|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.2.2008 20:27:23   
malab
Hehe.. pa sem res danes uživala v sončku... sem bila na doolgem sprehodeku. Sonček mi je pridno grel trebuščekauser posted image . No, pregled boš torej imela prej kot jaz... jaz tudi upam, da bo že naslednji teden prišel. Pa upam, da ga nebo v najinem času nosečnosti še 1x kap.. ker ga rabiva user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu Tamara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.2.2008 21:06:04   
barbaw
wilma kaj premalo čvekaš in imaš preveč prostega časa? user posted image  boš mogla nekako možgančke in usta zaposlit in to lahko narediš edino s čvekom. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.2.2008 11:41:00   
arabela*
punce,dober dan vsem skupaj.Nisem par dni dostopa do interneta,tako da bom sedaj nadoknadlauser posted image
V srado sem imela drugi pregled pri svojem gin.Vse okuser posted image
Včeraj pa sem imela NS pri dr.Strahovi v Domžalah.Pa sem bila tako pozitivno presenečena.Že sprejem je ta lep,pa vsi tako prijazni,skratka same pohvale.
Drugače pa še naprej ostajam v staležu zarad slabega počutja.
Gleda kafeja dopoldan bi meni pasala stud v torek.Samo za kraj določite.Jaz sem sicer iz mesta ampak če pa bo dež,pa je bolje kje na toplemuser posted image Tako,da vrtnica 79,me lahko daš na zeznam.
Wilma,praviš da samo ješ? Hvala enako.Skoraj vsak dan okupiram mc donalds,trenutno pa se bašem z sladoledom,ga imam celo banjico pred sabouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tamara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.2.2008 11:45:14   
arabela*
aja,pa pozabla sem povedat da že imam PDP in to 1.9.o8,po nuhalni pa mi je zračunala 31.8 .Tako da ne vem kam spadam ali med avgustovke ali pa septemberkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.2.2008 12:04:22   
Janey
Daaaaan

kako ste kaj?

Mi smo stari že celih 10 dniuser posted image user posted image user posted image danes smo na vsake pol ure na mamini ziziuser posted image user posted image

Sem mislila, da bi mu lahko samo ponoči dala malo dodatka pa ne greuser posted image zgleda po treba tut podnevi dodajat, čeprav je ponudba mleka podnevi večja. Upam, da se hitro uskladi, ker mi ta dodatek nič ne diši. Ampak pikec mora bit situser posted image .

Čakamo na sončka da gremo lahko malo na sprehod. Upam, da se čimprej prikaže.

Zdaj grem pa malo na kavč ko dete spi. Mam spet pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.2.2008 13:18:18   
barbaw
Janey ti počivaj kolikor se da in ogromno pij. Imaš čaj za doječe matere? Ga priporočam. user posted image  Moraš pa ogromno počivat, da bosta vzpostavila ponudbo in povpraševanje. Če mu boš dala nekajkrat dodatek, da se konkretno naspi mu ne bo škodilo. Takrat pa se lahko tvoje mlekarne bolj napolnijo. Ker če non-stop po malo vleče nimajo časa se napolnit, pa še Jaka je lačen, ker se ne naje in tebe utruja. Probaj pa boš videla.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.2.2008 13:33:10   
Janey
barbaw  sej mu dajemo dodatek. Jaz pijem ta čaj, pa ful vode, pa jem zdravo, pa res več ali manj počivam. Mleka je pač bolj malo.Sej nič hudega...bomo pač tak..če smo doma tak gre...če bomo pa kam šli bomo pač na dodatku, kaj pa čemo. Ampak sem si res želela samo dojit, ker se mi zdi da je to ful pomembno za nase male žabe. Upam da vseeno stečeuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.2.2008 14:50:57   
Vrtnica79

OK torej v torek ob 10 pred Astorio!

