![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:10:09
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ venezuela...drzim pesti za tvoj izpit...sej verjetno je ze mimo ampak vseeno o hvala ancica sam je bilo zelooo težkooo upam, da vsaj tisto bogo šestko dobim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:18:53
|
|
|
|
venezuela
|
tany še pospravlaš? pa morš mal zamazan pustit, če ne bo tvojmu spodrsnilo, ko bo domv prišel...če se bo tko vse svetl...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:22:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela tany še pospravlaš? pa morš mal zamazan pustit, če ne bo tvojmu spodrsnilo, ko bo domv prišel...če se bo tko vse svetl... ojla... ne, ne sem ze poribala vse... se vse sveti, upam da moj ne oslepi ko pride domov ... sem se tusirala..... ja, no saj bo.. saj ce 6tko dobis bo tud ok, sam da bo izpit narejen, drugac pa v naslesnjem roku... ne se prevec sekirat, sam da je mimo.... spps tebi pa lahko noc pa sladke sanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:28:32
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela tany še pospravlaš? pa morš mal zamazan pustit, če ne bo tvojmu spodrsnilo, ko bo domv prišel...če se bo tko vse svetl... ojla... ne, ne sem ze poribala vse... se vse sveti, upam da moj ne oslepi ko pride domov ... sem se tusirala..... ja, no saj bo.. saj ce 6tko dobis bo tud ok, sam da bo izpit narejen, drugac pa v naslesnjem roku... ne se prevec sekirat, sam da je mimo.... spps tebi pa lahko noc pa sladke sanje maš prav ...zakaj bi se sekirala zarad enga izpita...če ne bo pa drugič... ja, js tud kumi čakam, da bom šla pod tuš....bo ful pasal... sem pa danes vsaj neki dobrga dobila...lap top mi ga je oči kupu...sej more mau svojo hčerkico razvajat a ne... sej se hecam... tist računalnik k sem ga prej mela, je biu že čist fuč...pa sem res rabla novga...pa skos sem si lap topa želela, ker mam ful mal placa na mizi za ceu računalnik pa tud z doma sem fulll
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:33:12
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla drage moje...sem ze nazaj...uf kaj je se zmeri mrzlo zunaj! Ko skozi okno ven pogledas zgleda prav lepo toplo, drgac je pa se zmeri okol -7 cez dan...brrrrrr
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:35:41
|
|
|
|
_ancica_
|
venezuela...pravis da je blo bolj slabo na izpitu...a je bil tist za obkrozevat in minus tockami no sej ce no bo zdaj, ga bos pa zihr naslednji rok nardila, ne se sekirat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:36:42
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej grem pa se jst do konca pospravit, ker zgleda da nobene ni vec gor...lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:40:08
|
|
|
|
tany83
|
anicica jaz sem se zmer tle.... sam ti kar pejd pospravljat, bi bu ze cas ja super, da si laptopa dobila venezuela, men osebno je bolj prakticen kot un racunalnik, je pa res da je ma prenosnik manj prostora na disku....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 22:55:17
|
|
|
|
_ancica_
|
sem lih pogledala tist video s Cristino Aguilero zdej grem pa res pospravljat, matr si grem ze prou na zivce, ker ze cel dan govorim o tem, nardim pa nic
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:08:19
|
|
|
|
tany83
|
.... haha.... meni je vse uspelo nardit.... zdaj pa cakam na mojega ... no, lepo pospravljaj... ce se ne tipkamo vec... mej lep vecer s tvojim .... lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:09:29
|
|
|
|
tany83
|
a ti venezuela si pa ze spat sla, al se k tvojemu stiskas????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:14:13
|
|
|
|
_ancica_
|
ja nc, se bom kar poslovila za danes...lepo se mejta s tvojim kaktusom, jaz bom s svojim malo posesala ko pride domov lep vecer in lahko nocko vsem skupaj cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:17:33
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ venezuela...pravis da je blo bolj slabo na izpitu...a je bil tist za obkrozevat in minus tockami no sej ce no bo zdaj, ga bos pa zihr naslednji rok nardila, ne se sekirat ja,obkroževanje, minus točke, neki za risat pa razložit pa še esejska pa vsega je blo....ah bo že, upam da vsaj 6ko dobim...kako si pa kaj ti?te še pri bolijo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:24:00
