![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:02:01
|
|
|
|
spps
|
če bi koktajl spila,bi pa menda stoje zaspala pa rajše še bom počakala z koktejlčki
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:05:01
|
|
|
|
tany83
|
... saj vrjetno res... ... pol si pa s kavico postrezi.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:09:19
|
|
|
|
spps
|
eto,kavica je kuhana sam dvomim,da mi bo danes kaj pomagala- žeja še me kr muči za malenkost manj kot včeraj-sem pa zato,kak sem 2dc spila mogla it kr mehur spraznit konc šihta mi je blo že mal neprijetno ponavad grem enkrat ali pa največ dvakrat,danes pa 7krat-kaj misliš kaj je blo prvo ko sem domov prišla???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:15:48
|
|
|
|
spps
|
aja,včeraj ,ko sem šla spat,sem na postelji našla -mogoče pa je kaj prinesla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:23:10
|
|
|
|
tany83
|
Ja to je po moje, da hodis tolk na wc, ker ti M zaostaja???? ja pol, ce si nasla pol ja je prnesla kaj srece in bos ugledala ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:27:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja to je po moje, da hodis tolk na wc, ker ti M zaostaja???? ja pol, ce si nasla pol ja je prnesla kaj srece in bos ugledala ... danes sem se opogumla in šla brez vložka v službo no v torbici sem jih imela,drugač pa že dober teden pripopanga na hlačke eh....dolgcajt
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, pozdravljene! Kako ste kaj? Vidim, da vsak dan pridno klepetate. Saj bi brala vse, pa kaj k preveč vsega (za brat). Žal mi je, ker se ne morem več vsak klepetati z vami. Pa tako je bilo fajn. Za danes sem že končala s službo. Zadnji čas. Danes nisem imela nobenega dela (vsaj ne večjega). Pa sej bi prišla kaj na net in s tem tudi na RR, pa kaj k nisem mogla, k imam pa direktorja za sabo. Moj računalnik je glih tak obrnjen, da šefe vidi direkt v moj ekran. Pa glih dons, k bi bila lahko na netu, je bil v pisarni. Nebi pa rada videla, da bi vedel kam se jst priklopim v prostem času. Ker pol lahko kaj hitro posumi, da bi rada imela otroke. Saj eni na firmi vejo, da jih bom delala, sam njega pa za enkrat to nič še ne briga. Bo vse taprvčas zvedel. Najprej pa moram podpisat še kakšne dve pogodbe. In kaj ke ve počnete? Je kaka od vas že ? Če še ne, upam, da boste čimprej (seveda tiste, katere si to želite... tany, ancica, spps, sončnica... in še kaka...) Lep dan vsem! Gantar
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:29:15
|
|
|
|
spps
|
danes mi ni niti na pamet prišlo,da bi lahk dobla nisem imela časa,sam odtočit sem pa morala it,ker me je vse začelo bolet če nisem šla-sem poskušala mal zadrževat,pa ni ratalo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:31:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Punce, pozdravljene! Kako ste kaj? Vidim, da vsak dan pridno klepetate. Saj bi brala vse, pa kaj k preveč vsega (za brat). Žal mi je, ker se ne morem več vsak klepetati z vami. Pa tako je bilo fajn. Za danes sem že končala s službo. Zadnji čas. Danes nisem imela nobenega dela (vsaj ne večjega). Pa sej bi prišla kaj na net in s tem tudi na RR, pa kaj k nisem mogla, k imam pa direktorja za sabo. Moj računalnik je glih tak obrnjen, da šefe vidi direkt v moj ekran. Pa glih dons, k bi bila lahko na netu, je bil v pisarni. Nebi pa rada videla, da bi vedel kam se jst priklopim v prostem času. Ker pol lahko kaj hitro posumi, da bi rada imela otroke. Saj eni na firmi vejo, da jih bom delala, sam njega pa za enkrat to nič še ne briga. Bo vse taprvčas zvedel. Najprej pa moram podpisat še kakšne dve pogodbe. In kaj ke ve počnete? Je kaka od vas že ? Če še ne, upam, da boste čimprej (seveda tiste, katere si to želite... tany, ancica, spps, sončnica... in še kaka...) Lep dan vsem! Gantar ojla!pr nas še ni nić potrjenega drugače pa kot vidiš pridno čvekamo,tako da preganjamo dolgčas škoda,da se nam ne moreš večkrat pridružit,da bi kako pošteno debato zarezale
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
veš spps, men je tud ful žal , da ne morem večkrat pridit na rr. Sej imam pa zdej nekaj minut časa za klepet. Kako debato bomo odžgale? Lahko tud nadaljjemo od tam, kjer ste končale. Kolk časa pa ti zamuja ? A imaš kakšne posebne znake že?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:38:47
|
|
|
|
tany83
|
ojla gantar... kako kaj???? lepo, da si nas prsla mal pogledat spps to pa je res moteco, skoz z vlozkom hodit okol, jaz bi ponorela... joj, upa, da bos kmal razjasnila stvari.... pa se na wcju skoz....