Prisotne: Willma
               Trnjulčica
               Kekec in mojca
               Pandica
              Saraya
               Vrtnica79

in ostale javite se, da nas bo čimvečuser posted image

Mogoče z Pandico malo zamudima, ker morama gledati da nahranima najine punce, da bomo pol lahko v miru čvekale!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.2.2008 17:22:38   
barbaw
Ti samo vztrajaj. Tudi, če ga ne boš dojila polno naj se carta. Meni se zdi to zelo pomembno, ker takrat vzpostaviti tisti pravi kontakt. Če pa se ne bo hotel niti cartat pa ne moreš kaj dosti pomagat. Vem kako je, ko je premalo mleka. Jaz sem si kuhala tudi sezamovo seme. Ogabno ko user posted image , pomagalo pa je. Sem tu na RR našla recept. Sem imela prsi tako polne, da mi jih je skoraj razgnalo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.2.2008 18:42:44   
kekec in mojca
Janey, vem, kako je, ko je na začetku malo mleka... tudi pri nas sem ga imela. Pa se je v roku 14 dni vse uredilo. Mali je vlekel kot nor, nonstop je bil na zizi, je pa res, da mu dodatka nisem ponudila niti enkrat.

Jaz sem jedla koruzne žgance - ena mi je svetovala tudi šparove tortilje in ti povem, da sem ga kmalu zalivala z mlekom. Pa tako, kot je rekla Barbaw, pij, pij in še enkrat pij. Grem stavit, da v roku mesca dni ne bosta več na dodatku!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.2.2008 18:45:31   
kekec in mojca
  Nosečnice:
user posted image Kekec in Mojca, PDP 13.04.2008
user posted image Trnuljčica, PDP 25.04.2008
user posted image Čmrlika, PDP 27.04.2008
user posted image Barbaw, PDP 09.05.2008 Maja
user posted image Willma, PDP 16.06.2008
user posted image Malab, PDP 07.07.2008
user posted image Blacky30, PDP 17.07.2008
user posted image Frutka, PDP 19.07.2008
user posted image Renatka, PDP 22.08.2008
user posted image Anonimna, PDP enkrat septembra
user posted image Saraya, PDP 1.9. ali 31.8.2008
user posted image Zakzak, PDP 10.09.2008

Mamice in dojenčki ali dojenčice:

user posted image Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image Marusah, Lovro, 07.02.2008
user posted image Pandica , Zala, 14.10.2008
user posted image Koala, Alex, ?
user posted image Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:
user posted image  Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4 leta
user posted image Frutek (Frutka) 3,5 let
user posted image Žan (Willma) 3, 5 let
user posted image Kekec (K&M), 3,5 let
user posted image Nejc (od Blacky), 3 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.2.2008 22:50:51   
Pandica
Pozdravljene čvekice!

Mi2 z Vrtnico79  pa sma danes tako uživali. Sma bili na sprehodu z najinima pupikama in sta bili tako zelo pridni in sta cel čas prespali v vozičku. Mi2 pa se naklepetali in namartinčkali.

Jaz upam, da v torek, ko smo se zmenle za srečanje nebo dežja, ker po dežju pa se mi res ne da hodit z malo v mesto.

Tako, da predlagam, da, če bi bil slučajno v torek dež, da prestavimo naše srečanje na en drug dan, kaj pravite punce?

Ker mi2 z Vrtnico79  "morama" sedeti nekje zunaj na sončku z user posted image   , ker kak pridema kam noter v lokal sta mali budni. Pa še na zraku smo.

Janey  ti samo vztrajaj z dojenjem in pristavljaj. Več boš user posted image   pristavljala, več mlekeca boš imela. In, da se uskladita povpraševanje in ponudba kot so ti že napisale punce pred mano.
Jaz sem tut se mi zdi na začetku malo non stop dojila, 24 ur na dan skoraj. Je pa res, da ji nikoli nisem dajala nobenega dodatka. In sem tut bila že cela zmozgana z tem dojenjem. Pa se je vse uredilo.
In je zdaj stara že skoraj 4 mesece in pol in se še vedno samo polno dojima  user posted image

Moram it, ker se joka.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.2.2008 23:16:55   
Pandica
Evo me, sem že nazaj user posted image

Je bila lakota, sem se hitro k njej vlegla, sma se podojili in že spi dalje moj mali angelček.

