kekec in mojca
|
Marusah, še enkrat čestitke ob rojstvu malega Lovra! Trnuljčica, tiste brezplačne številke še nisem klicala, ker ne vem, za kaj se gre. V prvi nosečnosti sem neko podobno številko poklicala, potem pa so mi težili z rentnim varčevanjem. Saj paket je bil kar zanimiv, dobila sem nekaj uporabnih stvari, na dom je prišla neka agentka, ki je predstavila rentno varčevanje in življenjsko zavarovanje, vendar se zanj nisva odločila. Na koncu mi je bilo kar nerodno, ker sem nekaj dobila, za to pa nisem nič dala... A je katera druga že klicala? Čudno mi je, ker so sponzorji policija in policijski sindikat, pa podobni... Čmrlika, jaz pa vem, katera si!!! Včeraj sva se celo pogovarjali, ti si stala zraven dvigala, jaz pa sem ti rekla, da se materinska šola začne ob šestih in ne ob pol sedmih...Verjameš ali ne, tudi Trnuljčica je stala blizu tebe. Veš, da sem že razmišljala, če si tudi ti na RR... Glede tega, kje bom rodila, še ni nič rečeno. Sama sem bila 95% odločena, da bom rodila v SG, zdaj pa moj mož zmeraj bolj in bolj navija za Maribor. Pravi, da ga je strah, da bi mu rodila v avtu... Noče vozit med mojimi popadki, skrbi ga pa tudi, da bi zaradi tega, ker bi bil v službi, jaz pa bi na porod čakala v P SG, le-tega zamudil... Moj prvi porod je bil namreč zelo hiter. Sploh pa - velik minus je tudi to, da ima on gori sorodnikov kot listja in trave, pa bi jih najbrž zelo veliko prišlo gledat novorojenčka v porodnišnico, kar pa nama sploh ni všeč. Jaz pa si res želim, da bi rodila pri dr. Lužniku... on je zame zakon! Vendar je spet finta, ker ne vem, če bo on takrat, ko bom rodila, dežuren. Potem bi bilo urejeno varstvo za najinega prestolonaslednika, ker bi bil pri babici in dedku, bila bi mirne vesti, da je z njim vse ok. To pa je trenutno tudi edini razlog, zakaj bi rodila gori. EA zdaj ne bom vzela, ker je otrok obrnjen v pravo smer, tako da me poroda ni strah. Tako da se še zdaj nisem odločila, kje bom rodila. Bom videla, kakšna bo situacija ob rojstvu.
|