< Sporočilo je popravil tany83 -- 22.2.2008 15:39:28 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:41:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar veš spps, men je tud ful žal , da ne morem večkrat pridit na rr. Sej imam pa zdej nekaj minut časa za klepet. Kako debato bomo odžgale? Lahko tud nadaljjemo od tam, kjer ste končale. Kolk časa pa ti zamuja ? A imaš kakšne posebne znake že? po mojem najdaljšem ciklusu 36 dni,je danes 3-ji dan,ponavad pa imam cikluse okol 30 dni znakov ni nobenih,razen da sem ful žejna in posledično temu kar naprej odvajam vodo,drugače pa nič posebnega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:43:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps to pa je res moteco, skoz z vlozkom hodit okol, jaz bi ponorela... joj, upa, da bos kmal razjasnila stvari.... pa se na wcju skoz.... se navadiš pa zdi se mi,ko sem z malo zanosla,da sem nekaj dni kar naprej hodla lulat ,sam po tistem mi test še ni nič pokazal ,ampak nekaj časa kasnej. bomo vidli,upanje še je,tk da se še ne dam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:45:08
|
|
|
|
tany83
|
Ja itak na WC hodis, ker ti tekocina ostaja v telesu, ker nimas , pri tebi pa se dodatno, ker tolk pijes... se ti bodo zabe noter zdredile .... mas prav dokler ni je upanje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tttaaaaannnnyyyyyyy..... Jst sem v redu. Kak pa je kaj v Dominikanski? Imate lepo vrem, sonce fajn pripeka? A sta bila z fajn pridna pri delanju ? Saj veš, veliko je treba . Pa spustit v tapravo lukno, pa je.... Pa itak vem, da to delaš, sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem to napisala. V glavnem pesti držim, da ti rata. (pa brez zamere, nč slabga isem hotela s tem, kar sem napisala) spps... Jst upam, da jo ne bo te tvoje . Kdaj pa imaš namen it delat test?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:50:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar spps... Jst upam, da jo ne bo te tvoje . Kdaj pa imaš namen it delat test? nameravala sem ga jutr-sam pa nisem ziher,da bom.po eni strani bi ga,po drugi pa ne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:50:21
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro/dober dan punce! Najprej bi rada cestitala nasi soncnici....zelim ti vse najboljse in najlepse, naj se ti uresnicijo vse skrite zelje. Seveda tudi tiste neskrite, kot je na primer . Zelim ti lep dan in upam, da bo praznovanje temu primerno. -----> tortica (ne vem kako se pripne slikico tukaj) tany...kam bosta sla pa danes s tvojim kaktusom? spps...tvoja zeja je pa ze sumljiva jaz pravim, da bo jutri test pokazal gantar...hojla! lepo da si se oglasila. Ja to je pa hudic, ce imas sefa tam kjer ne bi smel bit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:51:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tttaaaaannnnyyyyyyy..... Jst sem v redu. Kak pa je kaj v Dominikanski? Imate lepo vrem, sonce fajn pripeka? A sta bila z fajn pridna pri delanju ? Saj veš, veliko je treba . Pa spustit v tapravo lukno, pa je.... Pa itak vem, da to delaš, sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem to napisala. V glavnem pesti držim, da ti rata. (pa brez zamere, nč slabga isem hotela s tem, kar sem napisala) ... sej to delava, pa se vse ostalo zdraven... no ne se sekirat... jaz se ne... ves kaj ti recem: I will not lose my religion...... .... enkrat bo ze... zal se nima dost vpliva na to... mi se mamo radi, pa veselo, s strastjo in pustimo, da plavajo tja kamor morejo... drugace je tkaj super... soncek sije, toplo je.... v glavnem super...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:53:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Dobro jutro/dober dan punce! Najprej bi rada cestitala nasi soncnici....zelim ti vse najboljse in najlepse, naj se ti uresnicijo vse skrite zelje. Seveda tudi tiste neskrite, kot je na primer . Zelim ti lep dan in upam, da bo praznovanje temu primerno. -----> tortica (ne vem kako se pripne slikico tukaj) tany...kam bosta sla pa danes s tvojim kaktusom? spps...tvoja zeja je pa ze sumljiva jaz pravim, da bo jutri test pokazal gantar...hojla! lepo da si se oglasila. Ja to je pa hudic, ce imas sefa tam kjer ne bi smel bit ne bom komentirala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:54:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kam bosta sla pa danes s tvojim kaktusom? Nevem, na palzo mogoce ... bova vidla, al pa mal okol... sej nima pomena kje sva, sam da sva skupaj.... zjutraj sva fajn potelovadila ... ... tko, da nevem... sej zdaj bo kaml doma, jaz pa kar tle sedim, se morem it stusirat pa mal oskubit noge, da ne bom kot kokos okol skakala....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem danes kaj spregledala? Ima danes sončnica rojstni dan? No tany... pol se pa ne bom nič sekirala. ancica... grozno je to, da imam tako obrnjeno mizo. spps... pesti držim, da boš jutri videla .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:57:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar A sem danes kaj spregledala? Ima danes sončnica rojstni dan? No tany... pol se pa ne bom nič sekirala. ancica... grozno je to, da imam tako obrnjeno mizo. spps... pesti držim, da boš jutri videla . če bom delala test,se reče ,drugače pa hvala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:58:11
|
|
|
|
spps
|
kje je pa danes sončnica,da bi dala za pijačo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:59:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kam bosta sla pa danes s tvojim kaktusom? Nevem, na palzo mogoce ... bova vidla, al pa mal okol... sej nima pomena kje sva, sam da sva skupaj.... zjutraj sva fajn potelovadila ... ... tko, da nevem... sej zdaj bo kaml doma, jaz pa kar tle sedim, se morem it stusirat pa mal oskubit noge, da ne bom kot kokos okol skakala.... mmmmm...plaza!!! super!!! Midva sva pa vceraj zvecer posesala, se mi pa zdi da bo se enkrat treba danes, sva eno sobo izpustila. Joj, moje noge so tud pravi kaktus, jih bo treba kaj kmalu oskubit spps...a ti pa kr no comment al kako
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
spps... itak da ga boš delala in jst čutim na vodi, da si . Če pa sem prav zasledila, ima pol res danes naša sončnica rojstni dan. VSE NAJBOLJŠE! IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.