|
|
|
|
venezuela
|
Copyright 2001-2007 Ringaraja.net, Danu d.o.o. | ISSN 1854-5335 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 a ti venezuela si pa ze spat sla, al se k tvojemu stiskas???? sem šla mal poročila gledat, odmeve na slo1.ej, pa po srbiji pa ful protestirajo, meje kr strah da ne bo še kaka vojna. moj lubek je v nm, jutri gre domov v metliko jst pa spet nazaj v ljubljano....pa bom mogoče v soboto šla kr k njem dol, bom vidla,kak bom zmatrana...ker mam en seminar na faksu glede raziskovalne dejavnosti..... bom pa jutri kr v študentu pr moji naj kolegici ostala, k moja cimra svojga romea dobi za čez viknd pa nočm motit... veš kakje to...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:26:05
|
|
|
|
venezuela
|
ma tko mi je čudn zej na ta računalnikpisat, k še nism navajena...je vse tko stisjen...zato ne zamer, če bojo slovnične napake...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:28:52
|
|
|
|
tany83
|
... ti se ne sekiraj za slovnicne napake... jaz sem navajena na laptopa, pa se zmer naredim milion napak.... .... je tle bl neki drugega pr meni vzrok za vse te moje napake..... ja ancica lepo sesajta s tvojim dragim....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:42:26
|
|
|
|
venezuela
|
nič tany,grem se js zaj na hitrco stuširat, pol je pa fajn nadaljevanka... sex in the city... ...da me mal razvedri...pridm čez kako uro nazaj gor...a boš še kle?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:44:15
|
|
|
|
tany83
|
Jaz gre zdaj, se mal TV pogledat pa se mal oddahnit na kavcek.... se tipkamo jutri.... Lep vecer se naprej.... Lahko noc in sladke sanje... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:45:47
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela nič tany,grem se js zaj na hitrco stuširat, pol je pa fajn nadaljevanka... sex in the city... ...da me mal razvedri...pridm čez kako uro nazaj gor...a boš še kle? ... jaz tud pred TV grem... ne, bo moj kaktusek ze doma tko, da me ne bo vec... se tipkamo jutri.... Lahko noc....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.2.2008 23:49:14
|
|
|
|
venezuela
|
bom prišla bl proti večeru sem...nočko pa neguj kaktusek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 14:28:44
|
|
|
|
tany83
|
a se nobene ni danes tle okol????? No najprej morem voscit nasi Soncnici Zelim ti ljubezen in sreco, da bi ti uspevalo. Preizkusnje, da bi ostala mocna. Solze, da bi ostala cloveska. In upanje, da se ti izponijo tvoje sanje....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 14:57:22
|
|
|
|
tany83
|
A danes pa nobene ne bo gor??? no vam skuham eno kavico ... zdaj se mi zbudite prosim ... ker jaz danes popoldne ne bom tle gor, ker ma moj spet prost dan, ker je delala fuuul ta teden, vsak dan skor do 8ih, zato pol ma tudi danes fraj... zdaj je sam mogel it nardit obracun od prodaje, pol pa pride domov tm okol 11, 12... no, upam da bo kateri kavica zadisala in bo prsla gor... bom lepo cakala tukaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 14:57:26
|
|
|
|
spps
|
ojla!eto mene a sončnica ma danes roj.dan? Dokler imamo spomine,obstaja preteklost. Dokler imamo upanje,nas čaka prihodnost. Dokler imamo dobre prijatelje je lepa sedanjost.... Vse najboljše!!!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 14:59:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 A danes pa nobene ne bo gor??? no vam skuham eno kavico ... zdaj se mi zbudite prosim ... ker jaz danes popoldne ne bom tle gor, ker ma moj spet prost dan, ker je delala fuuul ta teden, vsak dan skor do 8ih, zato pol ma tudi danes fraj... zdaj je sam mogel it nardit obracun od prodaje, pol pa pride domov tm okol 11, 12... no, upam da bo kateri kavica zadisala in bo prsla gor... bom lepo cakala tukaj... eto,meni je zadišala da ne boš rekla,da smo te vse pustile na cedilu...si jo bom jaz skuhala-rabim nekaj,da mal pridem k sebi,se mi je ena sodelavka skoz norce delala,kakšna šele bom jutr v službi če se mi že danes ni za živet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 15:00:29
|
|
|
|
tany83
|
Ojla spps lepo, da is tukaj... kaviso sem ti skuhala te caka... ce bi pa raj en koktajl, ga mas tuki....
|
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!