted image user posted image  jaja, sam gobec me je, tko na daljavo user posted image user posted image user posted image  

Erin, jaz sem še vedno lačna user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.2.2008 16:36:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, jaz upam user posted image  user posted image user posted image user posted image  jaja, sam gobec me je, tko na daljavo user posted image user posted image user posted image  

Erin, jaz sem še vedno lačna user posted image  

user posted image  user posted image  Potem je pa velik, če vse do Prekmurja seže ... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaj boljše?

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.2.2008 16:48:26   
ledenka
user posted image

tole bi user posted image  no, sej grem zdaj domov, si bom špagete naredla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.2.2008 16:55:37   
Erin
Men se pa nekaj sadnega lušta.... Okej..jaz imam tega dovolj...grem u trgovino po jagode pa smetano...njamiiiiuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2008 16:57:40 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.2.2008 17:04:49   
ledenka
user posted image  Erin, se mi neki toplega je, tko da me tvoje zadeve puščajo čiiiist hladno user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.2.2008 18:45:48   
Erin
No sedaj sem pa sita....sem jedla jagode pa dva toasta...aja še sladoled me čaka...to potem bo pa dost za danes..aja pa še grozdje sem kupila... A SE TO KDAJ NEHA????user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam nehat....

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.2.2008 18:46:28 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.2.2008 23:09:49   
murkica
No sicer nobene ni več gor, ampak jaz sem ravnokar končala z delom in malo preletela čvekanje, ki ste ga naklofale zvečer. Tok ste prisrčne, ampak zdej boste pa ve krive, da bom jst jutri mela 1 kilo al pa celo 2 več. Najprej sem zbsala tunin toast, sedaj pa jem še sladoled Mars(ampak un iz bance) tako, da sem si ga pošteno naložila. No če ste mi pa tako gušte naredile, da sem si ga šla že vmes med branjem iskat, pa sem si ga prinesla pred računalnik, da sem lahko do konca prebrala. Ker drugače ne bi šlo, ker bi mi crknu računalnik, ker se mi je kar slina cedila ob vseh teh dobrotah. user posted image user posted image user posted image

No jaz grem še na hitro preletet ostale teme pol pa smuk v posteljo.

Lahko noč punce.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
23.2.2008 12:18:11   
LuNa73
user posted image  Vas opazujem in spremljam..... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 23.2.2008 12:19:29 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
23.2.2008 12:35:28   
Erin
Ti ti LuNa...ti mene kregaš da se moram vsak dan javit da veste da je vse okej z menoj in juniorjem, potem pa ti dobesedno mrkneš..Kaj se to pravi??? Maš da se še ti vsakodnevno javiš pa pika.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
23.2.2008 12:55:46   
LuNa73
Erin, jaz nisem v rizičnem stanju.... pa še sama sem... vidva pa sta dva user posted image . Tak, da ti se morš vsak dan javit, jaz pa vsake dva dni, a velja?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
23.2.2008 13:16:03   
tinkamiška
Dober danuser posted image

Madona, jst vas res ne dohajam, vse kar si zapomnem, ko preberem teh par napisanih strani na novo, je hranauser posted image user posted image user posted image

Pa pestke stikam, samo potem pomeša za katero, pa sej to tudi velja ne?user posted image

Jst sem se napokala in me zdejle niti niso preveč ganle tele sladkaroje, mogoče bi me premaknila kakšna slastna sadna kupa iz svežega sadja, ma kera?user posted image

Iza spi, ko se pa zbudi, pa jo popokam in greva v MB na tekmo, kjer možek sodi, da se bomo vsaj malo danes vidli, pa še malo bva gledali kako se bunkajouser posted image

A je še katera tu?user posted image

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
23.2.2008 13:43:50   
Serendipity
Ojla, bom tudi jaz danes bolj na hitro, ker sem Fata danes. To vreme pa res deluje name zelo ''katarzično'': od user posted image do user posted image pa vmes še user posted image in seveda kuhanje user posted image . Uh...

Tinkamiška: Izvoliš - Izberi si po svojem okusu: user posted image ali pa user posted image mogoče pa tole user posted image
Pa uživajta z malo pikico v MB-ju.

Lunca -se ne strinjam! Dnevno na tri ure imaš, da si tu! Zmenjeno?

Erin - kako si?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
23.2.2008 13:55:48   
Erin
Ne ne LuNa, maš da se vsak dan javiš...je rizičen primer potem pri nas ker nam manjka doza tvojega humorjauser posted image

Seki mooooooojuser posted image dobro sem hvala...kako boš ti dans pridna. Jaz se še odločam kaj naj sploh skuham...pa premišljujem če bi bila danes kar na sadju ker je bilo včeraj vsega preveč....user posted image user posted image

tinka - joj kakšen cuker je tvoja malauser posted image user posted image user posted image
In s čim si se ti napokala da te ne mika naša hrana? Povej ..da se vem ubranit takim sladkostim in kg ki se mi veselo kopičijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3994
23.2.2008 14:32:34   
ledenka
user posted image

popoldanska kavica! nimam kaj porocat, tale moja user posted image  me je cist zmantrala in sem taka, ko da mam gripo user posted image  sej dans bo minlo, moram prezivet do vecera in bo ok user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
23.2.2008 20:00:23   
Erin
Halooooooooo...
a je katera tukaj...

Moj mi je ušel na pir pa sem sama pa mam čas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
23.2.2008 20:20:50   
sonček33
ojla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
23.2.2008 20:39:11   
Erin
ja sooooooncekuser posted image Kje se pa ti potepaš? Še malo pa bo marec..že komaj čakaš kajne?

Jaz sem se pa ananasa sedaj najedla..pa mejčn sem alergična na njegauser posted image user posted image user posted image upam da ne bo panike... sicer pa sem ga v istih količinah jedla že skoraj vsak dan zadnje nekaj dni pa je bilo vse uredu...moti me le ko me jezik peče oz bode...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
23.2.2008 20:42:11   
sonček33
naporen teden je bil...zdaj pa počitnice...in lubk je tudi vzel dopust, tako da bova skupaj...mal v hirbe, v Ikepo skočiva, pa za poroko se zment

o jaz bi tudi zdaj košček ali dva ananasa...z lahkoto....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
23.2.2008 20:53:35   
Erin
O fajn da bosta mal skupaj...midva z mojim sva kar malce preveč in sva se včasih že ornk sita...ampak ko se spet vidiva pa ne moreva eden od drugegauser posted image

V katere hribe bosta pa skočila? Kdaj bo poroka? Da pridemo rižka metatuser posted image

Ananasa pa ni niii..vse pojedlauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.