Prej sem še hotla povedat kot je že rekla Vrtnica79 , da mogoče res malo zamudima, ker veste kako je, ko se z user posted image odpravljaš od doma. Previt, nahranit, podret kupčka, itd. user posted image   
Ve še zaenkrat same sebe porihtate in je to to. Ampak vam bo tut kmalu odklenkalo user posted image

user posted image   Kako pa se bomo prepoznale? Kakšen prepoznavni znak bomo imele? user posted image

Ker vse še nimate velikih trebuščkov  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.2.2008 12:42:09   
kekec in mojca
Prej sem še hotla povedat kot je že rekla Vrtnica79 , da mogoče res malo zamudima, ker veste kako je, ko se z odpravljaš od doma. Previt, nahranit, podret kupčka, itd.
Ve še zaenkrat same sebe porihtate in je to to. Ampak vam bo tut kmalu odklenkalo

Hahahaha, tega se pa še tudi spomnim! Najlepše je bilo, ko je bil mali porihtan, sit, kupček podrt, ti oblečen, pa se je dete spomnilo, da bi se pokakalo... in spet jovo na novo previjanje, oblačenje... user posted image Pa obvezno sem zamudila vse sestanke, ker se je nam to standardno dogajalo...

Kako se bomo prepoznale? No, jaz že imam velik trebuh, tako da mene ne boš mogla zgrešit... Trnuljčico že poznam, pa Willmo tudi, ostale tri pa še bom... user posted image Pa če bomo Willmo zraven imele, bo ziher že pojedla eno tortico... user posted image user posted image user posted image user posted image z mano vred! user posted image user posted image Kaj pa vem, kaj pa če ena prinese nek časopis in ga položimo zvitega na sredino mize... user posted image No, tak mi je ideja padla v glavo!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.2.2008 18:30:41   
trnuljčica
Pandica moj buši zaostaja le za ca 10 dni za K&M. user posted image Tako, da mislim, da nas boš opazila.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.2.2008 20:01:12   
kekec in mojca
Gledala sem vreme, pa pravijo, da bo v torek občasno deževalo. Jaz bi se vseeno dobila, če se mi bo le katera pridružila? Pa se lahko potem še enkrat ta teden dobimo... ko bo lepo vreme, da nam sveže mamice malo luštov naredijo!

Trnuljčica in Čmrlika, jutri ne pozabita na materinsko šolo. Zdi se mi, da je jutri zadnjič.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 24.2.2008 20:10:24 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.2.2008 13:06:16   
arabela*
lep sončen pozdrav.
Kje ste vse? sprehajate na toplem sončku??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.2.2008 13:08:33   
willma
Gledala sem vreme, pa pravijo, da bo v torek občasno deževalo.

Danes pravijo, da bo ju3 v MB lepo sončno.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.2.2008 13:09:43   
arabela*
no,pol velja za pred Astorijo?Kako se bomo prepoznale??user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.2.2008 13:13:48   
willma
Bom ja prinesla cel kup revij, ki jih oblikujemo user posted image

Ve pa si jih boste lahko odnesle domov user posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 25.2.2008 13:24:48 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.2.2008 15:03:06   
kekec in mojca
Zmenjeno!user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.2.2008 15:46:12   
Janey
Babuške kak dolgo ste ve široko povijale??

Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.2.2008 15:58:46   
willma
Kakšen mesec, nič več, prej manjuser posted image

Ker je kolkece že itak imel vredu, pa se zato nisem preveč sekirala. Drugače bi mi bilo, če bi bil rezultat prvega pregleda kolkov slabši.

< Sporočilo je popravil willma -- 25.2.2008 16:03:45 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.2.2008 18:10:20   
arabela*
ja fino.Torej prisedem k tisti mizi,katera ima revije,ok
No,saj mene boste verjetno spoznale.Črne lase imam,pa malecka bo z manouser posted image
Upam,da se najdemouser posted image ,pa da nebo dežekuser posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.2.2008 19:36:26   
Janey
Babike lepo se načvekajte jutri. Ob naslednjem lepem vremenu in kavi se vam pa morda že pridružima. Mi delamo že prave kilometreuser posted image user posted image user posted image vsak dan na daljši sprehod in pol tako pridno ajčkamo. Je pa naš jakec že vsak dan dalj buden. Prav fino je, ko gleda ko čukec. Se midva pogovarjamauser posted image user posted image kaj vse mu ne povemuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!